2014 Kasım Anneleri

Çok normal canım stres olman...
Bayadır evdesin sürekli bebeğinlesin..
Ama işe başla çabuk alışırsın düzene..
Bebişler zaten daha çabuk uyum sağlıyor..
Sıkıntı etme..
Aynı bina hem de iyi olmuş..

Canım Allah yardımcın olsun...
Belli ki baya bir manevi olarak tükenmişsin...
Muhakkak bir sebebi vardır sonuçta daha çok minikler uyumaları gerekiyor...
Araştır iyi bir doktora götür tekrar istersen...
Bilemedim ki şimdi ne yapılabilir...
İnşallah çabucak düzelir canım..

Haklısın yarım gün olması çok büyük avantaj gerçekten. Bakıcımız komşumuz ama geçen sene taşındılar çok iyi tanımıyorum. Sadece temiz insanlar ve merhametli gibi görünüyorlar. Inşallah yanıltmazlar beni. Oğlum beni görmeden yapamıyor, akşam babasıyla odada olduklarında ben mutfakta işimi yapınca bile ağlıyor, Addeeee diye bana sesleniyor. Bakıcıya nasıl alışacak bilmiyorum. Kendime kızıyorum ya, aynı apartman olunca istersen kendi evinde de bakabilirsin fikrini kadına ben sundum malesef.

Senin durumuna yakın olan bir tanıdığım var. Onun kızı hergün sabah 5 e karşı uyuyup, 12 gibi uyanıyormuş. Bir de çok yakın Arkadaşımın oğlu da öyle. Gece mesela 1 de 2 de uyanıp, oyun oynamak istiyormuş. Elektrikli süpürgeyi açtırıyormuş. Arkadaşım artık oturup ağlıyordum diyor. Şuan oğlu 2 yaşında, çok şükür düzeldi diyor. Biz de insanız, bütün gün yoruluyoruz haliyle Gece uykuya çok ihtiyacımız oluyor. Allah kolaylık versin. Bence bitki çaylarını dene. Sakinleştirici, rahatlatıcı etkileri oluyor. Rezene, anason veriyorlar bebeklere. Kaynamış suya azıcık koyup biberonla içirmeye çalış. Inşallah bir an önce düzene girersiniz.

Sevgili arkadaşım öncelikle allah yardımcı olsun. Çocuğu bir oyun parkına götü akşam 19:00 gibi 2-3 saat koştursun oynasın kucağınıza almadan oynayarak yorulsun.bence biraz ise yarar.

Selam bayanlar vallahi bu hastalık bitirdi bizi 2ay olck nerdeyse bir gün iyiyse 1
Hafta hasta geziyrz tüm düzenimiz alt üst oldu okadar yoruldumki yinedd çok şükür Allah başka dert vermesin, bakıcı konuşulmuş kesinlikle M mrymerhn e katılıyorum başlangıçta herşeyi ayrıntısıyla konuşun ve eline bir liste verin gerçskten ben çok pişmanım bakıcımız kuzenimin eşi olmasına rağmen çok problem yaşıyorum başta konuşmadgm için bi çok şeyi ve asla sizin önünüze geçip kendi istdiği gibi çocugunuza davranmasına izin vermeyin şuan benim bakıcı beni sallamıyor mesela:-( değiştrmk istesemde bulamadım iyi güvenilir birini offf çok zor bu çalışma bakıcı işleri yaa:-(

bende mecbur değişecem istee.s basta soylemeyince sonradan soyleyince olmuyor gercekten Rabbim iyi insanlar cikarsin karsimizaa İnşallah gecmis olsun hep oyleyiz bugun yine hastaa kiizm dahayeni iyi olur gibi olmustu oysakii hepsi sifa bulsun biran once İnşallah

Gece de bu sekilde uyanıklık uyku arası emzir yatır salla yatır tekrar başa dön benden ayrı 2 saat ancak gündüz de sürekli emzir salla şekerleme yapıyor yetiyor
Canım benim hoş geldin öncelikle gecen aklıma geldin hatta ben okuduğumdan şunu anladım senin çocuk uykuya geçmeyi bilmiyor sallama ve emzirmeye alışmış sallamayı bırakınca Uyanıyor dalamıyor bir arkadasım bu sorunla ha geçti ha geçecek diye çocuk 2 yaşına gelene kadar çabaladı ve sonuçta hep başa sardı uyku meleği diye bir site var ordan destek Aldı ve çocuğu çok rahat uyuyor artık başta zorlandı tabiki ama şimdi rahatladı onlar bu işin uzmanları sonuçta 500 tl gibi bir Ücret ödedi ve gerçekten yüzü Gülüyor artık depresyona girmişti kız Facebook kullanıyorsan bu siteye bir göz at

Gecmiş olsun hemşerim valla hastalık bizide bitirdi sadece uyurken ağlamayan bir çocuk oldu yaman artık ağlama sesine tahammülüm kalmadı Rabbim dayanma gücü versin bazen artık tükendiğimi hissediyorum

Daha henüz Başlamış değil evimde bakılmasını istiyorum de eşim öyle uygun gördü falan diye söyle

Günaydın hatunlar, yaramaz mızmız bebişler...
Bugün tam anlamıyla "dondum"...
Güneş tepede ama nasıl bir soğuk var size anlatamam...
Otobüs beklerken mahvoldum...
Çantamın cırtcırtlı gözünden kartımı alamadım donmuş yapışmış cırtcırtlar..
Yumuşak çantam kaskatı kesildi...
Her yer sis duman çünkü nerde bi buhar var görülüyor o kadar soğuk...
Bacaklarımı hissetmiyordum valla...
Manzarayı görmeniz için çekecektim ama eldivenimi çıkartıp çekmeyi gözüm yemedi...
Resmen k.ç.m dondu yani... : )

Hissedilen -40

canım benimkine de annem bakıyor haftasonları babasıyla diğer odayya gönderiyorum biraz dinleniyim diye 1 saat sonra başlıyo anne diye ağlamaya ama haftaiçi hiç öyle bişey yapmıyormuş alışıyolar biliyolar yokluğunu
sadece 4 saat yokmuşsun bu süper bişey farzetki hergün bi alışveriş bi dolaşmaya çıktın öğleden sonra olmasıda güzelmiş sabah çocuğu başka bi eve bırakmak daha zordur
ama henüz başlamadıysan bence evinde gelsin baksın de saatte az zaten kabul eder inşallah

Allah yardımcın olsun canım ben çok grip olan biriyim orda olsam napardım bilmiyorum grip olsan valla s.m.ğün donar kız

Canım işte havasından mıdır nedir sık hasta olmuyorsun burda...
O dediğin de aynen oluyor zaten..
Geçen kış zaten soğuktan burnu gözü akıyor insanın..
Resmen donmuştu yani burundan akamıyor zaten s.m.k : )
Gözlerimde de kirpiklerim yapışmıştı birbirine : )

şimdiden başla bence kadına o saatlerde git yada o sana gelsin alışsın çocuk ona bırakıp dışarı çık falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…