canım benimki 10 haftalıktı devletteki doktor erkek gibi dedi..ki ben bişe sormamıştım(yuh dedim bu kadar çabuk nası yani)12 haftalıkken özeldeki dr kıza benziyo dedi..3hafta sonra belli olcak sanırım..ii ce çorba oldu kafam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bide bu sene kiz senesi diyolar facedeki sayfalarda da yogunluk kiz bu senenin ama gecen senelrden hep erkek bizlerinde belli olsn ozman neyin ne oldugu anlasilir hayirlisiyla ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
simdi burdaki arkadaslarin dogumu hep kasimda mi olacak bu sene nrkadar cok hamile var
evet canmm gerçekten karakterliler..ama sırf burçla da olmuyo sanırım..genetik yatkınlıklarıda önemli..bizimm bebişlerimiz onlarr hiç önemli değil ne burcu olduğu..benimde eşim aslan..iyi anlaştığım bi burçtur..çokta severim :)
Tabi tabi özellikle aldığı eğitim terbiye oluşturuyor karakteri.iş bizde bitiyor Rabbim iyi evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hepimize 😊
Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..
Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin
valla bizim topik erkek dolu bende bu sene erkek senesi olduğunu düşünüyordum
18 Kasıma inşallah benim doğumum seninki ne zaman?
dediğim gibi canmm hiç üzülme burç bi yere kadar belirler..yetiştirme ve karakter daha önemli ..çok iyi akreplerde çıkıyo ama..aminn hayırlı evlatlar olurlar inş
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dogrudur cnm belki ben yanlis biliyorumdur 2014 un ilk bebegi kiz olunca dediler bu sne kiz senesi diye ya eli ayagi duzgun hayirli saglikli evlatlar olsunlarda Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin
Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 15. Hafta içindeyim. Benim ilk hamileliğim değil tecrübesiz değilim fakat bilmiyorum yaş ilerlediği içinmi nedir bi tuhaf gidiyo hamileliğim. Bu zamana kadar 5kg aldım ellerim ayaklarım ciddi şişiyor halsizlik uyku isteği hat safhada...
Benim gibi olan , bu tür sıkıntıları yaşayan varmı aranızda??
amin canım inşallah bana erkek sana k,da kız nasip etsin sağlıklı ve hayırlı
Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 15. Hafta içindeyim. Benim ilk hamileliğim değil tecrübesiz değilim fakat bilmiyorum yaş ilerlediği içinmi nedir bi tuhaf gidiyo hamileliğim. Bu zamana kadar 5kg aldım ellerim ayaklarım ciddi şişiyor halsizlik uyku isteği hat safhada...
Benim bebeğimde akrep burcu olcak ve çok üzülüyorum. Şu an öğretmnlk yapıyorum çalıştığım kurumda 2 müdürümüz ve memurumuz akrep burcu. 1 Sene de 10 yaş yaşlandırdılar hepimizi. Süreki iftiralar, hakaretler, ne konuşuyosak ağzımızdan laf alıp onu değiştirerek kullanmalar . Umarım çocuklarımız karakteri sağlam,hayırlı insanlar olurlar
Hoşgeldin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben de 14.haftanın içindeyim ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse.daha kilo almadım ben zaten 72-73 ile başladım ne kadar geç alırsam o kadar iyi.mide ekşimesi karın ve bel ağrım var.bir de geçtiğimiz hafta ufak bir lekelenmem oldu çok ayakta durmamaya çalışıyorum
Bende 700 gr almıştım son dr kontrolümde 200 gr vermişim6. Aya kadar böyle götürmeyi planlıyorum inşallah sağlıklı doğumlar yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?