uyuyor olabilir canım, benim de önceki gidişimde hiç kıpırdamıyordu, korkmuştum, uyuyor olabilir dedi doktorum, sonraki gidişimde burda okuduklarım gibi taklalar atmıyordu, fıldır fıldır dönmüyordu ama eli ayağı oynuyordu şükürler olsun, günü gününe uymayabilir, bir de bazı bebekler daha hareketli bazıları sakin olurmuş, sağlıklı olsunlar da doğunca hareketlenirler inşallah
3-4 gundur bi azalma var canim o yuzden az panik oldumda :18: sagol cevap icinGünü gününü tutmuyor canım benimde bazen çok az oluyor bazende çok oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ya sağol,aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar olunca insan normal olabileceğini anlıyor😊doğurana kadar pimpiriklenmeye devam😊 senin test sonuçların çıktımı cnm bakıyorum ama kaçırmış olabilirim.20.haftadaki ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bende şimdi heyecanla,hoş daha 7hafta var ona ama zaman çabuk geçiyor sanki bir şeyleri bekleyince😊
Canım ya sağol,aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar olunca insan normal olabileceğini anlıyor😊doğurana kadar pimpiriklenmeye devam😊 senin test sonuçların çıktımı cnm bakıyorum ama kaçırmış olabilirim.20.haftadaki ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bende şimdi heyecanla,hoş daha 7hafta var ona ama zaman çabuk geçiyor sanki bir şeyleri bekleyince😊
tüm güzel anne adaylarııı..anneler günümüz kutlu olsun kızlarr..seneye bebişlerimizle beraber geçirmek dileğiyle...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anneciklerrr... Anneler günümüz kutlu olsun en değerli hediyelerimizi hayırlı, sağlıklı bi şekilde Kasım'da almak dileğiyle...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de kullanıyorum. hamilelik düşünmeye başladığımda ilk kullanmaya başladık. hamilelikte hatta doz arttırdık. tereddütün olmasın, bebek için gerekli troid hormonun düzenli çalışması.
canım sana bi şey soracağım, ben de kullanıyorum bu ilacı, bebek düşünmeye başladığımızda vermişti doktor, hamilelikle doz arttırdı. ama 1,5 aydır hiç tahlil yaptırmadık daha. senin takibini yaptırıyor mu doktorun, ben ne zaman sorsam aynı devam et diyor,
Arkadaslar hepinizin anneler gunu kutlu olsun :)
Bnm her yltrasona gididimde gunu degisyr, dr sordum bir iki gun onmli drgil diyo
8+4 de ilk gorduk embriyoyu, iki hafta sinra 10+4 olmasi lazimken 10+1 cikti en son gittigimdede 12+5 olmasi gerekirken 12+3 ciktu
Sizde oluyormu boyle doktor be diyor
Eki Görüntüle 1109693
Merhaba ANNEM
En güçlü bağımız, seni ilk işitmeye başladığım andı. İlk duyduğum ses, senin kalbindi.
Hatırlıyor musun, ilk bana dokunduğun zaman, yani karnıma :)
İşte, var olduğumu anladım.
Senin için tek gerçeğin babamdan sonra ben olduğumu anladım.
Benim için de gerçek, sen olduğun için dünyaya geleceğim.
Benim dünyalar güzeli annem bana tatlı tatlı seslenişlerini duyuyorum ve içim sevinçle doluyor.
Biraz hareketli ve yaramaz bir bebek olduğumu biliyorum
Bir tek senin kucağında sakinleşeceğimi biliyorsun değil mi, bu yüzden karnında çok rahatım.
Senin kokun yeter, şimdiden hissediyorum zaten annem.
Hani tekmeler atıyorum ya sana, işte güçlü olduğumu bil diye, her minik tekmem, aslında birazda sabırsızlaşıyorum kucağında olabilmek için.
Anlıyorsun değil mi?
Melekler söyledi bir gün önceden bu gün anneler günüymüş.
Eminim babacığıma aldırdığım hediyem elline geçmiştir.
Çok beğendiğini ve onunla bana güzel mamişler hazırlayacağın günleri sabırsızlıkla beklediğini biliyorum.
Beni merak etme ben sevincimi karnında aslında senle yaşıyorum.
Şu an bana baktığını biliyorum.
Bana hep öyle bak olur mu anne..
Çünkü biliyorum beni düşünüyorsun, bana her dokunduğun da, konuştuğunda benle, beni sevdiğini her defasında daha çok anlıyorum.
Dünyaya geldiğim de, bir tek sana güveneceğimi de biliyorum.
Dünyaya biran önce gelmek sana hediyeni ben vermek isterdim, âmâ üzülme annem, birkaç ay sonra oradayım.
Simdi hayat yolunda seninle olmak için bir an çıkmak kokunu duymak istiyorum, ağlayıp beni kucağına almanı o kadar istiyorum ki.
Çok uzatmayayım, zaten sabırsızlanıyorum, bir an orda olmak için.
Anneler günün kutlu olsun, benim güzel annem, sana şimdiden hasretim.
Bebişin
Cnm gebelik boyunca her ay cagirdi endokrin uzmani, kadin dogumcuya her gittigimde hatirlatiyrm hasimato hastasi oldugum hic umrunda degil ama bildigim kadariyla gebelikte takibi bebegin gelisimi acisindan inanilmaz onmli
Sende her ay baktir saki atlama olur mu
Endokrin uzamni varsa sehrinde ona git kadin dogumcular bu konuda yuzeydel bakiyot
tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun sağlıkla vaktiyle gelsın bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?