ben özel üni hastanesnde yaptım bedava her zamnki muayene ücretimi verdim 3 lü test fiyatını öğrendim bugn 33 liraymş her yer farklı
çok özel olacak ama canım yani eşinin hisettiği sıkılıkta bir değişme yok mu hiç?
egzersiz falan yapıyor musun?
tecrübelisin ya sana şimdi bir sürü soru sorarız
hayırlısı olsun inşallah ... ben de kimseye dile getirmedim ama hep erkek hissediyorum ama bakalım sonuç alınca paylaşırım ... biraz daha sabır...
belki de bir kızım var gönlümde bir yerde erkek hissi vardır ondan etkileniyorumdur kimbilir
bu arada içimiz kan ağlıyor manisa somadaki kardeşerimizi düşündükçe... Allahım sabır versin inşallah onlarada bizlerede...sabahtan beri tve gözüm dayanamıyorum...çıkarmışlar abimin bitanesini sedyeye koyacaklar diyo ki çizmerim biz onları çıkarayımda sedye batmasın düşünceye bak...gelde ağlama...hormonlarım tavan yaptı...
evet çok farklı burda üçlüyü 100 liraya yapıyolar malesef
canım benim de öyle gözyaşlarım durmuyor hamilelikten değil ki bu durum insanız sadece insan
yüreğimiz dayanmıyor o sözleri okuyunca dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım
Allahım inşallah aşağıdakilere yardımcı olur da sağ salim ailelerine kavuşturur onları inşallah Allahımm aminnn
benimde iki kızım var bu 3.gebeliğim ve hala eşimle ilk beraber olurken biraz acıma oluyo:)eşim diyo kız gibisin bide bozulur derler diyor. yani normal doğumdan acaba eskisi gibi olur mu gibi şeyler düşünerek vazgeçmeyin bayanlar...adamın biri hanımı doğum yaparken görmüş bi daha da hanımına yaklaşmamış gelin bunu kayınvalidesine söylemiş kaynana oğluna gitmiş elinde bi kase bal kaşığı şöyle balın ortasından geçirmiş fakat bal tekrar kapanmış eski halini almış bak oğlum demiş doğum da böyle bişeydir bi yandan açılır bi yandan kapanır hanımından uzak durma demiş:)velhasıl böyle.doğuma gelince benim özele gidip özelde
doğurma gibi bi gücüm yok ikisinide devlet hastahanesinde doğurdum doğumhaneye en son ben girdim ilk ben çıktım:) ilk kızımda hiç anlamadım bile bebeği görünce aaaa bittimi dedim:) ikincidede doğunhaneye en son ben girdim evet sancı aşaması sıkıntılı oluyo ama inanın kızlar ALLAH nefes alacak kadar dinlendiriyor sizi ve ıkınmalar başladımı gerisi kendiliğinden oluyo. eğer herhangi bi zorunluluk yoksa bence normal doğum yapın...her anı yaşıyosunuz bebek doğdumu şöyle sizin göğsünüze bıraktıklarında tüm acılarınız son buluyor... şuan korku var yok değil ama gerçekten bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
bu arada içimiz kan ağlıyor manisa somadaki kardeşerimizi düşündükçe... Allahım sabır versin inşallah onlarada bizlerede...sabahtan beri tve gözüm dayanamıyorum...çıkarmışlar abimin bitanesini sedyeye koyacaklar diyo ki çizmerim biz onları çıkarayımda sedye batmasın düşünceye bak...gelde ağlama...hormonlarım tavan yaptı...
benimde iki kızım var bu 3.gebeliğim ve hala eşimle ilk beraber olurken biraz acıma oluyo:)eşim diyo kız gibisin bide bozulur derler diyor. yani normal doğumdan acaba eskisi gibi olur mu gibi şeyler düşünerek vazgeçmeyin bayanlar...adamın biri hanımı doğum yaparken görmüş bi daha da hanımına yaklaşmamış gelin bunu kayınvalidesine söylemiş kaynana oğluna gitmiş elinde bi kase bal kaşığı şöyle balın ortasından geçirmiş fakat bal tekrar kapanmış eski halini almış bak oğlum demiş doğum da böyle bişeydir bi yandan açılır bi yandan kapanır hanımından uzak durma demiş:)velhasıl böyle.doğuma gelince benim özele gidip özelde
doğurma gibi bi gücüm yok ikisinide devlet hastahanesinde doğurdum doğumhaneye en son ben girdim ilk ben çıktım:) ilk kızımda hiç anlamadım bile bebeği görünce aaaa bittimi dedim:) ikincidede doğunhaneye en son ben girdim evet sancı aşaması sıkıntılı oluyo ama inanın kızlar ALLAH nefes alacak kadar dinlendiriyor sizi ve ıkınmalar başladımı gerisi kendiliğinden oluyo. eğer herhangi bi zorunluluk yoksa bence normal doğum yapın...her anı yaşıyosunuz bebek doğdumu şöyle sizin göğsünüze bıraktıklarında tüm acılarınız son buluyor... şuan korku var yok değil ama gerçekten bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
ben ikili teste 22 lira vermiştim 3lü test zorunlu mu her şartta yapılıyor mu
çokk güzel bebeklerinizin cinseyetlerini öğrenmeye başlamışsınız bende kısmetse bu ay sonunda kont. tabiki bebekte izin verirse cinsiyetini öğrenicem ama zaman bir türlü geçmiyor çok heyecanlıyım
ne güzel anlatmışsın kardeşim ben de normal doğum istiyorum inşallah Rabbim nasip eder...
soma daki abilerimize kardeşlerimize ben de çok üzüldüm yürek dayanmıyor Rabbim geride kalanlara sabırlar versin sözün bittiği yer
al benden de o kadar yav
Kızlarrrr ikili tarama testimizde temiz çıktı çok şükür, zaten ense kalınlığı 1,5mm olunca doktorum yapmasakta olur temiz çıkacak demişti ama ben içim rahat olsun diye yaptırmıştım. Tüm anneler umarım bu dönemi hep böyle güzel haberler alarak atlatırız.
benim içinde hiç zaman geçmiye bende muhtemelen haziranda öğrencem ama zaman geçmiyor.iki kızım var belkide ondan bilmiyorum ama erkek hissediyorum ve öyle olamasını istiyorum...belki ayıplarsınız ama önce hayırlısını sonra erkek olmasını çok istiyorummm
Canım ben ilk gebeliğimde çok para döktüm. Doğumdan sonra belimizi doğrultamadık maalesef. O zaman develete gitmek ne işime geldi ne aklıma..
Şimdi en azından borca girmyelim dedim. Bunun daha detaylı ultrasonu var doğumdan önce bir kaç kere nst si var bilmem ne.. Evin yolunu bulamam özele gitsem.
ikili test için 500 isteyen özel de var 100 tl ye yapanda ama 100 tl nin altını duymadım. 100 tl bile fazla geliyor. Ama yapacak bişe yok. Eğer Gata da yaptıramazsam mecbur özelde yaptıracağım
Merhaba,
Bende kontrollere usg için özele gidiyorum dr muayahanesine sadece dr vizite ücreti 300 tl ödüyorum oda ayda 1 sefer çağırıyor. 2li tarama yaptırdım ankara üni tıp fakültesinde ve para ödemedim para alındığını da duymamıştım drum orda hoca ama hasta bakmıyor belki onun kaşesiyle gidiyorum diye almıyorlar ama devletin alıyor olması da çok saçma...şuan 15+3 günlük gebeyim12.haftada 2li ve genetik tarama yaptırdı ,genetiği özelde yaptırdım sonuç hemen çıksın diye-devlette geç çıkıyormuş-ona da 160 tl verdim (ssk lıyım) ve 2 tahlilimi de 4 gün içinde aldım
canım telefonda mı öğrendin sonuçları? gittiysen gene hareketlerinden göremedinizmi cinsiyeti merak ettim?
özellerde ne kadar ki bende 56 liraya yaptırdım sordunmu hiç kaç haftalık olacaksın ayın 22 sinde 11.14.hafta arası yapılıyor o test..Arkadaşlar Merhaba herkese,
Bugün Dr. koptrolümüz vardı. Dr ikili test yaptır dedi ama benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş. Devlet hastanelerinde sadece zeynep kamil, göztepe ssk vs. varmış. Ama ordan da randevu almak çok zormuş. Bugün gitsen 1 ay sonraya randevu veriliyormuş.
Bende 22 si için Gata dan randevu aldım.Onlarda doktorla görüşün dediler detaylı bilgi bile vermediler. Zeynep kamil de en erken alınabilecek randevu 30 mayıstı. Bu test için gidip 300-500 tl vermek istemiyorum. muhtemelen artık şimdiye kadar gittiğim doktora da devam etmeyeceğim. Benim devlet hastanesine gitme amacım bu tür testler için özele para dökmemekti. Ama o test yok bu test var bilemem ne uğraşamayacağım. Zeynep kamilde devam ederim kontrollerime napiim. Yada doktor doktor gezeceğim.:44:
hadi hayırlısı hakkında sağlıklıca kucağınada almayı nasip eder allah inşallah ...Hamile kaldığım ilk günden beri erkek hissediyordum sürpriz oldu hala şaşkınım prensesim olacak
benim doktorum ikili temiz çıkınca üçlü yapmıyoruz dedi gerek olmadığını söyledi onun yerine şimdi yeni bir test çıkmış 16.haftada yapılıyor beyindeki bir şeyle ilgiliymiş onu yaparız dedi..ben ikili teste 22 lira vermiştim 3lü test zorunlu mu her şartta yapılıyor mu
Canım ben ilk gebeliğimde çok para döktüm. Doğumdan sonra belimizi doğrultamadık maalesef. O zaman develete gitmek ne işime geldi ne aklıma..
Şimdi en azından borca girmyelim dedim. Bunun daha detaylı ultrasonu var doğumdan önce bir kaç kere nst si var bilmem ne.. Evin yolunu bulamam özele gitsem.
ikili test için 500 isteyen özel de var 100 tl ye yapanda ama 100 tl nin altını duymadım. 100 tl bile fazla geliyor. Ama yapacak bişe yok. Eğer Gata da yaptıramazsam mecbur özelde yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?