2014 Kasım Anneleri

Kombine risk 1:4583 olacak o gülme efekti nasıl olduysa :)

kızlarr ben biraz önce sezeryandan çıktım..(anesteziteknikeriyim)inanın bişe yok..spinal yaptık..doğumdan sonra 4 5 saat ağrısı olmucak..normal doğumu da görüyom burda fenaa..geçen biri doğuramadı..vakum felan hakgetire..acil sezeryana aldık..hem epizyotomisi oldu(alttan kestiler) hemde sezeryanın sıkıntısı..bunları görünce normal doğumdan soğuyorum..ağrısız doğumda her zaman başarılı olan bişe değil..sizi korkuttum biraz ama ben sezeryan istiyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet belli oluyor bazen şişkinlikden çok büyük görünüyor eşim noluyo ya diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyleee

hadi konuyu değiştirelim..

kızlar yaa dün gece yattığımda çok kalp çarpıntısı oldu bende kalbim çıkıcakmış gibi...
canım benim de çok çarpıntım oluyor ama dururuken değil, eforla. Nıormalde nabzım 60civarlarındadır benim, ama son bir kaç haftadır, 100-105lere çıkıyor. Doktorum beni kardiyolojiye sevk etti, ama henüz gitmedim. Normal doğum yapabilir miyim diye rapor almam gerekecekmiş kardiyolojiden.

benim de bulantılarım bitmedi, hiç olmadık zamanlarda fena öğürtüyor beni ya
hihih ben seviyoum senin bu heyecanlı halini bakıp bakıp yazamadın tabi kaç gündür, doldun doldun bugün vınnı getirince taşıyorsun di mi
walla iylik sağlık, ikili testimiz iyi çıktı, cinsiyet için de erkeğe daha çok benziyor dedi, bakalım şimdi 7 haziranı bekliyoruz

Valla kizlar bbenim annemde normle karsi kesinlikle yaptrtmm dio zaten bende yapamm esim ameliyt teknisyeni oda sezaryene karsi amaa netkararliym norml yapmycm kizlar ben hala baslmdm kreme catladg da yok baslasammi ki
ben şuan bebe yağı kullanıyorum canım, o bitince de bepantolun çatlak kremine başlayacağım.

geçmiş olsun canım bana iyi gibi geldi sonuçların

benim de tuvaletim geliyo sürekli geceleri uyandırıyo o olmasa kalp çarpıntısı o da olmasa bel ağrısı o da olmasa kasık ağrısı uyutmuyo yaa...
Eki Görüntüle 1112101

Tuvalete bende çok kalkıyorum bak sen söyleyince fark ettim bende. Hatta dün gece tuvalete kalktım hazır kalkmışken bir dilim de meyveli pasta yedim Eşimin doğum günü için ellerimle yapmıştım.

Spinal nedir? Merak ettim

epiduralde belden kateter takılıyo ağrı oldukça orda ilaç yapılıyo(epidural aralığa)
spinalde belden tekdoz yapılıyo etkisi 5-6saat sürüyo(spinal aralıktan)

Yok canım uyuşmuyor, epidural sezeryan yaparsan uyuşuyor. Epidural normal doğumda ayaklarda uyuşma yok.

İyi ya ben araştırmamıştım sadece ne duyduysam o yani.. Bakalım o günlere gelince doktorum ne der :)

Ara sıra ben de öğürüyorum ya...
Ben de seni seviyorum canım taa kürtaj olacağım zamanlardan bu yana hep aydınlattın hep yanımdaydın
He valla ya okuyup okuyup yazamamak kadar kötü bişi var mı
Şükür canım testlerimiz de hep böyle iyi iyi gider inşallah... Zaten kasım annelerinde hep erkek var hayırlısı Benim de kontrolüm 26 sında onu bekliyorum ki cinsiyeti de kesin belli olsun bişiler bakayım :) Annem benden heyecanlı daha şimdiden aramış hastane çıkışını ne renk düşünüyorsun burda bayıldım almam lazım tutamicam kendimi diyo Deli kadın seviyorum onu

Hımmm bu da iyiymiş, her sezeryanda yapılıyor mu, yoksa isteğe falan mı bağlı?

kızlarrrr kendi hocalarımdan osman hocaya gösterdim radyologa...biliyorsunuz zaten ayrıntılı USG ye radyologlar bakıyor..
cinsiyetimizi söledii....oğlumm geliyor inşş teyzeleriii oğlummmmmm....%90 dedi...
çok mutluyumm...
suyum azmış, plesantam asağıdaymış...günde 3 lt su içiosun ayakta fazla kalmıosun dedi...
inanılmaz mutluyum kocaman olmnuş sıpam..
usg fotosu alamadım orada vermiyorlar giriş yaptırmadığım için kendi doktorum gelsin ondan alırım fotosunuu...
baş ölçümü ayak ölçümleri hepsi haftası ile uyumluymuş maşallahhh

İyi ya ben araştırmamıştım sadece ne duyduysam o yani.. Bakalım o günlere gelince doktorum ne der :)

Aynen öyle, biz konuşuyoruz boş boş işte bakalım o gün geldiğinde doktor ne diyecek. Hayırlısıyla geçirelim bu günleri de, Allah yardımcımız olsun hepimizin.

bebek için çok daha iyi ilaç gitmiyo ve çok daha canlı ağlıyolar anne içinde öle bebeğini görüyo hemn..isteğe bağlı anestezistler spinal taraftarı..ama anne illede uyucam derse uyutuyoz

sakın doğum sahnesi izlemeeeee

Hımmm bu da iyiymiş, her sezeryanda yapılıyor mu, yoksa isteğe falan mı bağlı?

bebek için çok daha iyi ilaç gitmiyo ve çok daha canlı ağlıyolar anne içinde öle bebeğini görüyo hemn..isteğe bağlı anestezistler spinal taraftarı..ama anne illede uyucam derse uyutuyoz

canım kayısı yağı öneriyorum a101 de satılıyor ben memnunum

ayyyyy kıyamammmm maşallah hayırlı uğurlu olsun canım

Maşallah maşallah oğluşuna
Canım ayrıntılı usg derken henüz sanırım bizde olmadı isteğe bağlı mı oluyor o?
Çünkü bende 2 aydır ağzıma su süremiyordum suyum ne durumda bilmiyorum tedirgindim biraz....
Allah mutluluğunu daim etsin canım benim maşallah size

Aynen öyle, biz konuşuyoruz boş boş işte bakalım o gün geldiğinde doktor ne diyecek. Hayırlısıyla geçirelim bu günleri de, Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Aminn canım

sakın doğum sahnesi izlemeeeee

Aklıma gelmemişti hiç karpuz kabuğu düştü

Güzelmiş valla, bende uyumak istemem. Görmek ve ilk ağlayışını duymak isterim. Bakalım neler yaşayacağız, en önemlisi onları sağlıkla kucağımıza almak. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

arkadaşlar banada demir ve kan ilacı verdiler ama demir ilacı beni mahvetti.dün hastaneye gittim doktor ilacı değiştirdi ama yine kötü yapar diye korkumdan içemyrm. bu arada cinsiyetini sordum kız gibi dedi ama iki hafta sonra daha net söylerimm dediii hayırlısıı sağlıklı olsunlardaaa.bu arada benim iştahsızlık problemim hala devam ediyor.yediğim hiçbirşeyin tadı tuzu yok maleseffff((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…