2014 Kasım Anneleri

Evet o da doğru canım, Allah korusun ama her doktorun olduğu hastaneler daha iyi tabi:26:

Siz Bursa'dan mıydınız? Ben bunu kaçırmışım galiba. Çok sevindimm
Ben de Bursa'dayım, daha önce konuşmuştuk ama:26:

Evet o da doğru canım, Allah korusun ama her doktorun olduğu hastaneler daha iyi tabi:26:

Ben de Bursa'dayım, daha önce konuşmuştuk ama:26:

Sizinle konuşmuştuk hatırlıyorum evet de birge'nin de Bursa'lı olduğunu bilmiyordum.

doruk yıldırım tatlım

Hımm ok, bende Medical'e gidiyorum ama daha hiç sormadım fiyatları.

****güzel hemşerilerim benimm

Sizinle konuşmuştuk hatırlıyorum evet de birge'nin de Bursa'lı olduğunu bilmiyordum.

Hımm ok, bende Medical'e gidiyorum ama daha hiç sormadım fiyatları.

****güzel hemşerilerim benimm
Medicale arkadaşım gidiyor, o sormuş fiyatları sezeryan 1900 tl, normal 1400 ya da 1500 tl demişler, ama doktoruna göre fiyat değişiyor mu bilmiyorum:26: Onun doktoru Özlem hanım.

Günaydınnn ne güzel ya ben daha 26 sını beklicem çok özledim kuzumu... İnşallah heyecanla gelip anlatacaksın canım benim.. Rabbim korusun hepimizi

Canımmmm inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir yarın cinsiyet için gideceğim geçen göstermemişti çikolatayla kandırıcaz artık merak ediyoruz ona göre ciciler almak istiyoruz

Medicale arkadaşım gidiyor, o sormuş fiyatları sezeryan 1900 tl, normal 1400 ya da 1500 tl demişler, ama doktoruna göre fiyat değişiyor mu bilmiyorum:26: Onun doktoru Özlem hanım.

Benim de Özlem hanım doktorum, bir de benim eşimin sendika anlaşması var hastane ile. Bakalım, doğuma daha var Allah kısmet etsin o günleri de bakalım.

Herkese selamlar.

doruk yıldırım tatlım

Hayırlı olsun hakkımızda tüm cinsiyet öğrenen anneler. Darısı başımıza.

Birgen özel mesaj atamıyorum. Listeye eklersen sevinirim.

İkinci çocuk
Yaşta 32
Alanya
Tahmini doğum tarihi 17.11.2014
Cinsiyet belli değil.

Sanırım bu kadardı.

Benim de Özlem hanım doktorum, bir de benim eşimin sendika anlaşması var hastane ile. Bakalım, doğuma daha var Allah kısmet etsin o günleri de bakalım.
Anladım canım, o zaman sizin sendikadan dolayı da indirim yapabilirler. Hayırlısıyla o günlere gelelim de hele

Anladım canım, o zaman sizin sendikadan dolayı da indirim yapabilirler. Hayırlısıyla o günlere gelelim de hele

Aynen canım sağlıkla sıhhatle atlatalım da şu günleri, sonra neler konuşucaz bakalım

16-18 arası, ama 2 li testin iyi çıkarsa gerek duyulmuyormuş, eğer yaptırdıysan.. benim iyi çıktı yaptırmicam heralde

26 mayıs ta kontrolum var tam 16 +1 oluyorum bakalım doktorum yaptıralım diyecek mi? benimde iyi çıktı çok şükür ikili testim doktorum ısrarcı olmazsa yaptırmam bende heralde

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar hepinizi ekledim gözden kaçırdığım varsa tekrar yazarsınız

elveda genç kızlık

hayır tatlım ben epidural normal yaptım ilk doğumumu,bu ikinci olucak inşallah hiç korkma başka doktora gittim doğumdan sonra anlamadı bile doğum yaptığımı.bekar sandı beni vücut öyle güzel bi mekanizmaki kendini harika yeniliyor.Her sene doğuran genişler tabikide.Ama ben eşime ayırıca sordum varmı bi sıkıntın valla olsa söylerim kralını tanımam hiç bişi farkedilmio aynı eskisiyle dedi
ayrıca epidural normal çok rahat bir doğum şekli kızlar anestezist iyi olduğu sürece.
sezaryene yönelmeyin eskiden tarlalarda doğuran kadınları düşünün nasıl cesaretli dimi pofpoflayan kimsede yokk.bunu herkes yapabilir bebenizin doğum hakkını elinden almayın sezaryen ameliyat neticede.o göbüşler gitmio sonra ama mecburiyetten tabikide yararlanmak lazım gözardı edilemez bi teknolojik ilerleme ama hiç bi problem yokken korkmayın bu dünyanın en güzel şeyi kendinizi bundan mahrum etmeyin

Ayy bende epidural ile normal doğum istiyorum eğer mümkün olursa. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim , örneğin yapılan iğne yada takılan kateter sebebiyle daha sonra sorun yaşadınız mı?

Kızlar, sincaplarımın birisi melek oldu, diğeri içinse duaya ihtiyacımız var.. Sizi de üzmek istemiyorum ama daha sonra detaylıca anlatırım.. Lütfen çok iyi bakın yavrularınıza ve adım attığınız doktora..

Daha iyi olmana cok sevindim Artenurcum :) Kesinlikle 16. haftada cok fark edicek, ben inaniyorum. Zaman gectikce anliyorum da, bulantilar cidden azaliyor, o 8. 9. 10. haftalardaki halim coooook sukur geride kaldi. Mutfaga girip ufak tefek yemek bile yapmaya basladim, sogansiz basit seyler, izgaralar, salata filan :)

Benim gecen hafta bi lekelenmem oldu, giderek de artti, tam bulanti azaliyor derken yuregimiz agzimiza geldi. Apar topar doktora gittik, 4 gunde bir vurulacak dusuk onleyici igne ve 20 gun istirahat verdi, evde dinleniyorum mumkun oldugunca, ise gitmiyorum. Bu sefer de yalnizliktan "bu igne bebege zarar verir mi" " ya soyle soyle olursa" gibi abuk sabuk dusuncelerle, en kotu senaryolarla bi kac kez kaygi ataginin esiginden dondum. Kendime mukayyet olup gunleri sakin gecirmeye calisiyorum kisacasi :)

Tabi ki sabah istifralari ve aksam bulantilariyla mucadeleye de devam bi yandan :) Ama kismet olursa bir kac gun icinde evden ilk uzun capli cikisimi gerceklestirip bir AVM'ye gidip hamile giysisi bakicam insallah. Durumlar boyle.

Bu arada bazi arkadaslar bebeklerinin cinsiyetlerini ogrendiler gordugum kadariyla, hayirli ugurlu olsun, bebekleriniz kismetleriyle, guzelliklerle gelsin insallah. Allah herkesin gonlune gore ve hayirli evlatlar versin.

Ben de bebegimizin cinsiyetini ogrenmek icin 26 Mayis'i bekliyorum bakalim, bizim ufaklik gosterirse insallah :)

Herkese selamlar.

Kızlar insallah siz ve bebişler iyisinizdir. Ben hala geçmeyen sinüzitle boğuşuyorum. Sinüzlerim tamamen tıkalı birde geniz akıntısı mide bulantımı arttırıyor ki sormayın halimi Öksürüklerimin sonu hep öğürmeye dönüyor ve burnundan nefas alamayan bir insan ağzındanda ard arda öğürürse ne olur...can verir gibi cırpınıyorum nefessizlikten...

Kbb uzmanı antibiyoik verdi ve kullandım 6 gün ama bırakın düzelmeyi daha kötüleşti durumum. Pazartesi yine gittim doktora antibiyotiğimi değiştirdi ama pek de bişey yapamam öyle zor ki kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedi Kadın doğumcum nefes alamadığımı görünce "seni yatırsam diycem yine sinüzite bişey yapamayız ancak bulantın için serum verebiliriz dedi". Sana 1 ay heyet raporu vereceğim iyileşmeye çalış bolca dinlen dedi. seminere gidiyormuş iki günlüğüne dönüşte seni iyi görmezsem yatıracağım dedi. Yatmakta istemem ki gurbetteyim kimsem yok ve 3,5 yaşında bir kızım var perişan olur yavrum.

Dün gece hüngür hüngür ağladım nefes alamıyorum diye dua edin kızlar toparlanayım biraz...Bu arada bebeğim erkek gibi görünüyor ama haziranda kesinleşir dedi...hayırlısı bakalım...

Annem istanbulda 15 gün falan aileme giderim belki annem pişirir ben yerim...Hepinizin hamileliğinin güzel ve sağlıklı geçmesi duasıyla kızlar....

Ay, akasya, afalladim birden okuyunca. Cok gecmis olsun Diger yavrun sonuna kadar sana saglikla tutunsun insallah.
Kendine cok dikkat et. Umarim doktor kaynakli bir problem degildir Hay Allah... Hayirlisini dileyelim, insallah diger bebeginle bu sureci saglikla tamamlayacaksin canim benim. Dualarimiz seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…