2014 Kasım Anneleri

zaten sola yatmak iyiymiş, seninki iyi bir durum, bencede yastık al, yazık eşine ilerleyen zamanlarda yastığa ihtiyacımız olacak

bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı??

burada yazan çok var erkenden baya belli olan var
bnm doktorum bir ay sonra dedi, birşey söylemedi, senin belli oldu mu?

Ben de sola yatmak gerekir diye duydum ama nedense saga yatinca ya da sirtustu daha rahatim. Ben de dr ye sordum simdilik fark etmez ilerde sola yatmak gerekli dedi. Ben tv izlerken gece uyandigimda hemen sola donuorum. Simdiden alismak lazim. Bu arada dun bulanti ve kusma sikayetiyle acile gittim. Dr senin ikizlerin kiz dedi::))))) yarabbime sukurler olsun. Bu arada devlette soylemiolar denmisti burda ama ben sormadigim halde soyledi dr::))))) bu arada 12+2 gunluguz.

canım benim de belli değil doktor kıza benziyor dedi sadece ama sakın gidip alışveriş yapma dedi
daha belli değil dedi
salı günü kontrol var heyecanlıyım dha şimdiden çok fazla
merak ediyorum bebeğimi görmek beni mutlu ediyor
birde cinsiyetini söylerse

ayyy hayırlı olsun gözün aydın
göstermişler demekki annesi
darısı başıma benim içimden de kız geçiyo ama annemler ve eşim de erkek hissediyolarmış..
bakalım kısmet...
peki canın ekşi mi daha çok çekiyo tatlı mı

Maalesef acı bir güne uyandık, ister istemez takip ediyoruz işte.

Şu uyku pozisyonuna gelince, valla ben bütün gece deli dana gibi dönüyorum. Yüz üstü yatamıyorum istesemde, huzurusuz oluyorum. Bir sağa bir sola dönüyorum sürekli bugün bir yerde okudum sola yatmaya alışmak için sola yatıp sırtımıza yastık koymamız iyi oluyormuş. Bu akşam deneyeceğim, inşallah her yerim uyuşmuş olarak kalkmam

aminnn aminnn hayatımızın en mucize günü kolaylıkla güzellikle geçsinn bebeklerimizi gülerek karşılayalım inşallahh
o acıyı veren Allahım sabrını verio asla katlanılmıycak bişi diill hiç ama hiç göz korkutmasınnn

Benimkiler nasil bisey anladim zaten 11+5 te de kendi dr miz kiz bunlar dedi. Acik mi bunlarin ortalari ya::)))) walla baktim ozellikle baya normal yatiolardi. Ben tatliciyim canm hic eksi yemedim oldum olasi sevmem de. Esim ve annemlerde ikizlerden birinin erkek olmasini cok istiolar. Hayirlisi neyse o olsun ben isim bile dusunmeye basladim::)))

valla benimkiler göstermemişti biri arkası dönüktü biri de bacak bacak üstüne atmıştı..
bacakları açıksa doktor görür biz anlamayız ki
valla ben ekşi diye kudurmuş durumdayım

Zeyycim ben yedim ekşiyi ayşeyi doğurcam diye beklerken hakkı çıktı :))
Ye ekşiyi al ayşeyi, kız bebek annenin cildini bozar, kız bebek çok bulantı yapar dediler tüm kız belirtilerini gösterdim ama o bize pipisini gösterdi :)))
dün gece saat 3 te kalkıp erik yiyen hala ben tatlıyı ağzıma süremiyorumbence bu midenin hassasiyetiyle alakalı bi durum galiba

hehhe olabilir canım ya..
benim bir arkadaşta sürekli tatlı yiyodu hala daha yiyo kızı olucak..
öylesine soruyorum ben
ama hayal ederken falan pembeler içinde gözümün önüne geliyolar hep..
kısmet tabi..

Sağ kasigima ara ara ağrı giriyor 2 gündür .internetten araştirdiğima göre rahimin genişlemesine bağli olabiliyormuş.kasik sancisi olan oldumu aranizda?

Biz burada yeşeren hayatlardan bahsediyoruz. Çıkar ve daha çok para hırsına 15 yaşında insanlar ölüyor basit ihmaller yüzünden. 201 Can!! Bir can dünyaya getirmenin ne kadar zor olduğunu yakından tadarken o kadar acı geliyor ki bu haberler. O kadar ağır ki. Bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı. Bu ihmallerin hesabı sorulmalı.
Yine içimiz kapkara..

allah ın izniyle bir kızımız olacak prenses geliyooooooooooooooor

Tatlımmm listeye ekleyebilir misin bir kızımız olacak prenses geliyor bizim 2 kişilik ailemize allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…