2014 Kasım Anneleri

dün giremedim çatladım merktan. senin bebişin cinsiyeti senden çok merak ettim:)öğrenebildinmi canım?

merhaba kızlar bende dün tahlil sonuçlarımı aldım 21 mayısta doktora göstericem hiç bişe anlamadım dodwm sendrom riski 45.8 yazıyo ama bu değerde beta hcg değerim bakalım doktor ne dicek. idrar tahlilime baktım p.h nisan ayında 7 miş ama şuanda 5.5 düşmüş buna göre kızım olacak:) beta hcgya göre ise oğlum bakalım hangisi tutacak:)

Cok tesekkur ederim arkadaslar ..hepinizin ne derdi sıkıntısı varsa rabbim feraha cıkarsin..tanismasak da dua ediyorum hepinize saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri insallahh❤️
aminn inş.

daha cooook aglatacak annesı senı :))

kuzularıma kucuk bı alısverıs yaptım :))

Son düzenleme:
Sorma canim yaa☺️benim ilk bebegim olacak insallah ne kadar zor ve emek isteyen birseymis annelik simdiden anladim..allah saglik versin insallah bizde zevkle bakalim onlara💕
annelerın ayaklarının altında cennet dıye bosuna demıyorlar
Cok guzel cicisler almissin. Gule gule kullansin bebiskolar.Ben de su bulantilari bi atlatayim burda da paylasirim insallah aldiklarimi.

kısa surede paylaskı bı fıkır edınelım tskler :))

dogru degıl bu değerler beta hcg benım ıkılıde 61 cıktı ona göre kız oluyor arkadaşımın degerı 81 olmasıa rağmen cinsiyeti erkek

Benimkide bir hafta önde gidiyor boyu ve kilosu da cetveldekinden büyük ama ben cetveli değiştirmedim sat ne göre hala sağlıklı olsunlar da

Ben degistirdim gelisimini gun gun okuyorum hosuma gidiyor :) evet saglikli olsun bebislerimiz buyuk olsun :)

Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin

Merhaba annelerrrr :)
Bugun birsey farkettim, uzandigimda gobegime baktim bi garip geldi nefesimi tutup oyle baktim yukari asagi mi ik hareketlerle oynuyordu ama ben birsey hisstmiyrm, seyriyor gibi gorunuyor size hic oyle oluyomu yada uzanip nefesinizi tutp bana dermisiniz gobeginiz minik minik yukari asagi oynuyor mu

Bebek hareketimi bu acaba

kalp atısındır cnm :)) sureklı oynamazlar cunku

Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin
canm hayirli olsn Allahm bagslasn ve korusn kuzularmizi bende gun sayyrm safk 13 kaldi balimi gormme

Hadi ya tuh bi an heyecanlanmistim bebistir diye

:) bugun iyi hissediyrn kendimi bulantilarim gecti sanki

Sata gore 14 haftam bitti :) ondanmi acaba

hayırlı olsun canım Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah...

o seğirmeler zamanla artıyomuş hissetmeye başlıyomuşsun ondan sonra

hayırlı olsun canım Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah...

o seğirmeler zamanla artıyomuş hissetmeye başlıyomuşsun ondan sonra

Aaa gercekten mi yaa, cok hevesleniyrm burada okudukca bende hissetmek istyrm

Seninde gobegimde var mi seyrme

Aaa gercekten mi yaa, cok hevesleniyrm burada okudukca bende hissetmek istyrm

Seninde gobegimde var mi seyrme

1-2 kere oldu ama gece özellikle karnım inikken oldu o zaman bile çok heyecanlandım...
böyle gaz gibi değildi farklı bir şeydi..
daha zaten ellerini bacaklarını hissedemeyiz çok küçük ve güçsüzler..
belkide bağlar genişlediği için onu hissediyoruzdur..
ama bebişleride hissetmeye az kaldı...

hayırlısı olsun canım hayırlı evlat olsunlar da gerisi boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…