- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
ALLAH isteyenherkese inşallah bana yine normal doğum nasip eder...bilmiyorum ama ilk doğumda gerçekten insan hiç bir şey anlamıyor bi bakıyosun bebeğini kucağına almışsın. ya şöyle düşünmek lazım bence ilk değiliz ve son da olmayacağız bizden
öncekiler nasıl yaptıysa bizlerde yapacağız olay bundan ibaret...benim annem 43 yaşında 6-9 ayda bi adet olrken hamile kaldı öğrendiğimizde 4.5 aylık olmuştu yaş riski falan filan bi baktık doğum zamanı geldi o kadınım o yaşta 5 kilo çocuğu normal doğum yaptı kızlar...çokta zeki bi kardeşim oldu ben tek kzdım ikilendik.tam 14 yıl sonra bi bebek annem için...doğumlara fazla ara verilmezse daha rahat oluyormuş.benim ikinci kızımda beni çatala yetiştiremediler bildiğinşz yerde doğum yaptım...nasıl çıktı anlamadım bile...artık herkes öğrendi takip edenler bilir 2. kızım 1 yaşında spiralle hamile kaldım ben arada 1.5 yaş olacak bu doğumum daha kolay olur diye düşünüyorum ve mümkün olduğu sürece sancımı evde çekmek istiyorum
Rabbim işçilerin mekanını cennet eylesin, çok zor gerçekten...
Bu arada ikili test sonucumu aldım ancak dr um yoktu başkası da yorumlamadı dinlemedi bile, ii dedi o kadar...
Nt :1,2mm
Trisomi 18/13
Down 1/6510
Papp-a 1063.40
Negatif tarama diye yazıyor, yorumlarınızı bekliyorum, bir şey anlamadım çünkü,.
benim içinde hiç zaman geçmiye bende muhtemelen haziranda öğrencem ama zaman geçmiyor.iki kızım var belkide ondan bilmiyorum ama erkek hissediyorum ve öyle olamasını istiyorum...belki ayıplarsınız ama önce hayırlısını sonra erkek olmasını çok istiyorummm
Kızlarrrr ikili tarama testimizde temiz çıktı çok şükür, zaten ense kalınlığı 1,5mm olunca doktorum yapmasakta olur temiz çıkacak demişti ama ben içim rahat olsun diye yaptırmıştım. Tüm anneler umarım bu dönemi hep böyle güzel haberler alarak atlatırız.
Gözün aydın tatlım
inş. yarın cinsiyet haberiyle gelirsen
Telefona öğrendim canım, yarın gel bir bakalım dedi. Çok merak ettiğimi biliyor doktordaYarın saat 3'te gidicem Allah kısmet ederse.
Ben Bursa Medical Park Hastanesine gidiyorum, 2'li tarama 60 TL dediler normalde. Benim eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için indirim vardı 47TL verdim ben. Ancak çok tuhaf, aynı Medical Park hastanesinin İstanbul'da ki bir başka hastanesinde bu test 345 TL, bu fiyat farkı neye göre anlamış değilim.
amin canım...
düşük risk yani sağlıklı bebişin Rabbimin izniyle
Arkadaşlar Merhaba herkese,
Bugün Dr. koptrolümüz vardı. Dr ikili test yaptır dedi ama benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş. Devlet hastanelerinde sadece zeynep kamil, göztepe ssk vs. varmış. Ama ordan da randevu almak çok zormuş. Bugün gitsen 1 ay sonraya randevu veriliyormuş.
Bende 22 si için Gata dan randevu aldım.Onlarda doktorla görüşün dediler detaylı bilgi bile vermediler. Zeynep kamil de en erken alınabilecek randevu 30 mayıstı. Bu test için gidip 300-500 tl vermek istemiyorum. muhtemelen artık şimdiye kadar gittiğim doktora da devam etmeyeceğim. Benim devlet hastanesine gitme amacım bu tür testler için özele para dökmemekti. Ama o test yok bu test var bilemem ne uğraşamayacağım. Zeynep kamilde devam ederim kontrollerime napiim. Yada doktor doktor gezeceğim.:44:
Kizlr bizmdeikili testmiz cikms esim gidyo almaya iyidir insllh dr muaynmde30una safk 16:))ben ozelde yaptrdm 25tlye adana renkli usg varms 26 hazirana gun verdlr oda 25
bursa medıcal parkta doktorunuz kim acaba abimin eşi orada doğum yaptı da malesef
hadi bakalım hayırlısı bende senin sonucunu merakla bekliyorum :)
Özlem Oruç Şener canım doktorum.
ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım??
Sonucm bin sukur iyiyms degerleri yarn yazarm ense kalinligi 1.60 cikmsti darsihepimiz
farklı bir doktormuş.... başka bir doktorda sorunlar yaşamıştık doğumda ... hepimiz için hayırlısı neyse onu diliyorum Rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?