hayır tatlım ben epidural normal yaptım ilk doğumumu,bu ikinci olucak inşallahhiç korkma başka doktora gittim doğumdan sonra anlamadı bile doğum yaptığımı.bekar sandı beni vücut öyle güzel bi mekanizmaki kendini harika yeniliyor.Her sene doğuran genişler tabikide.Ama ben eşime ayırıca sordum varmı bi sıkıntın valla olsa söylerim kralını tanımam hiç bişi farkedilmio aynı eskisiyle dedi
ayrıca epidural normal çok rahat bir doğum şekli kızlar anestezist iyi olduğu sürece.
sezaryene yönelmeyin eskiden tarlalarda doğuran kadınları düşünün nasıl cesaretli dimi pofpoflayan kimsede yokk.bunu herkes yapabilir bebenizin doğum hakkını elinden almayın sezaryen ameliyat neticede.o göbüşler gitmio sonraama mecburiyetten tabikide yararlanmak lazım gözardı edilemez bi teknolojik ilerleme ama hiç bi problem yokken korkmayın bu dünyanın en güzel şeyi kendinizi bundan mahrum etmeyin
kızlar gece nasıl yatıyosunuz??ben sağa ya da sola yatıyorum..
sola yatmaya çalışıyorum ama kalbim çok sıkışıyor sağa dönüyorum..
ama gece sırtüstü dönüyorum çünkü yan yattığımda sırtım ve belim çok ağrıyor...
buna bi çözüm bulmak lazım..
aslına bakarsan önerilen yatış sola yatık olan
sırt üstü yatınca kordon sıkıntı olabiliyormuş
sağa yatınca da kan akışı yavaşlıyormuş
ama illla ki sağa sola veya sırtüstü yatmak zorundayız
o değil de ben yedi sekiz aylık olunca nasıl ytıcaz top gibi karın ile onu merak ediyorum
günaydın arkadaşlar,
göbüşlerinizi merak ediyorum,
ben ilk kez dün farkettim göbeğimin büyüdüğünü, eşofmanımın lastiği göbeğimi baya rahatsız etti ve çok mutlu oldum
ben 4 aydan sonra büyür sanıyordum, benim 13 bitti, 13+1'im sanırım, her gittiğimde değişiyor.
sizin nasıl? pantalonlarınız sıkıyor mu? kaçıncı hafta da büyümeye başladı?
aslına bakarsan önerilen yatış sola yatık olan
sırt üstü yatınca kordon sıkıntı olabiliyormuş
sağa yatınca da kan akışı yavaşlıyormuş
ama illla ki sağa sola veya sırtüstü yatmak zorundayız
o değil de ben yedi sekiz aylık olunca nasıl ytıcaz top gibi karın ile onu merak ediyorum
bende sağa yatıyorum, sola yatamıyorum solda eşim var, oda sigara kokuyor
bazende sırt üstü yatıyorum, sağa yatarken gogsum raahatsız edıyor, buyudulerkı cok buyuk degıller yanı baskasının normal gogsu buyuklugunde, oyle rahatsız edıyorlar kı, buyuk gogus ısını sevmedım ben :)
Türkiye bu sabah kömür madeninden yayılan dumanla uyandı...Tüm ölen işçilerin mekanı cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin...
Gunaydn kizlr ben gece ruyamda korkmaya basldm uyanncada agliyrm esimide uyandryrm cok duygusal oldm ya esime neler diyrm bi bilsenz garibimde etmedigi dua kalmdi bana
canım rica etsem doğum sancılarını epidureli biraz anlatır msın o ilk doğum anını
özelin biliyorum ama yaşayan birinden duymak daha gerçekçi
ben 2 haftadır eşimin alt pijamalarını giyiyorum
bende dün akşam eşimin pijama altını giydim çok rahat oldu.. eşimin de çok hoşuna gitti
bende dün akşam eşimin pijama altını giydim çok rahat oldu.. eşimin de çok hoşuna gitti
Türkiye bu sabah kömür madeninden yayılan dumanla uyandı...Tüm ölen işçilerin mekanı cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin...
canım başlarda bana da oluyodu..
uyumadan önce 1 kere ayetel kürsi okursan çok faydasını görürsün..
canım ben sola yatmaya çalışıyorum ama sağda daha rahat ediyorumkızlar gece nasıl yatıyosunuz??ben sağa ya da sola yatıyorum..
günaydın canımgünaydın arkadaşlar,
göbüşlerinizi merak ediyorum,
ben ilk kez dün farkettim göbeğimin büyüdüğünü, eşofmanımın lastiği göbeğimi baya rahatsız etti ve çok mutlu oldum
ben 4 aydan sonra büyür sanıyordum, benim 13 bitti, 13+1'im sanırım, her gittiğimde değişiyor.
sizin nasıl? pantalonlarınız sıkıyor mu? kaçıncı hafta da büyümeye başladı?
Günaydın canım .Herkesin başı sağolsun, Allah sabır versin yakınlarınaTürkiye bu sabah kömür madeninden yayılan dumanla uyandı...Tüm ölen işçilerin mekanı cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin...
40 tane çörek otuna ayetel kürsi okuyup minik bir beze sarıp, yastığının içine koyabilirsin canım, ayrıca yatmadan ayetel kürsi okumanın da faydası olacaktırGunaydn kizlr ben gece ruyamda korkmaya basldm uyanncada agliyrm esimide uyandryrm cok duygusal oldm ya esime neler diyrm bi bilsenz garibimde etmedigi dua kalmdi bana
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bugün gazete okumak istemediğim günlerden yürek dayanmıyor gerçekten böyle bir acıya
Allah diğer madenci arkadaşlarımızın yardımcısı olsun Ölenlere rahmet, yakınlarına sabır versin yüce mevlam inş.
Tatlım benim sağlık ocağında ki hemşire sola yatmaya alışırsan bebekte sende son aylarda daha rahat edesin şimdiden alıştır kendini demişti
Ama ben gece sağa sola dönük yatsamda sabahları yine yüz üstü kalkıyorum
tabiki canım benimmm
keşke herkes normal doğurmaya yönlense
benim suyum geldi öğlen vakti hastaneye gittik hemen tabi bunda hemen gitmicem oyalanıcam evde
nst falan filan bağlandım derken sancılarım iyice gelmeye başladı ama hiç bağırmadım çocuk agresif yapıda olmasın diye
keza öylede oldu :)))
sonra 5 cm olunca açılma bastılar epidurali , hemen doğurdum zaten çatım çok açıktıçünkü sürekli yürüyüş ve hamile platesi yapıyordum (evde dvdden)
hiç öyle saatler süren bi ağrım sancım falan olmadı inşallah buda öyle olurrr
sonrası zaten arahatsın epiduralin etkisi geçmio hemen ağrıda hissetmiosun haliyle,bebeğim hep kucağımdaydı doktor dikiş atarken falannn
ama sonra sıkıştığını hissetmiosun çiş varmı yokmu anlamıosun o yüzden mutlaka gitmek lazım yoksa benim gibi 5 dk beklersin bitsin çiş die
1 gece kalktık çıktık sonrası da çok rahattı hep gülüyodum hepp
hepiniz böyle rahat rahat geçirin inşallahhhh normal doğum candırrr
tabiki canım benimmm
keşke herkes normal doğurmaya yönlense
benim suyum geldi öğlen vakti hastaneye gittik hemen tabi bunda hemen gitmicem oyalanıcam evde
nst falan filan bağlandım derken sancılarım iyice gelmeye başladı ama hiç bağırmadım çocuk agresif yapıda olmasın diye
keza öylede oldu :)))
sonra 5 cm olunca açılma bastılar epidurali , hemen doğurdum zaten çatım çok açıktıçünkü sürekli yürüyüş ve hamile platesi yapıyordum (evde dvdden)
hiç öyle saatler süren bi ağrım sancım falan olmadı inşallah buda öyle olurrr
sonrası zaten arahatsın epiduralin etkisi geçmio hemen ağrıda hissetmiosun haliyle,bebeğim hep kucağımdaydı doktor dikiş atarken falannn
ama sonra sıkıştığını hissetmiosun çiş varmı yokmu anlamıosun o yüzden mutlaka gitmek lazım yoksa benim gibi 5 dk beklersin bitsin çiş die
1 gece kalktık çıktık sonrası da çok rahattı hep gülüyodum hepp
hepiniz böyle rahat rahat geçirin inşallahhhh normal doğum candırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?