2014 Kasım Anneleri

Allah yardımcın olsun canım git tabi annen çok güzel bakar sana..
inşallah bir an önce iyileşirsin...

Arkadasim cok gecmis olsun. Moralini bozma, geldi mi boyle zorluklar ust uste geliyor, bulanti, oksuruk, sinuzit Simdi hic gecmeyecekmis gibi geliyordur belki sana ama gececek, bu gunleri atlatacaksin. Aslinda annene gidebilsen cok iyi olur gibi bence. Hem iyi bakilirsin cabuk iyilesirsin, hem dinlenirsin.

Tekrar cok gecmis olsun.Aglama, kendini yipratma, bagisikligin daha da dusmesin. Bebegini dusun, iyi olacagin gunler yakindir insallah.

Ayy bende epidural ile normal doğum istiyorum eğer mümkün olursa. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim , örneğin yapılan iğne yada takılan kateter sebebiyle daha sonra sorun yaşadınız mı?

hiç bi problem yaşamadım çok rahattı herşey tatlımmm iyikide öyle yapmışım sonrasında hiç ağrım olmadı sürekli gülüyodum gülerek doğurdum bildiğin sonrasında bol bol emzirdim bebeğimi hep kucağımdaydı
şiddetle öneririm valalhi acı yok ağrı yokk bebek var süt var huzur varr

Canım Allah seninle kalan yavruna sağlık versin sana sımsıkı tutunsun vakti gelince kucağına almayı nasip etsin inş.
sakın ağlama üzme kendini bebeğin etkilenmesin dualarımız senin moralini yüksek tut

Allah acil şifalar versin canım, çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsunn Allah yardımcın olsunnn gücünü kendinde tut salma sakınnn gitmesinn

Benim kuzenimin eşi de ağrısız doğum yaptı, hatta 2 kere çok memnun kaldığını böyle olsa 5 tane doğurabileceğini söyledi İnşallah sağlığım, bebeğimin durumu ve de fiziksel şartlar el verir de bende bu şekilde doğum yaparım. Normal doğumun doğallığı, ve sonrası çok güzel çünkü.

Allah sabır versin canım, kalan yavruna uzun ömürler versin inşallah, hayırlısıyla onu kucağına al, dualarım yavrunla canım:26:

Dualarımız seninle ve bebeğinle canım, içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun inşallah. Allah'ım koruyucu ellerini çekmesin üzerinizden.

kesinlikle çok ama çok rahatt.annem dediki hatta aaa bu ne be böyle doğum mu olurr azcık sızlan bari naz yap dio bişeyin yoksadaa

Allah yardımcın olsun canım git tabi annen çok güzel bakar sana..
inşallah bir an önce iyileşirsin...

Deneyimlerini paylaşmana çok sevindim bende ilki sezeryen olduğu için ve narkozdan 5 saat uyanamadığım için bu defa epidural sezeryen denemeyi düşünüyorum. Hepimiz sağlıcakla doğururuz inşallah

Allah acil şifalar versin canım, çok geçmiş olsun

Şifa dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar hamilelerin duaları çok kabul gören dualardanmış inşallah bende bütün hasta arkadaşlarımla birlikte acilen şifa bulurum...

Ne diyeceğimi bilemiyorum ama veren de O alanda O...hepimiz bunun bilincinde kullarız. Rabbim sabrını arttırsın...Minik mucizenide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...Melek bebeğininde cennetin kapısında " annemi almadan girmem cennete diyerek " annesini bekleyeceğini söylüyor peygamberimiz...Büyük sabırlar diliyorum tekrar

kesinlikle çok ama çok rahatt.annem dediki hatta aaa bu ne be böyle doğum mu olurr azcık sızlan bari naz yap dio bişeyin yoksadaa

Ayy böyle duydukça daha da hevesleniyorum, inşallah Allah kısmet ederde bende bu şekilde doğum yaparım. Benim tek korktuğum nokta, belden o iğnenin yapılma anı, yani ne bileyim hani o sırada ani bir sancı gelse birden irkilsen falan iğne yanlış yere girer mi bir de diye seneryolar yazıyorum kafamda. Ama koca doktorlar herhalde benim bu düşündüğümü düşünmüştür

Akasym cok gecms olsun dualarimiz seninle diger sincabin seni birakmayck

ya ben kalçamı istem dışı biraz kaydırdım tatlım hiç problem olmadııı zaten normal iğne gibi düşün doktorlar zaten grip aşısı gibi yapıolar artık
sonra tamamen geçio ağrı
zaten öyle bas bas bağırıcak bi ağrı hiç yaşamadımm
ıkınırkende hiç problem olmuo hissin yok die ıkınmada hiçbi zorluk olmuo
hatta ben çok güldüm eşimde benle ıkınıodu ya doktor böyle yap şöyle yap derken suratı ıkınma halini alıo ya oda gördükçe aynısını yapıodu

İnşallah bize de kısmet olur ne diyim, bunu duyduğuma sevindim. Demek ki korkmaya gerek yokmuş. Teşekkürler verdiğin bilgiler için.

İnşallah bize de kısmet olur ne diyim, bunu duyduğuma sevindim. Demek ki korkmaya gerek yokmuş. Teşekkürler verdiğin bilgiler için.

hiç gerek yokk çokk hayatımın en güzel günüydüüü 4 gözle bekliyorum yine aynı günüü
hepimiz sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalım inşallahhh

hiç gerek yokk çokk hayatımın en güzel günüydüüü 4 gözle bekliyorum yine aynı günüü
hepimiz sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalım inşallahhh

Hadi bakalım inşallah, en önemlisi o zaten sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah'ım.

Merhaba hanımlar, forumda yeniyim o yüzden konu açamadım buraya yazıyorum. Ben bugün 12. Haftaya girdim.6. Haftada başlayan bulantılar son dönemlerde azaldı. Ancak bulantıysa karşı ilaç kullanıyorum. Belki ondandır. Yaklaşık 6 haftadır kararlı tost ve meyve ile besleniyorum. Başka hiçbir şey yiyemiyorum. Soğandan sarımsaktan ve salçadan acayip tiksindim. Kokusundan görüntüsünden geçtim adlarını bile duyunca kötü ouyorum. Bunun gibi et ve sütten de tiksindim. Tecrübeli annelere veya hamilelere sormak istiyorum. Tiksindikleri şeyleri bi daha yiyebildiler mi? Yani bana sanki bunları artık hiç yiyemiyecekmişm geliyor da. Yiyebildilerse bu tiksinti hissinden nasıl kurtuldular?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…