Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin
hayırlı olsun, ben de öğrenmek istiyorum artık, sanırım ay sonunu bekleyemeyeceğim, pazartesi başka bir doktora mı gitsem acaba
az kaldı sabret :)Hadi ya tuh bi an heyecanlanmistim bebistir diye
:) bugun iyi hissediyrn kendimi bulantilarim gecti sanki
Sata gore 14 haftam bitti :) ondanmi acaba
15. haftada ogrenmıstımcinsiyetini ogrenen arkadasim kac haftaliksin hayirli olsun buarada Rabbim kucaginada alamayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yarın ciciler alıcam bir iki tane0-3 ay yandan cıt cıtlıları tercih etmek gerekiyormus body tarzında olanları değil bunuda geçen gün öğrendim
Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..
slm arkadaslar ben araniza yeni katildim bende 13 haftalik hamileyim cinsiyetini bu haftalarda ogrenen varmi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldinn..geçen hafta kız diye tahminde bulundu dr(12haftalıkken)doğrumu bilmem
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..
Benim de 12. Haftamda kız diye tahminde bulundu ama ben kendimi şartlandırmıyorum kıza çok erken yazıyor çünkü internette 12.hafta için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın ben nakadar şartlandırmak istemesemde alıştım sanırım..başından beri kız hissediyodum ..bakalım hayırlı evlat olsunlarda mühim değil..şimdi kaç haftalıksın canmm..doktor bana 15.haftada gel net bişe söylerim dedi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 9.haftamda ultrasona girdiğimde kolu bacağı çok oynuyordu büyükler erkek olur o zaman demişlerdi kendimi ona şartlandırmıştım ama kız çocuklarını da öyle seviyorum ki doktor 12 de kıza benziyor diyince sevindim ama yine de kızım olacak diyemiyorum zaten ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse.dediğin gibi hayırlı evlat olsun gerisi hiiiç mühim değil.14.haftadayım 2 Haziran'da randevum var inşallah o zaman benimki de kesinleşir 😊
bende kızı duyunca sevindim ne yalan sölimm..paylaş mutlaka dr dan gelince..hayırlısıyla dünyaya getirip..sağlıkla büyütürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?