2014 Kasım Anneleri

benimki de 2. muayenede yani embriyoyu ilk gördüğümüzde gelememişti çok üzüldü ondan sonra ne yapıp edip izin alıp gelmeye çalışıyor..
bana şimdi arada erkek olurlarsa trabzonsporlu takımlar alcam karışma sakın diyip duruyo..
bende kız olurlarsa da al ne olmuş ayrım yapma diyorum şaşırıyo..
baskı altına alıcağımı zannediyo herhalde...
adamları nasıl korkuttuysak

Bana da tahminde kız dedi Güneşim diye seviyorum inşallah değişmez,kız olursa Güneş ya da Şölen koyacağım adını.

Ben pek alıştırmamaya çalışıyorum kendimi aslında, yani dün böyle aa tamam kızdır o zaman dedim ama, bugün böyle arkadaşımdan duyunca, bir de doktor kendisi de sakın alışveriş yapma, değişebilir deyince beklemeye aldım kendimi. Bizim erkek olursa Mert , kız olursa Melis olacak inşallah.

heheee dün eşim yanımdaydı mesela, ama 7 haziranda maalesef olamayacak. İzin alma şansı da yok, ve cinsiyeti belli olacak. Üzüldü ama yapacak bir şey yok. Daha zaman var, çok görürüz daha inşallah. Gerçi ben ona dün söyledim "aşkım eve bir ultrason chazı mı alsaydık acaba" diye

hehe belkide eşinin şansına göstermez ufaklık

bızde nakıt alıyroz neye yeterse onu alacagım hep beyaz bı oda yapasım vardı ama hıc nasıp olmadı sımdı uc cougu asla sıgdıramam odaya

düşüncelerine tecrübeli anne olarak katılıyorum park yatak en mantıklısı büyüyen karyolalı oda da aldım ama pişman oldum açıkçası dediğin gibi araba yatak istiyor zaten park yatakta 3 yaşına kadar yatıyorlar ve sonrası bazaya geçiş bile olabilir yan korumalıklar satılıyor düşmesinler diye bazaya monteleniyor ve çocuk yatağı oluyor...

ana kucağı çok kullanışlı ama bence çok pahallı bişeye gerek yok bebek iri ve boyu uzun olduğu zaman 7. aydan sonra sığmayabiliyor ben 7. aydan sonra oturtamadım rahat edemedi bi türlü...

oda konusunda aynen senin gibi düşünüyordum ve yanında yatıran ailelere karşı çıkıyordum ama başa gelince oluyormuş 3 yaşından sonra odasına geçiş yaptı... doğduğundan beri tükürüğü bile genzine kaçıyordu kaç kere gece kusması genzine kaçtıda bize korkulu anlar yaşattı insan panik hastası oluyor bu sefer uykusunda bile gözünün önünden ayıramıyorsun tabi her çocuk böyle olucak diye birşey yok şimdi ikincide planım hemen 2-3 aylıkken odasını ayırmak inş.

Evet az kaldı,16'da çağırdı tekrar.Bazı arkadaşlara tahminde bulunmuş doktorları dedim acaba sende de oldu mu öyle çünkü genelde tahminler doğru çıkıyor olarak biliyorum.

Canım 12ci haftada gittiğimizde hiç bir yorumda bulunmadı cinsiyet konusunda hatta eşim şakayla karışık ortaya attı lafı ama doktor tek kelime etmedi sadece 3 hafta sonra geldiğinizde söylerim dedi :) 15ci haftada gittiğimizde ultrasondaki görüntü belirince önce bana sordu neye benziyor sence dedi erkeğe dedim :) evet erkek dedi....sabretmesi çok zor oluyor biliyorum :) :)

kızlar ya ben haftaya antalyaya tatile gidiyorumm havuz deniz problem olmaz heralde dimi ya

vaktimin büyük çoğunu kızımla kova kürek oynayarak geçirmeyi düşünüyorum ama olsun sorıym yinede

bızde nakıt alıyroz neye yeterse onu alacagım hep beyaz bı oda yapasım vardı ama hıc nasıp olmadı sımdı uc cougu asla sıgdıramam odaya

hehe kısmet annesi hayırlısıyla doğsunlarda o da olur inşallah..
biz küçükken de çok bişeyimiz yoktu kardeşimle ranzada yatardık ama mutluyduk...

Paylaştığın yazı için teşekkürler, işte böyle çookk önemli bilgilere ihtiyacımız var. Bende artık okudukça paylaşıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hehe kısmet annesi hayırlısıyla doğsunlarda o da olur inşallah..
biz küçükken de çok bişeyimiz yoktu kardeşimle ranzada yatardık ama mutluyduk...

ınsallahhh ben cekyatta yatıyordum kız nolcak evlenınce odam oldu dusuyn

Ya öyle sağlıkla ilgili bir durum olduğunda durum değişir tabi ki, herşey normal koşullarda ise olması gerekenlerdi paylaşılanlar.

hehe belkide eşinin şansına göstermez ufaklık

Valla o zaman kesin erkektir, babasının oğlu

arkadaşımın eşi pedegog, 6 aylık oda ayırmak için en ideal olanıymış. 6aya kadar anne ile güven ve bağlılık duygusu gelişmesi açısından önemliymiş. 6 aydan sonra da süreç zorlaşıyor, ve çocuğun psikolojik gelişimi açısından soruna yol açabilirmiş.

kızlar ya ben haftaya antalyaya tatile gidiyorumm havuz deniz problem olmaz heralde dimi ya

vaktimin büyük çoğunu kızımla kova kürek oynayarak geçirmeyi düşünüyorum ama olsun sorıym yinede

ay ne güzel benim temmuz sonuna kadar beklemem lazım, öyle bir ihtiyacım var ki tatlile. ama bi doktoruna danış istersen havuzdan mikrop kapma olasılığı olabiliyormuş, o yüzden daha çok denizi öneriyorlar. şimdiden iyi tatiller.

Paylaştığın yazı için teşekkürler, işte böyle çookk önemli bilgilere ihtiyacımız var. Bende artık okudukça paylaşıcam

Rica ederim, güzel ve faydalı şeyler bulur ve okursanız paylaşırsınız. Ben pek meraklıyım, okuyorum sürekli ordan burdan

Arkadaslar hatirlarsiniz 15 gun once ense kalinligi 2.8 ciktigi icin kan testi yapilmisti cok sukur rabbime bugun ogrendik temiz cikti sonuc..benim gibi sıkıntıda olan annelere de nasip etsin rabbim iyi haberleri..mutlulugumu sizlerle de paylasmak istedim☺️her doktora gidisimiz buyuk stres oluyo ama nolur sizde hicbirsey icin uzulmeyin bebisleri allaha emanet edelim yeter..

heheh evet öyle bişey diyolardı benimde birisi için 88 diğeri için 82 mi ne çıkmış

Hmm hayırlı olsun :) bakalım cinsiyetleri ile alakası var mı belli olur yakında

Gozun aydin olsun canim darisi butun sonuc bekleyen annelere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…