2014 Kasım Anneleri

benimde emekli sandığı ama ikili kan testi için 25 tl verdim bence hastaneden hastaneye değişiyor...

Sanırım öyle canım..

Bakalım henüz balayı moduna geçemedim ben :)))
Oyy oyy öyle heyecanlanıyorum ki Allah'ın izniyle eşime baba olma duygusunu annema babama torun sevgisini heyecanını kardeşlerime yeğen duygusunu tattıracağım

Vuhuuu erkek annesi tebrikler :) gerçekten seninki iyi gelişiyomuş ben 15+1 ken baktırdığımda 117 gr dı ağırlığı heheh.
Forum erkek bebe doldu valla. Heyecan ne durumda? Hissetmişmiydin sen cinsiyeti?

Ben de henüz geçemedim ama yakındır diye ümit ediyorum perim
İnşallah cnm, hayırlısıyla

Evet canım her hastane farklı galiba bide internetten araştırınca iyice kafam karıştı bazı yerlerde bi ay öncesinden randevu alınması gerektiği yazıyo benim o kadar zamanım yok yarın devlette yaptıramazsam özel hastaneme gidip sorucam umarım kaarşılıyordur

Canim ben devlete gittim öyle demedim hamileyim muayene olacağım dedim oda ikili test yaptıralım zamanı dedi yaptılar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben devlete gittim öyle demedim hamileyim muayene olacağım dedim oda ikili test yaptıralım zamanı dedi yaptılar

Öylemi canım aynı gün yaptırdılarmı peki Sen kaç haftalıkken gittin inşallah benimde öyle olur çünkü 14. Haftadan sonra yapılmıyomuş ...

Canım inşallah gönlündeki gibi olur... Sıkma canını muhakkak olur...

Hayırlı olsun topik erkek bebek haberleriyle dolup taşıyor bende bugün öğrendim oğlumu

vardır illaki bi sebebi

ayy hayırlı olsun topik erkek doldu vallaa maşallahh

Sağol canım darısı senin başına inş.
bu sene erkek senesi gerçerten galiba

sağol canım amin inş. Allah bizi hep hayırlı haberlerle karşılaştırsın
üçlü dörtlü bende yaptırma taraftarı değildim ama galiba bugün doktor beni ikna etti eşimde yaptıralım diyince arada kaynadı onların randevularnı alıverdik bakalım hayırlı sonuçlarla inş. onlarında sevinçli haberlerini burada paylaşırız
evet dört boyutlu ultrasonda neden o kadar çok sıra var anlamadım doktorum şimdiden randevunu al dedi 23 haftaya kadar yapılıyormuş zaten tamda 23.haftaya gelen tarih boştu bizde şimdiden aldık bakalım bekleyeceğiz artık

Arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim Allah nasip ederse 25/11/2014 de tahmini doğum tarihimiz .Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım.

Öylemi canım aynı gün yaptırdılarmı peki Sen kaç haftalıkken gittin inşallah benimde öyle olur çünkü 14. Haftadan sonra yapılmıyomuş ...

12+3dük gittiğimde şimdi 13+3üm anında yapıldı herkese gün atıyorlardı benimki hemen yapıldı ama kan testini 10 gün sonra alırsınız dediler ense kalınlığı hemen belli oluyor hatta bazen cinsiyet söylüyorlar ama bizimki küsmüş gibi yatıyordu göstermedi ilk doktor baktı kıpır kıpır radyoloji de küstü ilk olan çok tatlı bir bayandı erkek mi olacak ne ayol kızı beğendi kıpır kıpır

Amin canım... Kuzularımız bizi üzmicek hiç her testleri güzel çıkacak inşallah... Bende 26 sında gidicem o zaman 16+1 olmuş oluyorum o zaman söyler sanırım doktorum bakalım bizde sıra durumu nedir..

Sağol hemşerim darısı başına inş. erkek tahmin edince değişmez diyolar pek
ama biz bariz pipisini gördük hatta pipi resmimizi bile verdi
Gizem hanımdan evet memnun kaldım ne sorduysam anlattı ultrsonda herşeyi tektek gösterdi ben yaklaşımını beğendim
iki hafta sonra tekrar randevumuz var artık değiştirmek istiyorum inş. sonuna kadar devam ederiz

Vuhuuu erkek annesi tebrikler :) gerçekten seninki iyi gelişiyomuş ben 15+1 ken baktırdığımda 117 gr dı ağırlığı heheh.
Forum erkek bebe doldu valla. Heyecan ne durumda? Hissetmişmiydin sen cinsiyeti?

Ayyy canım benim yaa çok sağol sonunda merakım gitti öğrendim cinsiyetini biz karı koca kız tahmin ederken bizi şaşırttı
gelişim konusunda soruyorum sürekli problem olurmu diye erken döllenmedir problem olmaz diyor doktorlar
bide kim duysa sizin gibi ana babadan da küçük bişey beklenmez diyor bu arada ben kilo almama konusunda kendimi aştım hala hamile kaldığım kilodayım ve çok şaşkınım

Canım iyi yine aynı kilodasın... Ben 7-8 kilo vermiş durumdayım şu an

Canım inşallah gönlündeki gibi olur... Sıkma canını muhakkak olur...

Benim zamanımda geldi hatta geçicek umarım benimkinide hemen yaparlar sende sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına bu yıl erkek bebişlerin yılı heralde herkesin oğluşu oluyo farketmez tabi sağlıklı olsun yeter ama insan merak ediyo işte..

Bugün 12+4 oldum, ama bebeğimi hiç hissetmiyorum , orda mıdır acaba, önceden kasıklarım ağrırdı, kasıkta bir baskı hissederdim..dr randevuma daha çook var

inşallah bende sağlıklı bir şekilde normal doğum istiyorum
ama aklıma takılan bir soru var normal doğum sonrası o bölgedeki genişleme kalıcı mı oluyor yani o bölge

yok şekerim rahat olabilirsin kalıcı olmuyor
hatta benim eşim kızımın doğumundan sora daralmışmı ne demişti

kizlar İzmir Cinarli hastanesi hakkinda bilgi ve fiyat verebilecek olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…