aslında senin daha fazla bakması lazım, iki kişilik muayenesen git canım 15 günde bir ne olur ne olmaz...
valla benim toplam 10-15 dakika sürüyo
bu zamanlarda normal sanırım canım, inşallah uzun sürmezGünadınlaaargece sağ kalça kemiğimin ağrısıyla uyandım halada sürüyor umarım daha fazla ağrımaz:26:
günaydın cnmGünaydın anneler
aslında senin daha fazla bakması lazım, iki kişilik muayene15 dk birine 15 dk birine
bu zamanlarda normal sanırım canım, inşallah uzun sürmez
günaydın cnm
aslında senin daha fazla bakması lazım, iki kişilik muayene15 dk birine 15 dk birine
bu zamanlarda normal sanırım canım, inşallah uzun sürmez
günaydın cnm
Tmam benide ense kalınlığı için ultrasona soktu midesine mesanesine boyuna ense kalınlığına baktı herşey çok güzel dedi ama kan alınıp test yapılmadı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bazı geceler bana oluyor ilk olduğunda ölcem sandım ne yutkunabiliyrum n nefes alabiliyorum
benimde var gece iki yastıkla yatıyorum önceden çok hareketli çok yürüyen biriyken şimdi tıkanıyorum ikinci hamileliğim ilkde 9.ay bile olmamıştım ama şimdi ikiz olduğu için herhalde..
kızlar günaydınnnn
bugünüm çok adrenalinli başladı düştüm :/ resmen dizimle kalktım ne kadar korktum bi bilseniz
hadi yaausg de 15 dakka bakmıyo ki birde...
odaya girmemle çıkmam 15 dakka..
onun dışında oturup konuşuyoruz sıkıntın var mı diye...
yani usg 5 dakka sürüyo
hadi gözün aydınGünaydıın güzel anneler, anneler gününüz kutlu ve mutlu olsun :)
ben işe başladım, inanın zor da olsa çalışmak çok iyi çok güzel.
oh beee
aman dikkat et cnm, geçmiş olsunkızlar günaydınnnn
bugünüm çok adrenalinli başladı düştüm :/ resmen dizimle kalktım ne kadar korktum bi bilseniz
okudum canım meryem suresı yusuf suresi ama nasıp olmadıcanım benim 2. Hamileliğimde ben 41 gün günde 1 meryem suresi okumuştum.41.gün test yapmıştım.ha diyeceksiniz ki 2. Hamilelik için neden yaptın derseniz çalıştığım için o ay olmasını istiyordum tatillerden dolayı.hastalandığımda da eşim okudu. Burdan görmüştüm bu bilgiyi.inşallah allah herkesin isteğini kabul eder.
hadi yaaaslında randevuları ona göre ayarlasalar da, her anne bebeğini doya doya görebilse. Bizim doktor randevuları yarım saat aralıklarla veriyor, her hastasına yarım saat ayırıyor yani. Kan için de çok tereddüt etmiştim kaça yapacaklar acaba fln diye ama heryerden daha ucuza yaptı sağolsun, o yüzden dışarıya gitmeme gerek kalmadı, hemen hemşiresi kanımı alıverdi orada, çok iyi oldu. İnşallah sonuç da güzel gelir
hadi yaaaslında randevuları ona göre ayarlasalar da, her anne bebeğini doya doya görebilse. Bizim doktor randevuları yarım saat aralıklarla veriyor, her hastasına yarım saat ayırıyor yani. Kan için de çok tereddüt etmiştim kaça yapacaklar acaba fln diye ama heryerden daha ucuza yaptı sağolsun, o yüzden dışarıya gitmeme gerek kalmadı, hemen hemşiresi kanımı alıverdi orada, çok iyi oldu. İnşallah sonuç da güzel gelir
nereye gidiyorsun ki canım?
bizimde randevular yarım saat aralıkla..ben hep sabah 8.30a alıyorum...
ama doktor hep 9da geldiği için kayıyor malesef...
doktor iyi de şu zamanında gelmemesi kötü eşim kavga çıkarıcak bir gün
okudum canım meryem suresı yusuf suresi ama nasıp olmadı
O durumlarda ben feci kavga çıkarıyorum, hiç acımam valla onun vakti kıymetliyse bizimki daha kıymetli, özel iş yerimiz yok. Kafasına kafasına
Bana 15 dk aralıkla veriyolar randevu, ilk saati alıyorum, doktorcuum 10:30 da geliyo ohh. Şöyle avunabilirsin Zeyy kuzu, ben ultrasona sık girdim bu haftalarda, sonra dedim ki ses dalgası da olsa bi dalga atıyoz bebeğe, acaba zararlımıdır az da olsa. 5 dk dan fazlası zararlı olabilir de neşeli ol :) son kontrollerde de bebeğimin kıçını başını gördüm bi boydan göstermedi doktor,ama idrarı tuttuğumda bebişin nasıl sıkıştığını gördüm kızlar garibim ittiriyodu resmen mesaneyi, çok tutmayın yazık bebelerimize
ya ben kavga çıkarmasını istemiyorum çünkü buradaki en iyi doktorlardan biri bu adam..
kaç tane doktor değiştirdim valla hepsinin bir kusuru var zaten napıyım bekleriz biraz...
evet tutmak çok sakıncalıymış ayrıca idrar yolu iltihabına da neden oluyormuş tuttukça bakteri ürüyormuş..
işte geç kalınca bütün randevular sarkar, sonra doktor da sıkışıyor tabi, herkesi acele acele alıyor. Aslında ikaz etseniz iyi olur canım.
bizimde randevular yarım saat aralıkla..ben hep sabah 8.30a alıyorum...
ama doktor hep 9da geldiği için kayıyor malesef...
doktor iyi de şu zamanında gelmemesi kötü eşim kavga çıkarıcak bir gün
ben bursadayım canım, doktorumun muayenehanesi var, oraya gidiyorum. Tahlilleri de kan alıp bir laboratuvara gönderiyor, çabuk ilerliyor işler yaninereye gidiyorsun ki canım?
peki 2. randevu saatine alsan randevunu, ilk kişinin hakkını yesin yiyecekse, seninkini yemesin, yarım saat işe geç giderseniz de test yapıldı uzun sürdü der geçersiniz. ikiz bebeklerde extra testler varmış dersin hehe, nası fickir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?