Hayırlı olsun topik erkek bebek haberleriyle dolup taşıyor bende bugün öğrendim oğlumu
Sağol canım darısı senin başına inş.
bu sene erkek senesi gerçerten galiba
sağol canım amin inş. Allah bizi hep hayırlı haberlerle karşılaştırsın
üçlü dörtlü bende yaptırma taraftarı değildim ama galiba bugün doktor beni ikna etti eşimde yaptıralım diyince arada kaynadı onların randevularnı alıverdik bakalım hayırlı sonuçlarla inş. onlarında sevinçli haberlerini burada paylaşırız
evet dört boyutlu ultrasonda neden o kadar çok sıra var anlamadım doktorum şimdiden randevunu al dedi 23 haftaya kadar yapılıyormuş zaten tamda 23.haftaya gelen tarih boştu bizde şimdiden aldık bakalım bekleyeceğiz artık
kızlar bi ben kaldım herhalde merakla bebeğin cinsiyetini bekleyenne olur bana da dua edin beba çok istediğim için nde bi oğlum olacağını öğreneyim hayırlısıyA. kalbim öyle diyor ama acaba cok istediğim içinmi bilmiyorum. iki
kızım var bu kadar erkek istemem ondan tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı olması temennim. Rabbim herkese bana da gönlümüzdekini nasip etsin inşallah...bi oğlum olsa keşke...öyle başka biişe ki dayanamıyorum merakımdan çatlıcam kız ismi bile düşünmedim oğlansa ismi hazır.. öteki hamileliklerimde hiç böyle olmadım ben ya
Merhaba beni listeye ekleyebilir misiniz?
yaşım 22 , ilk çocuğum, doğum tarihi 18 kasım :)
Çok fark yoktur o zaman aralarında, üç aşağı beş yukarı o civarlardadır jimer de. Doktorumun gittiği birkaç hastaneden daha fiyat alıcam zaten ama daha vakit var ya, rahat davranıyorum şimdilik.Ama ilk seçeneğim jimer, yenidoğan yoğun bakımı fln da çok iyiymiş, Allah muhtaç etmesin tabi ama herşeyi de düşünmek lazım
içini ferah tut tatlım
kızlar bi ben kaldım herhalde merakla bebeğin cinsiyetini bekleyenne olur bana da dua edin beba çok istediğim için nde bi oğlum olacağını öğreneyim hayırlısıyA. kalbim öyle diyor ama acaba cok istediğim içinmi bilmiyorum. iki
kızım var bu kadar erkek istemem ondan tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı olması temennim. Rabbim herkese bana da gönlümüzdekini nasip etsin inşallah...bi oğlum olsa keşke...öyle başka biişe ki dayanamıyorum merakımdan çatlıcam kız ismi bile düşünmedim oğlansa ismi hazır.. öteki hamileliklerimde hiç böyle olmadım ben ya
Hayırlı olsun topik erkek bebek haberleriyle dolup taşıyor bende bugün öğrendim oğlumu
Sağol canım darısı senin başına inş.
bu sene erkek senesi gerçerten galiba
sağol canım amin inş. Allah bizi hep hayırlı haberlerle karşılaştırsın
üçlü dörtlü bende yaptırma taraftarı değildim ama galiba bugün doktor beni ikna etti eşimde yaptıralım diyince arada kaynadı onların randevularnı alıverdik bakalım hayırlı sonuçlarla inş. onlarında sevinçli haberlerini burada paylaşırız
evet dört boyutlu ultrasonda neden o kadar çok sıra var anlamadım doktorum şimdiden randevunu al dedi 23 haftaya kadar yapılıyormuş zaten tamda 23.haftaya gelen tarih boştu bizde şimdiden aldık bakalım bekleyeceğiz artık
Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun canım..
bende daha öğrenemedim cinsiyeti..
Merak etme yanlız değilsin aynı duyguları paylaşıyoruz bende hala öğrenmedim merakla bekliyorum bakalım hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de özele gidiyordum fakat memnun değildim, sonra devletten bi doktor önerdiler o da ikili test haftasına denk geliyordu, gittim direk söyledim ikili test haftası da geldi yapabilir miyiz diye, gayet normal karşıladı, zaten çok iyi bir doktor. Yani sende de problem çıkacağını sanmıyorum, ilk haftalarda farklı doktorlara gidiyor olabilirsin sonuçta, boşuna o kadar para verme bence
Çok fark yoktur o zaman aralarında, üç aşağı beş yukarı o civarlardadır jimer de. Doktorumun gittiği birkaç hastaneden daha fiyat alıcam zaten ama daha vakit var ya, rahat davranıyorum şimdilik.Ama ilk seçeneğim jimer, yenidoğan yoğun bakımı fln da çok iyiymiş, Allah muhtaç etmesin tabi ama herşeyi de düşünmek lazım
içini ferah tut tatlım
ekledim bile listeye bizim erkekleri
hehe şimdide göbek deliğinin etrafında batmalar olabilir korkma
Benim 2 çocuğum var bu 3. 2sini de normal doğurduğumdan Hayır canim kalıcı değil eski haline dönüyorbaşka sorularınız varsa cevaplayabilirim seve seve
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) hehe ayyy kendimi dinliyorum bu yüzden oluyor hepp..belirti olsa bir dert olmasa iki dert :)
amin cümlesinin benimde inşallah bana da şuraya oğlum olacak kızlar yazmak nasip olur:)
Ben honda shadow 750 kullanıyorum, ah ah artçı olmak güzel ama sen bide sürücü olmayı dene, asıl aşk orda ah ah. 280 kg makine, korkudan bu ara kullanamıyom içim yanıyo çok özledim. Bebişim duysa iyiydi egzosun sesini içeriden
Pembe mavinin yeni yaptığı binasında da yenidoğan yoğunbakımı yokmuymuş canım? Yıldırım doruk da donanımlı bir hastane. İnşallah canım inşallah.Hayırlı olsun tatlım
hangi şehirde olduğunuda belirtirsen ekleyebilirim seni
Amin canım inş. aslında benimde pembe mavide vazgeçiş sebebim yeni doğan yoğun bakımı olmamasıydı bende o yüzden tüm doktorların olduğu bir hastane istedim yıldırım doruktada en çok içime sinen bu oldu açıkçası inş. memnun kalırım sende gönlüne göre bulursun Allah gerçekten muhtaç etmesin ama düşünmek lazım işte
evet olsa ayy aman neden böyle deriz, olmasa eyvah niye yok bir şey mi oldu derizSağol kuzum, bir şey olsa dert olmasa dert :)
Amin canım inş. hepimize
Jimerden de doğum yapan arkadaşlarım var yorumlar hep olumlu herkes memnun
sadece bir arkadaşım memnun kalmadı o da doktoruyla alakalı bir durumdu zaten
fiyatlar en fazla 4000 dir diye tahmin ediyorum pembe mavi 4000 dedi çünkü onlar neredeyse aynı gidiyorlar birbirleriyle
Evet alışana kadar tuhaf geliyor ama bizim gibi maşa başı çalışan insanlar için gerçekten büyük rahatlıkmış
canım biz bu testleri yaptırıyoruz ama hiç bir sonuç %100 değilmiş
Önce Allaha emanet bebeklerimiz biz kalbimizden hayırlısını geçirelim sağlıklarıyla gelirler inş.
Pembe mavinin yeni yaptığı binasında da yenidoğan yoğunbakımı yokmuymuş canım? Yıldırım doruk da donanımlı bir hastane. İnşallah canım inşallah.
evet olsa ayy aman neden böyle deriz, olmasa eyvah niye yok bir şey mi oldu derizbu kadın milletine de yaranılmıyor ki hiç
Siz Bursa'dan mıydınız? Ben bunu kaçırmışım galiba. Çok sevindimm
Evet hemşerim BURSA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?