2014 Kasım Anneleri

canım rica etsem doğum sancılarını epidureli biraz anlatır msın o ilk doğum anını
özelin biliyorum ama yaşayan birinden duymak daha gerçekçi

aslına bakarsan önerilen yatış sola yatık olan
sırt üstü yatınca kordon sıkıntı olabiliyormuş
sağa yatınca da kan akışı yavaşlıyormuş
ama illla ki sağa sola veya sırtüstü yatmak zorundayız
o değil de ben yedi sekiz aylık olunca nasıl ytıcaz top gibi karın ile onu merak ediyorum

günaydın arkadaşlar,

göbüşlerinizi merak ediyorum,

ben ilk kez dün farkettim göbeğimin büyüdüğünü, eşofmanımın lastiği göbeğimi baya rahatsız etti ve çok mutlu oldum

ben 4 aydan sonra büyür sanıyordum, benim 13 bitti, 13+1'im sanırım, her gittiğimde değişiyor.

sizin nasıl? pantalonlarınız sıkıyor mu? kaçıncı hafta da büyümeye başladı?

bende sağa yatıyorum, sola yatamıyorum solda eşim var, oda sigara kokuyor

bazende sırt üstü yatıyorum, sağa yatarken gogsum raahatsız edıyor, buyudulerkı cok buyuk degıller yanı baskasının normal gogsu buyuklugunde, oyle rahatsız edıyorlar kı, buyuk gogus ısını sevmedım ben :)

ben 2 haftadır eşimin alt pijamalarını giyiyorum

yani bi şekilde yatcaz artık napalım...

canım bende de sağımda eşim var soluma yattığımda sere serpe yatıyorum ayaklarım serbest olsun istiyorum bacaklarım falan ayrık ayrık yatıyorum yani:13:ama sanki artık bir yastığa ihtiyaç duyuyorum gibi geldi bacağımı da kaldırmak istiyorum çünkü
eşimin üstüne atıyorum adamcağız biraz sonra sıkılıyor ne yapsın bir yastık mı edinsem kendime acaba

bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı??

Türkiye bu sabah kömür madeninden yayılan dumanla uyandı...Tüm ölen işçilerin mekanı cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin...

Gunaydn kizlr ben gece ruyamda korkmaya basldm uyanncada agliyrm esimide uyandryrm cok duygusal oldm ya esime neler diyrm bi bilsenz garibimde etmedigi dua kalmdi bana

Türkiye bu sabah kömür madeninden yayılan dumanla uyandı...Tüm ölen işçilerin mekanı cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin...

Bütün herkesin gözlerinin yaşardığından eminim

Allah ailelerine sabır versin
Tüm Türkiyenin başı sağolsun

Merhaba sağa yattığmızda bebeğe pompalanan kan gitmiyomuş ordaki damarın üstne baskı yaptğmz için. B u yüzden hep sola yatıyorum arada sırt üstü yatıyorum. Uyandığımda belim tutulmuş oluyo çok ağrım oluyo. Acaba ne yapmak lazım

Gunaydn kizlr ben gece ruyamda korkmaya basldm uyanncada agliyrm esimide uyandryrm cok duygusal oldm ya esime neler diyrm bi bilsenz garibimde etmedigi dua kalmdi bana

canım başlarda bana da oluyodu..
uyumadan önce 1 kere ayetel kürsi okursan çok faydasını görürsün..

canım rica etsem doğum sancılarını epidureli biraz anlatır msın o ilk doğum anını
özelin biliyorum ama yaşayan birinden duymak daha gerçekçi

tabiki canım benimmm
keşke herkes normal doğurmaya yönlense
benim suyum geldi öğlen vakti hastaneye gittik hemen tabi bunda hemen gitmicem oyalanıcam evde
nst falan filan bağlandım derken sancılarım iyice gelmeye başladı ama hiç bağırmadım çocuk agresif yapıda olmasın diye
keza öylede oldu :)))
sonra 5 cm olunca açılma bastılar epidurali , hemen doğurdum zaten çatım çok açıktı çünkü sürekli yürüyüş ve hamile platesi yapıyordum (evde dvdden)
hiç öyle saatler süren bi ağrım sancım falan olmadı inşallah buda öyle olurrr
sonrası zaten arahatsın epiduralin etkisi geçmio hemen ağrıda hissetmiosun haliyle,bebeğim hep kucağımdaydı doktor dikiş atarken falannn
ama sonra sıkıştığını hissetmiosun çiş varmı yokmu anlamıosun o yüzden mutlaka gitmek lazım yoksa benim gibi 5 dk beklersin bitsin çiş die
1 gece kalktık çıktık sonrası da çok rahattı hep gülüyodum hepp
hepiniz böyle rahat rahat geçirin inşallahhhh normal doğum candırrr

Günaydın kızlar

Bugün gazete okumak istemediğim günlerden yürek dayanmıyor gerçekten böyle bir acıya
Allah diğer madenci arkadaşlarımızın yardımcısı olsun Ölenlere rahmet, yakınlarına sabır versin yüce mevlam inş.

Tatlım benim sağlık ocağında ki hemşire sola yatmaya alışırsan bebekte sende son aylarda daha rahat edesin şimdiden alıştır kendini demişti
Ama ben gece sağa sola dönük yatsamda sabahları yine yüz üstü kalkıyorum

canım ben sola yatmaya çalışıyorum ama sağda daha rahat ediyorum sabaha kadar bi sağa bi sola dönüp duruyorum

günaydın canım
Ben hamile pantolonlarına geçtim bile çünkü normal kotlarım çok sıkıyor. Hamile pantolonlarının ayarlanabilen beli olanlardan aldım, kendi göbeğime göre ayarladım giyiyorum. Ben de 13. haftamdayım. Ama 1 aya yakındır böyle bol giyiniyorum, dar şeyler çok daraltıyor beni

Günaydın canım .Herkesin başı sağolsun, Allah sabır versin yakınlarına

40 tane çörek otuna ayetel kürsi okuyup minik bir beze sarıp, yastığının içine koyabilirsin canım, ayrıca yatmadan ayetel kürsi okumanın da faydası olacaktır

Günaydın canım

canımmmmm
maşallah yaaaa
öyle güzel anlatmışsın kii
hayran kaldım sanaaa
canım kaç dakika veya ne kadar mesafe yürüyüş yapıyordun?
hamile platesi özellikle önerdiğin bir kişi var mı? internettekiler yeterli olur mu ki?
en çok da bebeğini kucağına aldığın duyguyu bekledi senden ama onu azıcık anlatmışsın
offf çok heyecanlandım biliyor musun?
inşallah herşey yolunda gider de bende epiduralli normal doğum yaparım

Ne kadar güzel yaşamışsın ve anlatmışsın canım çok sağol valla
Bu arada ben hamile kalmadan önce atıp tutuyodum hayatta normal doğum yapamam sezeryanla aldırırım acı çekmiyim diye
ama hamile kaldıktan sonra iş değişti önceliğim normal doğum tabi ki bi cesaret geldi :))
hangisi hayırlısıyla Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip der inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…