Günaydın kızlar😊 doktorum Cumartesi günü bebek uyuyo olunca salı tekrar gel demişti,şimdi sekreteri aradı bugün gelebilir misiniz diye yarın şehir dışına çıkabilirmiş doktorum.11:30da randevum. Inşallah bebeğim iyidir ve azıcık haraket ederde içim rahat eder.dua edin benim için.[/QUOTEçikolata ve bol su iç görunmeden yarım saat once gercekten ise yarıyor.allah yar ve yardımcın olsun
merhabalar bizimde allah nasip kısmet ederse 10 kasım olucak bizi de ekliyebilir
misiniz
Merhaba bizim de tahmini doğum tarihimiz 18 Kasım beni de ekle misiniz listeye 💕
Benide ekleyin 17Kasım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar bizimde allah nasip kısmet ederse 10 kasım olucak bizi de ekliyebilir
misiniz
benide ekklermisinzlütfen 3 kasım beklenilen doğumum
doğum tarihi=07.11.2014
kendi yaşım 29
şehir=bitlis
kaçıncı cocuk=2.
Günaydın canım, benim kontrolum iyi geçti, ense kalınlığı fln gayet iyiydi. Bol bol gördüm bebeğimi, bacak bacak üstüne atmıştı sıpagünaydın kızlar hayırlı sabahlarrr
güzel haberler var mı bakalım hafta sonu giremedim forumaa...
Günaydın canım, benim kontrolum iyi geçti, ense kalınlığı fln gayet iyiydi. Bol bol gördüm bebeğimi, bacak bacak üstüne atmıştı sıpaama kıpır kıpırdı, uzun süre öyle kalmadı
Doktor önce söylemek istemedi ama sonradan erkeğe daha çok benziyor dedi, ama bir sonraki kontrolde net belli olur, şimdi çok net değil dedi
Bende durumlar böyle
sizlerde ne var ne yok?
ayy ne güzel gözün aydın
ya benimki de biri bacak bacak üstüne atmıştı diğeri de sırtını dönmüştü 3 mayısta gittiğimde...
bende sormadım doğal olarak cinsiyetlerini..
perşembe günü tekrar gidicem muayeneye..
ikili kan sonucumu bir de diğer testlerimin sonucunu da öğrenicem..
inşallah iyi çıkmışlardır...
keşke bana da uzun uzun izletse...
azcık bakabiliyorum
rkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??
Bebeklerin ikiz Allah hayırlı doğumlardan hayırlı ömürler versin. Benim bildiğim çoğul gebeliklerde ikili ve üçlü tarama testleri yapılmıyor. Çünkü hatalı sonuç çıkıyor. Tarama amaçlı sadece ense kalinligina bakılıyor. Bu konuda Doktorun en iyisini bilir tabi. Ama yinede sonuçta sıkıntı çıkarsa korkma dediğim gibi yanlış sonuç olma ihtimali var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günüm günümü tutmuyor arı gibi hallerimin yanında sanki ayı boğan ayvası yemiş gibi nefesim boğazımda yav var mı benim gibi burda darlıklar çeken
evet canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah o günleri görürürüz..
biliyorum canım ense kalınlıklarını ölçtü.."kan testi yaptırmıyor bazı doktorlar ama biz yinede yapalım güvenli tarafta olalım" dedi doktor..
bende ona bel bağlamıyorum zaten...
3lüyü falan da yaptırmayı düşünmüyorum ayrıntılı ultrasonu istiyorum ama..
idrar testimle başka bir kan testim vardı onların sonuçlarını merak ediyorum...
meraba bebekleriniz hayırlı olsun benimde ikiz ama ben geçen hafta öğrendim sizinle doğum tarihlerimiz yakın hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
SAĞOL CANIMayy ne güzel gözün aydın
ya benimki de biri bacak bacak üstüne atmıştı diğeri de sırtını dönmüştü 3 mayısta gittiğimde...
bende sormadım doğal olarak cinsiyetlerini..
perşembe günü tekrar gidicem muayeneye..
ikili kan sonucumu bir de diğer testlerimin sonucunu da öğrenicem..
inşallah iyi çıkmışlardır...
keşke bana da uzun uzun izletse...
azcık bakabiliyorum
SAĞOL CANIMBenim de kan sonucu hafta içi çıkacakmış, telefonla bilgi verecekler. Gitmemiz gerekirse çağıracak, inşallah gerekmez tabi. Normal şartlarda birdahaki kontrol 7 haziranda inşallah kan sonuçlarımız iyi çıkmıştır.
İkili test için gittik cumartesi, o zaman bütün uzuvlarına detaylı baktı. ense kalınlığını ölçtü fln, biraz zorlandı ölçerken
sana neden uzun uzun bakmadı ki? belki perşembe günü bakar detaylı.
Benim 4 boyutlu da baktı biraz, daha erken ama dedi, yine de iyi bir görüntü dedi.
bizde doktor en az yarım saat fln ayırıyor sağolsun, seviyorum doktorumu yaane güzel yaakıskandım şimdi
benim ikiz olduğunu farkedince bi tek 4 boyutlu açmıştı emin olmak için..
benim doktorda çok sıra oluyo o yüzden uzun uzun bakmıyo..
ama iki bebeğinde ölçümlerini falan aldığından zaten tek bebeğe bakmasından uzun sürüyo..
ben bir de çok heyecanlanıyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
bir de ben 15 günde bir gidiyorum
bizde doktor en az yarım saat fln ayırıyor sağolsun, seviyorum doktorumu yaanormalde ben de 15 günde bir gidiyordum, ama bu sefer 4 hafta dedi, ama ben dayanamam, 2 hafta sonra bi giderim illa Aynen heyecandan insan bişey anlamıyor ya çok garip di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?