2014 Kasım Anneleri

çok özel olacak ama canım yani eşinin hisettiği sıkılıkta bir değişme yok mu hiç?
egzersiz falan yapıyor musun?
tecrübelisin ya sana şimdi bir sürü soru sorarız

benimde iki kızım var bu 3.gebeliğim ve hala eşimle ilk beraber olurken biraz acıma oluyo:)eşim diyo kız gibisin bide bozulur derler diyor. yani normal doğumdan acaba eskisi gibi olur mu gibi şeyler düşünerek vazgeçmeyin bayanlar...adamın biri hanımı doğum yaparken görmüş bi daha da hanımına yaklaşmamış gelin bunu kayınvalidesine söylemiş kaynana oğluna gitmiş elinde bi kase bal kaşığı şöyle balın ortasından geçirmiş fakat bal tekrar kapanmış eski halini almış bak oğlum demiş doğum da böyle bişeydir bi yandan açılır bi yandan kapanır hanımından uzak durma demiş:)velhasıl böyle.doğuma gelince benim özele gidip özelde
doğurma gibi bi gücüm yok ikisinide devlet hastahanesinde doğurdum doğumhaneye en son ben girdim ilk ben çıktım:) ilk kızımda hiç anlamadım bile bebeği görünce aaaa bittimi dedim:) ikincidede doğunhaneye en son ben girdim evet sancı aşaması sıkıntılı oluyo ama inanın kızlar ALLAH nefes alacak kadar dinlendiriyor sizi ve ıkınmalar başladımı gerisi kendiliğinden oluyo. eğer herhangi bi zorunluluk yoksa bence normal doğum yapın...her anı yaşıyosunuz bebek doğdumu şöyle sizin göğsünüze bıraktıklarında tüm acılarınız son buluyor... şuan korku var yok değil ama gerçekten bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...

bu arada içimiz kan ağlıyor manisa somadaki kardeşerimizi düşündükçe... Allahım sabır versin inşallah onlarada bizlerede...sabahtan beri tve gözüm dayanamıyorum...çıkarmışlar abimin bitanesini sedyeye koyacaklar diyo ki çizmerim biz onları çıkarayımda sedye batmasın düşünceye bak...gelde ağlama...hormonlarım tavan yaptı...

Kızlarrrr ikili tarama testimizde temiz çıktı çok şükür, zaten ense kalınlığı 1,5mm olunca doktorum yapmasakta olur temiz çıkacak demişti ama ben içim rahat olsun diye yaptırmıştım. Tüm anneler umarım bu dönemi hep böyle güzel haberler alarak atlatırız.

Hayırlı haberlerle gel inşallah

canım benim de öyle gözyaşlarım durmuyor hamilelikten değil ki bu durum insanız sadece insan
yüreğimiz dayanmıyor o sözleri okuyunca dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım
Allahım inşallah aşağıdakilere yardımcı olur da sağ salim ailelerine kavuşturur onları inşallah Allahımm aminnn

amin inşallah tek duammız daha fazla yükselmesin ölü sayısı ailelere sabır versin...ben ağlıyorum büyük kızım da anne ağlama sen ağlarsan ben üzülür hasta olurum diyo daha çok ağlıyorum

Canım o kadar garip ki hayat sabah madencilere o kadar ağladım ki içimin acıdığını hissettim her sedyeye baktım umarım yaşıyordur diye ama omdan iki saat sonra hastanede kızım olacağını öğrendim bu seferde sevinç gözyaşları döktüm içimdeki sevinci haykırmak geliyordu eşim izleme artık kapat tv yi desede hala bakıyorum ve içim acıyor annemleri aradık cinsiyet için onlarında sesi çok buruktu ülkemiz için çok çok kötü bir gün değil üç gün yas üç ay tutsak neye yarar giden 232 canın ardından kaç can yandı Allah ım yaşatmasın tüm işçilerimizi korusun heleki çok riskli işlerde çalışıp yok parası alan işçilerimizi

ne güzel anlatmışsın kardeşim ben de normal doğum istiyorum inşallah Rabbim nasip eder...

soma daki abilerimize kardeşlerimize ben de çok üzüldüm yürek dayanmıyor Rabbim geride kalanlara sabırlar versin sözün bittiği yer

ALLAH isteyenherkese inşallah bana yine normal doğum nasip eder...bilmiyorum ama ilk doğumda gerçekten insan hiç bir şey anlamıyor bi bakıyosun bebeğini kucağına almışsın. ya şöyle düşünmek lazım bence ilk değiliz ve son da olmayacağız bizden
öncekiler nasıl yaptıysa bizlerde yapacağız olay bundan ibaret...benim annem 43 yaşında 6-9 ayda bi adet olrken hamile kaldı öğrendiğimizde 4.5 aylık olmuştu yaş riski falan filan bi baktık doğum zamanı geldi o kadınım o yaşta 5 kilo çocuğu normal doğum yaptı kızlar...çokta zeki bi kardeşim oldu ben tek kzdım ikilendik.tam 14 yıl sonra bi bebek annem için...doğumlara fazla ara verilmezse daha rahat oluyormuş.benim ikinci kızımda beni çatala yetiştiremediler bildiğinşz yerde doğum yaptım...nasıl çıktı anlamadım bile...artık herkes öğrendi takip edenler bilir 2. kızım 1 yaşında spiralle hamile kaldım ben arada 1.5 yaş olacak bu doğumum daha kolay olur diye düşünüyorum ve mümkün olduğu sürece sancımı evde çekmek istiyorum

al benden de o kadar yav

benim içinde hiç zaman geçmiye bende muhtemelen haziranda öğrencem ama zaman geçmiyor.iki kızım var belkide ondan bilmiyorum ama erkek hissediyorum ve öyle olamasını istiyorum...belki ayıplarsınız ama önce hayırlısını sonra erkek olmasını çok istiyorummm

canım telefonda mı öğrendin sonuçları? gittiysen gene hareketlerinden göremedinizmi cinsiyeti merak ettim?

benimde bir kızım var Allah uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza ve bende erkek olmasını temenni ediyor ve çok istiyorum Allah'tan hayırlısı tabiki

canım telefonda mı öğrendin sonuçları? gittiysen gene hareketlerinden göremedinizmi cinsiyeti merak ettim?

Telefona öğrendim canım, yarın gel bir bakalım dedi. Çok merak ettiğimi biliyor doktorda Yarın saat 3'te gidicem Allah kısmet ederse.

özellerde ne kadar ki bende 56 liraya yaptırdım sordunmu hiç kaç haftalık olacaksın ayın 22 sinde 11.14.hafta arası yapılıyor o test..

Hamile kaldığım ilk günden beri erkek hissediyordum sürpriz oldu hala şaşkınım prensesim olacak
hadi hayırlısı hakkında sağlıklıca kucağınada almayı nasip eder allah inşallah ...
ben ikili teste 22 lira vermiştim 3lü test zorunlu mu her şartta yapılıyor mu
benim doktorum ikili temiz çıkınca üçlü yapmıyoruz dedi gerek olmadığını söyledi onun yerine şimdi yeni bir test çıkmış 16.haftada yapılıyor beyindeki bir şeyle ilgiliymiş onu yaparız dedi..

Rabbim işçilerin mekanını cennet eylesin, çok zor gerçekten...

Bu arada ikili test sonucumu aldım ancak dr um yoktu başkası da yorumlamadı dinlemedi bile, ii dedi o kadar...
Nt :1,2mm
Trisomi 18/13
Down 1/6510
Papp-a 1063.40
Negatif tarama diye yazıyor, yorumlarınızı bekliyorum, bir şey anlamadım çünkü,.

Ben Bursa Medical Park Hastanesine gidiyorum, 2'li tarama 60 TL dediler normalde. Benim eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için indirim vardı 47TL verdim ben. Ancak çok tuhaf, aynı Medical Park hastanesinin İstanbul'da ki bir başka hastanesinde bu test 345 TL, bu fiyat farkı neye göre anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…