toprammmmtoprammmm
O ümit bende de var canım ama hep ümit :)))
hayırlı olsun canım, benim de 22 kasımArkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim Allah nasip ederse 25/11/2014 de tahmini doğum tarihimiz .Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım.
inşallah canımSağol hemşerim darısı başına inş. erkek tahmin edince değişmez diyolar pek
ama biz bariz pipisini gördük hatta pipi resmimizi bile verdi
Gizem hanımdan evet memnun kaldım ne sorduysam anlattı ultrsonda herşeyi tektek gösterdi ben yaklaşımını beğendim
iki hafta sonra tekrar randevumuz var artık değiştirmek istiyorum inş. sonuna kadar devam ederiz
canım artık kasıklarına ağrı yapmayabilir, çünkü miniğin yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor, o yüzden panik yapma. Kasıklarındaki baskının azalması normalBugün 12+4 oldum, ama bebeğimi hiç hissetmiyorum , orda mıdır acaba, önceden kasıklarım ağrırdı, kasıkta bir baskı hissederdim..dr randevuma daha çook var
Anladım canım şanslısın ne güzel... Doktoruma sorsam ben de kontrole gidince suyumun az ya da çok olduğunu ultrasondan anlar di mi ayrıntılı olmasına gerek yoktur umarım.. Çekincem su yüzünden...
Rabbim hep böyle devam ettirsin hep güzel haberler alalım inşallah
Merhaba kızlar
az önce geldim doktordan sonunda cinsiyetini öğrenebildik ERKEK miş benim güzel bebeğim
15 + 5 haftalığız şuanda ama gelişim 1 hafta önde gidiyor 164-gr 15-cm
2 hafta sonra 3lü test için tekrar gideceğim
4 boyutlu ultrason içinse şimdiden randevu verdiler 30-haziran o kadar sıra varmış yani
kızlar merhaba geçen pzt günü doktordaydım ikili testim yapılacaktı ense kalınlığı 2 çıktı güzel dedi doktorum....bu arada yaşım 42 doktorum tahlillere yönlendirdi akşamüzeri doktorum aradı sonuçlar ona yollanmış yaştan dolayı risk çıktı tabi ama sen takma kafana ben herşeyi normal görüyorum daha üçlü var dörtlü var dedi telefonda bana canım çok sıkıldı daha sonra sonuçları haftaya doktora gidince alırım ondan hem de konuşuruz derken bugün bana faxlanmasını istedim sonuçlar şöyle biraz bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba ilk doğumumu 18 sene önce yaptım böyle testler yoktu bile...
fB-HCG 50,1 ng/ml
PAPP-A 2.17 mlU/ml
1.04 Düzeltilmiş mom
1.16 düzeltilmiş mom
CRL 49mm
CRL ye göre gebelik yaşı 11*3
NT 2.00 mm
1.51 MOM
kombine risk 1:224 cut off değerinin üzerinde
ikili test 1:319 cut off değerinin altında
yaş riski 1:41
Trisomy 13/18 + NT 1:9738 cut off değerinin altında
NE DERSİNİZ???? bu 2.mesajım inşallah bir yorum gelir...
Bu mesajinizi daha oncede okudum ama maalesef bi bilgim yok ense kalinligi 2.5 olmadigi surece sorun yok diyorlar hem dr unuzda 3 ve 4 lu su var demis isterseniz amniyosentezde yaptirabilirsiniz ama dr lar biraz riskli buluyor bu testi bence siz hic evham yapmayin drunuza guvenin yada baska bi dr a gorununkızlar merhaba geçen pzt günü doktordaydım ikili testim yapılacaktı ense kalınlığı 2 çıktı güzel dedi doktorum....bu arada yaşım 42 doktorum tahlillere yönlendirdi akşamüzeri doktorum aradı sonuçlar ona yollanmış yaştan dolayı risk çıktı tabi ama sen takma kafana ben herşeyi normal görüyorum daha üçlü var dörtlü var dedi telefonda bana canım çok sıkıldı daha sonra sonuçları haftaya doktora gidince alırım ondan hem de konuşuruz derken bugün bana faxlanmasını istedim sonuçlar şöyle biraz bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba ilk doğumumu 18 sene önce yaptım böyle testler yoktu bile...
fB-HCG 50,1 ng/ml
PAPP-A 2.17 mlU/ml
1.04 Düzeltilmiş mom
1.16 düzeltilmiş mom
CRL 49mm
NT 2.00 mm
1.51 MOM
evet canım doktorda öle dedi..ayağını havaya kaldır akşamları yat dedi..şimdilik evde yatış ytacak kadar aşağıda değilmiş...Canım benim yasen de hep benim yanımdaydın ki damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış
İnşallah testlerimiz hep böyle iyi çıkar, hep doktordan iyi haberlerle ayrılırız, hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
Anneni frenle, yoksa memleketten kamyon tutup da getirecek aldıklarını
Ben son aylara kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum, 6-7 den sonra alırım belki
hadi gözün aydın canım
benim de plasentam aşağıdaydı, hep yattım dinlendim. Bu son gidişimizde sordum ne durumda diye, daha yukarı çıkmış dedi. İnşallah seninki de rahmin büyüdükçe yukarı çıkarevde uzanırken ayaklarının altına yastık koy suyunu da ihmal etme
benim ikili testim 2 günde çıktıcumartesi verdim kanı, pazartesi çıktı diye aradılar ama medicalde fln 8 günde çıkıyor, arkadaşım yaptırdı da.
Her hastanenin işleyişi farklı oluyor ama ayrıyetten randevu almanız gerekmez sanırım.
kizlar İzmir Cinarli hastanesi hakkinda bilgi ve fiyat verebilecek olan var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ayrıntılı usg ama zaten normal makina ile baktı sadece tüm ayrıntılarına girdi..
kendi doktorum suyun az falan demedi..
dedi ya radyologlar daha ilgililer..
sen doktoruna sor bakalım...
Merhaba ben çınarlının kendi doktoruna gidiyorum sgk anlaşması olduğu için ilave 45tl ödüyoruz ikili testte de 50tl fark verdik.eğer güvencen yoksa 100tl muayene ücreti.bizim doktor 70 yaşlarında tecrübesine güveniyorum şimdilik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa böyle bişi miymiş.. Ben de buğday tenliyim.. Çook dikkatli inceleyeyim kendimi bu sefer :)) Kremimi sürüyorum canım bakalım...
Ya ben haftasonu hamile pantolonu aldım ama giyemedim ya tuhaf hissediyorum kendimi bi de o göbek tarafı çok bol geliyor sizler nasıl yaptınız alt taraf biraz iyi ama üst tarafı baya bir bol.. Hala normal pantolonlarımı giyiyorum ama iş yerinde oturunca açıyorum düğmeleri öyle oturuyorum
Amin canım... Kuzularımız bizi üzmicek hiç her testleri güzel çıkacak inşallah... Bende 26 sında gidicem o zaman 16+1 olmuş oluyorum o zaman söyler sanırım doktorum bakalım bizde sıra durumu nedir..
Canım iyi yine aynı kilodasın... Ben 7-8 kilo vermiş durumdayım şu an
toprammmm
hayırlı olsun canım, benim de 22 kasım
inşallah canımbize de tepe taklak fotosunu verdi ultrasonu ilk açtığında bacak bacak üstüne atmıştı sıpa
Sevindim memnun kalmana, sonuna kadar onunla devam edersin inşallah. Bi arkadaşım iki doğumunu da onda yaptı çok memnun
Doğum fiyatlarını konuştun mu hastaneyle?
canım artık kasıklarına ağrı yapmayabilir, çünkü miniğin yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor, o yüzden panik yapma. Kasıklarındaki baskının azalması normal
medical parkta cigdem hanima gidiyorduk ama hem memnun degilim hem de pahali geliyor.doktorun kim ve dogum icin fiyat nasil?
ben de aynı dertten muzdaribim, hamile pantolonları bol geliyor, hatta alt taraf bile, normal pantolonlarım da dar.. arada kaldım. pantolonun üstüne biraz uzun giyip düğmeyi açıyorum mecburen.
söyler canım inş. mutlu haberlerini bekliyoruz inş seninde
kilo konusuna gelince benim vücudum çok elverişlidir kilo almaya evlendikten sonra 2 senede 9-10 kg aldığım için kendimden çok korkuyordumşimdilik iyi gidiyoruz bakalım sonra ne olacak?
sen çok kilo vermişsin gerçekten beslenmene dikkat et bebiş alıcak kendine gerekli olanları
kızlar merhaba geçen pzt günü doktordaydım ikili testim yapılacaktı ense kalınlığı 2 çıktı güzel dedi doktorum....bu arada yaşım 42 doktorum tahlillere yönlendirdi akşamüzeri doktorum aradı sonuçlar ona yollanmış yaştan dolayı risk çıktı tabi ama sen takma kafana ben herşeyi normal görüyorum daha üçlü var dörtlü var dedi telefonda bana canım çok sıkıldı daha sonra sonuçları haftaya doktora gidince alırım ondan hem de konuşuruz derken bugün bana faxlanmasını istedim sonuçlar şöyle biraz bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba ilk doğumumu 18 sene önce yaptım böyle testler yoktu bile...
fB-HCG 50,1 ng/ml
PAPP-A 2.17 mlU/ml
1.04 Düzeltilmiş mom
1.16 düzeltilmiş mom
CRL 49mm
NT 2.00 mm
1.51 MOM
ayyy benimde erkek bende bugün öğrendim...oğluşlarımız geliyor deseneee
Doktorum Güngör Tuncay henüz doğum fiyatı hakkında konuşmadık ama 2 hafta sonra gidicem istersen sorabilirim.ilk çocuğumu Karataş da yaptım çok memnun kalmıştım hem hastaneden hem doktorumdan.o zaman da doktorum çok yaşlıydı ve şuan ulaşamıyorum galiba emekli oldu :) o yüzden yeni hastane arayışına girdim ve çınarlı yı seçtim şimdilik memnunum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ayrıntılı usg ama zaten normal makina ile baktı sadece tüm ayrıntılarına girdi..
kendi doktorum suyun az falan demedi..
dedi ya radyologlar daha ilgililer..
sen doktoruna sor bakalım...
ayyy benimde erkek bende bugün öğrendim...oğluşlarımız geliyor deseneee
canım ben ikili yaptırmadım hiç bilgim yok..
ama ense kalınlığı falan iyiyise bence hiç korkma içini ferah tut tatlım
Bu mesajinizi daha oncede okudum ama maalesef bi bilgim yok ense kalinligi 2.5 olmadigi surece sorun yok diyorlar hem dr unuzda 3 ve 4 lu su var demis isterseniz amniyosentezde yaptirabilirsiniz ama dr lar biraz riskli buluyor bu testi bence siz hic evham yapmayin drunuza guvenin yada baska bi dr a gorunun
Benim ilk hamileligim.cok tedirginim.medical ve cinarliyi iyi diye duydum.medicalden memnun kalmadim.umarim cinarlidan memnun kalirim.eger fiyat ogrenirsen cok sevinirim. :)
Napalım canım öyle böyle karnımız büyüyene kadar idare edeceğiz.. Ben bazen düğmeyi açtığımı bile unutuyorum kalkıyorum lavaboya giderken yolda farkediyorum hemen elimi karnıma götürüyormuş gibi yapıp pantolonumu tutuyorum
Sağol canım benim... Doktora söyledim canım bi ara çok kötüydüm afedersin idrarım bile nerdeyse kırmızıa dönmüştü verdiğin kiloları sorun etme dedi ama suyunu hiç ihmal etme demişti ben de ilaçlarımı bile içmiyordum su içicem diye :S 2-3 gündür iyiyim şükür ama.. O yüzden tedirgin oldum suyum az mıdır çok mudur diye artık bi 10 gün daha sabredicem
ense kalınlığı normal, benim de 1.9'du. sizin de 2'ymiş. doktor 3'ten sonra sıkıntılı olabilir belki demişti. önemli olan da ense kalınlığı diye biliyorum. dediğiniz gibi yaştan dolayı risk çıkmıştır. Hiç canınızı sıkmayın. Ayrıca okuduğum bi makalede test sonucu çok yüksek riskli çıkan gebeliklerde bile bebeklerin %50si sağlıkla doğuyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?