Almayın kızlar hamilelikten sonra yok olcakmış, şimdiden kalınlaştırmayın.
Ayırtır söylemesi dün ağdaya gittim, hormonlardan mıdır nedir ule ne canım yandı ya löö
aynen öyle bel ve sırt ağrılarım artmış durumda..doktor normal dedi..
ama çok zorluyo daha şimdiden..
benimde saat 3 gibi çok uykum geliyo zor dayanıyorum..
bu saatten sonra kendimi yıpratmak değil bebeişleri yıpratmak olucak o yüzden izin vermiycem çifte standart uygulanmasına
Aferim zeyy, ben raporluyken 2 gün full uyudum, 3. gün bebiş pırpır etti, uyudu da büyüdü oğluşum
Kızlar benim kalp atışlarım dinlenikken 97 - 100 civarı atıyo, devamlı taşikardi yaşıyorum, hep nefes nefeseyim. Benim gibi olanınız varmı?
öff almamak lazımmışta kendimi çok kötü hissediyorum böyle zaten libidom düştüiyice soğudum o işlerden bi de böyle oldumu hiç hevesim gelmiyo
kalp atışlarımı bilmiyorum canım ama merdiven çıktıktan sonra bende kötü oluyorum..
hey maşallah hissetmeye başladın mı??
Libidon düştü müüüü! Benimki tavan yaptı, yasaklıyım da deliriciim:18:
Bikaç hafta içinde sende hissedersin, hatta bence çok yakın :)
erkek bebeler daha hareketliymiş, daha erken hisettiriyomuş kendisini kızlar bilesiniz
ya ben kavga çıkarmasını istemiyorum çünkü buradaki en iyi doktorlardan biri bu adam..
kaç tane doktor değiştirdim valla hepsinin bir kusuru var zaten napıyım bekleriz biraz...
evet tutmak çok sakıncalıymış ayrıca idrar yolu iltihabına da neden oluyormuş tuttukça bakteri ürüyormuş..
Bikaç hafta içinde sende hissedersin, hatta bence çok yakın :)
erkek bebeler daha hareketliymiş, daha erken hisettiriyomuş kendisini kızlar bilesiniz
sen jalede diilmiydin tatlışkommmm:26: kime geçtinnn
bide bende çok tutarımm mantar olmuşumm fitil verdii mecburen
jale kim kız biriyle karıştırdın beni..
istanbulda değilim ben..
hadi bakalım inşallah ikizlerde yer dar olduğu için daha geç hissedilir diye duymuştum..
bide bende çok tutarımm mantar olmuşumm fitil verdii mecburen
Kaç haftalıksın bilmiyorum ama bizim 13 bitti ben o dediğini 2haftadır çekiyorum oturunca kalkamıyorum fena ağrıyor ama alışıyorsun biraz zaman geçince beline devamli yastık koy canım iyi geliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence de öyle kesinliklee kızımı 18 de hissettim bunu hissediyorum şimdi pıt pıttt
Hissediyor musun benim ilk bebeğim sanırım geç hissedicem :26:
dar olunca daha çok rahme vurmaz mı bebek? hummm bilmem.
Libidoya gelince, değişir değişir. hormonların gücünü bu zamanda gördüm valla, birdaha asla küçümsemicem :)
tutma şekercim, ben 15 dk da bir fermuar açıp kapamaktan fıttırıcam ama üşenmeden gidiyom. sonra sistit falan da olursun maazallah, git hep.
ben gecede en az 4 kere kalkıyorum çişe
Hissediyor musun benim ilk bebeğim sanırım geç hissedicem :26:
he acaba kimle kafa yerinde diilki olan hafızamıda bebeye verdim bana bişi kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?