- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Ben zaten ayın 6'sında yaptrdım. Yani geçen hafta salı'ydı çarşamba çıkacak dediler. Az önce online hizmetlerden baktım çıkmamış henüz. Yarın 1 hafta olacak. Yarın çıkar büyük ihtimal.
Hadi bakalım... Her testi güzel çıkacak annesi doğana kadar seni hiç üzmicek kuzun
Doktor bana henüz söylemedi su ile ilgili bişi canım en son ikili testte gittim ondan da bişi demedi bu sefer sorayım ben... Baya bir zaman geçmiş oluyor.. Kocaman bir ay yani kuzumdan haberim yok :) Sadece karnım büyüdü biraz belirginleşti içim rahatladı demekki iyi büyüyo diyorum kendi kendime :)
Ben yaklaşık 1 haftadır lierac jel kullanıyorum çok övüyorlar, ama mustela da çok güzel diyorlar kızlar kullanan var mı ?
Mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantılarımdan dolayı umarım iyisinizdir bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben aylık kontrollerimi özelde yaptırıyorum hafta sonu ikili testi yaptırmak için gittik ücreti bize biraz fazla geldi devlette yaptırmaya karar verdik randevu aldık yarın için ama direk gidip ikili test için geldik desek yaparlarmı yoksa onun için ayriyetten mi randevu almak lazım aklım çok karıştı şu an 13+2 yim fazla vaktimde kalmadı ne yapıcam hiç bilmiyorum:18:
bende kullanmadım henuz doktorada sormaya uunuttum, nasıl memnun kaldın mı??
dermoeczanemde falan uclu setlerı ındırımlı oluyormus oyle al dedıler bana tecrubelı hamıleler,
karnımın bu hafta buyudugunu pantalonlarımdan anlıyorum, gec mı kaldım yoksa kullanmak ıcın
banada su ile ilgili hiç birşey demed,, bunun için erken değil mi?
bazı doktor herseyı anlatıyor bnm kı bazı doktorlarda hıc konusmuyor ya
neyse bebegımız ıyı olsunda
Canım benim yaİyi ya ben araştırmamıştım sadece ne duyduysam o yani.. Bakalım o günlere gelince doktorum ne der :)
Ara sıra ben de öğürüyorum ya...
Ben de seni seviyorum canım taa kürtaj olacağım zamanlardan bu yana hep aydınlattın hep yanımdaydın
He valla ya okuyup okuyup yazamamak kadar kötü bişi var mı
Şükür canım testlerimiz de hep böyle iyi iyi gider inşallah... Zaten kasım annelerinde hep erkek var hayırlısıBenim de kontrolüm 26 sında onu bekliyorum ki cinsiyeti de kesin belli olsun bişiler bakayım :) Annem benden heyecanlı daha şimdiden aramış hastane çıkışını ne renk düşünüyorsun burda bayıldım almam lazım tutamicam kendimi diyo Deli kadın seviyorum onu
hadi gözün aydın canımkızlarrrr kendi hocalarımdan osman hocaya gösterdim radyologa...biliyorsunuz zaten ayrıntılı USG ye radyologlar bakıyor..
cinsiyetimizi söledii....oğlumm geliyor inşş teyzeleriii oğlummmmmm....%90 dedi...
çok mutluyumm...
suyum azmış, plesantam asağıdaymış...günde 3 lt su içiosun ayakta fazla kalmıosun dedi...
inanılmaz mutluyum kocaman olmnuş sıpam..
usg fotosu alamadım orada vermiyorlar giriş yaptırmadığım için kendi doktorum gelsin ondan alırım fotosunuu...
baş ölçümü ayak ölçümleri hepsi haftası ile uyumluymuş maşallahhh
benim ikili testim 2 günde çıktıKız aklımda deli sorularla gidiyorum o kuzumu o kocaman ekranda görünce aklım başımdan gidiyor böyle saf saf gülerek çıkıyorum odadan bişi sormadan
Canım ikili test 10 gün sonra çıkıyor diyolar ama erken çıkıyor ya ben dayanamadım 4-5 gün sonra aramıştım çıkmıştı..
Her hastanenin işleyişi farklı oluyor ama ayrıyetten randevu almanız gerekmez sanırım.Mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantılarımdan dolayı umarım iyisinizdir bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben aylık kontrollerimi özelde yaptırıyorum hafta sonu ikili testi yaptırmak için gittik ücreti bize biraz fazla geldi devlette yaptırmaya karar verdik randevu aldık yarın için ama direk gidip ikili test için geldik desek yaparlarmı yoksa onun için ayriyetten mi randevu almak lazım aklım çok karıştı şu an 13+2 yim fazla vaktimde kalmadı ne yapıcam hiç bilmiyorum:18:
Canım benim yasen de hep benim yanımdaydın ki damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış
İnşallah testlerimiz hep böyle iyi çıkar, hep doktordan iyi haberlerle ayrılırız, hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
Anneni frenle, yoksa memleketten kamyon tutup da getirecek aldıklarını
Ben son aylara kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum, 6-7 den sonra alırım belki
benim ikili testim 2 günde çıktıcumartesi verdim kanı, pazartesi çıktı diye aradılar ama medicalde fln 8 günde çıkıyor, arkadaşım yaptırdı da.
Bende 2 haftadır lierac sürüyorum hemen kuruduğundan elbiseye yapışmaması iyi, bol sürmeyin, alt göbeğe daha çok sürün. Çatlama henüz yok ama memnunum genede.bende kullanmadım henuz doktorada sormaya uunuttum, nasıl memnun kaldın mı??
dermoeczanemde falan uclu setlerı ındırımlı oluyormus oyle al dedıler bana tecrubelı hamıleler,
karnımın bu hafta buyudugunu pantalonlarımdan anlıyorum, gec mı kaldım yoksa kullanmak ıcın
Bende de koyu çizgi oluşmaya başladı hafiften, eskiden hamileler gösterdiğinde pek hoşlanmazdım ama şimdi mutlu bile oldum :44: biraz göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı hafiften. Buğday tenliyim ama beyaz tenlilerde de olabiliyo. Neden olduğuna dair meraklarım var, cumartesi doktora sorayım bari .herkeste çıkmıyomuş canım ya koyu tenlilerde çıkıyomuş hormonlardan dolayı...
bişey göstergesi değil hormonlardan kaynaklı..
doğumdan sonra da geçiyomuş..
resim koydum bak resimdeki gibi..
bende çok hafif çıkmış buğday tenliyim..çok net belli değil...
merak ettim sizdede oldu mu diye...
ani kilo alıp vermekten dolayı çıkmış olabilir canım o çatlaklar sen yine de sür kremlerini...
Bende 2 haftadır lierac sürüyorum hemen kuruduğundan elbiseye yapışmaması iyi, bol sürmeyin, alt göbeğe daha çok sürün. Çatlama henüz yok ama memnunum genede.
Bende de koyu çizgi oluşmaya başladı hafiften, eskiden hamileler gösterdiğinde pek hoşlanmazdım ama şimdi mutlu bile oldum :44: biraz göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı hafiften. Buğday tenliyim ama beyaz tenlilerde de olabiliyo. Neden olduğuna dair meraklarım var, cumartesi doktora sorayım bari .
Merhaba canım... Hamileliğin tatlı sıkıntıları dışında iyiyim ben şahsım adına... Canım inan devletten ayrıyetten randevu alınıyor mu bilmiyorum... Özelde de olsa emekli sandığı ödüyormuş biz o yüzden 5 tl vermiştik o da kan içindi sanırım... Doktor muayeneye girince direk söylersen yönlendirir diye düşünüyorum ama tam bilemiyorum canım
bende görünce mutlu olmuştum yukardan baktığım için görebiliyorum ama ayna tutup bakınca çok belli olmuyo..
netten araştırdım ben hormonlardan kaynaklı yazıyodu...
Canım bizden 150 tl istediler fazla geldi biraz zamanımda az geciktirmek istemiyorum bizde emekli sandığıyız acaba sormalımıydık karşılıyormu diye ama öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim bilgilendirdiğin için yarın devlette yapılmazsa gidip özele sorucam umarım bi sorun çıkmaz
hormonlar göğüs büyütüyo (bebek emsin diye) kan pompalıyo (doğuma hazırlık) birsürü şey, ama çizginin ne işe yararı varki hormon çizgi atıyo bizebelkide eskiler hamile olduğunu anlasın diyedir
Merhaba kızlar
az önce geldim doktordan sonunda cinsiyetini öğrenebildik ERKEK miş benim güzel bebeğim
15 + 5 haftalığız şuanda ama gelişim 1 hafta önde gidiyor 164-gr 15-cm
2 hafta sonra 3lü test için tekrar gideceğim
4 boyutlu ultrason içinse şimdiden randevu verdiler 30-haziran o kadar sıra varmış yani
Merhaba kızlar
az önce geldim doktordan sonunda cinsiyetini öğrenebildik ERKEK miş benim güzel bebeğim
4 boyutlu ultrason içinse şimdiden randevu verdiler 30-haziran o kadar sıra varmış yani
Canım valla biz de özele gidiyoruz doktorum kendi ölçtü ensesini herşeyine kendi baktı sonra dedi ki kan vereceksiniz öedemesi yok dedi.. 5 tl verdik.. Sonra burda bi arkadaş dedi bana emekli sandığı olduğu için ikili testi devlet ödüyormuş araştırdım ben de öyle okudum ama hastaneden hastaneye mi değişiyor anlamadım şimdi :S
iNŞALLAH CANIM İNŞALLAHGerçekten öyle canım ikimizde damdan düştük
İnşallah canım ya sonra da ne zaman yürüdü kaç dişi çıktı onları konuşuruz
Ya annem acaip hevesli canım içi gidiyor içi.. Bi hastane çıkışına 90 tl vermişBen daha bilmiyorum öyle bebek kıyafetleri fiyatını ama bana fazla geldi.. Zaten bana hep derdi kardeşin ya da sen hanginiz ilk torun verirse bana o ya prens ya prenses olacak diyodu.. Şimdiden zaten bi kamyonet bebek çeyizi var hala da devam ediyo ve bana diyo ki senin hiçbişi almana gerek yok Dedim anne ben de sevkime göre bişiler alırım müsadenle dedim Canım ben de 6-7 aydan sonra düşünüyorum ama bi arkadaşım dedi ki o aylardan sonra çok ağırlaşıyorsun daha zor oluyor o kadar geciktirme felan dedi bakalım ben hala içimdeki gizli tedirginliği atamamışım ki elim gözüm hiç bebek kıyafetlerine felan gitmiyo.. O zamanlar gelsin de bol bol alırız oh :)
selam hemşerim, gözün aydın cnmMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?