bir şeyler yiyince nefes darlığı ve aşıırı şişkinlik hissedenler varmı aranızda..kalp çarpıntısı gibi..
bir şeyler yiyince nefes darlığı ve aşıırı şişkinlik hissedenler varmı aranızda..kalp çarpıntısı gibi..
bende bu şikayetler çok var midemde balon şişirilmiş gibi oluyor maden suyu içip evde yürüyüş yapıyorum rahatlıyorum biraz..
bugün öğle yemeğini biraz fazla kaçırdım bende de oldu nefes darlığıkalp çarpıntısı da bir kaç gündür var...
Bizim öğle yemekleri berbat olduğu için çok yeme sorunum olmuyor yemekleri kedilere yediyorum
hehe nasipleniyo kediciklerde
Evime gitmek istiyorummmmmmmmmm, pantolon iyice sıktı çünkü
Aynen ben de, düğmesini açıp oturuyorum ama yine de sıkıyor
Çok çabuk çıkmadı mı bizim göbekler ya, sanki başkalarının daha geç çıkıyordu gibi geliyor bana
3 ayı devirdik, normal gibi geliyor banabi yerde artık hamile pantolonları giymeye başlayabilirsiniz yazıyordu bu haftalar için
Kızlar, sincaplarımın birisi melek oldu, diğeri içinse duaya ihtiyacımız var.. Sizi de üzmek istemiyorum ama daha sonra detaylıca anlatırım.. Lütfen çok iyi bakın yavrularınıza ve adım attığınız doktora..
Çok çabuk çıkmadı mı bizim göbekler ya, sanki başkalarının daha geç çıkıyordu gibi geliyor bana
Arkadaslar merhaba aslinda bu aci günümüzde yazmaya da utaniyorum benim ki de dert mi diye. Hepimizin basi sagolsun Allah rahmet eylesin ve kurtarilmayi bekleyenlerin de yardimcisi olsun.
Benim bi diger derdim de asiri derecede kusmalarim var hic birsey yiyemedigim halde kusmalarim günde 10 kereyi asiyor toplamda 7 kilo verdim dayanacak gücüm kalmadi tansiyonum da çok düsük. Her kusmanin ardindan bogazimdan ve burnumdan kan geliyor. Aranizda bu süreci yasayip atlatan var mi kaçinci haftada geçti
Sana katiliyorum tatlim cabuk cıktı bizim göbisler bugun kuafor e gittim kuaforde adam bana az kaldi dimi dedi 😃 beni 6 aylik tahmin etmis :)
9 ayi dusunemiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy bana da öyle geliyor, şoklardayım
aynaya bakıp bakıp şasırıyorum
Erkn oldgnu sanmyrm kendm icn gobek ortada ben giyiyrm hams pantlonumu3 ayı devirdik, normal gibi geliyor banabi yerde artık hamile pantolonları giymeye başlayabilirsiniz yazıyordu bu haftalar için
Yok artıkSahiden bende bir an düşünemedim 9 aylık durumu
Valla eşimde şaşırıyor zaten, sen bir havalara girdin yürüyüşün bile değişti diyor
Bu arada eşim az önce aradı, evi süpürmüş, yerleri silmiş, toz alıyormuşBugün işten erken çıktı da Yemeği de yapıver diyecektim de, artık o kadar yüklenmiyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?