Ben Aslanım Aslan olsun isterdim ama hiiç burç düşünmeden gittim tedaviye 😄 sen benden iyi tanıyorsun o zaman akrepleri sevinebilirim iyi bir burçmuş o zaman 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..
Âmin inşallah ben de 12.haftada tartıldığımda 6.haftadakinden 1,3 kg az çıkınca çok sevinmiştim 😊bakalım bir dahakine ne olacak
canım ben de öğretmenim, akrep burcuyum. Sevgili idarecilerim akrep değil ama onlarda çektiriyor valla. Bence bu kişilk meselesi. Ben de kardeşim de akrep, birimiz hava grubu diğerimiz kara denilen ve ikimizde çok yumuşak karakterliyiz. Ben burcumu seviyorum. Her burçta olumsuz yönler var. Olumsuz düşünmeyin ya. Tam tersi ayakları sağlam basan, güçlü, kendinden emin çocuklarımız olacak böyle düşünün.
Amiin inşallah canım benim paylaşırım tabi. Senin doğum 20kasım görünüyor benim de 18 akrep olacaklar sanırım hırslı çalışkan ve cömert tanıdığım akrep bayanları 😊
Benim de 20. Kasım doğum görünüyor..bu arada ben de akrepim ama her şeyi takarlar çok yıpratırlar kendisini, yavrum benim gibi olmaz inş
Ben aslanım ama ben de öyleyim inşallah öyle olmazlar😊 günleriniz nasıl geçiyor benim ağzımın tadı öyle bozuk ki hiç geçmiyor bulantılar azaldı iştah açıldı ama ağız tadım düzelmiyor
Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 15. Hafta içindeyim. Benim ilk hamileliğim değil tecrübesiz değilim fakat bilmiyorum yaş ilerlediği içinmi nedir bi tuhaf gidiyo hamileliğim. Bu zamana kadar 5kg aldım ellerim ayaklarım ciddi şişiyor halsizlik uyku isteği hat safhada...
Benim gibi olan , bu tür sıkıntıları yaşayan varmı aranızda??
Tatlım burda biri yazmıştı
idrar tahlilinde yazan ph değeri 6,5 üzerindeyse erkekmiş diye benim 7 idi
inş. Allah sana sağlıklı bir erkek evlat verir gönlüne göre
ya kızlar benim idrar tahlilindeki ph 6,5 muş şimdi benim cinsiyet ne oluyor erkek mi tam sınırda kalmış
Alakası yok benim sonucum 8 ,doktorum kıza benziyor dedi buna göre kesin erkekbence saçma
Alakası yok benim sonucum 8 ,doktorum kıza benziyor dedi buna göre kesin erkekbence saçma
sana kaçıncı haftada tahminde bulundu canmm..bana 12.haftada kıza benziyo dedi merak içindeyim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saçma olabilir cinsiyeti öğrenene kadar tahmin yürütme işte bizimkidoktor randevum ayın sonunda ama ben meraktan çatlıcam o yüzden hemen hemen böyle cinsiyet için tahmin oluşturan bütün hesaplamalara bakıyorum
Kızlar merhaba 2haftadır baş ağrısı ile uğraşıyorum bir gidiyor bir geliyor.ne zaman geçer acaba😔doktorlarda bu haftalarda olabilir diyo,aranızda benim gibi olan var mı?cumartesi randevum var bakalım ne diecek doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?