2014 Kasım Anneleri

Kızlar selam;

Uzun zamandır bu topiğe uğramadım benimde Allah nasip ederse oğlum geliyor listeye ekleyebilirsiniz....

Kendinize iyi bakın canlar..

gözün aydın canım, demek ki giderken dondurma yiyeceğiz
çookk daha kıpır kıpır günlerini de göreceksin inşallah

Sağol cnm ya içim o kadar rahatladıkı 😄kuzucuklarımız iyi olsun inşallah her daim😄sende bir dene bakalım cnm dondurmayı .taklalar atıp zıtlaşması yine ama baya haraket ettirdi ellerini ayaklarını.senin bıyıkta sever belki dondurmayı😄

Doğum tarihimizde aynıymış hadi bakalım ne zaman hissedicez 2 haftaya duymaya başlayacaklarmış bizi çok heyecanlı

ewet doğum tarihlerimiz aynıymış
insan heyecan yapıyor hıssetmek ıstıyorum hareketlerını 25. haftada bızım sesımızı tanıcak onunla bol bol konuşucaz huzur bulucak

Hic takma canim arada benim esimde huzursuzluk cikariyor. ona soyluyorum diyorum bu hormonlarin yarisi sende olsa ve hamile olsan totondan kalkmazsin her dakika naz yapar anani filan istersin diyorum. Onlarin anlamalari imkansiz ben bazen aciyom cesmeleri hungur hungur agliyom yine ne oldu diyor filan benim yeni yontemim hic ona kulak vermemek. O konusur arada ben hic orali bile olmuyom. Hic takma bak bebisinde uzuluyor sonra annesi.

inşallah canım

Nasılsınız kızlarrr?
Ben böyle vınn ı getirebildiğim zamanlar yazabiliyorum işte.. Onun dışında sizi okuyabiliyorum uzaktan uzaktan...
Benim bel ve kasık ağrılarım var.. Ama tek taraflı yani sadece belimin sağı ve sağ kasığım ağrıyor sağ kalçama doğru da vuruyor bu normal midir sizce??
Sizde durumlar nasıl? Kontrolüm taa 26 sında.. Bebeğimi uzun zamandır görmedim içim bir tuhaf...
Ve benim sağ kasığımın az üstünden itibaren iki çate çatlak çizgim başlamış bile Ben krem kulanmakta geç kaldım sanırım ondan... Bundan fazlası olmaz inşallah...

zahmet olmazsa bende istiyorum :):)
benim eylül 1987
eşimin mayıs 1987
ve daha cinsiyeti bilmiyorm ben:)

Kızlar ben o teste de baktım kız diyordu.... Çin takvimine baktım erkek diyordu... Çin takvimi şimdilik tutuyor doktorun tahminine göre... Bakalım 26 sında kesinleşir

lilipit, uzulme arkadasim

İkiniz de üzülmeyin, bencede zormuş bu iş, 2. yi düşünüyordum hep ama şimdi açık açık şöyle dedim eşime, 2. çocuğu 'gebelik işi erkeklerde de yapılmaya başladığında' düşünüyorum. Seni hamile bırakçam kocacım dedim. Belki bu şekilde daha iyi anlar diye. mide bulantım fazla olmadı oram buram dönmedi diye rahat geçiriyorum demiştim, ama kalp çarpıntısı, nefes nefese kalmalar vs halleri zor geldi. Erkekler de hamile kalsın artık, nerede bu eşitlik

iİtina ile enerji bulaştırılır. Siz hiç asi genç olmadınız mı ayol, annelerin babaların ders çalış, otur evde, oraya gitme, arkadaşında kalamazsın o bizde kalsın lafları fln hiç mi uyuz etmedi sizi, kontrollü anneler olmaya davet ediyorum sizi :) ben biraz extrem olmuş olabilirim, bana bakmayın

merabalar canım çok sağolasın okula falan gidince akşamdan akşama ancak bakabiliyorum onada bulantılar izin verdiği sürece:)):
seninle aynı gibiyim sanki daha iyiyim bende daha doğrusu bişeyler yemeye çalışıyorum artık ama talcid ve rennie eşliğinde takmış durumdayım şuruba sabahları akşamları kesin çıkarıyorum gündüzleri biraz daha iyi.
başka bi doktora gittim hani bi bebeğe bakın diye doktor idrar yolu enfeksiyonun baya ilerlemiş dedi sebebide suya bağladı azcık bulantı kusmalar geçsinde yemek yiycem doya doya su içiçemm:)):meyve yemeyi artırdım biraz daha onunla idare ediyorum.
jübileyi 16.haftada yapıcamm inş...hep beraber geçiririz:)

sen nasılsın neler yapıyosunn ben çok takip edemediğimden dolayı kaçırıyorum sayfaları hepp.

Ay aynen senin gibi düşünüyorum canım Dedim ki bari yarı yarıya paylaşılsaydı bu sıkıntılar dedim.. O kadar çok mide bulantısı çektim ki... 1,5 ayda 8 kilo vereceksin deseler kahkahalarla gülerdim he... Şimdi gerçekten bir daha bu günleri tekrardan yaşayabilir miyim diye düşünüyorum... Gerçekten çok zor bir süreç ama sonu çok güzel

günaydın kızlaaaaaaaarrrr

canım aynen benimde sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında bazende sırtımın tamamında ağrı oluyor doktora sormuştum..
normal dedi rahim genişlediği için diğer organları da etkiliyomuş bağlar geriliyomuş ağrılar o yüzdenmiş...
senin doğum çizgin çıktı mı bakıyım göbek deliğinin altından aşağı doğru??
ben çatlak göremedim kendimde henüz..
ama daha önce kilolu bir dönemim olmuştu sonra 15 kilo kadar vermiştim belki deri alışmıştır benim...

günaydın cici anneler Güzel ve bulantısız günler diliyorum

Canım doğum çizgisinin amacı ne yani illa çıkan bişi mi? Bir hafta önce mi ne bahsetmiştiniz ya yine o zaman bakmıştım bişi göremedim bu akşam gidince bakarım tekrar normal bir çizgi mi yoksa damar gibi mi görünüyor hiç bilmediğim için :)

Canım benim bünyem çok müsait sanırım ondan başlamış çatlaklar.. Bir de 1,5 ayda 7-8 kilo verdim sonra o göbek altı tarafı bebek olduğu için geniş büyük tabi ondan mı oldu diyorum acaba... Napim 1 haftadır daha başladım kreme.. İnşallah fazlası olmaz... Bulantım da biraz daha iyi durumda...

herkeste çıkmıyomuş canım ya koyu tenlilerde çıkıyomuş hormonlardan dolayı...
bişey göstergesi değil hormonlardan kaynaklı..
doğumdan sonra da geçiyomuş..
resim koydum bak resimdeki gibi..
bende çok hafif çıkmış buğday tenliyim..çok net belli değil...
merak ettim sizdede oldu mu diye...
ani kilo alıp vermekten dolayı çıkmış olabilir canım o çatlaklar sen yine de sür kremlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…