gözün aydın canım, demek ki giderken dondurma yiyeceğiz
çookk daha kıpır kıpır günlerini de göreceksin inşallah
Doğum tarihimizde aynıymış hadi bakalım ne zaman hissedicez 2 haftaya duymaya başlayacaklarmış bizi çok heyecanlı
cevabın için teşekkür ederim, kontrol ay sonu, o zamana kadar sağlık ocağına gitmek iyi fikir.. tekrar teşekkürler.
arkadaşlar merhaba,
derdimi kimseye anlatamıyorum çok bunaldım, dün eşimle kavga ettik, hiç barışmaya niyeti yok, bana çok kötü davranıyor, bundan sonra konuşmayacakmış benimle, barışmak için elimden geleni yaptım, inatlaşıyor, bebeğimiz için diyorum zaten o olmasaydı daha kötü olurdu falan filan diyor, sürekli üstüme geliyor, dün anneler günümü bile kutlamadı üstelik beni ağlattı, zor tutuyorum kendimi ağlamamk için, işyerindeyim ara ara lavaboya gidip ağladım bugun.
akşam bakalım düzelecek mi, çok acımasızzz çokkk.. ben kullanıyormuşum durumumu, çok şımartmış beni
ne yapayım yani, midem bulanıyor, koku hassaiyetim var, evde herşeyi o yapıyor diye beni şımartmış oldu.
biz herzaman yapıyoruz üstelik bunları
erkekler neden bizi anlamıyor yaa
Sağol cnm ya içim o kadar rahatladıkı 😄kuzucuklarımız iyi olsun inşallah her daim😄sende bir dene bakalım cnm dondurmayı .taklalar atıp zıtlaşması yine ama baya haraket ettirdi ellerini ayaklarını.senin bıyıkta sever belki dondurmayı😄
zahmet olmazsa bende istiyorum :):)
benim eylül 1987
eşimin mayıs 1987
ve daha cinsiyeti bilmiyorm ben:)
sağlıklı,hayırlı,bereketli yeni bir gün dileğiyle, günaydınlarrrrr
Günaydın anneler iyi mesailer dilerim
lilipit, uzulme arkadasim
valla canım bravo, ben de akşam diyorum eşime yaa kız çocuklar çok duygusal oluyor, ergenlik döneminde çok hassas olursa işimiz zor, erkek çocuklar da diyorum motorcu olmaya kalkıyor, gece eve gelene kadar pencerede bekleriz artık, hangisini yetiştirmek daha kolay kendimce düşünüyorum da, dünyaya getirdik ya sıra bunlara geldi, var mı benim kadar düşünenbana da bulaştır şu enerjinden birazcıkkkkk
Artenurcum nasilsin, nerelerdesin? Seni merak ettim. Gecen hafta bu hafta icin daha iyi oluruz insallah diyorduk, sende durumlar nasil bulanti-istifra cephesinde?
Benim cikarmadan gunum gecmiyor ama onceki haftalarima kiyasla baya bi iyiye gidis var. Bir kac saat bulantisiz gecirebiliyorum artik, cok sukur :) Suyu da bir bardak dolusu icebilmeye basladim, ne buyuk bir nimetmis ya Rabbim..
Umarim sende de olumlu gelismeler vardir. Umarim bulantiyla mucadele eden tum arkadaslarim iyiye gidiyordur, sanirim 16. haftada gercekten hepsi gececek. Ha gayret..
İkiniz de üzülmeyin, bencede zormuş bu iş, 2. yi düşünüyordum hep ama şimdi açık açık şöyle dedim eşime, 2. çocuğu 'gebelik işi erkeklerde de yapılmaya başladığında' düşünüyorum. Seni hamile bırakçam kocacım dedim. Belki bu şekilde daha iyi anlar diye. mide bulantım fazla olmadı oram buram dönmedi diye rahat geçiriyorum demiştim, ama kalp çarpıntısı, nefes nefese kalmalar vs halleri zor geldi. Erkekler de hamile kalsın artık, nerede bu eşitlik
Nasılsınız kızlarrr?
Ben böyle vınn ı getirebildiğim zamanlar yazabiliyorum işte.. Onun dışında sizi okuyabiliyorum uzaktan uzaktan...
Benim bel ve kasık ağrılarım var.. Ama tek taraflı yani sadece belimin sağı ve sağ kasığım ağrıyor sağ kalçama doğru da vuruyor bu normal midir sizce??
Sizde durumlar nasıl? Kontrolüm taa 26 sında.. Bebeğimi uzun zamandır görmedim içim bir tuhaf...
Ve benim sağ kasığımın az üstünden itibaren iki çate çatlak çizgim başlamış bileBen krem kulanmakta geç kaldım sanırım ondan... Bundan fazlası olmaz inşallah...
Kızlar ben o teste de baktım kız diyordu.... Çin takvimine baktım erkek diyordu... Çin takvimi şimdilik tutuyor doktorun tahminine göre... Bakalım 26 sında kesinleşir
günaydın kızlaaaaaaaarrrr
canım aynen benimde sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında bazende sırtımın tamamında ağrı oluyor doktora sormuştum..
normal dedi rahim genişlediği için diğer organları da etkiliyomuş bağlar geriliyomuş ağrılar o yüzdenmiş...
senin doğum çizgin çıktı mı bakıyım göbek deliğinin altından aşağı doğru??
ben çatlak göremedim kendimde henüz..
ama daha önce kilolu bir dönemim olmuştu sonra 15 kilo kadar vermiştim belki deri alışmıştır benim...
günaydın cici anneler Güzel ve bulantısız günler diliyorum
Günaydınnnn herkeseeeeee
Canım doğum çizgisinin amacı ne yani illa çıkan bişi mi? Bir hafta önce mi ne bahsetmiştiniz ya yine o zaman bakmıştım bişi göremedim bu akşam gidince bakarım tekrar normal bir çizgi mi yoksa damar gibi mi görünüyor hiç bilmediğim için :)
Canım benim bünyem çok müsait sanırım ondan başlamış çatlaklar.. Bir de 1,5 ayda 7-8 kilo verdim sonra o göbek altı tarafı bebek olduğu için geniş büyük tabi ondan mı oldu diyorum acaba... Napim 1 haftadır daha başladım kreme.. İnşallah fazlası olmaz... Bulantım da biraz daha iyi durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?