2014 Kasım Anneleri

gözün aydın canım için rahat olsun

gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Cok tesekkur ederim arkadaslar ..hepinizin ne derdi sıkıntısı varsa rabbim feraha cıkarsin..tanismasak da dua ediyorum hepinize saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri insallahh❤️

Cok tesekkur ederim arkadaslar ..hepinizin ne derdi sıkıntısı varsa rabbim feraha cıkarsin..tanismasak da dua ediyorum hepinize saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri insallahh❤️

Canım gözün aydın😊 Allah hepimizin bebeklerini korusun

kızlar merhaba. aklımda bir parti var oda şudur, kasım annesi doktora gider ve doktora bebeğimin cinsiyetinden emin isen, bir zarfın içine bebeğimizin cinsiyetini yaz ve bize söyleme der.daha sonra doktordan alınan kapalı zarf pastaneye götürülür ve partiye gelecek misafire yetecek kadar büyüklükte pasta siparişi verilir. pastanın dışı beyazdır. kız diyenler pembe erkek tahmini olanlar mavi giymiştir ve pasta kesilir anne, baba ve tüm davetliler o anda pastanın içinden çıkan pembe veyahut mavi renge göre cinsiyeti öğrenir

MAKSAT EĞLENMEK DEĞİL Mİ

aynen öyle canim saglikli olsun gerisi önemli degil.. ama insan merak edio haliyle peki bu yöntem le gecmiste olan dogumlara bakabiliomusun.. 2009 kasim dogumlu kizim var..

Super fikirmis canim :

günaydın annecikleerrr, ben bu hafta 2li taramaya gittiğimde bebeğim olması gerekenden tam bir hafta büyük çıktı böyle başına gelen var mı?? birde cinsiyetimizi öğrenemedik hala

Herkese günaydın, keşke hafta içi zor kalkmama sebep olan uykum, hafta sonları da yanımda olsa da biraz fazla uyusam.. Ama hava çok güzel gibi, herkese mutlu haftasonları..

Günaydın kızlar, bugün kontrolüm var, inşallah güzel haberlerle dönerim, inşallah birazcık da olsa umut vardır..

Günaydın kızlar, bugün kontrolüm var, inşallah güzel haberlerle dönerim, inşallah birazcık da olsa umut vardır..

inşallah canmm..dualarımız seninle..bu arada muğlanın neresindesin bende muğlada yaşıyorumda

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar dün bebeğim ben ayaktayken içimde öyle garip şeyler yaptı ki bi tuhaf oldum sanki bi balık karnımda süzülüyor gibiydi geçenki pıt pıtından sonra çok daha belirgindi bu çok güzel bir duyguymuş ben yine ağladım

Son düzenleme:
günaydın annecikleerrr, ben bu hafta 2li taramaya gittiğimde bebeğim olması gerekenden tam bir hafta büyük çıktı böyle başına gelen var mı?? birde cinsiyetimizi öğrenemedik hala

Benimkide bir hafta önde gidiyor boyu ve kilosu da cetveldekinden büyük ama ben cetveli değiştirmedim sat ne göre hala sağlıklı olsunlar da

Günaydın kızlar mutlu haftasonları herkse

Aynen canım bende gücüm yettiğince istediğim herşeyi almak istiyorum

Günaydın canım dualarımız seninle mutlu haberlerini bekliyoruz

benimde bebeğim sanki içimde yer değiştiriyor gibi hareket ediyor kıyamam yaaaa çookk tatlı

benimde bebeğim sanki içimde yer değiştiriyor gibi hareket ediyor kıyamam yaaaa çookk tatlı

Evet evet balık süzülüyor yada yer değiştiriyor gibi değil mi çok güzeldi en son 3 gün önce pıt pıt yspmıştı bende konuştum şarkılar söyledim sırt üstü uzandım bişey yapmamıştı 3 gün sonra hiç beklemediğim anda ve ayaktayken yapınca şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…