- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
benimde emekli sandığı ama ikili kan testi için 25 tl verdim bence hastaneden hastaneye değişiyor...
iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
evet 7 den sonra belki ağırlaşılabilir ama 3-7 aylar arası hamileliğin balayı olduğu söyleniyoro yüzden 6 aylıkken bir çok şey alınabilir belki.
Allah sağlık versinde, hepsi olur.
Benimki de ilk ve tek torun olacak bizimkilerde, o yüzden prens ya da prenses olacağı kesin
Merhaba kızlar
az önce geldim doktordan sonunda cinsiyetini öğrenebildik ERKEK miş benim güzel bebeğim
15 + 5 haftalığız şuanda ama gelişim 1 hafta önde gidiyor 164-gr 15-cm
2 hafta sonra 3lü test için tekrar gideceğim
4 boyutlu ultrason içinse şimdiden randevu verdiler 30-haziran o kadar sıra varmış yani
Ben de henüz geçemedim ama yakındır diye ümit ediyorum perimSanırım öyle canım..
Bakalım henüz balayı moduna geçemedim ben :)))
Oyy oyy öyle heyecanlanıyorum ki Allah'ın izniyle eşime baba olma duygusunu annema babama torun sevgisini heyecanını kardeşlerime yeğen duygusunu tattıracağım
Ben de henüz geçemedim ama yakındır diye ümit ediyorum perim
İnşallah cnm, hayırlısıyla
Ben de henüz geçemedim ama yakındır diye ümit ediyorum perim
İnşallah cnm, hayırlısıyla
Canım valla biz de özele gidiyoruz doktorum kendi ölçtü ensesini herşeyine kendi baktı sonra dedi ki kan vereceksiniz öedemesi yok dedi.. 5 tl verdik.. Sonra burda bi arkadaş dedi bana emekli sandığı olduğu için ikili testi devlet ödüyormuş araştırdım ben de öyle okudum ama hastaneden hastaneye mi değişiyor anlamadım şimdi :S
Mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantılarımdan dolayı umarım iyisinizdir bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben aylık kontrollerimi özelde yaptırıyorum hafta sonu ikili testi yaptırmak için gittik ücreti bize biraz fazla geldi devlette yaptırmaya karar verdik randevu aldık yarın için ama direk gidip ikili test için geldik desek yaparlarmı yoksa onun için ayriyetten mi randevu almak lazım aklım çok karıştı şu an 13+2 yim fazla vaktimde kalmadı ne yapıcam hiç bilmiyorum:18:
Canim ben devlete gittim öyle demedim hamileyim muayene olacağım dedim oda ikili test yaptıralım zamanı dedi yaptılar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım her hastane farklı galiba bide internetten araştırınca iyice kafam karıştı bazı yerlerde bi ay öncesinden randevu alınması gerektiği yazıyo benim o kadar zamanım yok yarın devlette yaptıramazsam özel hastaneme gidip sorucam umarım kaarşılıyordur
kızlarrrr kendi hocalarımdan osman hocaya gösterdim radyologa...biliyorsunuz zaten ayrıntılı USG ye radyologlar bakıyor..
cinsiyetimizi söledii....oğlumm geliyor inşş teyzeleriii oğlummmmmm....%90 dedi...
çok mutluyumm...
suyum azmış, plesantam asağıdaymış...günde 3 lt su içiosun ayakta fazla kalmıosun dedi...
inanılmaz mutluyum kocaman olmnuş sıpam..
usg fotosu alamadım orada vermiyorlar giriş yaptırmadığım için kendi doktorum gelsin ondan alırım fotosunuu...
baş ölçümü ayak ölçümleri hepsi haftası ile uyumluymuş maşallahhh
vardır illaki bi sebebi
ayy hayırlı olsun topik erkek doldu vallaa maşallahh
Gözün aydın canımm.. Bir erkek paşamız daha oluyor desene
Maşallah kuzuna Rabbim hep böyle devam ettirsin hep iyi olsun..
Canım 3 lü test neden yapıyor sen mi istedin..
Bi de o kadar sıra oluyor mu gerçekten abooo
Canım inşallah gönlündeki gibi olur... Sıkma canını muhakkak olur...
Öylemi canım aynı gün yaptırdılarmı peki Sen kaç haftalıkken gittin inşallah benimde öyle olur çünkü 14. Haftadan sonra yapılmıyomuş ...
sağol canım amin inş. Allah bizi hep hayırlı haberlerle karşılaştırsın
üçlü dörtlü bende yaptırma taraftarı değildim ama galiba bugün doktor beni ikna etti eşimde yaptıralım diyince arada kaynadı onların randevularnı alıverdik bakalım hayırlı sonuçlarla inş. onlarında sevinçli haberlerini burada paylaşırız
evet dört boyutlu ultrasonda neden o kadar çok sıra var anlamadım doktorum şimdiden randevunu al dedi 23 haftaya kadar yapılıyormuş zaten tamda 23.haftaya gelen tarih boştu bizde şimdiden aldık bakalım bekleyeceğiz artık
iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
evet 7 den sonra belki ağırlaşılabilir ama 3-7 aylar arası hamileliğin balayı olduğu söyleniyoro yüzden 6 aylıkken bir çok şey alınabilir belki.
Allah sağlık versinde, hepsi olur.
Benimki de ilk ve tek torun olacak bizimkilerde, o yüzden prens ya da prenses olacağı kesin
selam hemşerim, gözün aydın cnm
Gizem hanımdan memnun kaldın mı?
Ben de ikili testi yaptırırıken erkeğe benziyor diye yorum yaptı doktor, ama bakalım kısmet
Vuhuuu erkek annesi tebrikler :) gerçekten seninki iyi gelişiyomuşben 15+1 ken baktırdığımda 117 gr dı ağırlığı heheh.
Forum erkek bebe doldu valla. Heyecan ne durumda? Hissetmişmiydin sen cinsiyeti?
Ayyy canım benim yaa çok sağol sonunda merakım gitti öğrendim cinsiyetini biz karı koca kız tahmin ederken bizi şaşırttı
gelişim konusunda soruyorum sürekli problem olurmu diye erken döllenmedir problem olmaz diyor doktorlar
bide kim duysa sizin gibi ana babadan da küçük bişey beklenmez diyorbu arada ben kilo almama konusunda kendimi aştım hala hamile kaldığım kilodayım ve çok şaşkınım
Canım inşallah gönlündeki gibi olur... Sıkma canını muhakkak olur...
12+3dük gittiğimde şimdi 13+3üm anında yapıldı herkese gün atıyorlardı benimki hemen yapıldı ama kan testini 10 gün sonra alırsınız dediler ense kalınlığı hemen belli oluyor hatta bazen cinsiyet söylüyorlar ama bizimki küsmüş gibi yatıyordu göstermedi ilk doktor baktı kıpır kıpır radyoloji de küstü ilk olan çok tatlı bir bayandı erkek mi olacak ne ayol kızı beğendi kıpır kıpır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah bende sağlıklı bir şekilde normal doğum istiyorum
ama aklıma takılan bir soru var normal doğum sonrası o bölgedeki genişleme kalıcı mı oluyor yani o bölge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?