2014 Kasım Anneleri

Hadi bakalım... Her testi güzel çıkacak annesi doğana kadar seni hiç üzmicek kuzun

Mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantılarımdan dolayı umarım iyisinizdir bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben aylık kontrollerimi özelde yaptırıyorum hafta sonu ikili testi yaptırmak için gittik ücreti bize biraz fazla geldi devlette yaptırmaya karar verdik randevu aldık yarın için ama direk gidip ikili test için geldik desek yaparlarmı yoksa onun için ayriyetten mi randevu almak lazım aklım çok karıştı şu an 13+2 yim fazla vaktimde kalmadı ne yapıcam hiç bilmiyorum:18:

banada su ile ilgili hiç birşey demed,, bunun için erken değil mi?
bazı doktor herseyı anlatıyor bnm kı bazı doktorlarda hıc konusmuyor ya

neyse bebegımız ıyı olsunda

Ben yaklaşık 1 haftadır lierac jel kullanıyorum çok övüyorlar, ama mustela da çok güzel diyorlar kızlar kullanan var mı ?

bende kullanmadım henuz doktorada sormaya uunuttum, nasıl memnun kaldın mı??
dermoeczanemde falan uclu setlerı ındırımlı oluyormus oyle al dedıler bana tecrubelı hamıleler,

karnımın bu hafta buyudugunu pantalonlarımdan anlıyorum, gec mı kaldım yoksa kullanmak ıcın

Merhaba canım... Hamileliğin tatlı sıkıntıları dışında iyiyim ben şahsım adına... Canım inan devletten ayrıyetten randevu alınıyor mu bilmiyorum... Özelde de olsa emekli sandığı ödüyormuş biz o yüzden 5 tl vermiştik o da kan içindi sanırım... Doktor muayeneye girince direk söylersen yönlendirir diye düşünüyorum ama tam bilemiyorum canım

Cnm 3 aylıkken başlaman gerekiyomış bende şuanda çok şükür hiç çatlak yok ama önemli olan ileri zamanlarda olmaması.. :)

banada su ile ilgili hiç birşey demed,, bunun için erken değil mi?
bazı doktor herseyı anlatıyor bnm kı bazı doktorlarda hıc konusmuyor ya

neyse bebegımız ıyı olsunda

Canım bana göre de erken diyordum ama bi arkadaş radyolojide çalıştığı için sanırım ayrıntılıya girmiş orda demişler... Ben de bir daha ki kontrolde sorucam doktoruma... Benim doktorum şükür öyle beni zorlamıyor.. Daha kapıdan girer girmez hoşgeldin nasılsın bakalım diye başlıyor gülümsemeye.. Sonra ultrasona başlayınca da hiç susmuyor anlatıyor da anlatıyor :)) Aklımı alıyor valla ekstra bişi soracaksam da unutuyorum Su hiç aklıma gelmemişti bu gittiğimde sorarım bakalım... Çünkü baya bi kilo verdim 1,5 ayda..

Canım benim ya sen de hep benim yanımdaydın ki damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış
İnşallah testlerimiz hep böyle iyi çıkar, hep doktordan iyi haberlerle ayrılırız, hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
Anneni frenle, yoksa memleketten kamyon tutup da getirecek aldıklarını
Ben son aylara kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum, 6-7 den sonra alırım belki

hadi gözün aydın canım
benim de plasentam aşağıdaydı, hep yattım dinlendim. Bu son gidişimizde sordum ne durumda diye, daha yukarı çıkmış dedi. İnşallah seninki de rahmin büyüdükçe yukarı çıkar evde uzanırken ayaklarının altına yastık koy suyunu da ihmal etme

benim ikili testim 2 günde çıktı cumartesi verdim kanı, pazartesi çıktı diye aradılar ama medicalde fln 8 günde çıkıyor, arkadaşım yaptırdı da.

Her hastanenin işleyişi farklı oluyor ama ayrıyetten randevu almanız gerekmez sanırım.

Gerçekten öyle canım ikimizde damdan düştük
İnşallah canım ya sonra da ne zaman yürüdü kaç dişi çıktı onları konuşuruz
Ya annem acaip hevesli canım içi gidiyor içi.. Bi hastane çıkışına 90 tl vermiş Ben daha bilmiyorum öyle bebek kıyafetleri fiyatını ama bana fazla geldi.. Zaten bana hep derdi kardeşin ya da sen hanginiz ilk torun verirse bana o ya prens ya prenses olacak diyodu.. Şimdiden zaten bi kamyonet bebek çeyizi var hala da devam ediyo ve bana diyo ki senin hiçbişi almana gerek yok Dedim anne ben de sevkime göre bişiler alırım müsadenle dedim Canım ben de 6-7 aydan sonra düşünüyorum ama bi arkadaşım dedi ki o aylardan sonra çok ağırlaşıyorsun daha zor oluyor o kadar geciktirme felan dedi bakalım ben hala içimdeki gizli tedirginliği atamamışım ki elim gözüm hiç bebek kıyafetlerine felan gitmiyo.. O zamanlar gelsin de bol bol alırız oh :)

Bende 2 haftadır lierac sürüyorum hemen kuruduğundan elbiseye yapışmaması iyi, bol sürmeyin, alt göbeğe daha çok sürün. Çatlama henüz yok ama memnunum genede.

Bende de koyu çizgi oluşmaya başladı hafiften, eskiden hamileler gösterdiğinde pek hoşlanmazdım ama şimdi mutlu bile oldum :44: biraz göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı hafiften. Buğday tenliyim ama beyaz tenlilerde de olabiliyo. Neden olduğuna dair meraklarım var, cumartesi doktora sorayım bari .

bende görünce mutlu olmuştum yukardan baktığım için görebiliyorum ama ayna tutup bakınca çok belli olmuyo..
netten araştırdım ben hormonlardan kaynaklı yazıyodu...

Canım bizden 150 tl istediler fazla geldi biraz zamanımda az geciktirmek istemiyorum bizde emekli sandığıyız acaba sormalımıydık karşılıyormu diye ama öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim bilgilendirdiğin için yarın devlette yapılmazsa gidip özele sorucam umarım bi sorun çıkmaz

bende görünce mutlu olmuştum yukardan baktığım için görebiliyorum ama ayna tutup bakınca çok belli olmuyo..
netten araştırdım ben hormonlardan kaynaklı yazıyodu...

hormonlar göğüs büyütüyo (bebek emsin diye) kan pompalıyo (doğuma hazırlık) birsürü şey, ama çizginin ne işe yararı varki hormon çizgi atıyo bize belkide eskiler hamile olduğunu anlasın diyedir

Merhaba kızlar
az önce geldim doktordan sonunda cinsiyetini öğrenebildik ERKEK miş benim güzel bebeğim
15 + 5 haftalığız şuanda ama gelişim 1 hafta önde gidiyor 164-gr 15-cm
2 hafta sonra 3lü test için tekrar gideceğim
4 boyutlu ultrason içinse şimdiden randevu verdiler 30-haziran o kadar sıra varmış yani

Canım valla biz de özele gidiyoruz doktorum kendi ölçtü ensesini herşeyine kendi baktı sonra dedi ki kan vereceksiniz öedemesi yok dedi.. 5 tl verdik.. Sonra burda bi arkadaş dedi bana emekli sandığı olduğu için ikili testi devlet ödüyormuş araştırdım ben de öyle okudum ama hastaneden hastaneye mi değişiyor anlamadım şimdi :S

vardır illaki bi sebebi

ayy hayırlı olsun topik erkek doldu vallaa maşallahh

Gözün aydın canımm.. Bir erkek paşamız daha oluyor desene
Maşallah kuzuna Rabbim hep böyle devam ettirsin hep iyi olsun..
Canım 3 lü test neden yapıyor sen mi istedin..
Bi de o kadar sıra oluyor mu gerçekten abooo

benimde emekli sandığı ama ikili kan testi için 25 tl verdim bence hastaneden hastaneye değişiyor...

iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
evet 7 den sonra belki ağırlaşılabilir ama 3-7 aylar arası hamileliğin balayı olduğu söyleniyor o yüzden 6 aylıkken bir çok şey alınabilir belki.
Allah sağlık versinde, hepsi olur.
Benimki de ilk ve tek torun olacak bizimkilerde, o yüzden prens ya da prenses olacağı kesin

selam hemşerim, gözün aydın cnm
Gizem hanımdan memnun kaldın mı?
Ben de ikili testi yaptırırıken erkeğe benziyor diye yorum yaptı doktor, ama bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…