ben 2 haftadır eşimin alt pijamalarını giyiyorum
çok iyiydi ya,
ben gecelık gıysem dıye dusundum ama korkuyorum üşütürüm diye çunku açılıyor. ama bu iyi fikrmiş bende öyle yapayım
yani bi şekilde yatcaz artık napalım...
canım bende de sağımda eşim var soluma yattığımda sere serpe yatıyorum ayaklarım serbest olsun istiyorum bacaklarım falan ayrık ayrık yatıyorum yani:13:ama sanki artık bir yastığa ihtiyaç duyuyorum gibi geldi bacağımı da kaldırmak istiyorum çünkü
eşimin üstüne atıyorum adamcağız biraz sonra sıkılıyor ne yapsınbir yastık mı edinsem kendime acaba
bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı??
kızlar gece nasıl yatıyosunuz??ben sağa ya da sola yatıyorum..
sola yatmaya çalışıyorum ama kalbim çok sıkışıyor sağa dönüyorum..
ama gece sırtüstü dönüyorum çünkü yan yattığımda sırtım ve belim çok ağrıyor...
buna bi çözüm bulmak lazım..
zaten sola yatmak iyiymiş, seninki iyi bir durum, bencede yastık al, yazık eşineilerleyen zamanlarda yastığa ihtiyacımız olacak
burada yazan çok var erkenden baya belli olan var
bnm doktorum bir ay sonra dedi, birşey söylemedi, senin belli oldu mu?
Ben de sola yatmak gerekir diye duydum ama nedense saga yatinca ya da sirtustu daha rahatim. Ben de dr ye sordum simdilik fark etmez ilerde sola yatmak gerekli dedi. Ben tv izlerken gece uyandigimda hemen sola donuorum. Simdiden alismak lazim. Bu arada dun bulanti ve kusma sikayetiyle acile gittim. Dr senin ikizlerin kiz dedi::))))) yarabbime sukurler olsun. Bu arada devlette soylemiolar denmisti burda ama ben sormadigim halde soyledi dr::))))) bu arada 12+2 gunluguz.
Günaydın kızlar
Bugün gazete okumak istemediğim günlerden yürek dayanmıyor gerçekten böyle bir acıya
Allah diğer madenci arkadaşlarımızın yardımcısı olsun Ölenlere rahmet, yakınlarına sabır versin yüce mevlam inş.
Tatlım benim sağlık ocağında ki hemşire sola yatmaya alışırsan bebekte sende son aylarda daha rahat edesin şimdiden alıştır kendini demişti
Ama ben gece sağa sola dönük yatsamda sabahları yine yüz üstü kalkıyorum
Ne kadar güzel yaşamışsın ve anlatmışsın canım çok sağol valla
Bu arada ben hamile kalmadan önce atıp tutuyodum hayatta normal doğum yapamam sezeryanla aldırırım acı çekmiyim diye
ama hamile kaldıktan sonra iş değişti önceliğim normal doğum tabi ki bi cesaret geldi :))
hangisi hayırlısıyla Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip der inş.
benim erkek tatlım
ayyy hayırlı olsun gözün aydın
göstermişler demekki annesi
darısı başıma benim içimden de kız geçiyo ama annemler ve eşim de erkek hissediyolarmış..
bakalım kısmet...
peki canın ekşi mi daha çok çekiyo tatlı mı
Benimkiler nasil bisey anladim zaten 11+5 te de kendi dr miz kiz bunlar dedi. Acik mi bunlarin ortalari ya::)))) walla baktim ozellikle baya normal yatiolardi. Ben tatliciyim canm hic eksi yemedim oldum olasi sevmem de. Esim ve annemlerde ikizlerden birinin erkek olmasini cok istiolar. Hayirlisi neyse o olsun ben isim bile dusunmeye basladim::)))
ayyy hayırlı olsun gözün aydın
göstermişler demekki annesi
darısı başıma benim içimden de kız geçiyo ama annemler ve eşim de erkek hissediyolarmış..
bakalım kısmet...
peki canın ekşi mi daha çok çekiyo tatlı mı
Zeyycim ben yedim ekşiyi ayşeyi doğurcam diye beklerken hakkı çıktı :))
Ye ekşiyi al ayşeyi, kız bebek annenin cildini bozar, kız bebek çok bulantı yapar dediler tüm kız belirtilerini gösterdim ama o bize pipisini gösterdi :)))
dün gece saat 3 te kalkıp erik yiyen hala ben tatlıyı ağzıma süremiyorumbence bu midenin hassasiyetiyle alakalı bi durum galiba
Sağ kasigima ara ara ağrı giriyor 2 gündür .internetten araştirdiğima göre rahimin genişlemesine bağli olabiliyormuş.kasik sancisi olan oldumu aranizda?
Zeyycim ben yedim ekşiyi ayşeyi doğurcam diye beklerken hakkı çıktı :))
Ye ekşiyi al ayşeyi, kız bebek annenin cildini bozar, kız bebek çok bulantı yapar dediler tüm kız belirtilerini gösterdim ama o bize pipisini gösterdi :)))
dün gece saat 3 te kalkıp erik yiyen hala ben tatlıyı ağzıma süremiyorumbence bu midenin hassasiyetiyle alakalı bi durum galiba
allah ın izniyle bir kızımız olacak prenses geliyooooooooooooooor
Tatlımmm listeye ekleyebilir misin bir kızımız olacak prenses geliyor bizim 2 kişilik ailemizeallah ın izniyle
hayırlı uğurlu olsun canım topiğin ilk kızı herhaldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?