evet ya çok şükür Allahıma, mucizelerimize kavuşmayı da nasip etsin inşallahsöyler canım inş. mutlu haberlerini bekliyoruz inş seninde
kilo konusuna gelince benim vücudum çok elverişlidir kilo almaya evlendikten sonra 2 senede 9-10 kg aldığım için kendimden çok korkuyordumşimdilik iyi gidiyoruz bakalım sonra ne olacak?
sen çok kilo vermişsin gerçekten beslenmene dikkat et bebiş alıcak kendine gerekli olanları
ultrason ekranına nasıl hayran bakıyorum her hareketleri bir mucize çok şükürler olsun
evet bende doğum yapanlarla görüştüm hep olumlu şeyler duydum inş. böyle devam ederiz
fiyat hakkında daha önce görüştüm birinci sınıf odalarda normal 1250 epidural sezeryan 2000 haziranda fiyatlar değişecekmiş o zaman net bilgi alıcam bana iyi geldi canım sence ??
canım benim de çok çarpıntım oluyor ama dururuken değil, eforla. Nıormalde nabzım 60civarlarındadır benim, ama son bir kaç haftadır, 100-105lere çıkıyor. Doktorum beni kardiyolojiye sevk etti, ama henüz gitmedim. Normal doğum yapabilir miyim diye rapor almam gerekecekmiş kardiyolojiden.
benim de bulantılarım bitmedi, hiç olmadık zamanlarda fena öğürtüyor beni ya
hihihben seviyoum senin bu heyecanlı halini bakıp bakıp yazamadın tabi kaç gündür, doldun doldun bugün vınnı getirince taşıyorsun di mi
walla iylik sağlık, ikili testimiz iyi çıktı, cinsiyet için de erkeğe daha çok benziyor dedi, bakalım şimdi 7 haziranı bekliyoruz
ben şuan bebe yağı kullanıyorum canım, o bitince de bepantolun çatlak kremine başlayacağım.
geçmiş olsun canımbana iyi gibi geldi sonuçların
ben de aynı dertten muzdaribim, hamile pantolonları bol geliyor, hatta alt taraf bile, normal pantolonlarım da dar.. arada kaldım. pantolonun üstüne biraz uzun giyip düğmeyi açıyorum mecburen.
anladım canım iyi düşün iyi olsun
suyu sakın ihmal etme bende işyerin 1,5 lt pet şişe alıyorum hergün masamın üzerinde akşam çıkana kadar sonra birazda evde devam
ama şimdi sıcaklar geliyor bol bol içersin inş. iyi günlerin başlamıştır artık diye tahmin ediyorum kötü günler senden uzak olsun inş.
bu arada pantolon konusunda ben lcw aldım kendi bendenim beli evet bol ama yanlarında lastikleri var düğmeye geçiyor beline göre ayarlıyorsun bilgin olsun
inanın içim biraz olsun hafifliyor gelen cevaplarla çok tşkler ilginiz için...
Mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantılarımdan dolayı umarım iyisinizdir bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben aylık kontrollerimi özelde yaptırıyorum hafta sonu ikili testi yaptırmak için gittik ücreti bize biraz fazla geldi devlette yaptırmaya karar verdik randevu aldık yarın için ama direk gidip ikili test için geldik desek yaparlarmı yoksa onun için ayriyetten mi randevu almak lazım aklım çok karıştı şu an 13+2 yim fazla vaktimde kalmadı ne yapıcam hiç bilmiyorum:18:
Medical de memnuniyetsizliğin nelerdendi kıyaslama yapabilirim istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimkilerinde ense kalınlıkları 1.8 çıktı çok iyi dedi doktor...
0.2 mm farkla kötü olacak değil ya...
2.5tan yüksekse sıkıntılı oluyor dedi ki o da ihtimal yani o da kesin değil...
Ayyy canım benim yaa çok sağol sonunda merakım gitti öğrendim cinsiyetini biz karı koca kız tahmin ederken bizi şaşırttı
gelişim konusunda soruyorum sürekli problem olurmu diye erken döllenmedir problem olmaz diyor doktorlar
bide kim duysa sizin gibi ana babadan da küçük bişey beklenmez diyorbu arada ben kilo almama konusunda kendimi aştım hala hamile kaldığım kilodayım ve çok şaşkınım
Cevabın için teşekkür ederim canım.
kızlar 3 lü testi kaçıncı haftada yaptıracağız acaba?
evet ya çok şükür Allahıma, mucizelerimize kavuşmayı da nasip etsin inşallah
Fiyatlar da iyi geldi canım bana. Ben daha konuşmadım doktorumla, ama ben jimeri düşünüyorum şimdilik. geçen yıl epidural sezeryan 3500 tl di orada. bakalım bana kaç diyecekler bu sene:26:
Güzel yüreğine sağlık canım Allah razı olsun.. Rabbim hiçbir duadan bizleri eksik etmesin...
Şükür tabi önceki gibi bulantım yok iyiyim..
Ben de lcw ve defacto dan birer tane aldım lcw den aldığım yine biraz iyi de diğerinden aldığım baya bi bol olmuş ama alışamadım giyemiyorum henüz tuhaf geliyor :)
benimkilerinde ense kalınlıkları 1.8 çıktı çok iyi dedi doktor...
0.2 mm farkla kötü olacak değil ya...
2.5tan yüksekse sıkıntılı oluyor dedi ki o da ihtimal yani o da kesin değil...
kızlar 3 lü testi kaçıncı haftada yaptıracağız acaba?
canım artık kasıklarına ağrı yapmayabilir, çünkü miniğin yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor, o yüzden panik yapma. Kasıklarındaki baskının azalması normal
Normal dimi.inşallah canım :))
ekledim bile listeye bizim erkekleri
heyoo bi motorcu daha süper :) Ben chopper&cruiser tarzı kullanıyorum, evlendikten sonra kocamı da motorcu yaptımçocuğumu, eğer kendi de isterse tabi, iyi eğitime sokup motorcu yaparım, öyle eğitimsiz korumasız bindirmem canını okurum. Benim iç güdüm de böle :) ana baba oğul motor sürmek hayalim, işşalla görürüm o günleri. Not: bizim tarz motorla alakalı kötü olay riski acaip düşük tavsiye edilir. :)
İiyi akşamlar güzel anneler ben kaçanzi
Çok fark yoktur o zaman aralarında, üç aşağı beş yukarı o civarlardadır jimer de. Doktorumun gittiği birkaç hastaneden daha fiyat alıcam zaten ama daha vakit var ya, rahat davranıyorum şimdilik.Amin canım inş. hepimize
Jimerden de doğum yapan arkadaşlarım var yorumlar hep olumlu herkes memnun
sadece bir arkadaşım memnun kalmadı o da doktoruyla alakalı bir durumdu zaten
fiyatlar en fazla 4000 dir diye tahmin ediyorum pembe mavi 4000 dedi çünkü onlar neredeyse aynı gidiyorlar birbirleriyle
Evet alışana kadar tuhaf geliyor ama bizim gibi maşa başı çalışan insanlar için gerçekten büyük rahatlıkmış
canım biz bu testleri yaptırıyoruz ama hiç bir sonuç %100 değilmiş
Önce Allaha emanet bebeklerimiz biz kalbimizden hayırlısını geçirelim sağlıklarıyla gelirler inş.
içini ferah tut tatlımNormal dimi.inşallah canım :))
Dün akşam çıkmıştım canım buna cevap veremedim evet sizin motorlar gerçekten daha güvenli zaten tam koruma olduğu zaman kokulacak hiç birşey yok ama çok gürültülüler
bu arada ben kullanmıyorum canım artçı olarak keyfini sürüyorum tabi ki eğitim ve tam koruma şart yoksa asla çıkılmaz yola neyse ki bilinçli insanlarız
bizdede en son sport touring 800 lük bi makina vardı oyyy onun egzos sesine kurban ama artık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?