Beğenmenize sevindim kızlar. Geçen gün eşimle bu konu hakkında konuşmuştukta, ünlü bir psikoloğun yazısını görünce sizlerle paylaşmak istedim. Beylerin iş sorunları evet biraz farklı, benim eşimde her kontrolde olamıyor yanımda, ama sağ olsun her dakika arayıp soruyor
aminn inş.Cok tesekkur ederim arkadaslar ..hepinizin ne derdi sıkıntısı varsa rabbim feraha cıkarsin..tanismasak da dua ediyorum hepinize saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri insallahh❤️
Günaydın arkadaşlar dün bebeğim ben ayaktayken içimde öyle garip şeyler yaptı ki bi tuhaf oldumsanki bi balık karnımda süzülüyor gibiydi geçenki pıt pıtından sonra çok daha belirgindi bu çok güzel bir duyguymuş ben yine ağladım
aminn inş.
daha cooook aglatacak annesı senı :))
annelerın ayaklarının altında cennet dıye bosuna demıyorlarSorma canim yaa☺️benim ilk bebegim olacak insallah ne kadar zor ve emek isteyen birseymis annelik simdiden anladim..allah saglik versin insallah bizde zevkle bakalim onlara💕
Cok guzel cicisler almissin. Gule gule kullansin bebiskolar.Ben de su bulantilari bi atlatayim burda da paylasirim insallah aldiklarimi.
merhaba kızlar bende dün tahlil sonuçlarımı aldım 21 mayısta doktora göstericem hiç bişe anlamadım dodwm sendrom riski 45.8 yazıyo ama bu değerde beta hcg değerim bakalım doktor ne dicek. idrar tahlilime baktım p.h nisan ayında 7 miş ama şuanda 5.5 düşmüş buna göre kızım olacak:) beta hcgya göre ise oğlum bakalım hangisi tutacak:)
Benimkide bir hafta önde gidiyor boyu ve kilosu da cetveldekinden büyük ama ben cetveli değiştirmedim sat ne göre halasağlıklı olsunlar da
dogru degıl bu değerler beta hcg benım ıkılıde 61 cıktı ona göre kız oluyor arkadaşımın degerı 81 olmasıa rağmen cinsiyeti erkek
Merhaba annelerrrr :)
Bugun birsey farkettim, uzandigimda gobegime baktim bi garip geldi nefesimi tutup oyle baktim yukari asagi mi ik hareketlerle oynuyordu ama ben birsey hisstmiyrm, seyriyor gibi gorunuyor size hic oyle oluyomu yada uzanip nefesinizi tutp bana dermisiniz gobeginiz minik minik yukari asagi oynuyor mu
Bebek hareketimi bu acaba
canm hayirli olsn Allahm bagslasn ve korusn kuzularmizi bende gun sayyrm safk 13 kaldi balimi gormmeMerhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin
Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin
Merhaba annelerrrr :)
Bugun birsey farkettim, uzandigimda gobegime baktim bi garip geldi nefesimi tutup oyle baktim yukari asagi mi ik hareketlerle oynuyordu ama ben birsey hisstmiyrm, seyriyor gibi gorunuyor size hic oyle oluyomu yada uzanip nefesinizi tutp bana dermisiniz gobeginiz minik minik yukari asagi oynuyor mu
Bebek hareketimi bu acaba
hayırlı olsun canımAllah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah...
o seğirmeler zamanla artıyomuş hissetmeye başlıyomuşsun ondan sonra
Aaa gercekten mi yaa, cok hevesleniyrm burada okudukca bende hissetmek istyrm
Seninde gobegimde var mi seyrme
Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?