2014 Kasım Anneleri

canm ben ilk haftalarda et doneryani tavuk ve baliktan tiksiniydm simdi balik haric hepsini yiyebiliyrm bide koku hassasiyetim fazlaydi heryer kokuyodu esim bile simdi gecti yani gecer diyorm

Cevabın için teşekkürlere kaçıncı haftadasın acaba. Koku hassasiyeti bende de var evde mutfağa giremiyorum komşunun yaptığı yemeğin kokusu bile midemi kaldırıyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm calistgmiicin yemklerimi ailem yapiyo bi kac defa kaynanmda denk geldi yemegin kokusunu alinca yemkde yemdm 14+33gunluk canm aamaben oyle amanaman kotu olmdm iyi gecti yani darsi senn gibi olanlara

dene bakalım ne olacak ,inan çok ayrıntılı bilmiyorum bunu bir yerde okudum yazdım

evet ilk tecrübeler çok tatlı.. Neyse 2-3 haftaya pantolonlar olacak kıvama geliriz heralde..

Allah sabır versin canım, yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Bugün 12+4 oldum, ama bebeğimi hiç hissetmiyorum , orda mıdır acaba, önceden kasıklarım ağrırdı, kasıkta bir baskı hissederdim..dr randevuma daha çook var

Cnm benimm gayet normal Allah'ın izniyle üc ayı atlattın ragatlamıştır artık kasıkların cünkü vücudun alıştı artık.
İster istemez stres olunuyor benim ücüncü bebişim olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi yaşıyorum

16-05-2014 de değil mi doktorda ki randevun az kaldı, nenimki 20 gecmiyooo

Oyy öyle dimi işte naparsın merak içindeyim, kasık ağrılarım oluyordu ya artık azaldı hatta yok gibi bir şey..normale döndüm ister istemez arıyorum bir şeyler :)) zaman geçmiyor gerçekten de..elimden gelse her hafta gitcem ama radyasyon da almak istemiyorum..inş güzel haberler alırız. İkili test sonucum da yarın belli olacsk...

Aynen bende gidip bebisimi gorup rahatlamak istiyorum sagdan soldab randevular aliyoorum sirf gorebilmek icin sonra arkadasim annem caydiriyo iyi degil diye. Zor sabrediyorim safak sayar gibi.

Son 6 gun :))

Hadi hayirli haberlerle gel insaAllah, ben inaniyorim kucuk fasulyemizin test sonuclari gayet normal olacak insaAllah.

Günaydın arkadaşlar maalesef çok kötü bir sabaha uyandık Soma da yaşamını yitiren tüm işçi kardeşlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum

Günaydın arkadaşlar maalesef çok kötü bir sabaha uyandık Soma da yaşamını yitiren tüm işçi kardeşlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum

günaydın..aynen öylee..Allah ailelere sabır versin vefat edenlere rahmet etsin inşallah...

çok geçmiş olsun Rabbim diğer bebeğinize güç kuvvet versin

benim bir arkadaşım izlemiş çok etkilenmiş o yüzden hazır sen cesaretini toplamışken normal doğum için izlemeni önermem

çok özel olacak ama canım yani eşinin hisettiği sıkılıkta bir değişme yok mu hiç?
egzersiz falan yapıyor musun?
tecrübelisin ya sana şimdi bir sürü soru sorarız

kızlar gece nasıl yatıyosunuz??ben sağa ya da sola yatıyorum..
sola yatmaya çalışıyorum ama kalbim çok sıkışıyor sağa dönüyorum..
ama gece sırtüstü dönüyorum çünkü yan yattığımda sırtım ve belim çok ağrıyor...
buna bi çözüm bulmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…