Çok şirin değil mi ama, birde kayak yapan bebeler var 1,5 yaşında minik dengeyi ayarlıyo düşmeden kayıyo valla board da heheh. eğlenceli büyürse mutlu insan olur yavrularımız.
17 şubat1990 eşim 20 nisan 1981
nlyvz şimdi hepimiz isteyeceğiz ama kızma
ben şubat 85
eşim ağustos 84
Hemde çokkk şirin, zaten eğlenerek büyüsünler. Yasaklarla, kısıtlamalar değil . İnşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza.
Canım sende kız çıkıyor
Sizde de erkek çıkıyor
cinsiyetini öğrendinmi canım?
evett tatlımmm ama böyle sürekli diil tabii çok hareketlenince ama hissediyorummm
dr da öle dedi teşekkür ederimm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağll bitanem hadi hayırlısı bakalımm:):)
Hehehe bu sabah karnıma krem sürerken eşim transparan halimle gördü, gözleri açıldı uuuu heryerin kocaman olmuş dedi (o heryer başka da çekindim söyleyemedim şimdi)
benim göbek kilodan iki kat oluyodu, artık net olarak katsız düz bir yuvarlak oldu, buna hamile göbee deniyo sanırım
Benımde ilk bebişim tatlım bende hissetmıyorum 😔 ama hissetmek istiyorum artııkınn 👼👼👼
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım bakalım hayırlısı:) bu gidişle kızları üçlücem heralde:)
Sizde de erkek çıkıyor
Valla benimki de popodan popodan hopluyodu, o nasıl bi hoplamaksa, hiç yerinde durmadı ultrasonra, sonra gördük ki oğulcanımız olcakmış, kıpır kıpır erkekler, kızlar asilzade ağır edepli :) sen erkek ya da kız hissetmiyormusun? ben görmüş gibi emindim erkek olduğuna
Benimde ilk bebiş, erkek diye erken hissetmiş olabilirim. Bide üzülüp ağlayınca oynuyo, yüzükoyun yatarsam da nerede durduğunu hissediyorum solda sağda diye :) bunu elimle bastırınca da hissedebiliyorum. hihihi çok keyifli
Eileithyia tesekkur ederim yanitin icin.
Kesinlikle haklisin, hayirli olacaksa olsun, olmayacaksa hic devam etmesin zaten gebeligim. Lekelenmeleri ilk gordugumde feci panige kapildigim icin saglikli dusunemedim.Simdiyse dusukten cok ilacin bebege kotu bir etkisi olur mu, Allah korusun herhangi bir sakatlik, anormallik filan yapar mi diye endise ediyorum.
Duam hep saglikli, eli ayagi duzgun, akli fikri yerinde ve hayirli evlatlar icin.
Gebeligin her asamasi ayri bir kaygiymis, ben cok hafife almisim meger hamile kalmadan once bu isi...
Senin kanamalarin icin doktorun herhangi bir ilac vermis miydi? Yoksa sadece istirahat mi tavsiye etmisti?
Canım elle tam olarak nerde oluyorlar internettede rahminizi elinizle hissedebilirsiniz bebeğiniz orda falan yazıyor ama ben onu bile bulamadım göbek deliğinin hafif altı falan mı neresi bi tarif etsen belki bulurum
Bizde kardeşimle 2 kız kardeşiz, babam hep kız çocuk istemiş zaten zamanında, soranlara da "erkek adamın erkek adamı olur" diyorAllah hayırlı evlat versin inşallah.
teşekkür ederim. çin ve rus takvimlerinde de erkek çıkıyor ama henüz doktor bişey söylemedi, bakalım ne olacak
Valla ben aşağıda hissediyorum, can sıkıntısı ile oynaşırken farkettim şöyle ki;
ellerin ile ultrasonla bastırma baskısı gibi eski yumurtalıklarının olduğu yere bastır, bi sağa bi sola bi ortaya bi aşşa bi yukarı falan fişman. İllaki biyerde heryerde hissettiğinden farklı, içi dolu ve daha başka bi his veren bişi hissedeceksin. Ben onu hissettikten ertesi günü doktora gittim bebeği arıyodu, sağ aşağıda dedim hemen, baktı orda, elleyerek anlamıştım dedim, yok artık dedi :) benimki de manyaklık işte elle elle çocuğu sonra da neden çok zıplıyo de hehehe
Hayırlısı bakalım, Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
Şubatın kaçı doğum gününüz?
Canım sen kan yenilemeye göre mi bakıyorsun kadında 3 ekle erkekte 4 ???
benim kan yenilemeye göre KIZ
karnıma yüzük salladılar ERKEK
rus takvimine göre KIZ
çin takvimine göre ERKEK
ye ekşi doğur ayşeyi ,sivilcelendim,bulantım çok oldu buna göre KIZ
yaşınla hamile kaldığın ayı topla 9 çıkar bilmem ne buna göre ERKEK
iki test beta-hcg sine göre KIZ
ikili test idrar ph ına göre ERKEK
bakmadığım yöntem kalmadı ne duyduysam denedim daha çok karışıyo aklım ama içimden geçen KIZ
yarın sabah 9,30 randevum bakalım ne çıkacak benim bebişim
Erkek çıkıyor canım
Biyoenerji kaynaklı bir falmış, genellikle hamilelerin doğuracakları çocuğun cinsiyetini öğrenmek için yapılırmış,sade bir alyansa 60-70 santim kadar zincir veya ip bağlanır.Hamile kadın yüzüğü karnının üzerinde sabit tutar bir süre sonra yüzük hareket edecektir.Yüzük sağa-sola hareket ederse, doğacak çocuk erkek, daire çiziyorsa kız olacak demektir.Hadi bakalım kolay gelsineğlencesine bakalım işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?