2014 Kasım Anneleri

Valla benim çıktı, bir de hamile tişörtü falan giyince iyice havaya giriyorum galiba Dün eşim diyor sende iyice hamile havasına girdin yürüyüş değişti diyor

benim de çıktı biraz göbeğim, henüz hiç hamile kıyafeti almadım ama hamile modası çok sıkıcı hep aynı şeyi üretmişler gibi, siz nerelerden alıyorsunuz kızlar? Önerebileceğiniz markalar var mı?

ben lcw den aldım 1-2 parça..
ama normal mağazaların büyük beden thsirtlerine bakıyorum l-xl falan yazın iyi olur...

banada bakarmısınn
benim aralık 1987
eşimin ağustos 1988 :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkek çıkıyor canım , ya bu sene erkek senesi ya da bu test yanlış Siz öğrendiniz mi cinsiyetini?

Wooowww harikasınız , KK'da böyle bayanlar olduğunu duymak harika , mini motorcu haa

Çok şirin değil mi ama, birde kayak yapan bebeler var 1,5 yaşında minik dengeyi ayarlıyo düşmeden kayıyo valla board da heheh. eğlenceli büyürse mutlu insan olur yavrularımız.

kızlar çin takvimi benin iki kızımda ve etrafımdaki bi çok inssanda tutuyo bunda tutar mı bilmiyorum ama buna erkek diyor:) sizde bakın isterseniz

Valla benim çıktı, bir de hamile tişörtü falan giyince iyice havaya giriyorum galiba Dün eşim diyor sende iyice hamile havasına girdin yürüyüş değişti diyor

Hehehe bu sabah karnıma krem sürerken eşim transparan halimle gördü, gözleri açıldı uuuu heryerin kocaman olmuş dedi (o heryer başka da çekindim söyleyemedim şimdi)
benim göbek kilodan iki kat oluyodu, artık net olarak katsız düz bir yuvarlak oldu, buna hamile göbee deniyo sanırım

Eileithyia tesekkur ederim yanitin icin.
Kesinlikle haklisin, hayirli olacaksa olsun, olmayacaksa hic devam etmesin zaten gebeligim. Lekelenmeleri ilk gordugumde feci panige kapildigim icin saglikli dusunemedim.Simdiyse dusukten cok ilacin bebege kotu bir etkisi olur mu, Allah korusun herhangi bir sakatlik, anormallik filan yapar mi diye endise ediyorum.
Duam hep saglikli, eli ayagi duzgun, akli fikri yerinde ve hayirli evlatlar icin.
Gebeligin her asamasi ayri bir kaygiymis, ben cok hafife almisim meger hamile kalmadan once bu isi...

Senin kanamalarin icin doktorun herhangi bir ilac vermis miydi? Yoksa sadece istirahat mi tavsiye etmisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…