2014 Kasım Anneleri

Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin

hayırlı olsun, ben de öğrenmek istiyorum artık, sanırım ay sonunu bekleyemeyeceğim, pazartesi başka bir doktora mı gitsem acaba

hayırlı olsun, ben de öğrenmek istiyorum artık, sanırım ay sonunu bekleyemeyeceğim, pazartesi başka bir doktora mı gitsem acaba

başka dokora da başka hastaneye de gitsek nafile göstermeyince göstermiyor keratalar... nasipse benim de salı günü randevum var 15 gün önce gitmiştim
daha belli değildi bakalım kısmet...

slm arkadaslar ben araniza yeni katildim bende 13 haftalik hamileyim cinsiyetini bu haftalarda ogrenen varmi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cinsiyetini ogrenen arkadasim kac haftaliksin hayirli olsun buarada Rabbim kucaginada alamayi nasip etsin

Bende 12.haftadayken erkege benziyor dedi. Bakalim 14de tekrar gidecegim ne diyecek

ya bende gidim dedim ama bu haftalarda hep erkek derlermis cikintidan dolayi ama iyi bi dr olursa ne olursa olsun soyluyormus bakalim bnde hazirani beklicem artik

Son düzenleme:
Kızlar yarın ciciler alıcam bir iki tane 0-3 ay yandan cıt cıtlıları tercih etmek gerekiyormus body tarzında olanları değil bunuda geçen gün öğrendim

Hadi ya tuh bi an heyecanlanmistim bebistir diye

:) bugun iyi hissediyrn kendimi bulantilarim gecti sanki

Sata gore 14 haftam bitti :) ondanmi acaba
az kaldı sabret :)
cinsiyetini ogrenen arkadasim kac haftaliksin hayirli olsun buarada Rabbim kucaginada alamayi nasip etsin

15. haftada ogrenmıstım
Kızlar yarın ciciler alıcam bir iki tane 0-3 ay yandan cıt cıtlıları tercih etmek gerekiyormus body tarzında olanları değil bunuda geçen gün öğrendim

cok kucuk seyler ama cnm bırden buyuyorlar:) bakma bnm kucuk aldıgıma onu bıle dolduramayacaklar ıkız oldukları ıcın

Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..

slm arkadaslar ben araniza yeni katildim bende 13 haftalik hamileyim cinsiyetini bu haftalarda ogrenen varmi acaba?

hoşgeldinn..geçen hafta kız diye tahminde bulundu dr(12haftalıkken)doğrumu bilmem

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar elektronik baskülle 2 defa tartıldım (vücudun yağ, su oranlarını ölçen) hamile olduğumu unutarak ve zararlıymış doğru mu

hoşgeldinn..geçen hafta kız diye tahminde bulundu dr(12haftalıkken)doğrumu bilmem

Benim de 12. Haftamda kız diye tahminde bulundu ama ben kendimi şartlandırmıyorum kıza çok erken yazıyor çünkü internette 12.hafta için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de 12. Haftamda kız diye tahminde bulundu ama ben kendimi şartlandırmıyorum kıza çok erken yazıyor çünkü internette 12.hafta için

haklısın ben nakadar şartlandırmak istemesemde alıştım sanırım..başından beri kız hissediyodum ..bakalım hayırlı evlat olsunlarda mühim değil..şimdi kaç haftalıksın canmm..doktor bana 15.haftada gel net bişe söylerim dedi

Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..

Ya canım inanamıyorum. Ne diyeceğimide şaşırdım inan. Allah sağlık ve sabır versin. En son geçirdiğin rahatsızlıktan sonra mı oldu? merak ediyorum ama senide üzmek istemiyorum.

Allahım sana en kısa sürede, tekrar güzel bebekler nasip etsin inşallah..

Ben 9.haftamda ultrasona girdiğimde kolu bacağı çok oynuyordu büyükler erkek olur o zaman demişlerdi kendimi ona şartlandırmıştım ama kız çocuklarını da öyle seviyorum ki doktor 12 de kıza benziyor diyince sevindim ama yine de kızım olacak diyemiyorum zaten ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse.dediğin gibi hayırlı evlat olsun gerisi hiiiç mühim değil.14.haftadayım 2 Haziran'da randevum var inşallah o zaman benimki de kesinleşir 😊

h.buldum dogrudur cnm oglumu 12 haftada ogrenmistim bunda biraz gec ogrenim diye bekliyorum meraktan catlicam hayirlisi olsun diyelim artik

bende kızı duyunca sevindim ne yalan sölimm..paylaş mutlaka dr dan gelince..hayırlısıyla dünyaya getirip..sağlıkla büyütürüz inşallah

Amiin inşallah canım benim paylaşırım tabi. Senin doğum 20kasım görünüyor benim de 18 akrep olacaklar sanırım hırslı çalışkan ve cömert tanıdığım akrep bayanları 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…