- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
herkeste çıkmıyomuş canım ya koyu tenlilerde çıkıyomuş hormonlardan dolayı...
bişey göstergesi değil hormonlardan kaynaklı..
doğumdan sonra da geçiyomuş..
resim koydum bak resimdeki gibi..
bende çok hafif çıkmış buğday tenliyim..çok net belli değil...
merak ettim sizdede oldu mu diye...
ani kilo alıp vermekten dolayı çıkmış olabilir canım o çatlaklar sen yine de sür kremlerini...
Eki Görüntüle 1112048
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn... Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyorrr?
Aaa böyle bişi miymiş.. Ben de buğday tenliyim.. Çook dikkatli inceleyeyim kendimi bu sefer :)) Kremimi sürüyorum canım bakalım...
Ya ben haftasonu hamile pantolonu aldım ama giyemedim ya tuhaf hissediyorum kendimi bi de o göbek tarafı çok bol geliyor sizler nasıl yaptınız alt taraf biraz iyi ama üst tarafı baya bir bol.. Hala normal pantolonlarımı giyiyorum ama iş yerinde oturunca açıyorum düğmeleri öyle oturuyorum
İyiyim canım teşekkürler, ben çok rahat bir hamilelik geçiriyorum Allah'a çok şükür. Mide bulantısı-kusma vs hiç yaşamadım. Sadece bir süre yemeklerden sonra reflü gibi birşey oldu, çok şükür artık o da yok. Bu zamana kadar, temizliğimi yaptım, yemeğimi yaptım hatta bu hafta sonu 4 kişi yatılı misafirim gelecek. 2 gece kalacaklar. gayet enerjiğim ya, bende böyle yaşıyorum hamileliği işteHerkes benim gibi olsa keşke. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
evet canım böyle bişey ben ilk baktım tüy zannettim sonra dikkatli baktım çizgiymiş..
ben hamile pantolonu 1 tane kendi bedenimde aldım göbek kısmı çok bol değil..
o lastikli kısmına yandan iğne tutturabilirsin canım veya kendin içten hafif bi dikiş atabilirsin..
göbeğin çıkınca açarsın dikişi..
valla bende kendi pantolonlarımı giyince düğmemi açıyorum..
ama aniden vatandaş gelipte ayağa kalkıp ilgilenmem gerekince sıkıntı oluyo
İyiyim canım teşekkürler, ben çok rahat bir hamilelik geçiriyorum Allah'a çok şükür. Mide bulantısı-kusma vs hiç yaşamadım. Sadece bir süre yemeklerden sonra reflü gibi birşey oldu, çok şükür artık o da yok. Bu zamana kadar, temizliğimi yaptım, yemeğimi yaptım hatta bu hafta sonu 4 kişi yatılı misafirim gelecek. 2 gece kalacaklar. gayet enerjiğim ya, bende böyle yaşıyorum hamileliği işteHerkes benim gibi olsa keşke. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Günaydınlaryarın bebeğimi görücem biraz heyecan var birde umarım iyidir diye endişelerm sanırım hiç bitmeyecek bunlar doğumca dahada artacağa benziyor
günaydınn güzel kasım anneleri...
çok heyecanlıyımm sormayınnnn
kanamadan ve hastaneden çıktıktan 15 gün sonra iş başı yaptım bugün..doktorumun gelmesini bekliyorum kontrol var çok korkuyorum ve çok heyecanlıyımmm yaaa...bu korku heyecan bende hep artıyor hiç azalmıyorrrr
günaydınn güzel kasım anneleri...
çok heyecanlıyımm sormayınnnn
kanamadan ve hastaneden çıktıktan 15 gün sonra iş başı yaptım bugün..doktorumun gelmesini bekliyorum kontrol var çok korkuyorum ve çok heyecanlıyımmm yaaa...bu korku heyecan bende hep artıyor hiç azalmıyorrrr
Maşallah maşallahNazar değmesin hep böyle ol inşallah... Benim de şükür o korkunç bulantılarım hafifledi sadece akşamları oluyor biraz.. Bir de bel ve kasık ağrım oluyor sürekli gün içinde uyuyana kadar felan... Bir de hep sabırsızım hep hayal ediyorum ki bebeğim kucağımda
Maşallahhh canımm
Allah nazarlardan korusun çok imreniyorum kendini oku herkese çok anlatma öyle ben duyunca böyle gıpta ediyorum gerçektenn.
bende bi gün ayağa kalkıcam inş:):)
Ben pek düşünmemeye çalışıyorum, olabildiğince normal hayatıma hamile olmadığım dönemde gibi yaşamaya çalışıyorum. Doğumu , bebeği düşündüğüm zaman evhamlarım da artıyor. 2'li testler, 3'lü testler , ya bir şey çıkarsa, normal doğum mu yapsam ya o sırada bebeğe bir şey olursa, sezeryan istemiyorum, epidural normal doğum mu yapsam, sütüm gelecek mi, ya bebeğim doyuramazsam, offf düşündükçe düşünüyorum yani.
geçmişolsun canım bende her doktora gittiğimde kapıda beklerken kanım donuyo resmen...
çok korkuyorum..
ama elimizden gelen tek şey dua etmek..
boşuna stres yapıyoru her şey olacağına varır...
hayırlı haberler ver inşallah...
Günaydınnn canımmm... Sağol inşallah yaa..
Ne güzle ya 15 gün olmuş benim de 15 gün oldu ve bi 14 gün daha beklicem kontrol için... Zaman geçmiyor... Herşey yolundadır meraklanma ama heyecanlan tabi ki kuzunu göreceksin
Haklısın sorular sorulaaarrrrrrrrrrrrr hiç bitmiyor :) Ama nedense benim korktuğum en son şey doğum ya neden bu kadar rahatım bilmiyorum normal doğum istiyorum o sıkıntıyı çekmek istiyorum çünkü bebeğimi doğar doğmaz görmek ve koklamak istiyorum ANNE ollmak istiyorum öyle sancıdan terlemek felan ne acaipim :)
Haklısın sorular sorulaaarrrrrrrrrrrrr hiç bitmiyor :) Ama nedense benim korktuğum en son şey doğum ya neden bu kadar rahatım bilmiyorum normal doğum istiyorum o sıkıntıyı çekmek istiyorum çünkü bebeğimi doğar doğmaz görmek ve koklamak istiyorum ANNE ollmak istiyorum öyle sancıdan terlemek felan ne acaipim :)
canım çatlaklarla alakalı sıkıntın var mı ?
canım 15 gün oldu ama eziyetli bir 15 gündü yatağa bağlandım resmen kanama olmasın diye..
şükür tekrarlamadı..
şu anda korkumun sebebide sanırım o kanamadan dolayı düşük tehditi geçirmem..
gerçekten çok gerginim ellerim buz oldu
bende böyle düşünüyorum zorunluluk olmadığı sürece normal yapmak istiyorum..
yani insan damarlarına kadar hissetmek istiyo sanırım annelik duygusunu..
ve normal doğumda evet sancı çekiyomuşsun ama bebek çıktığı anda bıçak gibi kesiliyomuş o acı sancı ağrı..
sezeryanda en az 1 hafta dikiş ağrısı çekiyosun bebekle ilgilenemiyosun falan filan..
inşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?