benimki haziran 1982
eşiminki ağustos 1976
bakalım ne çıkçek
Bende hep erkek hissettim hamileligim çok rahat geçiyor ama doktor tarama testinde kız dedi değişir mi bilmiyorum 16. Haftada kesin belli olur. Kızlar göbüşler ciktimi 13 haftalık benim dışardan bakınca belli oluyor
Bende hep erkek hissettim hamileligim çok rahat geçiyor ama doktor tarama testinde kız dedi değişir mi bilmiyorum 16. Haftada kesin belli olur. Kızlar göbüşler ciktimi 13 haftalık benim dışardan bakınca belli oluyor
Bende küçük top gibi Karnım bana da ikili teste sorum cinsiyetini illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi yanilmis olabilirmi erken soyledi sanki
Erkek çıkıyor canım
Ha gayret hadi bakalım
benim de çıktı biraz göbeğim, henüz hiç hamile kıyafeti almadım ama hamile modası çok sıkıcı hep aynı şeyi üretmişler gibi, siz nerelerden alıyorsunuz kızlar? Önerebileceğiniz markalar var mı?
banada bakarmısınn
benim aralık 1987
eşimin ağustos 1988 :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkek çıkıyor canım
rica etsem bana da bakarmısın canım benim şubat 90 eşim nisan 1981
Erkek çıkıyor canım ,ya bu sene erkek senesi ya da bu test yanlış Siz öğrendiniz mi cinsiyetini?
Wooowww harikasınız , KK'da böyle bayanlar olduğunu duymak harika , mini motorcu haa
Şubatın kaçı doğum gününüz?
zahmet olmazsa bende istiyorum :):)
benim eylül 1987
eşimin mayıs 1987
ve daha cinsiyeti bilmiyorm ben:)
Valla benim çıktı, bir de hamile tişörtü falan giyince iyice havaya giriyorum galibaDün eşim diyor sende iyice hamile havasına girdin yürüyüş değişti diyor
Arkadaşım, inşallah kısa zamanda bebeğinle birlikte iyi düşüncelere kapılacağın hale girersin.
Ben 18 gündür her gün 2 posta kanama yaşıyorum, ilk kanamayı görünce şaşırdım korktum ama sonra belki görmeye alışmak belki de güvenmek bilemiyorum, bebeğin benimle kalacağına öyle inandım ki, kanamalar bana pek dokunmuyo, kahverengi olması içimi ferahlatmıyo değil tabi. Kırmızı olsa gene çekinirdim. Kendine ve bebeğine inancın olsun, kaçıncı haftadayız, ne kadar koruyoruz illede gideceği varsa zaten hayırlı değilmiş deyiver. Ben dua ediyorum valla hayırsız evlat olacağına hiç olmasın. Çünkü hayırsız evladın acısı bence daha fazla olur.
Bu zamanlarda moralimi düzelten birkaç tüyo var kendim keşfettim, seninde işine yarayabilir. Güldüren diziler izle, yeni doğmuş kedi köpekleri izle gözünle sev hoplamaları zıplamaları seni feci iyi hissettiriyo, bide yakınlarda varsa bebek sev. Bunlar otomatikman seni iyi hissettirecektir. Üzülmenin hiç bişeye faydası yok öyle değil mi?
Kız çıkıyor canım sizin
Erkek çıkıyor canım ,ya bu sene erkek senesi ya da bu test yanlış Siz öğrendiniz mi cinsiyetini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?