2014 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
benim 14.hafta biticek ama hala bulantı ve kusmalar devam geçiremedim bi türlü ben yaa artık doya doya yemek yemek istiyorum:)varmı daha çeken benim gibi?

kusmalarım azalmıştı bulantılarım daha da azdı geçen hafta halsizliğim de geçiyor gibiydi fakat son 3 gündür sanki kabuz gibi hepsi aynen geri geldi moralim bozuk yine başa mı döndüm.

Merhaba cici anne ve anne adayları anneler gününüz kutlu olsun...bebislerinizle nice mutlu anneler günü diliyorum sizlere..

Merhaba bizim de tahmini doğum tarihimiz 18 Kasım beni de ekle misiniz listeye 💕

KKızlar 10+6 günlük hamileyim göğüs ağrısı ve hassasiyeti dışında bi belirtim yoktu o da bugün gecti sizinde öyle oldumu cok korkuyorum bebegime bişey mi oldu diye

benim gibi hamilelikte idrar yollari enfeksiyonu yasayan var mi arkadaslar.su anda agrim basladi yine.çok fena.

benim gibi hamilelikte idrar yollari enfeksiyonu yasayan var mi arkadaslar.su anda agrim basladi yine.çok fena.

Canim ben yasamadim ama gorumcem cekmisti o sıkıntıyı hamilelikte cok yasanan bi sorun bu iltihap yayilmadan doktora gitmeni ôneririm cözümü varken cekme bosuna agrilari ama merak etme bu durumdan bebisin etkilenmez onun keyfi yerindedir☺️ tekrar gecmis olsunn

Tüm annelerin ve benim gibi anne adaylarının anneler günü kutlu olsun Rabbim seneye yavrularımızla birlikte kutlamayı nasip etsin

KKızlar 10+6 günlük hamileyim göğüs ağrısı ve hassasiyeti dışında bi belirtim yoktu o da bugün gecti sizinde öyle oldumu cok korkuyorum bebegime bişey mi oldu diye

Canım neden korkuyorsun herşey yolundadır hiç merak etme herkeste hamilelik belirtilerinin hepsi olacak diye birşey yok zaten zaman ilerledikçe sende vücudundaki değişimleri göreceksin hiç merak etme

rkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??

merhabalar bizimde allah nasip kısmet ederse 10 kasım olucak bizi de ekliyebilir
misiniz

benide ekklermisinz lütfen 3 kasım beklenilen doğumum

teşekkür ederim canım.doktor antibiyotik vermişti kullandım ama bugün yine kötü oldum.yarın gidicem artık.

günaydın kızlar hayırlı sabahlarrr
güzel haberler var mı bakalım hafta sonu giremedim forumaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…