2014 Kasım Anneleri

bnmde ilk basindan beri kiz doguyor icime ama bide kiz istedigimden sanirim erkek diyince yanilma pek olmuyormus ama kizda cok oluyomus bende o yuzden heveslenmemek icin gitmiyorum dra haziranin 4 de randevum bkalm Rabbim neyi nasip edecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

simdi burdaki arkadaslarin dogumu hep kasimda mi olacak bu sene nrkadar cok hamile var

Son düzenleme:
akrep görünüyo valla canmm..benimde kız kardeşim ve 2halam akrep..ve aynen dediğin gibi..ben yayım ama yay olmasını istemem sanki..hırs yok çaba yok..olduğuyla yetinen bulduğuyla sevinen bi tipim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

akrep görünüyo valla canmm..benimde kız kardeşim ve 2halam akrep..ve aynen dediğin gibi..ben yayım ama yay olmasını istemem sanki..hırs yok çaba yok..olduğuyla yetinen bulduğuyla sevinen bi tipim:)

Ben Aslanım Aslan olsun isterdim ama hiiç burç düşünmeden gittim tedaviye 😄 sen benden iyi tanıyorsun o zaman akrepleri sevinebilirim iyi bir burçmuş o zaman 😊

Benim de 2haziranda belli olacak kısmetse.hayırlısı inşallah.ama kız çocuk da çok başka 😄

Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..

Çok geçmiş olsun canım..Helal olsun birşey yapmadık ki,Allah gönlüne göre versin.

evet canmm gerçekten karakterliler..ama sırf burçla da olmuyo sanırım..genetik yatkınlıklarıda önemli..bizimm bebişlerimiz onlarr hiç önemli değil ne burcu olduğu..benimde eşim aslan..iyi anlaştığım bi burçtur..çokta severim :)

cnm ben akrep burcuyum erkekleride kadinlarida ayri guzel huylara sahipler tabi kin disinda ama Allahtan iki grubu var biri havada biri karada ben havadan olanim kin nedir bilmem Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin ins

haftamız aynı gibi,listede senin bebeğini erkek görmüştüm şaşırdım ne kadar erken belli olmuş diye benimki ne zaman belli olacak diyordum doktor erken dedi 16'ya gidecm.

Ben hangi siteyi okusam ilk gebelikte 20.haftadan önce hissedilen bagirsak hareketleridir diyor yeni dogum yapan arkadaslarima sordum 20. Haftadan sonra hareket etmeye baslayinca anlicaksin onceki hareketlerin yaniltici oldugunu diyolar ben 16. haftadayim bisey hissetmiyorum acikcasi

Katılıyorum sana ,çok iddia eden var hatta 13.haftada hissediyorum diye yorumlar okudum ama imkanı yok bence de.

Benim bebeğimde akrep burcu olcak ve çok üzülüyorum. Şu an öğretmnlk yapıyorum çalıştığım kurumda 2 müdürümüz ve memurumuz akrep burcu. 1 Sene de 10 yaş yaşlandırdılar hepimizi. Süreki iftiralar, hakaretler, ne konuşuyosak ağzımızdan laf alıp onu değiştirerek kullanmalar . Umarım çocuklarımız karakteri sağlam,hayırlı insanlar olurlar

haftamız aynı gibi,listede senin bebeğini erkek görmüştüm şaşırdım ne kadar erken belli olmuş diye benimki ne zaman belli olacak diyordum doktor erken dedi 16'ya gidecm.

canım benimki 10 haftalıktı devletteki doktor erkek gibi dedi..ki ben bişe sormamıştım(yuh dedim bu kadar çabuk nası yani)12 haftalıkken özeldeki dr kıza benziyo dedi..3hafta sonra belli olcak sanırım..ii ce çorba oldu kafam:)

Katılıyorum sana ,çok iddia eden var hatta 13.haftada hissediyorum diye yorumlar okudum ama imkanı yok bence de.

Şuan suyu cok fazla bebislerimizin yeri genis rahim duvarina temas etmiyorlar sabirli olmak lazim Rabbim nasip ederse bol bol hissedicez zaten

dediğim gibi canmm hiç üzülme burç bi yere kadar belirler..yetiştirme ve karakter daha önemli ..çok iyi akreplerde çıkıyo ama..aminn hayırlı evlatlar olurlar inş

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende de sanki karnimda yilan geziyor gibi biseyler kivriliyor suzuluyor icimde ilk bebek diyorum ama sonra afederseniz bagirsaklarim harekete geciyor ve lavaboya gidiyorum ilk haftalarda seyirmeler olunca erkek derler bnm oglumda hissetmeden seyirmeleri oldu bunda da seyirmeler 8 haftada olunca bebekmi oynuyor diye dra sordum hayir gazdir dedi

bencede..hisstetmek istediğimiz için öle geliyo..gerçek hareketleri görünce farkı anlıcaz zaten

aminn canmm inş

bide bu sene kiz senesi diyolar facedeki sayfalarda da yogunluk kiz bu senenin ama gecen senelrden hep erkek bizlerinde belli olsn ozman neyin ne oldugu anlasilir hayirlisiyla ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…