2014 Kasım Anneleri

Valla benimde farklı farklı hepsinde, göremedikte geçen gittiğimde, yerinde durmuyor ki. Yakalamak imkansız, zorla tutuyoruz sanki içeride

Yaa sorma benimki de yarın kendini göstermez diye çok korkuyorum aslında:18:
inş. yaramazlık yapmaz sıpam gösterir kendini annesi ciciler almaya başlasın artık

Teste göre erkek canım, Sağlıkla alırsın kucağına inşallah en önemlisi bu.

Yaa sorma benimki de yarın kendini göstermez diye çok korkuyorum aslında:18:
inş. yaramazlık yapmaz sıpam gösterir kendini annesi ciciler almaya başlasın artık

Yok yani aç karnına da gitsem, tokta gitsem fark etmiyor. Zıplıyor, dönüyor "çıkarın beni buradannnnnn" diye el işareti yapacak sanırım yakın da Valla ben aldım bir kaç parça eşya, kız kardeşimden galatasayalı tulum geldi, ben ekru renginde bir kaç tulumm, zıbın aldım. Ama tabi cinsiyeti öğrensek ona göre daha özel şeyler alabiliriz.

Merhaba canım işe başlamışsın Allah bir daha yaşatmasın sana stresli günler inş. bu son olsun
Bizde karı koca motor olayını çok severiz eee doğal olarak hızı da severiz yoksa tadı çıkmıyor
Bir senedir ara verdik motor olayına ama bu sıpa doğamadan daha babası gibi motorla arabayla çok alakalı olurda hız yaparsa diye korkuyorum şimdiden:18: Nasıl bi annelik içgüdüsüyse

merhaba arkadaşlar ben de kasım annesiyim.
12 hafta 6 günlük bebişim. ben cinsiyeti öğrenmek istemiyorum.
şöyle bir göz attım öğrenenler olmuş sağlıkla sıhhatle inşallah dünyaya getiririz büyütürüz.

Anladim canim, cok tesekkurler detayli aciklamalarin icin.
Icinin rahat olmasi cok iyi. Ve soyledigine kesinlikle katiliyorum, raporlu olunca evde cildirasiya kendimi dinleyip kuruyorum galiba ben de. Sabikaliyim zaten depresyon ve kaygi bozuklugundan. Yok yere basima bir de anti-depresan cikarmiyim simdi hamile halimle.

Sana da tekrar gecmisler olsun demek isterim. Umarim hic bir problem olmadan lekelenmelerin de kesilir tez zamanda, ve Allah bir daha en ufak bir problem olmadan hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder yavrunu.

Ise baslamak bana da iyi gelir diye tahmin ediyorum ama daha iki bucuk hafta var. Keske annemle ayni sehirde olsaydim. Boyle ikide birde delirmis gibi telefona sarilip "Annecim ya soyle olursa bohooo, ya boyle olursa uhuuuuu" diye zirlamak da hic olmuyor. Ne yapicagini sasirdi o da.

Bu arada cinsiyet konusunda bana 11+6'da %70 erkek demisti onceki doktor. Ama baska bir doktor kiza benziyor, hic erkege benzetmedim dedi bu hafta.
26 Mayis'ta randevumuz var, artik kismetse o tarihte ogrenicez insallah. Ondan sonra bebek odasi, bebek arabasi icin filan yavas yavas internetten de olsa modellere bakmaya baslarim diye umuyorum. Cin takvimi kiz diyordu. Hayirlisiyla gelsin de, kiz erkek hic bir fark hissedemiyorum su an.

Son düzenleme:
Çİn takvimi tutma olasılığı % 80 diyeyim :)

heyoo bi motorcu daha süper :) Ben chopper&cruiser tarzı kullanıyorum, evlendikten sonra kocamı da motorcu yaptım çocuğumu, eğer kendi de isterse tabi, iyi eğitime sokup motorcu yaparım, öyle eğitimsiz korumasız bindirmem canını okurum. Benim iç güdüm de böle :) ana baba oğul motor sürmek hayalim, işşalla görürüm o günleri. Not: bizim tarz motorla alakalı kötü olay riski acaip düşük tavsiye edilir. :)

İiyi akşamlar güzel anneler ben kaçanzi

valla canım bravo, ben de akşam diyorum eşime yaa kız çocuklar çok duygusal oluyor, ergenlik döneminde çok hassas olursa işimiz zor, erkek çocuklar da diyorum motorcu olmaya kalkıyor, gece eve gelene kadar pencerede bekleriz artık, hangisini yetiştirmek daha kolay kendimce düşünüyorum da, dünyaya getirdik ya sıra bunlara geldi, var mı benim kadar düşünen bana da bulaştır şu enerjinden birazcıkkkkk

beni de ekler misin listeye. tahmini d.tarihi 06-11-2014 27 yaşındayım şehir antalya ilk çocuğum

Kızlar iyi akşamlar,bugün muayeneye gittim bebeğim şükür haraketliyditabi giderken yediğim dondurmanında kesin etkisi olmuştur😊bir önceki muayenede haraketsiz yatınca çok korkutmuştu beni spa.baya inceledi doktorum midesini böbreklerini falan gösterdi ama cinsiyetini göstermedi .artık ay sonunda öğreniriz sanırım.

gözün aydın canım, demek ki giderken dondurma yiyeceğiz
çookk daha kıpır kıpır günlerini de göreceksin inşallah

Artenurcum nasilsin, nerelerdesin? Seni merak ettim. Gecen hafta bu hafta icin daha iyi oluruz insallah diyorduk, sende durumlar nasil bulanti-istifra cephesinde?

Benim cikarmadan gunum gecmiyor ama onceki haftalarima kiyasla baya bi iyiye gidis var. Bir kac saat bulantisiz gecirebiliyorum artik, cok sukur :) Suyu da bir bardak dolusu icebilmeye basladim, ne buyuk bir nimetmis ya Rabbim..

Umarim sende de olumlu gelismeler vardir. Umarim bulantiyla mucadele eden tum arkadaslarim iyiye gidiyordur, sanirim 16. haftada gercekten hepsi gececek. Ha gayret..

arkadaşlar merhaba,

derdimi kimseye anlatamıyorum çok bunaldım, dün eşimle kavga ettik, hiç barışmaya niyeti yok, bana çok kötü davranıyor, bundan sonra konuşmayacakmış benimle, barışmak için elimden geleni yaptım, inatlaşıyor, bebeğimiz için diyorum zaten o olmasaydı daha kötü olurdu falan filan diyor, sürekli üstüme geliyor, dün anneler günümü bile kutlamadı üstelik beni ağlattı, zor tutuyorum kendimi ağlamamk için, işyerindeyim ara ara lavaboya gidip ağladım bugun.

akşam bakalım düzelecek mi, çok acımasızzz çokkk.. ben kullanıyormuşum durumumu, çok şımartmış beni

ne yapayım yani, midem bulanıyor, koku hassaiyetim var, evde herşeyi o yapıyor diye beni şımartmış oldu.

biz herzaman yapıyoruz üstelik bunları

erkekler neden bizi anlamıyor yaa

ccanmbenim kendini hicc uzme aglamada bebeginde etkileniyo unutma esine coook kiziyrm gercktn nasil boyle davrana biliyo ya farzet ki bilerek yapiysn hicmi hakkin yokmus kii bilerek yapilmadgini cok iyi bilyrm ben esime derdm sana neler edecm neler neler istycm diee ama yok canm bise istemyoki istim esinin cahilligiiicin uzme kendini duzelir aranz zamanla sen sakiin aglama tamammi

kızlar merhaba geçen pzt günü doktordaydım ikili testim yapılacaktı ense kalınlığı 2 çıktı güzel dedi doktorum....bu arada yaşım 42 doktorum tahlillere yönlendirdi akşamüzeri doktorum aradı sonuçlar ona yollanmış yaştan dolayı risk çıktı tabi ama sen takma kafana ben herşeyi normal görüyorum daha üçlü var dörtlü var dedi telefonda bana canım çok sıkıldı daha sonra sonuçları haftaya doktora gidince alırım ondan hem de konuşuruz derken bugün bana faxlanmasını istedim sonuçlar şöyle biraz bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba ilk doğumumu 18 sene önce yaptım böyle testler yoktu bile...

fB-HCG 50,1 ng/ml
PAPP-A 2.17 mlU/ml

1.04 Düzeltilmiş mom
1.16 düzeltilmiş mom

CRL 49mm
CRL ye göre gebelik yaşı 11*3

NT 2.00 mm
1.51 MOM

kombine risk 1:224 cut off değerinin üzerinde

ikili test 1:319 cut off değerinin altında

yaş riski 1:41

Trisomy 13/18 + NT 1:9738 cut off değerinin altında

NE DERSİNİZ????

lilipit, uzulme arkadasim

Esin bile olsa bir erkegin su an senin icinden gectigin degisimleri anlamasi cok zor. Keske boyle yapmasalar ama inan yalniz degilsin. Hele de biraz ataerkil, geleneksel rolleri benimsemis bir aileden geliyorsa esin, hamileligini bahane ettigini dusunebilir maalesef ev islerini yapmama icin. Ne kadar modern bakip kadin-erkek esitligi, iyi gunde- kotu gunde bir arada olma sozu fikirleri olsa da, bazi noktalarda yetersiz kaliyorlar, hatta hircinlasiyorlar. Hamileligin hem ruhen hem de bedenen ne kadar yorucu, tuketici bir surec oldugunu ne yazik ki fark edemiyorlar. Benim esim de bana "cok nazli" oldugumu soyler ornegin. Halbuki hic ilgisi yok. Elimden geldigince kendi icimde gecirmeye calisiyorum problemleri. Lekelenmem oldugunda bile onu arayip doktora gitmemiz gerektigini soylerken onu isinden gucunden ediyorum, duzenini bozuyorum diye cekiniyorum ben. Mumkun oldugunca kimseye yuk olmadan, kimseye rahatsizlik vermeden atlatmaya calisiyorum. Ama bulantimin zirve oldugu donemlerde kotuyum dedigimde mizmiz, ortaligi ayaga kaldiran, hep sikayet eden konumunda birakirdi beni bazen. Bi kez bana sakayla karisik "sen hamilesin diye biz ac mi gezicez" demisti yemek yapamadigim icin bulantilarimin yogunlugundan. Ki o donem ben yemek yapmayi birak, nefes alirken izdirap cekiyordum. Anlayamiyorlar iste. Hayat, gundelik isler onlari da yoruyor, bazen bizim zor durumumuz da diger yandan bastirinca acimasizca, cok keskin tepkiler verebiliyorlar.

Uzulme nolur. Inan atlatirsiniz bu durumu. Boyle inisler cikislar olabilir. Sadece senin esin boyle davranmiyor emin ol. Donem donem benim esim de abuklasiyor, beni geriyor, cevremde gordugum iliskilerde de tanik oluyorum. Gecirdigimiz hormonal degisimler bizi daha hassas, daha destege, morale, sefkate, ilgiye muhtac kilarken bazen beyler de bi o kadar gamsiz, umursamaz oluyor. Ilk hamile sen misin dunyada, tek sen mi bebek tasiyorsun vs gibi tuhaf ruh hallerine girebiliyorlar.

Sen sakin olmaya calis, o da pisman olur icten icte. Bir orta yol bulursunuz. Kendini kedere uzuntuye bogma.

canım öncelikle bebeğini düşün, erkeklerde bu dönemde değişik psikolojik durumlara girebiliyorlarmış, içindeki mucizeden destek al ve güçlü ol. Eşinin üstüne gitme, bir şeyleri de düzeltmeyi biraz deneme. Biraz zaman tanı kendine de ona da, konuşmak istemiyorsa konuşmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…