2014 Kasım Anneleri

inşallahh canımmm
hemen söyle bakıyım tatlı mı yiyosun daha çok ekşi mi

Vallahi ben cinsiyetten midir yoksa mide bulantılarından kaçmak için midir bilemem ama heeep tuzlu yedim ekşi yedim tstlıya çok düşkündüm ama hiç yiyesim gelmedi şuanda kurupasta yiyorum tuzlu hehhe

Vallahi ben cinsiyetten midir yoksa mide bulantılarından kaçmak için midir bilemem ama heeep tuzlu yedim ekşi yedim tstlıya çok düşkündüm ama hiç yiyesim gelmedi şuanda kurupasta yiyorum tuzlu hehhe

hehehe valla bende hamilelik öncesinde çok tatlı yerdim hamile kaldığımdan beri özelliklede son 2 haftadır deli gibi ekşili şeyler çekiyo canım..
bkalım kısmet hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Bende sabah yüzüstü uyandığımda bende çok tedirgin oluyorum ama göbüş büyüdükçe yatamayacağım gerçek
yastık olayı iyiymiş bende deneyeyim bari

Gözün aydın canım sağlık kucağına aldığın günleride görürsün inş.
listedesin

Çok sağol buün maden olayını duyduğumda çok ağladım kızım olacağını öğrendim şimdide sevinç gözyaşları yaşıyorum hayat böyle birşey Allah yaşatmasın böyle günler

Çok sağol buün maden olayını duyduğumda çok ağladım kızım olacağını öğrendim şimdide sevinç gözyaşları yaşıyorum hayat böyle birşey Allah yaşatmasın böyle günler

Aynen öyle canım işte tamda bunun adı hayat acısıyla tatlısıyla
Duyduğumdan beri bende ağlıyorum Allah yardımcıları olsun bol bol dualarımızı gönderelim inş. sayı artmaz

Sağol canım hepimiz inşallah güzel haberler veririz birbirimize sanırım kızlar azınlıkta
Canm tebriklerrr ben bile cok mutlu oluyrm sizn sevnclerinizle darsi bizlerr ben hep tatli yiyrm herkes oglun olck dio burnm yayvnlsms:)) gobegim bariz belli yaygn degl poposum aynii esim kiz ben erkek istyrm ama kizlarada icimggitmiyo degl hattabii kiyaft gordm mini cinsiyeti ogrenir ogrenmez alcm kizsa tabi:)))

merhabalar arkadaşlar..

3 haftadır tr deyim ilk defa bugün girebildim... gelir gelmez 11+5 te ikili taramamızı yaptırdık
bişey yok elhamdülillah.. allah herkesin bebişini korusun..

cinsiyetini söylemek istemedi.. bekliyoruz bakalım..
şimdi söylerim değişir sonra değişti dersin dedi

cinsiyetler belli oluyo yavaş yavaş
hepinizin tatlı kuzuları hayırlı olsun

Soma'da hayatını kaybedenlere Allah rahmet etsin, ailelerine de sabır versin.
Böyle sebeplerle ölmekten Allah her ananın evladını, yuvanın babasını korusun..

slm nihal canım sana daha önce yazmıştım sanırım görmedim bir kac sorum olacak cvp verirsen cooooooooooooook tşk ederin1.
1. proton depart hala kulanıyormusun [ne zaman bırakacaksın]
2. fıtıl olarak ne kulanıyorsun?
3. rahim ağzı açıklığını dr kac mm ölçtü
4. bebeği hisediyormusun herhangi bir kıpırtı falan
5.ense kalınlığı kac mm cıktı
sağol canım senın cevapların benım ıcın coooooooooooook ama cok değerli hicbirşeyi abartmadan yazıyorsun coook sağol ALLAHIM TAMAMNIA ERDİRİR INŞALLAH

kızlar herkeste rahimağzı açıklığı ölçülüyomu..dr bana bişe demedi..ölçtürmek lazımmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar ben bu yaşıma kadar hiç kramp yaşamadım
ve dünden beri uykumdan uyandıran kramplar var
sizlerde de oluyor mu 24.haftadan itibaren diyorlar ama ben henüz 14.haftadyım

Arkadaşlar Merhaba herkese,

Bugün Dr. koptrolümüz vardı. Dr ikili test yaptır dedi ama benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş. Devlet hastanelerinde sadece zeynep kamil, göztepe ssk vs. varmış. Ama ordan da randevu almak çok zormuş. Bugün gitsen 1 ay sonraya randevu veriliyormuş.

Bende 22 si için Gata dan randevu aldım.Onlarda doktorla görüşün dediler detaylı bilgi bile vermediler. Zeynep kamil de en erken alınabilecek randevu 30 mayıstı. Bu test için gidip 300-500 tl vermek istemiyorum. muhtemelen artık şimdiye kadar gittiğim doktora da devam etmeyeceğim. Benim devlet hastanesine gitme amacım bu tür testler için özele para dökmemekti. Ama o test yok bu test var bilemem ne uğraşamayacağım. Zeynep kamilde devam ederim kontrollerime napiim. Yada doktor doktor gezeceğim.:44:

canmm ya hayırlı uğurlu olsunn..hissetmişmiydin kız olcanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamile kaldığım ilk günden beri erkek hissediyordum sürpriz oldu hala şaşkınım prensesim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…