2014 Kasım Anneleri

Almayın kızlar hamilelikten sonra yok olcakmış, şimdiden kalınlaştırmayın.
Ayırtır söylemesi dün ağdaya gittim, hormonlardan mıdır nedir ule ne canım yandı ya löö

öff almamak lazımmışta kendimi çok kötü hissediyorum böyle zaten libidom düştü iyice soğudum o işlerden bi de böyle oldumu hiç hevesim gelmiyo

Aferim zeyy, ben raporluyken 2 gün full uyudum, 3. gün bebiş pırpır etti, uyudu da büyüdü oğluşum

Kızlar benim kalp atışlarım dinlenikken 97 - 100 civarı atıyo, devamlı taşikardi yaşıyorum, hep nefes nefeseyim. Benim gibi olanınız varmı?

kalp atışlarımı bilmiyorum canım ama merdiven çıktıktan sonra bende kötü oluyorum..
hey maşallah hissetmeye başladın mı??

Merhaba, gebelik takibi için Acıbadem Fulya Hastanesi'ne giden var mı arkadaşlar, giden varsa tavsiye eder misiniz?

kalp atışlarımı bilmiyorum canım ama merdiven çıktıktan sonra bende kötü oluyorum..
hey maşallah hissetmeye başladın mı??

Bikaç hafta içinde sende hissedersin, hatta bence çok yakın :)
erkek bebeler daha hareketliymiş, daha erken hisettiriyomuş kendisini kızlar bilesiniz

Libidon düştü müüüü! Benimki tavan yaptı, yasaklıyım da deliriciim :18:

yaa sorma iş abuk subuk rüyalara gelince görüyomda..
icraat yok adama 5 kere diş fırçalatıyom bu sefer diş macunu kokusundan midem bulanıyo
öff ne bilim inşallah benimde düzelir durum..

Bikaç hafta içinde sende hissedersin, hatta bence çok yakın :)
erkek bebeler daha hareketliymiş, daha erken hisettiriyomuş kendisini kızlar bilesiniz

hadi bakalım inşallah ikizlerde yer dar olduğu için daha geç hissedilir diye duymuştum..

sen jalede diilmiydin tatlışkommmm:26: kime geçtinnn
bide bende çok tutarımm mantar olmuşumm fitil verdii mecburen

hadi bakalım inşallah ikizlerde yer dar olduğu için daha geç hissedilir diye duymuştum..

dar olunca daha çok rahme vurmaz mı bebek? hummm bilmem.
Libidoya gelince, değişir değişir. hormonların gücünü bu zamanda gördüm valla, birdaha asla küçümsemicem :)

bide bende çok tutarımm mantar olmuşumm fitil verdii mecburen

tutma şekercim, ben 15 dk da bir fermuar açıp kapamaktan fıttırıcam ama üşenmeden gidiyom. sonra sistit falan da olursun maazallah, git hep.
ben gecede en az 4 kere kalkıyorum çişe

Canım ne kadar zormuş kemik ağrısı netten baktığım kadarıyla pelvik ağrısı oluyormuş 15. Haftadayız bel ve pelvik ağrıları olur diyor ama zormuş gerçekten tok ve sürekli bi ağrı çünkü

ay bendee yaaa kocam dio serelim oraya bi yatak uğraşma hiç az kaldı geçicikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…