2014 Kasım Anneleri

canım ayrıntılı USG 20 li haftalarda oluyor normalde..
ben radyolojide çalışıyorum zaten..o yüzden kendi hocam herşeyine baktı baş ölçümü, femur ölçümü, böbrek dalak hepsine baktı..hepsi haftası ile uyumlu dedi...
suyumun az olduğunu kendi doktorum sölemedi ama ben radyologlara inanırım çünkü o adamlar görüntü uzmanları yanii...,
ayyyyy kıyamammmm maşallah hayırlı uğurlu olsun canım

saoll canımmm darısı sizlereee

Anladım canım şanslısın ne güzel... Doktoruma sorsam ben de kontrole gidince suyumun az ya da çok olduğunu ultrasondan anlar di mi ayrıntılı olmasına gerek yoktur umarım.. Çekincem su yüzünden...
Rabbim hep böyle devam ettirsin hep güzel haberler alalım inşallah

beni de ekler misin listeye. tahmini d.tarihi 06-11-2014 27 yaşındayım şehir antalya ilk çocuğum

inşallah bende sağlıklı bir şekilde normal doğum istiyorum
ama aklıma takılan bir soru var normal doğum sonrası o bölgedeki genişleme kalıcı mı oluyor yani o bölge

Benim 2 çocuğum var bu 3. 2sini de normal doğurduğumdan Hayır canim kalıcı değil eski haline dönüyor başka sorularınız varsa cevaplayabilirim seve seve

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle ..aminn canmm inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal doktor kontrolünde de görülüyor su durumu, bana geçen kontrolde suyun da iyi durumda dedi çünkü, oradan biliyorum.

sen ne kullanıysnn bende bakymm o zaman da başlymm

ya doktor bana bitkisel bir ilaç verdi çatlaklar için ama bulamadım eczanelerde..
ben bepantenin çatlak losyonunu kullanıyorum memnunum güzel nemlendiriyo...

papatya canım merhaba günaydın 14+5 günlüğüm ben sen kacıncı haftadasın benimde bulantılarımda şiddetlenlenme oldu tam seviniyorudm geciyor diye kendi doktorum bana ilaç felan vermedi baska bir doktora görünmüştüm sehir dısında o artık demir ilacına birde calcinet diye sanırım kalsiyummuydu unuttum ona baslattı benim doktorumada söylemedim henüz seminerde o.ferrum ford alıyorum sabahları ac karnına omu yapıyor bilmiyorum hersey burnuma kokuyor sabahları iştahla uyanıyorum hap içince bulantıya dönüyor birşey yiyemiyorum benimkinede gittiğim o doktor kız demişti hayırlısı olsun canım inşallah benimde kontrolum 22 mayıstan sonrada 20 sine aldım rendevuyu rahatım hiç yerinde degil diyorum bir sorunmu var acaba bir kaç gün iştahım yerinde sonra birden senin gibi oluyorum anlamadım

Normal doktor kontrolünde de görülüyor su durumu, bana geçen kontrolde suyun da iyi durumda dedi çünkü, oradan biliyorum.

Doktor bana henüz söylemedi su ile ilgili bişi canım en son ikili testte gittim ondan da bişi demedi bu sefer sorayım ben... Baya bir zaman geçmiş oluyor.. Kocaman bir ay yani kuzumdan haberim yok :) Sadece karnım büyüdü biraz belirginleşti içim rahatladı demekki iyi büyüyo diyorum kendi kendime :)

mrb bende az evvel doktordan geldım 11 hafta 2 gunluk hamıleyım. 25 yasındayım ılk bebegım tup bebek annesıyım muhtemel dogum tarıhım 30.12.2014ö umarım lısteye gırmek ıcın yeterınce bılgı vermısımdır 2 yıllıkda evliyim. haftaya ıkılı testım var.umarım bende ıyı haberlerımı paylasırım sızlerle

bende 14+2 deyim.aç karnına bulantı yaparsa tok karnına içebilrsin dedi.ilaç aç karnına bulantı yapıyor olabilir.bence birde tok karnına almayı dene bakalım.eğer bana kötü gelirse yine bu sefer gıdalarla takviye yapmaya çalışıcam çünkü ilaç bütün günümü mahvediyor. iştah konusu bende de sıkıntı.daha kilo almadım çok şükür ama zevklede bişey yemyrm.sırf aç kalmamak adına yemek yemeye çalışıyrmmm ((

Sorarsan söyleyecektir. Sorun yoktur diye söylememiştir. Bu arada benim de yarın 2'li testin sonucu çıkacaktı bak unutmuşum.. Benimde 2'li tarama için gittiğimde söylemişti.

Merhaba canım hoşgeldin... Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah... İnşallah ikili testin de hayırlı olur...

sağol cnm desteğin için, gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz. dün akşam aramızı düzelttik çok şükür ama baya göz yaşı döktüm.

diyorum ki bir daha ki çocugu ben doğurmayacam sen doğuracaksın, gör gününü diyorum. tamam anlaştık diyor, gülüyoruz. seninde miden bulansın ohh diyorum ona, kusarken ki taklidimi yapıyor uyuz :)

bugün tiroidim için endokrine gittim, yükselmişti, ilacımı artırdı 50 mg, 1,5 ilaç alıcam, korktum dedim bebeğe zararı var mı dedim, net birşekilde yok dedi, zaten pek konuşmuyorlar doktorlar

ama nette neler neler yazıyor, bebeğin zeka gelişimi etkilenirmiş falan filan,

tsh 5,18 bu arada

anlamadım gitti

ama okuyan arkadaaşlar varsa, tiroidinizi mutlaka endokrin uzmanına takip ettirin çok önemli, kadın doğumculr o kadar önemsemiyor anladığım kadarıyla

Sorarsan söyleyecektir. Sorun yoktur diye söylememiştir. Bu arada benim de yarın 2'li testin sonucu çıkacaktı bak unutmuşum.. Benimde 2'li tarama için gittiğimde söylemişti.

Kız aklımda deli sorularla gidiyorum o kuzumu o kocaman ekranda görünce aklım başımdan gidiyor böyle saf saf gülerek çıkıyorum odadan bişi sormadan
Canım ikili test 10 gün sonra çıkıyor diyolar ama erken çıkıyor ya ben dayanamadım 4-5 gün sonra aramıştım çıkmıştı..

Hoşgeldin canımm, hep güzel haberlerle gelirsin inşallah. Allah hayırlısıyla yüzünü göstersin bebeğinin.

Ben yaklaşık 1 haftadır lierac jel kullanıyorum çok övüyorlar, ama mustela da çok güzel diyorlar kızlar kullanan var mı ?

Ben zaten ayın 6'sında yaptrdım. Yani geçen hafta salı'ydı çarşamba çıkacak dediler. Az önce online hizmetlerden baktım çıkmamış henüz. Yarın 1 hafta olacak. Yarın çıkar büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…