Evet o da doğru canım, Allah korusun ama her doktorun olduğu hastaneler daha iyi tabi:26:Yenisinde vardır heral de canım ama daha geçmediler oraya tabi bebek kadar kendimizi de düşünmek lazım orada sadece kadın doğum uzmanları ve bir tanen çocuk doktoru vardı yani Allah muhafaza anneyle ilgili bir komplikasyon olsa ambulansla başka hastaneye taşınacak bana çok saçma geldi
Ben de Bursa'dayım, daha önce konuşmuştuk ama:26:Siz Bursa'dan mıydınız? Ben bunu kaçırmışım galiba. Çok sevindimm
Valla çok sevdim, az önce 1. sınıf odalarda 1250 , epidural sezeryan 2000 Tl demişsin ya hangi hastaneydi o? Başlara gidemedim pek?
Evet o da doğru canım, Allah korusun ama her doktorun olduğu hastaneler daha iyi tabi:26:
Ben de Bursa'dayım, daha önce konuşmuştuk ama:26:
doruk yıldırım tatlım
Medicale arkadaşım gidiyor, o sormuş fiyatları sezeryan 1900 tl, normal 1400 ya da 1500 tl demişler, ama doktoruna göre fiyat değişiyor mu bilmiyorum:26: Onun doktoru Özlem hanım.Sizinle konuşmuştuk hatırlıyorum evet de birge'nin de Bursa'lı olduğunu bilmiyordum.
Hımm ok, bende Medical'e gidiyorum ama daha hiç sormadım fiyatları.
****güzel hemşerilerim benimm*****
Günaydınnn ne güzel ya ben daha 26 sını beklicem çok özledim kuzumu... İnşallah heyecanla gelip anlatacaksın canım benim.. Rabbim korusun hepimizi
Medicale arkadaşım gidiyor, o sormuş fiyatları sezeryan 1900 tl, normal 1400 ya da 1500 tl demişler, ama doktoruna göre fiyat değişiyor mu bilmiyorum:26: Onun doktoru Özlem hanım.
doruk yıldırım tatlım
Anladım canım, o zaman sizin sendikadan dolayı da indirim yapabilirler. Hayırlısıyla o günlere gelelim de heleBenim de Özlem hanım doktorum, bir de benim eşimin sendika anlaşması var hastane ile. Bakalım, doğuma daha var Allah kısmet etsin o günleri de bakalım.
Anladım canım, o zaman sizin sendikadan dolayı da indirim yapabilirler. Hayırlısıyla o günlere gelelim de hele
ekledim bile listeye bizim erkekleri
16-18 arası, ama 2 li testin iyi çıkarsa gerek duyulmuyormuş, eğer yaptırdıysan.. benim iyi çıktı yaptırmicam heralde
elveda genç kızlık
Canım güya lierac diye bi kreme başladım umarım bir faydası olur.. O da öyle tuhaf kokuyo ıyyy
hayır tatlım ben epidural normal yaptım ilk doğumumu,bu ikinci olucak inşallahhiç korkma başka doktora gittim doğumdan sonra anlamadı bile doğum yaptığımı.bekar sandı beni vücut öyle güzel bi mekanizmaki kendini harika yeniliyor.Her sene doğuran genişler tabikide.Ama ben eşime ayırıca sordum varmı bi sıkıntın valla olsa söylerim kralını tanımam hiç bişi farkedilmio aynı eskisiyle dedi
ayrıca epidural normal çok rahat bir doğum şekli kızlar anestezist iyi olduğu sürece.
sezaryene yönelmeyin eskiden tarlalarda doğuran kadınları düşünün nasıl cesaretli dimi pofpoflayan kimsede yokk.bunu herkes yapabilir bebenizin doğum hakkını elinden almayın sezaryen ameliyat neticede.o göbüşler gitmio sonraama mecburiyetten tabikide yararlanmak lazım gözardı edilemez bi teknolojik ilerleme ama hiç bi problem yokken korkmayın bu dünyanın en güzel şeyi kendinizi bundan mahrum etmeyin
merabalar canım çok sağolasın okula falan gidince akşamdan akşama ancak bakabiliyorum onada bulantılar izin verdiği sürece:)):
seninle aynı gibiyim sanki daha iyiyim bende daha doğrusu bişeyler yemeye çalışıyorum artık ama talcid ve rennie eşliğinde takmış durumdayım şuruba sabahları akşamları kesin çıkarıyorum gündüzleri biraz daha iyi.
başka bi doktora gittim hani bi bebeğe bakın diye doktor idrar yolu enfeksiyonun baya ilerlemiş dedi sebebide suya bağladı azcık bulantı kusmalar geçsinde yemek yiycem doya doya su içiçemm:)):meyve yemeyi artırdım biraz daha onunla idare ediyorum.
jübileyi 16.haftada yapıcamm inş...hep beraber geçiririz:)
sen nasılsın neler yapıyosunn ben çok takip edemediğimden dolayı kaçırıyorum sayfaları hepp.
Kızlar, sincaplarımın birisi melek oldu, diğeri içinse duaya ihtiyacımız var.. Sizi de üzmek istemiyorum ama daha sonra detaylıca anlatırım.. Lütfen çok iyi bakın yavrularınıza ve adım attığınız doktora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?