aman dikkat et geçmiş olsun
hadi yaaaslında randevuları ona göre ayarlasalar da, her anne bebeğini doya doya görebilse. Bizim doktor randevuları yarım saat aralıklarla veriyor, her hastasına yarım saat ayırıyor yani. Kan için de çok tereddüt etmiştim kaça yapacaklar acaba fln diye ama heryerden daha ucuza yaptı sağolsun, o yüzden dışarıya gitmeme gerek kalmadı, hemen hemşiresi kanımı alıverdi orada, çok iyi oldu. İnşallah sonuç da güzel gelir
hadi gözün aydın
aman dikkat et cnm, geçmiş olsun
Hissediyor musun benim ilk bebeğim sanırım geç hissedicem :26:
Bikaç hafta içinde sende hissedersin, hatta bence çok yakın :)
erkek bebeler daha hareketliymiş, daha erken hisettiriyomuş kendisini kızlar bilesiniz
yaa sorma iş abuk subuk rüyalara gelince görüyomda..
icraat yok adama 5 kere diş fırçalatıyom bu sefer diş macunu kokusundan midem bulanıyo
öff ne bilim inşallah benimde düzelir durum..
Allah Allah öylemiymiş gerçekten, ben geçen salı günü gittim doktora cinsiyete de bakalım dedi ama o kadar hareketliydi ki maalesef göremedik. Hatta kalp atışını bile zor yakaladı doktorum. "Bu sürekli zıplıyor" dedi doktor ayrıca. O yüzden göremedik maalesef, acaba erkek mi benim zıpçıktık
Uffff çok güldümmmmgünah kız adama
bence de yazık günah :18:
19mayısa tatil planı yaptım kendimi tutcam valla midem falan bulanırsa sabretcem yapcak bişey yok
Allah Allah öylemiymiş gerçekten, ben geçen salı günü gittim doktora cinsiyete de bakalım dedi ama o kadar hareketliydi ki maalesef göremedik. Hatta kalp atışını bile zor yakaladı doktorum. "Bu sürekli zıplıyor" dedi doktor ayrıca. O yüzden göremedik maalesef, acaba erkek mi benim zıpçıktık
Hissediyor musun benim ilk bebeğim sanırım geç hissedicem :26:
Valla benimki de popodan popodan hopluyodu, o nasıl bi hoplamaksa, hiç yerinde durmadı ultrasonra, sonra gördük ki oğulcanımız olcakmış, kıpır kıpır erkekler, kızlar asilzade ağır edepli :) sen erkek ya da kız hissetmiyormusun? ben görmüş gibi emindim erkek olduğuna
Benimde ilk bebiş, erkek diye erken hissetmiş olabilirim. Bide üzülüp ağlayınca oynuyo, yüzükoyun yatarsam da nerede durduğunu hissediyorum solda sağda diye :) bunu elimle bastırınca da hissedebiliyorum. hihihi çok keyifli
Hayatım boyunca hep erkek çocuk istedim, şimdi de hissettiğim erkek ama; bu çok istediğim için mi böyle yoksa sahiden bir his mi bilemiyorum:44:
Aaa ben kız istiyorum ama bu bebek erkek diyodum, erkek olduğu kesinleşince de azıcık panikledim, erkek çocuğu yetiştirmek daha zormuş sanırım, araştırmalardayım şimdi nasıl bezliyeyim, nasıl yıkayayım, nasıl konuşayım diye. Erkek hissediyorsan erkek olabilir :)
Merhaba herkese arkadaslar.
Guzel bir hafta olur umarim, umarim herkes iyidir.
Gecen haftaki kahverengi lekelenme stresinden sonra raporlu olarak evde dinlenmeye devam ediyorum benBugun ikinci doz ignemi de yaptirdim.
Onceden de tedavisini oldugum kaygi bozuklugum vardi ama hamilelik bu acidan beni mahvetti sanirim.
Aklimdan turlu turlu endiseleri atamiyorum. Simdi de doktorun verdigi dusuk onleyici Proluton Depot ignesine taktim. Yerli yabanci ne kadar kaynak, calisma, kullanmis insan tecrubesi varsa aradim taradim okudum. Bazi yerlerde bebek icin risklerinden bahsedilmis, aklim cikiyor. Iki doz ignemi oldum gerci 4 gun arayla, ve lekelenmem bitti cok sukur. Ama daha iki doz var, ve benim icim cok karisti igne olup olmamaya devam etmek konusunda. Bir yanim diyor kendi kadin dogum uzmanin verdi, tabi ki devam et, diger yanim okudugum seylerden etkilenip lekelenme bitti, risk almaya gerek yok, ya bebege zarar verirse diye kendini yiyip bitiriyor. Of Allah'im, neden bu kadar kaygili, olumsuz dusunen bir halim var, bu stres beni yiyip bitiriyor. Sizlerle paylasirsam belki biraz hafifler diye yaziyorum.
Evlatlarimizi saglikla kucagimiza alsak, bu gunler gecse. Hep aklimda kotu dusunceler, endiseler, soyle olursa boyle olursa senaryolar... Neden akisina birakamiyorum, neden..
ben ilk hamile olduğum öğrendiğimden beri erkek hissettim halbuki kız bebekleri daha çok severim ama dedim ki bu bebek erkek ve doğru çıktı
ben ilk hamile olduğum öğrendiğimden beri erkek hissettim halbuki kız bebekleri daha çok severim ama dedim ki bu bebek erkek ve doğru çıktı
Kız çocuğunu nazı, süsü püsü, edası , işvesi bir başka gerçekten; ama Türkiye'de kadın olmak zor, kız çocuğu olmak zor. Ben çok modern görüşlü bir aile büyümüş olmama rağmen bu sıkıntıları bazen yaşadım bazen çevremden gördüm. Erkek olsun babası futbolcu yapacakmışBen pilot olsun diyorum ama biz henüz cinsiyetini bile öğrenemedik
Al işte :) hayırlı olsun bakalım
Biz de karı koca motorcuyuz, oğlanı 2 yaşında minyatür benzinli motor alıp motorcu yapalım diyos, çok tatlı oluyolar yaaa mini motorcular
Eki Görüntüle 1111346
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?