2014 Kasım Anneleri

18 Kasıma inşallah benim doğumum seninki ne zaman?

valla bizim topik erkek dolu bende bu sene erkek senesi olduğunu düşünüyordum

Tabi tabi özellikle aldığı eğitim terbiye oluşturuyor karakteri.iş bizde bitiyor Rabbim iyi evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hepimize 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aminnn..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..

çok çok geçmiş olsun canım ALLAH sna sabırlar versin inşallah hakkında hayırlı olan bi zamanda tekrar bebişlerin olur ve kucağına alırsın

Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun isim düşündünüz mü?Cinsiyetten sonra artık isimlerini konuşuruz

valla bizim topik erkek dolu bende bu sene erkek senesi olduğunu düşünüyordum

dogrudur cnm belki ben yanlis biliyorumdur 2014 un ilk bebegi kiz olunca dediler bu sne kiz senesi diye ya eli ayagi duzgun hayirli saglikli evlatlar olsunlarda Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
18 Kasıma inşallah benim doğumum seninki ne zaman?

son adet tarihime göre 20kasım..ama ultrason 26 kasım dio(ovülasyon testi yapmıştım geç yumurtladım)ben sezeryan düşünüyorum ondan kasının ortalarına denk gelir allah izin verirse..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın aslında bebeğe konulan isim, nasıl yetiştirldiği de önemli karamsar olamamk lazım. Malesef karamsarlğm kötü tecrübeden

amin canım inşallah bana erkek sana k,da kız nasip etsin sağlıklı ve hayırlı

Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 15. Hafta içindeyim. Benim ilk hamileliğim değil tecrübesiz değilim fakat bilmiyorum yaş ilerlediği içinmi nedir bi tuhaf gidiyo hamileliğim. Bu zamana kadar 5kg aldım ellerim ayaklarım ciddi şişiyor halsizlik uyku isteği hat safhada...
Benim gibi olan , bu tür sıkıntıları yaşayan varmı aranızda??

Hoşgeldin ,hayırlı olsun bebeğinhepimiz yaşıyoruz yaşadığın şeylerin çoğunu, zamanla daha iyi oluruz inşallah.

inan bende sendenim 13 haftaligim ve ikinci hamileligim ilkide buda hic umdugum gibi olmadi hatta bu hamileligim ilkine gore daha agir geciyor bende 4 kilo aldim ve sisdim nedense hic halim yok nefes darligi cok yasiyorum insaallah bian once gecer ilkindeki gibi 9 ay surmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben de öğretmenim, akrep burcuyum. Sevgili idarecilerim akrep değil ama onlarda çektiriyor valla. Bence bu kişilk meselesi. Ben de kardeşim de akrep, birimiz hava grubu diğerimiz kara denilen ve ikimizde çok yumuşak karakterliyiz. Ben burcumu seviyorum. Her burçta olumsuz yönler var. Olumsuz düşünmeyin ya. Tam tersi ayakları sağlam basan, güçlü, kendinden emin çocuklarımız olacak böyle düşünün.

Hoşgeldin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben de 14.haftanın içindeyim ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse.daha kilo almadım ben zaten 72-73 ile başladım ne kadar geç alırsam o kadar iyi.mide ekşimesi karın ve bel ağrım var.bir de geçtiğimiz hafta ufak bir lekelenmem oldu çok ayakta durmamaya çalışıyorum

hg benımde ıkıncı bebegım ama cogu seyı unutmusum

Bende 700 gr almıştım son dr kontrolümde 200 gr vermişim 6. Aya kadar böyle götürmeyi planlıyorum inşallah sağlıklı doğumlar yaşarız

Bende 700 gr almıştım son dr kontrolümde 200 gr vermişim 6. Aya kadar böyle götürmeyi planlıyorum inşallah sağlıklı doğumlar yaşarız

Âmin inşallah ben de 12.haftada tartıldığımda 6.haftadakinden 1,3 kg az çıkınca çok sevinmiştim 😊bakalım bir dahakine ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…