- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Benim de oğluma 15 Şubat itibariyle aynı apartmanda 2 kat üstümdeki komşum bakacak. Ben işe Eylül'de devam etmeyi düşünürken Şubat'ta başlamam için iş yerim çok Israr etti. Hiç Aklımda yoktu şimdi başlamak. Benim derslerim Öğlen 2 den 6 ya kadar. Oğlumdan 4 saat ayrı kalıcam. Çok değil belki ama şimdiden stres yapmaya başladım. Aynen senin gibi komşum evinde bakacak malesef
Uzun zaman sonra merhabapsikolojik olarak bitik bir haldeyim hem ben hem eşim Allah can sağlığı versin ne var bunda diyeceksiniz belki ama oğlum bizi artık mahvetti gündüz hiçbir şey yok sakin uslu gelen arkadaşlar şaşırıyor bu çocuk mu bahsettiğiniz diye ama oğlum uyumuyor gerçekten sinirlerim altüst olmuş durumda çocuk küçükken ikinci bir üniversite okuyayım dedim itiraf edemiyorum ama inanın pişman oldum bir gün iki gün bir hafta anlarım ama yok uyumuyor 2 saatlik uyku tüm gün yetiyor gece ağlıyor oynamak istiyor gücüm kalmadı artık inanın kemiklerim ağrıyor taşı salla kucakta sürekli emzir doktora götürdük bişey yok dedi ya nasıl yok nasıl olmaz küçücük çocuğa ilaç mi verilir diyorlar Allah aşkına bir bilen varsa söylesin ne uyutur ne sakinlestirir dayanamiyorum eşim de öyle sonuçta bir iki gün değil aylardır böyle ben ona acıyorum o bana artık düzen kalmadı evde kimse gelsin gitsin istemiyorum aksam olsun istemiyorum uyumayacak diye hatta cogu kez yaşamak istemiyorum kendimi unuttum arkadaşlar moral vermek için bizimkide öyleydi vs diyor vallahi değildir 2 saat uyku mu olur çok şükür sağlık sorunumuz yok dışarı bile çıkmıyorum hastalanmasin diye dönüşümlü alışveriş yapıp geliyoruz birkaç sağlam arkadaş gidip geldigimiz ama bu ne zamana kadar böyle devam edecek gülüp geçen doktorlara aa annelik böyle diyenlere gerçekten tahammül edemiyorum çevremde böyle uyku problemi olan ne gördüm ne duydum bir gece kalan Allah yardım etsin diyip gidiyor gücüm tükendi artik..
Kusuruma bakmayın sizi de sıktım belki hakkınızı helal edin
Canım benim de program senin gibi eylülde başladım. Canını sıkma cok ideal bir zaman ve meslek açısından cok şanslıyız saat açısından inşallah bakıcı ile iyi anlaşırlar. Evine gelebilse daha iyi olur sanki Allah iyi insanlarla karsılastırsın
Senin durumuna yakın olan bir tanıdığım var. Onun kızı hergün sabah 5 e karşı uyuyup, 12 gibi uyanıyormuş. Bir de çok yakın Arkadaşımın oğlu da öyle. Gece mesela 1 de 2 de uyanıp, oyun oynamak istiyormuş. Elektrikli süpürgeyi açtırıyormuş. Arkadaşım artık oturup ağlıyordum diyor. Şuan oğlu 2 yaşında, çok şükür düzeldi diyor. Biz de insanız, bütün gün yoruluyoruz haliyle Gece uykuya çok ihtiyacımız oluyor. Allah kolaylık versin. Bence bitki çaylarını dene. Sakinleştirici, rahatlatıcı etkileri oluyor. Rezene, anason veriyorlar bebeklere. Kaynamış suya azıcık koyup biberonla içirmeye çalış. Inşallah bir an önce düzene girersiniz.Uzun zaman sonra merhabapsikolojik olarak bitik bir haldeyim hem ben hem eşim Allah can sağlığı versin ne var bunda diyeceksiniz belki ama oğlum bizi artık mahvetti gündüz hiçbir şey yok sakin uslu gelen arkadaşlar şaşırıyor bu çocuk mu bahsettiğiniz diye ama oğlum uyumuyor gerçekten sinirlerim altüst olmuş durumda çocuk küçükken ikinci bir üniversite okuyayım dedim itiraf edemiyorum ama inanın pişman oldum bir gün iki gün bir hafta anlarım ama yok uyumuyor 2 saatlik uyku tüm gün yetiyor gece ağlıyor oynamak istiyor gücüm kalmadı artık inanın kemiklerim ağrıyor taşı salla kucakta sürekli emzir doktora götürdük bişey yok dedi ya nasıl yok nasıl olmaz küçücük çocuğa ilaç mi verilir diyorlar Allah aşkına bir bilen varsa söylesin ne uyutur ne sakinlestirir dayanamiyorum eşim de öyle sonuçta bir iki gün değil aylardır böyle ben ona acıyorum o bana artık düzen kalmadı evde kimse gelsin gitsin istemiyorum aksam olsun istemiyorum uyumayacak diye hatta cogu kez yaşamak istemiyorum kendimi unuttum arkadaşlar moral vermek için bizimkide öyleydi vs diyor vallahi değildir 2 saat uyku mu olur çok şükür sağlık sorunumuz yok dışarı bile çıkmıyorum hastalanmasin diye dönüşümlü alışveriş yapıp geliyoruz birkaç sağlam arkadaş gidip geldigimiz ama bu ne zamana kadar böyle devam edecek gülüp geçen doktorlara aa annelik böyle diyenlere gerçekten tahammül edemiyorum çevremde böyle uyku problemi olan ne gördüm ne duydum bir gece kalan Allah yardım etsin diyip gidiyor gücüm tükendi artik..
Sevgili arkadaşım öncelikle allah yardımcı olsun. Çocuğu bir oyun parkına götü akşam 19:00 gibi 2-3 saat koştursun oynasın kucağınıza almadan oynayarak yorulsun.bence biraz ise yarar.Uzun zaman sonra merhabapsikolojik olarak bitik bir haldeyim hem ben hem eşim Allah can sağlığı versin ne var bunda diyeceksiniz belki ama oğlum bizi artık mahvetti gündüz hiçbir şey yok sakin uslu gelen arkadaşlar şaşırıyor bu çocuk mu bahsettiğiniz diye ama oğlum uyumuyor gerçekten sinirlerim altüst olmuş durumda çocuk küçükken ikinci bir üniversite okuyayım dedim itiraf edemiyorum ama inanın pişman oldum bir gün iki gün bir hafta anlarım ama yok uyumuyor 2 saatlik uyku tüm gün yetiyor gece ağlıyor oynamak istiyor gücüm kalmadı artık inanın kemiklerim ağrıyor taşı salla kucakta sürekli emzir doktora götürdük bişey yok dedi ya nasıl yok nasıl olmaz küçücük çocuğa ilaç mi verilir diyorlar Allah aşkına bir bilen varsa söylesin ne uyutur ne sakinlestirir dayanamiyorum eşim de öyle sonuçta bir iki gün değil aylardır böyle ben ona acıyorum o bana artık düzen kalmadı evde kimse gelsin gitsin istemiyorum aksam olsun istemiyorum uyumayacak diye hatta cogu kez yaşamak istemiyorum kendimi unuttum arkadaşlar moral vermek için bizimkide öyleydi vs diyor vallahi değildir 2 saat uyku mu olur çok şükür sağlık sorunumuz yok dışarı bile çıkmıyorum hastalanmasin diye dönüşümlü alışveriş yapıp geliyoruz birkaç sağlam arkadaş gidip geldigimiz ama bu ne zamana kadar böyle devam edecek gülüp geçen doktorlara aa annelik böyle diyenlere gerçekten tahammül edemiyorum çevremde böyle uyku problemi olan ne gördüm ne duydum bir gece kalan Allah yardım etsin diyip gidiyor gücüm tükendi artik..
5 gün kullan demişti dr umuz şifa olsun kuzuyane kadar süre kullandın canım inşallah bizimkinede faydası olur
Q
5 gün kullan demişti dr umuz şifa olsun kuzuya sağol canım rabbim tüm çocukları esirgesin inşallah
Yani cok yorum yapamam cünkü ben ilaçlrı genelde bir kaç kere verip bırakıyorum. Bitkisel şeyler veriyorum sonra. Canım kadir tuğcunun yorumlarına bak istersen astıml ilgili.faydasını gördünmü canım ya astım başlangıcı var demişti doktor bizimkine
bende mecbur değişecem istee.s basta soylemeyince sonradan soyleyince olmuyor gercekten Rabbim iyi insanlar cikarsin karsimizaa İnşallah gecmis olsun hep oyleyiz bugun yine hastaa kiizm dahayeni iyi olur gibi olmustu oysakii hepsi sifa bulsun biran once İnşallahSelam bayanlar vallahi bu hastalık bitirdi bizi 2ay olck nerdeyse bir gün iyiyse 1
Hafta hasta geziyrz tüm düzenimiz alt üst oldu okadar yoruldumki yinedd çok şükür Allah başka dert vermesin, bakıcı konuşulmuş kesinlikle M mrymerhn e katılıyorum başlangıçta herşeyi ayrıntısıyla konuşun ve eline bir liste verin gerçskten ben çok pişmanım bakıcımız kuzenimin eşi olmasına rağmen çok problem yaşıyorum başta konuşmadgm için bi çok şeyi ve asla sizin önünüze geçip kendi istdiği gibi çocugunuza davranmasına izin vermeyin şuan benim bakıcı beni sallamıyor mesela:-( değiştrmk istesemde bulamadım iyi güvenilir birini offf çok zor bu çalışma bakıcı işleri yaa:-(
Canım benim hoş geldin öncelikle gecen aklıma geldin hatta ben okuduğumdan şunu anladım senin çocuk uykuya geçmeyi bilmiyor sallama ve emzirmeye alışmış sallamayı bırakınca Uyanıyor dalamıyor bir arkadasım bu sorunla ha geçti ha geçecek diye çocuk 2 yaşına gelene kadar çabaladı ve sonuçta hep başa sardı uyku meleği diye bir site var ordan destek Aldı ve çocuğu çok rahat uyuyor artık başta zorlandı tabiki ama şimdi rahatladı onlar bu işin uzmanları sonuçta 500 tl gibi bir Ücret ödedi ve gerçekten yüzü Gülüyor artık depresyona girmişti kız Facebook kullanıyorsan bu siteye bir göz atGece de bu sekilde uyanıklık uyku arası emzir yatır salla yatır tekrar başa dön benden ayrı 2 saat ancak gündüz de sürekli emzir salla şekerleme yapıyor yetiyor
Gecmiş olsun hemşerim valla hastalık bizide bitirdi sadece uyurken ağlamayan bir çocuk oldu yaman artık ağlama sesine tahammülüm kalmadı Rabbim dayanma gücü versin bazen artık tükendiğimi hissediyorumSelam bayanlar vallahi bu hastalık bitirdi bizi 2ay olck nerdeyse bir gün iyiyse 1
Hafta hasta geziyrz tüm düzenimiz alt üst oldu okadar yoruldumki yinedd çok şükür Allah başka dert vermesin, bakıcı konuşulmuş kesinlikle M mrymerhn e katılıyorum başlangıçta herşeyi ayrıntısıyla konuşun ve eline bir liste verin gerçskten ben çok pişmanım bakıcımız kuzenimin eşi olmasına rağmen çok problem yaşıyorum başta konuşmadgm için bi çok şeyi ve asla sizin önünüze geçip kendi istdiği gibi çocugunuza davranmasına izin vermeyin şuan benim bakıcı beni sallamıyor mesela:-( değiştrmk istesemde bulamadım iyi güvenilir birini offf çok zor bu çalışma bakıcı işleri yaa:-(
Daha henüz Başlamış değil evimde bakılmasını istiyorum de eşim öyle uygun gördü falan diye söyleHaklısın yarım gün olması çok büyük avantaj gerçekten. Bakıcımız komşumuz ama geçen sene taşındılar çok iyi tanımıyorum. Sadece temiz insanlar ve merhametli gibi görünüyorlar. Inşallah yanıltmazlar beni. Oğlum beni görmeden yapamıyor, akşam babasıyla odada olduklarında ben mutfakta işimi yapınca bile ağlıyor, Addeeee diye bana sesleniyor. Bakıcıya nasıl alışacak bilmiyorum. Kendime kızıyorum ya, aynı apartman olunca istersen kendi evinde de bakabilirsin fikrini kadına ben sundum malesef.
Günaydınlar herkese Perikanadından öncemi gelmişim bugün
canım benimkine de annem bakıyor haftasonları babasıyla diğer odayya gönderiyorum biraz dinleniyim diye 1 saat sonra başlıyo anne diye ağlamaya ama haftaiçi hiç öyle bişey yapmıyormuş alışıyolar biliyolar yokluğunuHaklısın yarım gün olması çok büyük avantaj gerçekten. Bakıcımız komşumuz ama geçen sene taşındılar çok iyi tanımıyorum. Sadece temiz insanlar ve merhametli gibi görünüyorlar. Inşallah yanıltmazlar beni. Oğlum beni görmeden yapamıyor, akşam babasıyla odada olduklarında ben mutfakta işimi yapınca bile ağlıyor, Addeeee diye bana sesleniyor. Bakıcıya nasıl alışacak bilmiyorum. Kendime kızıyorum ya, aynı apartman olunca istersen kendi evinde de bakabilirsin fikrini kadına ben sundum malesef.
Allah yardımcın olsun canım ben çok grip olan biriyim orda olsam napardım bilmiyorum grip olsan valla s.m.ğün donar kız
şimdiden başla bence kadına o saatlerde git yada o sana gelsin alışsın çocuk ona bırakıp dışarı çık falan...Benim de oğluma 15 Şubat itibariyle aynı apartmanda 2 kat üstümdeki komşum bakacak. Ben işe Eylül'de devam etmeyi düşünürken Şubat'ta başlamam için iş yerim çok Israr etti. Hiç Aklımda yoktu şimdi başlamak. Benim derslerim Öğlen 2 den 6 ya kadar. Oğlumdan 4 saat ayrı kalıcam. Çok değil belki ama şimdiden stres yapmaya başladım. Aynen senin gibi komşum evinde bakacak malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?