2014 Kasım Anneleri

kızlar bi ben kaldım herhalde merakla bebeğin cinsiyetini bekleyen ne olur bana da dua edin beba çok istediğim için nde bi oğlum olacağını öğreneyim hayırlısıyA. kalbim öyle diyor ama acaba cok istediğim içinmi bilmiyorum. iki
kızım var bu kadar erkek istemem ondan tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı olması temennim. Rabbim herkese bana da gönlümüzdekini nasip etsin inşallah...bi oğlum olsa keşke...öyle başka biişe ki dayanamıyorum merakımdan çatlıcam kız ismi bile düşünmedim oğlansa ismi hazır.. öteki hamileliklerimde hiç böyle olmadım ben ya

Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun canım..
bende daha öğrenemedim cinsiyeti..

Merhaba beni listeye ekleyebilir misiniz?
yaşım 22 , ilk çocuğum, doğum tarihi 18 kasım :)

Hayırlı olsun tatlım
hangi şehirde olduğunuda belirtirsen ekleyebilirim seni

Amin canım inş. aslında benimde pembe mavide vazgeçiş sebebim yeni doğan yoğun bakımı olmamasıydı bende o yüzden tüm doktorların olduğu bir hastane istedim yıldırım doruktada en çok içime sinen bu oldu açıkçası inş. memnun kalırım sende gönlüne göre bulursun Allah gerçekten muhtaç etmesin ama düşünmek lazım işte

Merak etme yanlız değilsin aynı duyguları paylaşıyoruz bende hala öğrenmedim merakla bekliyorum bakalım hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun canım..
bende daha öğrenemedim cinsiyeti..

amin cümlesinin benimde inşallah bana da şuraya oğlum olacak kızlar yazmak nasip olur:)

Merak etme yanlız değilsin aynı duyguları paylaşıyoruz bende hala öğrenmedim merakla bekliyorum bakalım hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah en kısa zamanda bizde öğreniriz:)

Teşekkür ederim canım cevabın için çok tereddütte kaldım yapmazlar diye neyseki söylediklerinle rahatladım inşallah bende yarın devlette yaptırırım bi sorun çıkmaz

Sağol kuzum, bir şey olsa dert olmasa dert :)

Merhaba deneyimli olduğunuz için sormak istedim. Şu an göğüslerim çok büyüdü . Acaba zamanla eski haline döner mi ?

Aman kullanma şimdilik boşver, valla hiç denemedim ama eşimle birlikte olunca gerçekten çok zevkli hele grupla hafta sonu gezileri
bizdede honda crossrunner vardı, daha bu sabah hastaneye girerken bmw 800 gördük ama hedef 1200 birgün tekrar kısmet olursa

Allah gönlüne göre hayırlı evlat versin arkadaşım inş.

Pembe mavinin yeni yaptığı binasında da yenidoğan yoğunbakımı yokmuymuş canım? Yıldırım doruk da donanımlı bir hastane. İnşallah canım inşallah.

Sağol kuzum, bir şey olsa dert olmasa dert :)
evet olsa ayy aman neden böyle deriz, olmasa eyvah niye yok bir şey mi oldu deriz bu kadın milletine de yaranılmıyor ki hiç

Siz Bursa'dan mıydınız? Ben bunu kaçırmışım galiba. Çok sevindimm

Bende bekliyorum canım daha, fazlaca hareketli olduğundan göremedik bakalım bir daha gidişte inşallah.

Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin; sonrada inşallah gönlüne göre versin.

Yenisinde vardır heral de canım ama daha geçmediler oraya tabi bebek kadar kendimizi de düşünmek lazım orada sadece kadın doğum uzmanları ve bir tanen çocuk doktoru vardı yani Allah muhafaza anneyle ilgili bir komplikasyon olsa ambulansla başka hastaneye taşınacak bana çok saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…