Arkadaslar hatirlarsiniz 15 gun once ense kalinligi 2.8 ciktigi icin kan testi yapilmisti cok sukur rabbime bugun ogrendik temiz cikti sonuc..benim gibi sıkıntıda olan annelere de nasip etsin rabbim iyi haberleri..mutlulugumu sizlerle de paylasmak istedim☺️her doktora gidisimiz buyuk stres oluyo ama nolur sizde hicbirsey icin uzulmeyin bebisleri allaha emanet edelim yeter..
Canan Karatay çocuklarında emzik kullanmamış zararlı diye, ordan etkilenmiştim de, her bilenin doğru bilgilerini alıp yanlış bilgilerini sepete geri atmak lazım.
Teşekkürler :)
Arkadaslar hatirlarsiniz 15 gun once ense kalinligi 2.8 ciktigi icin kan testi yapilmisti cok sukur rabbime bugun ogrendik temiz cikti sonuc..benim gibi sıkıntıda olan annelere de nasip etsin rabbim iyi haberleri..mutlulugumu sizlerle de paylasmak istedim☺️her doktora gidisimiz buyuk stres oluyo ama nolur sizde hicbirsey icin uzulmeyin bebisleri allaha emanet edelim yeter..
Cok tesekkur ederim arkadaslar ..hepinizin ne derdi sıkıntısı varsa rabbim feraha cıkarsin..tanismasak da dua ediyorum hepinize saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri insallahh❤️
Erkek çıkıyor canım, valla bende de erkek çıkıyordu ama dün doktorum kemik yapısı kıza benziyor dedi. Gerçi net konuşmadı ama, sağlıklı olsun yeter.
Doktorum hazır gelmişken bakalım dedi, hem şu cinsiyet meselesini kesin olarak çözmemiz gerek artıkKız erkek fark etmez eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun yeter canım. Allah hayırlı evlat versin herkese.
kızlar merhaba. aklımda bir parti var oda şudur, kasım annesi doktora gider ve doktora bebeğimin cinsiyetinden emin isen, bir zarfın içine bebeğimizin cinsiyetini yaz ve bize söyleme der.daha sonra doktordan alınan kapalı zarf pastaneye götürülür ve partiye gelecek misafire yetecek kadar büyüklükte pasta siparişi verilir. pastanın dışı beyazdır. kız diyenler pembe erkek tahmini olanlar mavi giymiştir ve pasta kesilir anne, baba ve tüm davetliler o anda pastanın içinden çıkan pembe veyahut mavi renge göre cinsiyeti öğrenir
MAKSAT EĞLENMEK DEĞİL Mİ
Günaydın kızlar, bugün kontrolüm var, inşallah güzel haberlerle dönerim, inşallah birazcık da olsa umut vardır..
günaydın annecikleerrr, ben bu hafta 2li taramaya gittiğimde bebeğim olması gerekenden tam bir hafta büyük çıktı böyle başına gelen var mı?? birde cinsiyetimizi öğrenemedik hala
Ben heralde şifonyerli gardroplu park yataklı bi oda yaparım gibi geliyo. süs yaparım ama, halısı malısı cici olcak, dediğin gibi, kendimi tatmin etmek için.
Eskiden yokluk vardı, park yatak ve bezleme masasından sonra çocuk olarak bana bişiy alınamadı, durumlar bozulunca. İçimde kalmış galiba artık perdeler artık halılar görmekten, şimdi allaha şükür durumum oldukça bkunu çıkarmadan yapmaya çalışacağım bişeyler :)
Günaydın kızlar, bugün kontrolüm var, inşallah güzel haberlerle dönerim, inşallah birazcık da olsa umut vardır..
benimde bebeğim sanki içimde yer değiştiriyor gibi hareket ediyor kıyamam yaaaa çookk tatlıGünaydın arkadaşlar dün bebeğim ben ayaktayken içimde öyle garip şeyler yaptı ki bi tuhaf oldumsanki bi balık karnımda süzülüyor gibiydi geçenki pıt pıtından sonra çok daha belirgindi bu çok güzel bir duyguymuş ben yine ağladım
benimde bebeğim sanki içimde yer değiştiriyor gibi hareket ediyor kıyamam yaaaa çookk tatlı
Benim idrar ph 6.5 ve kiz. Umarim istedigin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?