Kızlar insallah siz ve bebişler iyisinizdir. Ben hala geçmeyen sinüzitle boğuşuyorum. Sinüzlerim tamamen tıkalı birde geniz akıntısı mide bulantımı arttırıyor ki sormayın halimi Öksürüklerimin sonu hep öğürmeye dönüyor ve burnundan nefas alamayan bir insan ağzındanda ard arda öğürürse ne olur...can verir gibi cırpınıyorum nefessizlikten...
Kbb uzmanı antibiyoik verdi ve kullandım 6 gün ama bırakın düzelmeyi daha kötüleşti durumum. Pazartesi yine gittim doktora antibiyotiğimi değiştirdi ama pek de bişey yapamam öyle zor ki kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dediKadın doğumcum nefes alamadığımı görünce "seni yatırsam diycem yine sinüzite bişey yapamayız ancak bulantın için serum verebiliriz dedi". Sana 1 ay heyet raporu vereceğim iyileşmeye çalış bolca dinlen dedi. seminere gidiyormuş iki günlüğüne dönüşte seni iyi görmezsem yatıracağım dedi. Yatmakta istemem ki gurbetteyim kimsem yok ve 3,5 yaşında bir kızım var perişan olur yavrum.
Dün gece hüngür hüngür ağladım nefes alamıyorum diyedua edin kızlar toparlanayım biraz...Bu arada bebeğim erkek gibi görünüyor ama haziranda kesinleşir dedi...hayırlısı bakalım...
Annem istanbulda 15 gün falan aileme giderim belki annem pişirir ben yerim...Hepinizin hamileliğinin güzel ve sağlıklı geçmesi duasıyla kızlar....
Kızlar insallah siz ve bebişler iyisinizdir. Ben hala geçmeyen sinüzitle boğuşuyorum. Sinüzlerim tamamen tıkalı birde geniz akıntısı mide bulantımı arttırıyor ki sormayın halimi Öksürüklerimin sonu hep öğürmeye dönüyor ve burnundan nefas alamayan bir insan ağzındanda ard arda öğürürse ne olur...can verir gibi cırpınıyorum nefessizlikten...
Kbb uzmanı antibiyoik verdi ve kullandım 6 gün ama bırakın düzelmeyi daha kötüleşti durumum. Pazartesi yine gittim doktora antibiyotiğimi değiştirdi ama pek de bişey yapamam öyle zor ki kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dediKadın doğumcum nefes alamadığımı görünce "seni yatırsam diycem yine sinüzite bişey yapamayız ancak bulantın için serum verebiliriz dedi". Sana 1 ay heyet raporu vereceğim iyileşmeye çalış bolca dinlen dedi. seminere gidiyormuş iki günlüğüne dönüşte seni iyi görmezsem yatıracağım dedi. Yatmakta istemem ki gurbetteyim kimsem yok ve 3,5 yaşında bir kızım var perişan olur yavrum.
Dün gece hüngür hüngür ağladım nefes alamıyorum diyedua edin kızlar toparlanayım biraz...Bu arada bebeğim erkek gibi görünüyor ama haziranda kesinleşir dedi...hayırlısı bakalım...
Annem istanbulda 15 gün falan aileme giderim belki annem pişirir ben yerim...Hepinizin hamileliğinin güzel ve sağlıklı geçmesi duasıyla kızlar....
Ayy bende epidural ile normal doğum istiyorum eğer mümkün olursa. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim , örneğin yapılan iğne yada takılan kateter sebebiyle daha sonra sorun yaşadınız mı?
Kızlar, sincaplarımın birisi melek oldu, diğeri içinse duaya ihtiyacımız var.. Sizi de üzmek istemiyorum ama daha sonra detaylıca anlatırım.. Lütfen çok iyi bakın yavrularınıza ve adım attığınız doktora..
Allah acil şifalar versin canım, çok geçmiş olsunKızlar insallah siz ve bebişler iyisinizdir. Ben hala geçmeyen sinüzitle boğuşuyorum. Sinüzlerim tamamen tıkalı birde geniz akıntısı mide bulantımı arttırıyor ki sormayın halimi Öksürüklerimin sonu hep öğürmeye dönüyor ve burnundan nefas alamayan bir insan ağzındanda ard arda öğürürse ne olur...can verir gibi cırpınıyorum nefessizlikten...
hiç bi problem yaşamadım çok rahattı herşey tatlımmmiyikide öyle yapmışım sonrasında hiç ağrım olmadı sürekli gülüyodum gülerek doğurdum bildiğin sonrasında bol bol emzirdim bebeğimi hep kucağımdaydı
şiddetle öneririm valalhi acı yok ağrı yokk bebek var süt var huzur varr
Allah sabır versin canım, kalan yavruna uzun ömürler versin inşallah, hayırlısıyla onu kucağına al, dualarım yavrunla canım:26:Kızlar, sincaplarımın birisi melek oldu, diğeri içinse duaya ihtiyacımız var.. Sizi de üzmek istemiyorum ama daha sonra detaylıca anlatırım.. Lütfen çok iyi bakın yavrularınıza ve adım attığınız doktora..
Kızlar, sincaplarımın birisi melek oldu, diğeri içinse duaya ihtiyacımız var.. Sizi de üzmek istemiyorum ama daha sonra detaylıca anlatırım.. Lütfen çok iyi bakın yavrularınıza ve adım attığınız doktora..
Hayirlisiyla aminn bi ablm kizdie agliyo 2 ogluvar digeride erkek diyo 4 kizi var nasip vardr bundada hayr
Benim kuzenimin eşi de ağrısız doğum yaptı, hatta 2 kere çok memnun kaldığını böyle olsa 5 tane doğurabileceğini söylediİnşallah sağlığım, bebeğimin durumu ve de fiziksel şartlar el verir de bende bu şekilde doğum yaparım. Normal doğumun doğallığı, ve sonrası çok güzel çünkü.
Allah yardımcın olsun canım git tabi annen çok güzel bakar sana..
inşallah bir an önce iyileşirsin...
Arkadasim cok gecmis olsun. Moralini bozma, geldi mi boyle zorluklar ust uste geliyor, bulanti, oksuruk, sinuzitSimdi hic gecmeyecekmis gibi geliyordur belki sana ama gececek, bu gunleri atlatacaksin. Aslinda annene gidebilsen cok iyi olur gibi bence. Hem iyi bakilirsin cabuk iyilesirsin, hem dinlenirsin.
Tekrar cok gecmis olsun.Aglama, kendini yipratma, bagisikligin daha da dusmesin. Bebegini dusun, iyi olacagin gunler yakindir insallah.
Deneyimlerini paylaşmana çok sevindim bende ilki sezeryen olduğu için ve narkozdan 5 saat uyanamadığım için bu defa epidural sezeryen denemeyi düşünüyorum. Hepimiz sağlıcakla doğururuz inşallahhiç bi problem yaşamadım çok rahattı herşey tatlımmmiyikide öyle yapmışım sonrasında hiç ağrım olmadı sürekli gülüyodum gülerek doğurdum bildiğin sonrasında bol bol emzirdim bebeğimi hep kucağımdaydı
şiddetle öneririm valalhi acı yok ağrı yokk bebek var süt var huzur varr
Allah acil şifalar versin canım, çok geçmiş olsun
kesinlikle çok ama çok rahatt.annem dediki hatta aaa bu ne be böyle doğum mu olurrazcık sızlan bari naz yap dio bişeyin yoksadaa
Ayy böyle duydukça daha da hevesleniyorum, inşallah Allah kısmet ederde bende bu şekilde doğum yaparım. Benim tek korktuğum nokta, belden o iğnenin yapılma anı, yani ne bileyim hani o sırada ani bir sancı gelse birden irkilsen falan iğne yanlış yere girer mi bir de diye seneryolar yazıyorum kafamda. Ama koca doktorlar herhalde benim bu düşündüğümü düşünmüştür
ya ben kalçamı istem dışı biraz kaydırdım tatlım hiç problem olmadııı zaten normal iğne gibi düşün doktorlar zaten grip aşısı gibi yapıolar artık
sonra tamamen geçio ağrı
zaten öyle bas bas bağırıcak bi ağrı hiç yaşamadımm
ıkınırkende hiç problem olmuo hissin yok die ıkınmada hiçbi zorluk olmuo
hatta ben çok güldüm eşimde benle ıkınıodu yadoktor böyle yap şöyle yap derken suratı ıkınma halini alıo ya oda gördükçe aynısını yapıodu
İnşallah bize de kısmet olur ne diyim, bunu duyduğuma sevindim. Demek ki korkmaya gerek yokmuş. Teşekkürler verdiğin bilgiler için.
hiç gerek yokk çokk hayatımın en güzel günüydüüü 4 gözle bekliyorum yine aynı günüü
hepimiz sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?