- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
canm ben ilk haftalarda et doneryani tavuk ve baliktan tiksiniydm simdi balik haric hepsini yiyebiliyrm bide koku hassasiyetim fazlaydi heryer kokuyodu esim bile simdi gecti yani gecer diyormMerhaba hanımlar, forumda yeniyim o yüzden konu açamadım buraya yazıyorum. Ben bugün 12. Haftaya girdim.6. Haftada başlayan bulantılar son dönemlerde azaldı. Ancak bulantıysa karşı ilaç kullanıyorum. Belki ondandır. Yaklaşık 6 haftadır kararlı tost ve meyve ile besleniyorum. Başka hiçbir şey yiyemiyorum. Soğandan sarımsaktan ve salçadan acayip tiksindim. Kokusundan görüntüsünden geçtim adlarını bile duyunca kötü ouyorum. Bunun gibi et ve sütten de tiksindim. Tecrübeli annelere veya hamilelere sormak istiyorum. Tiksindikleri şeyleri bi daha yiyebildiler mi? Yani bana sanki bunları artık hiç yiyemiyecekmişm geliyor da. Yiyebildilerse bu tiksinti hissinden nasıl kurtuldular?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cevabın için teşekkürlere kaçıncı haftadasın acaba. Koku hassasiyeti bende de var evde mutfağa giremiyorum komşunun yaptığı yemeğin kokusu bile midemi kaldırıyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar nasılsınız? bana fikir verin, benim adet tarihime göre muhtemel doğum tarihim 13 kasım, ultrasondaki ölçümlere göre 8 kasım yaptım onu, ultrasonda her seferinde farklı çıkabilirmiş! sizce böyle mi bırakayım? adete göre düzelteyim mi:26::26:
bana da bakar mısın canım
ben 3 kasım 1984
eşim 27 ağustos 1980
cinsiyeti bilmiyoruz daha:26:
sade alyans bulamıyorum kitaşlı olmuyor mu?
:)) bedenimi de bilemedim bi 38 bi 40 aldım 40 da iice bol geliyor du bakalım idare etcez artık hatta bu konuyu az evvel aklımdan geçirip burda okuyunca şaşırdımilk tecrübelerin tatlılığıda bi başka oluyor yavvv
Kızlar, sincaplarımın birisi melek oldu, diğeri içinse duaya ihtiyacımız var.. Sizi de üzmek istemiyorum ama daha sonra detaylıca anlatırım.. Lütfen çok iyi bakın yavrularınıza ve adım attığınız doktora..
Bugün 12+4 oldum, ama bebeğimi hiç hissetmiyorum , orda mıdır acaba, önceden kasıklarım ağrırdı, kasıkta bir baskı hissederdim..dr randevuma daha çook var
Cnm benimm gayet normal Allah'ın izniyle üc ayı atlattın ragatlamıştır artık kasıkların cünkü vücudun alıştı artık.
İster istemez stres olunuyor benim ücüncü bebişim olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi yaşıyorum
16-05-2014 de değil mi doktorda ki randevun az kaldı, nenimki 20 gecmiyooo
Oyy öyle dimi işte naparsın merak içindeyim, kasık ağrılarım oluyordu ya artık azaldı hatta yok gibi bir şey..normale döndüm ister istemez arıyorum bir şeyler :)) zaman geçmiyor gerçekten de..elimden gelse her hafta gitcem ama radyasyon da almak istemiyorum..inş güzel haberler alırız. İkili test sonucum da yarın belli olacsk...
Günaydın arkadaşlar maalesef çok kötü bir sabaha uyandık Soma da yaşamını yitiren tüm işçi kardeşlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum
Kızlar, sincaplarımın birisi melek oldu, diğeri içinse duaya ihtiyacımız var.. Sizi de üzmek istemiyorum ama daha sonra detaylıca anlatırım.. Lütfen çok iyi bakın yavrularınıza ve adım attığınız doktora..
Maşallah maşallah oğluşuna
Canım ayrıntılı usg derken henüz sanırım bizde olmadı isteğe bağlı mı oluyor o?
Çünkü bende 2 aydır ağzıma su süremiyordum suyum ne durumda bilmiyorum tedirgindim biraz....
Allah mutluluğunu daim etsin canım benim maşallah size
Aminn canım
Aklıma gelmemişti hiç karpuz kabuğu düştü
Canım güya lierac diye bi kreme başladım umarım bir faydası olur.. O da öyle tuhaf kokuyo ıyyy
Benim 2 çocuğum var bu 3. 2sini de normal doğurduğumdan Hayır canim kalıcı değil eski haline dönüyorbaşka sorularınız varsa cevaplayabilirim seve seve
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok şekerim rahat olabilirsin kalıcı olmuyor
hatta benim eşim kızımın doğumundan sora daralmışmı ne demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?