2014 Kasım Anneleri

evet ya çok şükür Allahıma, mucizelerimize kavuşmayı da nasip etsin inşallah
Fiyatlar da iyi geldi canım bana. Ben daha konuşmadım doktorumla, ama ben jimeri düşünüyorum şimdilik. geçen yıl epidural sezeryan 3500 tl di orada. bakalım bana kaç diyecekler bu sene:26:

Cevabın için teşekkür ederim canım.

ben de aynı dertten muzdaribim, hamile pantolonları bol geliyor, hatta alt taraf bile, normal pantolonlarım da dar.. arada kaldım. pantolonun üstüne biraz uzun giyip düğmeyi açıyorum mecburen.

:)) bedenimi de bilemedim bi 38 bi 40 aldım 40 da iice bol geliyor du bakalım idare etcez artık hatta bu konuyu az evvel aklımdan geçirip burda okuyunca şaşırdım ilk tecrübelerin tatlılığıda bi başka oluyor yavvv

Güzel yüreğine sağlık canım Allah razı olsun.. Rabbim hiçbir duadan bizleri eksik etmesin...
Şükür tabi önceki gibi bulantım yok iyiyim..
Ben de lcw ve defacto dan birer tane aldım lcw den aldığım yine biraz iyi de diğerinden aldığım baya bi bol olmuş ama alışamadım giyemiyorum henüz tuhaf geliyor :)

inanın içim biraz olsun hafifliyor gelen cevaplarla çok tşkler ilginiz için...

benimkilerinde ense kalınlıkları 1.8 çıktı çok iyi dedi doktor...
0.2 mm farkla kötü olacak değil ya...
2.5tan yüksekse sıkıntılı oluyor dedi ki o da ihtimal yani o da kesin değil...

ben de özele gidiyordum fakat memnun değildim, sonra devletten bi doktor önerdiler o da ikili test haftasına denk geliyordu, gittim direk söyledim ikili test haftası da geldi yapabilir miyiz diye, gayet normal karşıladı, zaten çok iyi bir doktor. Yani sende de problem çıkacağını sanmıyorum, ilk haftalarda farklı doktorlara gidiyor olabilirsin sonuçta, boşuna o kadar para verme bence

Medical de memnuniyetsizliğin nelerdendi kıyaslama yapabilirim istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

genel olarak dr.un tavirlari ve hastanenin pahaliligi diyebiliriz.bir de anestezi uzmanlari kisaca dogum ekibi hakkinda soylentiler beni rahatsiz etti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok tşkler ilginiz için sağlıklı günler dilerim...

Vayy aferim aynı kiloda isen, ben 4 kilo filan aldım hiç hoşuma gitmiyor. zamanında olmayan yani erken ya da geç döllenmede erkek bebek olma şansı azmış, senin ufaklık güçlü çıkıcak anası babası gibi heralde:)

Cevabın için teşekkür ederim canım.

Benim dinlenikken de çarpıntım var, dinlenik 97 atıyor eforlu kaç artık düşünün. Eskiden 72 atardı. Doktor 16. haftadan sonra hafiflemesi gerek biraz dayan dedi. 16. haftadayım şimdi bekliyorum düşmesini. Düşmezse bende kardiyolojik olcem .. ama her anne adayına bu zamanda kalbine yük binermiş. hem kan üretimi artıyo, hem doğuma hazırlanma vs

Amin canım inş. hepimize
Jimerden de doğum yapan arkadaşlarım var yorumlar hep olumlu herkes memnun
sadece bir arkadaşım memnun kalmadı o da doktoruyla alakalı bir durumdu zaten
fiyatlar en fazla 4000 dir diye tahmin ediyorum pembe mavi 4000 dedi çünkü onlar neredeyse aynı gidiyorlar birbirleriyle

Evet alışana kadar tuhaf geliyor ama bizim gibi maşa başı çalışan insanlar için gerçekten büyük rahatlıkmış

canım biz bu testleri yaptırıyoruz ama hiç bir sonuç %100 değilmiş
Önce Allaha emanet bebeklerimiz biz kalbimizden hayırlısını geçirelim sağlıklarıyla gelirler inş.

Dün akşam çıkmıştım canım buna cevap veremedim evet sizin motorlar gerçekten daha güvenli zaten tam koruma olduğu zaman kokulacak hiç birşey yok ama çok gürültülüler
bu arada ben kullanmıyorum canım artçı olarak keyfini sürüyorum tabi ki eğitim ve tam koruma şart yoksa asla çıkılmaz yola neyse ki bilinçli insanlarız
bizdede en son sport touring 800 lük bi makina vardı oyyy onun egzos sesine kurban ama artık yok

Çok fark yoktur o zaman aralarında, üç aşağı beş yukarı o civarlardadır jimer de. Doktorumun gittiği birkaç hastaneden daha fiyat alıcam zaten ama daha vakit var ya, rahat davranıyorum şimdilik. Ama ilk seçeneğim jimer, yenidoğan yoğun bakımı fln da çok iyiymiş, Allah muhtaç etmesin tabi ama herşeyi de düşünmek lazım

Normal dimi.inşallah canım :))
içini ferah tut tatlım

Son düzenleme:

Ben honda shadow 750 kullanıyorum, ah ah artçı olmak güzel ama sen bide sürücü olmayı dene, asıl aşk orda ah ah. 280 kg makine, korkudan bu ara kullanamıyom içim yanıyo çok özledim. Bebişim duysa iyiydi egzosun sesini içeriden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…