Amiin inşallah canım benim paylaşırım tabi. Senin doğum 20kasım görünüyor benim de 18 akrep olacaklar sanırım hırslı çalışkan ve cömert tanıdığım akrep bayanları 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
akrep görünüyo valla canmm..benimde kız kardeşim ve 2halam akrep..ve aynen dediğin gibi..ben yayım ama yay olmasını istemem sanki..hırs yok çaba yok..olduğuyla yetinen bulduğuyla sevinen bi tipim:)
bnmde ilk basindan beri kiz doguyor icime ama bide kiz istedigimden sanirim erkek diyince yanilma pek olmuyormus ama kizda cok oluyomus bende o yuzden heveslenmemek icin gitmiyorum dra haziranin 4 de randevum bkalm Rabbim neyi nasip edecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..
Ben Aslanım Aslan olsun isterdim ama hiiç burç düşünmeden gittim tedaviye 😄 sen benden iyi tanıyorsun o zaman akrepleri sevinebilirim iyi bir burçmuş o zaman 😊
bende kızı duyunca sevindim ne yalan sölimm..paylaş mutlaka dr dan gelince..hayırlısıyla dünyaya getirip..sağlıkla büyütürüz inşallah
Merhaba annelerrrr :)
Bugun birsey farkettim, uzandigimda gobegime baktim bi garip geldi nefesimi tutup oyle baktim yukari asagi mi ik hareketlerle oynuyordu ama ben birsey hisstmiyrm, seyriyor gibi gorunuyor size hic oyle oluyomu yada uzanip nefesinizi tutp bana dermisiniz gobeginiz minik minik yukari asagi oynuyor mu
Bebek hareketimi bu acaba
Ben hangi siteyi okusam ilk gebelikte 20.haftadan önce hissedilen bagirsak hareketleridir diyor yeni dogum yapan arkadaslarima sordum 20. Haftadan sonra hareket etmeye baslayinca anlicaksin onceki hareketlerin yaniltici oldugunu diyolar ben 16. haftadayim bisey hissetmiyorum acikcasi
evet canmm gerçekten karakterliler..ama sırf burçla da olmuyo sanırım..genetik yatkınlıklarıda önemli..bizimm bebişlerimiz onlarr hiç önemli değil ne burcu olduğu..benimde eşim aslan..iyi anlaştığım bi burçtur..çokta severim :)
haftamız aynı gibi,listede senin bebeğini erkek görmüştüm şaşırdım ne kadar erken belli olmuş diye benimki ne zaman belli olacak diyordumdoktor erken dedi 16'ya gidecm.
Katılıyorum sana ,çok iddia eden var hatta 13.haftada hissediyorum diye yorumlar okudum ama imkanı yok bence de.
Benim bebeğimde akrep burcu olcak ve çok üzülüyorum. Şu an öğretmnlk yapıyorum çalıştığım kurumda 2 müdürümüz ve memurumuz akrep burcu. 1 Sene de 10 yaş yaşlandırdılar hepimizi. Süreki iftiralar, hakaretler, ne konuşuyosak ağzımızdan laf alıp onu değiştirerek kullanmalar . Umarım çocuklarımız karakteri sağlam,hayırlı insanlar olurlar
Katılıyorum sana ,çok iddia eden var hatta 13.haftada hissediyorum diye yorumlar okudum ama imkanı yok bence de.
cnm ben akrep burcuyum erkekleride kadinlarida ayri guzel huylara sahipler tabi kin disinda ama Allahtan iki grubu var biri havada biri karada ben havadan olanim kin nedir bilmem Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?