2014 Kasım Anneleri

Canım ya sağol,aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar olunca insan normal olabileceğini anlıyor😊doğurana kadar pimpiriklenmeye devam😊 senin test sonuçların çıktımı cnm bakıyorum ama kaçırmış olabilirim.20.haftadaki ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bende şimdi heyecanla,hoş daha 7hafta var ona ama zaman çabuk geçiyor sanki bir şeyleri bekleyince😊

Benim bebeklerimde hoplayip ziplamiorlardi sadece ellerini yuzlerine goturuolardi. Bu bile yetti artti bana::))) saglikli olsunlar hopladiklarini da zipladiklarini da goruruz insallah.

evet canım çıktı temiz çok şükür, ben de detaylı ultrasonu bekliyorum şimdi ama doktorum 16. haftada çağırdı, sonra hamile bir arkadaşımla konuştuk, onu 22 de çağırmışlar, 16 çok erken dedi, ne yapsam bilemedim, şimdi sen de 20 deyince tereddütte kaldım:26::26:

ve tüüümm kasım anneciklerine hayırlı, sağlıklı, bereketli günler
ve anneler günümüz kutlu olsun, seneye kuzularımızla inşallah

tüm güzel anne adaylarııı..anneler günümüz kutlu olsun kızlarr..seneye bebişlerimizle beraber geçirmek dileğiyle...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tüm güzel anne adaylarııı..anneler günümüz kutlu olsun kızlarr..seneye bebişlerimizle beraber geçirmek dileğiyle...

Senin de kutlu olsun canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneciklerrr... Anneler günümüz kutlu olsun en değerli hediyelerimizi hayırlı, sağlıklı bi şekilde Kasım'da almak dileğiyle...

Anneciklerrr... Anneler günümüz kutlu olsun en değerli hediyelerimizi hayırlı, sağlıklı bi şekilde Kasım'da almak dileğiyle...

aminnn

Cnm gebelik boyunca her ay cagirdi endokrin uzmani, kadin dogumcuya her gittigimde hatirlatiyrm hasimato hastasi oldugum hic umrunda degil ama bildigim kadariyla gebelikte takibi bebegin gelisimi acisindan inanilmaz onmli
Sende her ay baktir saki atlama olur mu
Endokrin uzamni varsa sehrinde ona git kadin dogumcular bu konuda yuzeydel bakiyot

Son düzenleme:
Arkadaslar hepinizin anneler gunu kutlu olsun :)
Bnm her yltrasona gididimde gunu degisyr, dr sordum bir iki gun onmli drgil diyo

8+4 de ilk gorduk embriyoyu, iki hafta sinra 10+4 olmasi lazimken 10+1 cikti en son gittigimdede 12+5 olmasi gerekirken 12+3 ciktu

Sizde oluyormu boyle doktor be diyor

Evet hepimizin anneler günü kutlu olsun canım bende de aynı durum var normal haftasının 15-16 olması gerekiyor ama doktorlar ultrasona göre gelişimini söylüyorlar.Şu an 12.haftam bitiyor , iki haftada 3 haftalık gelişim olduğu gibi geriden de gelebilir bu normal bişey takma kafana

merhaba kızlar
benim 14.hafta biticek ama hala bulantı ve kusmalar devam geçiremedim bi türlü ben yaa artık doya doya yemek yemek istiyorum:)varmı daha çeken benim gibi?

Bebişinizden Anneler Gününe Özel Mektup Var..
TIKLAYINIZ EFENDİM.

Son düzenleme:

ben de zaten o konuda kararsız kalıyorum. kadın doğum doktorum her söylediğim de tamam aynen ilacına devam et diyor, ama troid tedavisini takip ettiğim doktor daha dikkatli. Ben de sonuçta bebeğin takibini kadın doğumcu daha iyi bilir diyordum ve ikisi ayrı hastanelerde olduğu için gitmek biraz benim için zor oluyor ama haklısın, uzmanıyla takip etmek daha iyi sanırım.

tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun sağlıkla vaktiyle gelsın bebişler

tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun sağlıkla vaktiyle gelsın bebişler

tüm annelerin ve anne adaylarının bu özel gününü kutlarım ... seneye bu vakitler kimbilir bebişlerimizle neler yapıyor olacağız....herkesin bebeğine sağlıklı günler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…