2014 Kasım Anneleri

bir şeyler yiyince nefes darlığı ve aşıırı şişkinlik hissedenler varmı aranızda..kalp çarpıntısı gibi..

Allah yardım ediyor işte canımm Rabbim kolay ve normal doğumlar nasip etsin

amin canım...

düşük risk yani sağlıklı bebişin Rabbimin izniyle

nie ayıplayalım yahuu her şeyi Rabbimden isteyeceğiz sağlıkla sıhhatle Rabbim gönlüne göre verir inşallah

Gözün aydın tatlım
inş. yarın cinsiyet haberiyle gelirsen

Gözün aydın tatlım
inş. yarın cinsiyet haberiyle gelirsen

Teşekkür ederim canım, ayy valla aslında kafaya takmıyorum falan diyordum ama sonucu öğrenince bir ağlama krizi yaşadım ufaktan Bakalım bizim lokma tatlısı yarın az rahat durursa görürüz cinsiyetini de, umuyorum yani. Ama yok babasına çektiyse yandık, hiç rahat durmaz

somadaki tüm madenci kardeşlerimize allahtan rahmet diliyorum, ailelerine de sabır versin allahım. yüzü kömür karası, gözünden yaş süzülen bir madenci resmi gördüm, çok üzülüyorum kızlar yaa, içimde hissediyorum tüm acıları, çok zor çok

Kizlr bizmdeikili testmiz cikms esim gidyo almaya iyidir insllh dr muaynmde30una safk 16:))ben ozelde yaptrdm 25tlye adana renkli usg varms 26 hazirana gun verdlr oda 25

bursa medıcal parkta doktorunuz kim acaba abimin eşi orada doğum yaptı da malesef

Canım ben özele gidiyorum kontrollerim için doktor ikili test istedi 150 tl bize biraz fazla geldi devlette yaptıralım dedik bugün pendik devlet hastanesine gittik 2 li testi yaptırdık çok şükür bi hafta sonra sonuç çıkıcak sende 2 li test yapılan hastaneye gidersen bekletmezler merak etme direk yaparlar haftan geçmesin diye

televizyonun başından ayrılamıyoruım acımız çok büyük tüm Türkiyenin başı sağolsun... ağla ağla içim kurudu... Rabbim yakınlarına sabırlar versin inşallah

farklı bir doktormuş.... başka bir doktorda sorunlar yaşamıştık doğumda ... hepimiz için hayırlısı neyse onu diliyorum Rabbimden

Benim için önemli olan doktorumla iletişimim. Yasemin Cihan Gürel vardı, ona gitmiştim ilk, sevemedim içime sinmedi sonra 2. randevuya gideceğim zaman öğrendim ki hastaneden ayrılmış. Dedim bunda bir hayır var, Özlem hanım çok sindi içime, Allah'a emanet bebeğim , Rabbim güzel yazılar yazmış olsun hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…