Sağol canım hepimiz inşallah güzel haberler veririz birbirimizesanırım kızlar azınlıkta
inşallahh canımmm
hemen söyle bakıyım tatlı mı yiyosun daha çok ekşi mi
Vallahi ben cinsiyetten midir yoksa mide bulantılarından kaçmak için midir bilemem ama heeep tuzlu yedim ekşi yedim tstlıya çok düşkündüm ama hiç yiyesim gelmedi şuanda kurupasta yiyorum tuzlu hehhe
allah ın izniyle bir kızımız olacak prenses geliyooooooooooooooor
Tatlımmm listeye ekleyebilir misin bir kızımız olacak prenses geliyor bizim 2 kişilik ailemizeallah ın izniyle
canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alll
Maalesef acı bir güne uyandık, ister istemez takip ediyoruz işte.
Şu uyku pozisyonuna gelince, valla ben bütün gece deli dana gibi dönüyorum. Yüz üstü yatamıyorum istesemde, huzurusuz oluyorum. Bir sağa bir sola dönüyorum sürekli bugün bir yerde okudum sola yatmaya alışmak için sola yatıp sırtımıza yastık koymamız iyi oluyormuş. Bu akşam deneyeceğim, inşallah her yerim uyuşmuş olarak kalkmam
Gözün aydın canım sağlık kucağına aldığın günleride görürsün inş.
listedesin
Çok sağolbuün maden olayını duyduğumda çok ağladım kızım olacağını öğrendim şimdide sevinç gözyaşları yaşıyorum hayat böyle birşey Allah yaşatmasın böyle günler
Canm tebriklerrr ben bile cok mutlu oluyrm sizn sevnclerinizle darsi bizlerr ben hep tatli yiyrm herkes oglun olck dio burnm yayvnlsms:)) gobegim bariz belli yaygn degl poposum aynii esim kiz ben erkek istyrm ama kizlarada icimggitmiyo degl hattabii kiyaft gordm mini cinsiyeti ogrenir ogrenmez alcm kizsa tabi:)))Sağol canım hepimiz inşallah güzel haberler veririz birbirimizesanırım kızlar azınlıkta
Sağol cnm ya içim o kadar rahatladıkı 😄kuzucuklarımız iyi olsun inşallah her daim😄sende bir dene bakalım cnm dondurmayı .taklalar atıp zıtlaşması yine ama baya haraket ettirdi ellerini ayaklarını.senin bıyıkta sever belki dondurmayı😄
evet ilk tecrübeler çok tatlı.. Neyse 2-3 haftaya pantolonlar olacak kıvama geliriz heralde..
canmm ya hayırlı uğurlu olsunn..hissetmişmiydin kız olcanı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?