2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar😊 doktorum Cumartesi günü bebek uyuyo olunca salı tekrar gel demişti,şimdi sekreteri aradı bugün gelebilir misiniz diye yarın şehir dışına çıkabilirmiş doktorum.11:30da randevum. Inşallah bebeğim iyidir ve azıcık haraket ederde içim rahat eder.dua edin benim için.

Herkese merhaba ben ağrı da görevim icabı bulunuyorum. 2012 de tüp bebekle ilk çocuğum oldu . Ilk tüp bebek denememdi ve Allah ol deyince oldu. Sonrası 2 kez daha denedik biraz acele ettik sanırım ama ve 4. Tüp bebek denememde üçüz gebeliğim oldu . 10. Haftada kanamam oldu ve bebeklerimden birini kaybettim. Şuan 13 haftalik ikiz gebeyim. Allah bütün isteyenlerle bizi de mutlu sona erdirsin. Herkes için en hayırlısı neyse o olsun. Dualarınizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar
Mutlu sağlıklı haftalar herkese

Merhaba bizim de tahmini doğum tarihimiz 18 Kasım beni de ekle misiniz listeye 💕

Benide ekleyin 17Kasım

merhabalar bizimde allah nasip kısmet ederse 10 kasım olucak bizi de ekliyebilir
misiniz

benide ekklermisinz lütfen 3 kasım beklenilen doğumum

Arkadaşlar bu kadar bilgiyle maalesef listeye ekleyemiyorum listeye bakar diğer bilgilerinizi de verirseniz o zaman ekleyebilirim sizleri
hamillelikleriniz hayırlı olsun

doğum tarihi=07.11.2014
kendi yaşım 29
şehir=bitlis
kaçıncı cocuk=2.

Ekledim tatlım hayırlı olsun hamileliğin

günaydın kızlar hayırlı sabahlarrr
güzel haberler var mı bakalım hafta sonu giremedim forumaa...
Günaydın canım, benim kontrolum iyi geçti, ense kalınlığı fln gayet iyiydi. Bol bol gördüm bebeğimi, bacak bacak üstüne atmıştı sıpa ama kıpır kıpırdı, uzun süre öyle kalmadı
Doktor önce söylemek istemedi ama sonradan erkeğe daha çok benziyor dedi, ama bir sonraki kontrolde net belli olur, şimdi çok net değil dedi
Bende durumlar böyle
sizlerde ne var ne yok?

Gunaydin guzel anneler hepinizn gecms anneler gununu kutluyrm bende esimin ve aarkdsmn surprizyle cook mutlu oldm annem siirinede bayldmm paylsandn Allah razi olsn

ayy ne güzel gözün aydın
ya benimki de biri bacak bacak üstüne atmıştı diğeri de sırtını dönmüştü 3 mayısta gittiğimde...
bende sormadım doğal olarak cinsiyetlerini..
perşembe günü tekrar gidicem muayeneye..
ikili kan sonucumu bir de diğer testlerimin sonucunu da öğrenicem..
inşallah iyi çıkmışlardır...
keşke bana da uzun uzun izletse...
azcık bakabiliyorum

Bebeklerin ikiz Allah hayırlı doğumlardan hayırlı ömürler versin. Benim bildiğim çoğul gebeliklerde ikili ve üçlü tarama testleri yapılmıyor. Çünkü hatalı sonuç çıkıyor. Tarama amaçlı sadece ense kalinligina bakılıyor. Bu konuda Doktorun en iyisini bilir tabi. Ama yinede sonuçta sıkıntı çıkarsa korkma dediğim gibi yanlış sonuç olma ihtimali var

rkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??

Canım benim 2. hamileliğimde ben 41 gün günde 1 Meryem suresi okumuştum.41.gün test yapmıştım.Ha diyeceksiniz ki 2. hamilelik için neden yaptın derseniz çalıştığım için o ay olmasını istiyordum tatillerden dolayı.Hastalandığımda da eşim okudu. Burdan görmüştüm bu bilgiyi.İnşallah Allah herkesin isteğini kabul eder.

evet canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah o günleri görürürüz..
biliyorum canım ense kalınlıklarını ölçtü.."kan testi yaptırmıyor bazı doktorlar ama biz yinede yapalım güvenli tarafta olalım" dedi doktor..
bende ona bel bağlamıyorum zaten...
3lüyü falan da yaptırmayı düşünmüyorum ayrıntılı ultrasonu istiyorum ama..
idrar testimle başka bir kan testim vardı onların sonuçlarını merak ediyorum...

günüm günümü tutmuyor arı gibi hallerimin yanında sanki ayı boğan ayvası yemiş gibi nefesim boğazımda yav var mı benim gibi burda darlıklar çeken

benimde var gece iki yastıkla yatıyorum önceden çok hareketli çok yürüyen biriyken şimdi tıkanıyorum ikinci hamileliğim ilkde 9.ay bile olmamıştım ama şimdi ikiz olduğu için herhalde..

meraba bebekleriniz hayırlı olsun benimde ikiz ama ben geçen hafta öğrendim sizinle doğum tarihlerimiz yakın hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

meraba bebekleriniz hayırlı olsun benimde ikiz ama ben geçen hafta öğrendim sizinle doğum tarihlerimiz yakın hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

aaa ne güzel hayırlı olsun
bende 10. hafta da öğrendim zaten

SAĞOL CANIM Benim de kan sonucu hafta içi çıkacakmış, telefonla bilgi verecekler. Gitmemiz gerekirse çağıracak, inşallah gerekmez tabi. Normal şartlarda birdahaki kontrol 7 haziranda inşallah kan sonuçlarımız iyi çıkmıştır.
İkili test için gittik cumartesi, o zaman bütün uzuvlarına detaylı baktı. ense kalınlığını ölçtü fln, biraz zorlandı ölçerken
sana neden uzun uzun bakmadı ki? belki perşembe günü bakar detaylı.
Benim 4 boyutlu da baktı biraz, daha erken ama dedi, yine de iyi bir görüntü dedi.

ne güzel yaa kıskandım şimdi
benim ikiz olduğunu farkedince bi tek 4 boyutlu açmıştı emin olmak için..
benim doktorda çok sıra oluyo o yüzden uzun uzun bakmıyo..
ama iki bebeğinde ölçümlerini falan aldığından zaten tek bebeğe bakmasından uzun sürüyo..
ben bir de çok heyecanlanıyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
bir de ben 15 günde bir gidiyorum

bizde doktor en az yarım saat fln ayırıyor sağolsun, seviyorum doktorumu yaa normalde ben de 15 günde bir gidiyordum, ama bu sefer 4 hafta dedi, ama ben dayanamam, 2 hafta sonra bi giderim illa Aynen heyecandan insan bişey anlamıyor ya çok garip di mi

sen git canım 15 günde bir ne olur ne olmaz...
valla benim toplam 10-15 dakika sürüyo

Günadınlaaar gece sağ kalça kemiğimin ağrısıyla uyandım halada sürüyor umarım daha fazla ağrımaz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…