2014 Kasım Anneleri

bir şeyler yiyince nefes darlığı ve aşıırı şişkinlik hissedenler varmı aranızda..kalp çarpıntısı gibi..

bende bu şikayetler çok var midemde balon şişirilmiş gibi oluyor maden suyu içip evde yürüyüş yapıyorum rahatlıyorum biraz..

bir şeyler yiyince nefes darlığı ve aşıırı şişkinlik hissedenler varmı aranızda..kalp çarpıntısı gibi..

bende bu şikayetler çok var midemde balon şişirilmiş gibi oluyor maden suyu içip evde yürüyüş yapıyorum rahatlıyorum biraz..

bugün öğle yemeğini biraz fazla kaçırdım bende de oldu nefes darlığı kalp çarpıntısı da bir kaç gündür var...

Ben 2 kasim dogumluyum .. kizlarim 2 eylül .. rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin guzel anneler

Evime gitmek istiyorummmmmmmmmm, pantolon iyice sıktı çünkü

Son düzenleme:
3 ayı devirdik, normal gibi geliyor bana bi yerde artık hamile pantolonları giymeye başlayabilirsiniz yazıyordu bu haftalar için

Bir kaç tişört ve de hamile pantlonu almıştım, artık giysem iyi olacak sanırım. Şaka falan ama, evde tişört giydiğimde baya var yani göbek, benden önde gidiyor

Rabbim bebeğini sana we eşine bağışlasin canim. Herseyde bi hayir wardir. Allah yar we yardimcin olsun senin we tum hamilelerin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar merhaba aslinda bu aci günümüzde yazmaya da utaniyorum benim ki de dert mi diye. Hepimizin basi sagolsun Allah rahmet eylesin ve kurtarilmayi bekleyenlerin de yardimcisi olsun.

Benim bi diger derdim de asiri derecede kusmalarim var hic birsey yiyemedigim halde kusmalarim günde 10 kereyi asiyor toplamda 7 kilo verdim dayanacak gücüm kalmadi tansiyonum da çok düsük. Her kusmanin ardindan bogazimdan ve burnumdan kan geliyor. Aranizda bu süreci yasayip atlatan var mi kaçinci haftada geçti

Çok çabuk çıkmadı mı bizim göbekler ya, sanki başkalarının daha geç çıkıyordu gibi geliyor bana

Sana katiliyorum tatlim cabuk cıktı bizim göbisler bugun kuafor e gittim kuaforde adam bana az kaldi dimi dedi 😃 beni 6 aylik tahmin etmis :)
9 ayi dusunemiyorum :)

En kisa zamanda doktoruna danis bebegin we kendi sagligin icin, serum weriler belki rahatlarsin.cok gecmis olsun tatlim

Yok artık Sahiden bende bir an düşünemedim 9 aylık durumu

ayy bana da öyle geliyor, şoklardayım

aynaya bakıp bakıp şasırıyorum

Valla eşimde şaşırıyor zaten, sen bir havalara girdin yürüyüşün bile değişti diyor

Bu arada eşim az önce aradı, evi süpürmüş, yerleri silmiş, toz alıyormuş Bugün işten erken çıktı da Yemeği de yapıver diyecektim de, artık o kadar yüklenmiyim dedim.

Ohh m. Allah tatlim cok sanslisin tam otomatik koca almissin :)

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 ocak annesi olucam inşaallah size bir Merhaba demek istedim :) Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin :) aranızda samsunda olan var mı?

12-01-2015 ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…