2014 Kasım Anneleri

Analucia kaç haftalik oldu bebis benimde 13 haftalık Karnım belli oldu kiyafetlerden farkediliyor cinsiyeti belli mi bu arada

Bende de oldu ama nette okumuştum normal.doğum sonrası dökülür yazıyordu canım korkmana gerek yok aslında bende gıcık oluyorum ama ne yapalım katlanaca ğız bir müddet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burayı okumayı seviyorum, kimseyi tanımadığım halde buraya yazanları da seviyorum. Çoğu zaman enerji veriyor bana. henüz cinsiyetini öğrenemedim ben de, göbeğim de büyümeye başladı yavaştan.

Analucia kaç haftalik oldu bebis benimde 13 haftalık Karnım belli oldu kiyafetlerden farkediliyor cinsiyeti belli mi bu arada
canım bugün tam 14+0 oldum yani 3.ayı resmi olarak bitirdim , sabah hamile pantolunum giyip bluzumu giydim aynaya bi baktım hamiş göbeği var çok güzel bi his

Günadınlaaar gece sağ kalça kemiğimin ağrısıyla uyandım halada sürüyor umarım daha fazla ağrımaz:26:

Kaç haftalıksın bilmiyorum ama bizim 13 bitti ben o dediğini 2haftadır çekiyorum oturunca kalkamıyorum fena ağrıyor ama alışıyorsun biraz zaman geçince beline devamli yastık koy canım iyi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende küçük top gibi Karnım bana da ikili teste sorum cinsiyetini illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi yanilmis olabilirmi erken soyledi sanki

usg de 15 dakka bakmıyo ki birde...
odaya girmemle çıkmam 15 dakka..
onun dışında oturup konuşuyoruz sıkıntın var mı diye...
yani usg 5 dakka sürüyo

canım benim bebeklerin sağlıklı olduğunu görüyosan duyuyoysan çokta kalmamaya bak zaten daha geçen başka bi kadın doğumcu doktor bi ablayla muhabbeti oldu.azda olsa elektrik verir gibi olur bebekler dedi çokta önermeyiz öyle dakikalarca bakmayı bizlerde dedi.

bendede oldu baya yaa aynı bende utanıyorum dokunmakta istemiyorum açıkcası dökülür dendiği için iyiki diyorum usg bakılan yer karanlık azda olsa çok net görülmez bişey diye:)

Bende yasadım kızlar onu we bel ağrısını suan 14+1 cok sukur o agrı kalmadı we bel agrısıda gectı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir

canım bu hesaba göre 3. ayı bugün doldurmuş oluyorum sanırım :26:

o bende de var canım ya napıcam bilmiyorum..
sanırım en azından göbek deliğimin altında çıkanları alırım..
valla gidemem doktora böyle...

Kızlar merhaba,

Biz bugün 15+1 günlüğüz artık bebeğim daha belirgin karnım belli oluyor cildim 2 gündür sivilcelendi halbuki herkes çok güzelleştiğimi söylüyordu çok şükür hiç bir sıkıntım yok mide bulantısı falan sadece her gece gördüğüm rüyaların hızına yetişemiyorum artık dilerim herkes sorunsuzca alsın bebeğini kucağına

Bence de gitme, ikiz gebelik zaten daha ağır yük, hep kendimizi yıpratmaya alışmışız biz. Boşver dediğin gibi tahlil cart curt de. ben çok yordum da sonra başıma gelenler yorgunluktan mı geldi diye dövündüm durdum.
Bu arada iş yerinde 2-3 saatte bir uygun bi odada yarım saatlik kestirme molaları vermeye başladım. Mecbur kalınca yapılıyo :) mecbur kalmadan yapınız dinleniniz.

aynen öyle bel ve sırt ağrılarım artmış durumda..doktor normal dedi..
ama çok zorluyo daha şimdiden..
benimde saat 3 gibi çok uykum geliyo zor dayanıyorum..
bu saatten sonra kendimi yıpratmak değil bebeişleri yıpratmak olucak o yüzden izin vermiycem çifte standart uygulanmasına

o bende de var canım ya napıcam bilmiyorum..
sanırım en azından göbek deliğimin altında çıkanları alırım..
valla gidemem doktora böyle...

Almayın kızlar hamilelikten sonra yok olcakmış, şimdiden kalınlaştırmayın.
Ayırtır söylemesi dün ağdaya gittim, hormonlardan mıdır nedir ule ne canım yandı ya löö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…