2014 Kasım Anneleri

Canım ben asker eşiyim testlerin hepsini gatada yaptırıyorum sonuç 2 güne çıkıyor sivillerde gidebiliyor doçentlerden randevuyu cumaları alabiliyorsun ama normal dr lardan hemen alabilirsin

Canım benim Allah önce sağlık sonra gönlünden geçeni versin inşallah ben şok oldum hep erkek hissediyordum kız annelerinin poposu baseni çıkar derler ama ben daha hala 600 gr aldım hatta dr yine tarttı 200 gr vermişim hamile pantolonum düşüyor yemek olayınada inanmazdım ama hep tuzlu ve ekşi yedim ama o galiba mide bulantısından sende gitmeden mutlaka meyve suyu iç

meyve suyu içince mi gösterdi sıpaa?
ben geçen gitmeden çikolata yedim midem almamasına rağmen hiççç tınlamadılar çok sakinlerdi

meyve suyu içince mi gösterdi sıpaa?
ben geçen gitmeden çikolata yedim midem almamasına rağmen hiççç tınlamadılar çok sakinlerdi

Evet geçen görememişti meyve suyu daha çabuk kana geçiyor diye meyve suyu iç dedi tam yine göremiyorum derken pat diye açtı bacağını

çokk güzel bebeklerinizin cinseyetlerini öğrenmeye başlamışsınız bende kısmetse bu ay sonunda kont. tabiki bebekte izin verirse cinsiyetini öğrenicem ama zaman bir türlü geçmiyor çok heyecanlıyım

Merhabalar 2 li test için nasıl o kadr ücret istiyolar analayamadım. Belki şehre göre değişiklik gösteriyodur ama ben 40 lira ödedim özelde

Hamile kaldığım ilk günden beri erkek hissediyordum sürpriz oldu hala şaşkınım prensesim olacak

hayırlısı olsun inşallah ... ben de kimseye dile getirmedim ama hep erkek hissediyorum ama bakalım sonuç alınca paylaşırım ... biraz daha sabır...
belki de bir kızım var gönlümde bir yerde erkek hissi vardır ondan etkileniyorumdur kimbilir

Merhabalar 2 li test için nasıl o kadr ücret istiyolar analayamadım. Belki şehre göre değişiklik gösteriyodur ama ben 40 lira ödedim özelde

ben de en çok ödeme yapanlardanım heralde, 35tl muayene, 150 ayrıntılı ultrason, 85 de kan testleri için. özel hastaneler %200'e kadar pay alabiliyor artık, benim hastanem de onlardan. bakalım doğuma kadar ne kadar para yedireceğim.

Merhabalar biraz gec kaldım ama bende kasım annesi olacagım normal olursa olmazsa ekim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcımız olsun özel diye haklarından fazla ücret talep ediyolar malesef bizde ödüyoruz.

Canım ben ilk gebeliğimde çok para döktüm. Doğumdan sonra belimizi doğrultamadık maalesef. O zaman develete gitmek ne işime geldi ne aklıma..
Şimdi en azından borca girmyelim dedim. Bunun daha detaylı ultrasonu var doğumdan önce bir kaç kere nst si var bilmem ne.. Evin yolunu bulamam özele gitsem.

ikili test için 500 isteyen özel de var 100 tl ye yapanda ama 100 tl nin altını duymadım. 100 tl bile fazla geliyor. Ama yapacak bişe yok. Eğer Gata da yaptıramazsam mecbur özelde yaptıracağım

Allah yardımcımız olsun özel diye haklarından fazla ücret talep ediyolar malesef bizde ödüyoruz.

Hakikaten Allah yardımcımız olsun doğuma kadar soyabildileri kadar soyacaklar. Devlette durum bu olunca insanlarda mecbur kalıyo özele gitmeye.

Kızlar merhaba benim kontrolüm 5 haziranda cinsiyeti de o zaman öğrenicem daha çok var ve çoook merak ediyorum. İlk çocuğum olcak ve cinsiyeti kız da olsa erkekte olsa sevincem ama merak işte. Annemde istiare namazı kılıp yat belik görürsün dedi. Dün akşam istiare namazı kıldım istiare duası okudum ve uyudum . Rüyamda muayene olduğumu gördüm doktor 3 defa erkek bebeğin olcak dedi uyandım. Şimdi rüyaya inanmam mı gerekiyo yoksa bişeyin etkisinde kalarak mı bu rüyayı gördüm bilemiyorum . Kafam daha çok karıştı :44:

ben özel üni hastanesnde yaptım bedava her zamnki muayene ücretimi verdim 3 lü test fiyatını öğrendim bugn 33 liraymş her yer farklı

merhaba kızlar kontrlm vardı bugün ikili sonucmda güzel çıkmış çok şükür
akıntım vardı söyledim baktı mantar oluşmuş enfeksiyon var dedi ve bana vagı-hex vajina tablet verdi kullanan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…