Arkadaşlar Merhaba herkese,
Bugün Dr. koptrolümüz vardı. Dr ikili test yaptır dedi ama benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş. Devlet hastanelerinde sadece zeynep kamil, göztepe ssk vs. varmış. Ama ordan da randevu almak çok zormuş. Bugün gitsen 1 ay sonraya randevu veriliyormuş.
Bende 22 si için Gata dan randevu aldım.Onlarda doktorla görüşün dediler detaylı bilgi bile vermediler. Zeynep kamil de en erken alınabilecek randevu 30 mayıstı. Bu test için gidip 300-500 tl vermek istemiyorum. muhtemelen artık şimdiye kadar gittiğim doktora da devam etmeyeceğim. Benim devlet hastanesine gitme amacım bu tür testler için özele para dökmemekti. Ama o test yok bu test var bilemem ne uğraşamayacağım. Zeynep kamilde devam ederim kontrollerime napiim. Yada doktor doktor gezeceğim.:44:
Hamile kaldığım ilk günden beri erkek hissediyordum sürpriz oldu hala şaşkınım prensesim olacak
Canm tebriklerrr ben bile cok mutlu oluyrm sizn sevnclerinizle darsi bizlerr ben hep tatli yiyrm herkes oglun olck dio burnm yayvnlsms:)) gobegim bariz belli yaygn degl poposum aynii esim kiz ben erkek istyrm ama kizlarada icimggitmiyo degl hattabii kiyaft gordm mini cinsiyeti ogrenir ogrenmez alcm kizsa tabi:)))
güle güle büyüt prensesini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmmm prensesinizz bereketiyle gelsin inşallah
Canım benim Allah önce sağlık sonra gönlünden geçeni versin inşallah ben şok oldum hep erkek hissediyordum kız annelerinin poposu baseni çıkar derler ama ben daha hala 600 gr aldım hatta dr yine tarttı 200 gr vermişim hamile pantolonum düşüyoryemek olayınada inanmazdım ama hep tuzlu ve ekşi yedim ama o galiba mide bulantısından sende gitmeden mutlaka meyve suyu iç
meyve suyu içince mi gösterdi sıpaa?
ben geçen gitmeden çikolata yedim midem almamasına rağmen hiççç tınlamadılar çok sakinlerdi
Evet geçen görememişti meyve suyu daha çabuk kana geçiyor diye meyve suyu iç dedi tam yine göremiyorum derken pat diye açtı bacağını
Arkadaşlar Merhaba herkese,
Bugün Dr. koptrolümüz vardı. Dr ikili test yaptır dedi ama benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş. Devlet hastanelerinde sadece zeynep kamil, göztepe ssk vs. varmış. Ama ordan da randevu almak çok zormuş. Bugün gitsen 1 ay sonraya randevu veriliyormuş.
Bende 22 si için Gata dan randevu aldım.Onlarda doktorla görüşün dediler detaylı bilgi bile vermediler. Zeynep kamil de en erken alınabilecek randevu 30 mayıstı. Bu test için gidip 300-500 tl vermek istemiyorum. muhtemelen artık şimdiye kadar gittiğim doktora da devam etmeyeceğim. Benim devlet hastanesine gitme amacım bu tür testler için özele para dökmemekti. Ama o test yok bu test var bilemem ne uğraşamayacağım. Zeynep kamilde devam ederim kontrollerime napiim. Yada doktor doktor gezeceğim.:44:
Hamile kaldığım ilk günden beri erkek hissediyordum sürpriz oldu hala şaşkınım prensesim olacak
Merhabalar 2 li test için nasıl o kadr ücret istiyolar analayamadım. Belki şehre göre değişiklik gösteriyodur ama ben 40 lira ödedim özelde
Merhabalar 2 li test için nasıl o kadr ücret istiyolar analayamadım. Belki şehre göre değişiklik gösteriyodur ama ben 40 lira ödedim özelde
ben de en çok ödeme yapanlardanım heralde, 35tl muayene, 150 ayrıntılı ultrason, 85 de kan testleri için. özel hastaneler %200'e kadar pay alabiliyor artık, benim hastanem de onlardan. bakalım doğuma kadar ne kadar para yedireceğim.
ben de özel labaratuarda idrar tahlili de ek olarak yapıld 63 tl ödedim değişiyor demekki
ben de en çok ödeme yapanlardanım heralde, 35tl muayene, 150 ayrıntılı ultrason, 85 de kan testleri için. özel hastaneler %200'e kadar pay alabiliyor artık, benim hastanem de onlardan. bakalım doğuma kadar ne kadar para yedireceğim.
Allah yardımcımız olsun özel diye haklarından fazla ücret talep ediyolar malesef bizde ödüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?