merhaba kızlar benim göbeğimdde tüylenme olmaya başladı önceden belli belirsizdi rahatsız etmiyordu ama çoğalmaya başladı rahatsız ediyor sizdede oluyor mu normal mi ne yapabilirim sizce? utanıyorm dr a gittğmde karnımı açmaya artık
canım bugün tam 14+0 oldum yani 3.ayı resmi olarak bitirdim , sabah hamile pantolunum giyip bluzumu giydim aynaya bi baktım hamiş göbeği var çok güzel bi hisAnalucia kaç haftalik oldu bebis benimde 13 haftalık Karnım belli oldu kiyafetlerden farkediliyor cinsiyeti belli mi bu arada
Günadınlaaargece sağ kalça kemiğimin ağrısıyla uyandım halada sürüyor umarım daha fazla ağrımaz:26:
usg de 15 dakka bakmıyo ki birde...
odaya girmemle çıkmam 15 dakka..
onun dışında oturup konuşuyoruz sıkıntın var mı diye...
yani usg 5 dakka sürüyo
merhaba kızlar benim göbeğimdde tüylenme olmaya başladı önceden belli belirsizdi rahatsız etmiyordu ama çoğalmaya başladı rahatsız ediyor sizdede oluyor mu normal mi ne yapabilirim sizce? utanıyorm dr a gittğmde karnımı açmaya artık
Kaç haftalıksın bilmiyorum ama bizim 13 bitti ben o dediğini 2haftadır çekiyorum oturunca kalkamıyorum fena ağrıyor ama alışıyorsun biraz zaman geçince beline devamli yastık koy canım iyi geliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bugün tam 14+0 oldum yani 3.ayı resmi olarak bitirdim , sabah hamile pantolunum giyip bluzumu giydim aynaya bi baktım hamiş göbeği var çok güzel bi his
Çok haklısın boşver takma kafana bende ayni durumdayim hastayim
ben zaten artık doktora gittiğimde geri işe dönmeyi düşünmüyorum..
işyerimdeki bütün hamileler kafasına göre takıldı bana gelince saatlik izin kağıdı kondu önüme..
sinirden çatlamak üzereyim
bende doktordan aldım ikiz gebelik raporumu..
saatlik izini önüme çıkarsın yarım gün yazıcam yanına da riskli gebelik doktor kontrolü yazıcam..
öğleden sonra da dönmiycem tahlillerim vardı diycem..
zaten hastane evimin dibinde ama işyerime uzak..
git gel yapmanın anlamı yok..
2. randevu saatine de alsam kayıyo saatler canım...
Bence de gitme, ikiz gebelik zaten daha ağır yük, hep kendimizi yıpratmaya alışmışız biz. Boşver dediğin gibi tahlil cart curt de. ben çok yordum da sonra başıma gelenler yorgunluktan mı geldi diye dövündüm durdum.
Bu arada iş yerinde 2-3 saatte bir uygun bi odada yarım saatlik kestirme molaları vermeye başladım. Mecbur kalınca yapılıyo :) mecbur kalmadan yapınız dinleniniz.
o bende de var canım ya napıcam bilmiyorum..
sanırım en azından göbek deliğimin altında çıkanları alırım..
valla gidemem doktora böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?