2014 Kasım Anneleri

Canim bende akrebim yillardir burcumdan okadar memnunumki hep cocugum akrep olsun isterdim
Hesaplamadan sanirim oyle nasip olucak olursa
Gercekten karakterleri saglam iyi bir dost comert yere saglam basan kendine guvenen guvenilir durust kin bende hic yok
Kindar derler mesela
Cok rahat kafasina gereksiz bos seyleri takmayan ne sayiyim daha 😃
Begendigim ozellikleri bunlar
He bi rahatsiz oldugum huyum herseyi sonuna kadar kotu yonunden dusunmek
Biraz daha iyi mutlu bakabilsin diye yay olsunda olabilir diyorum suan yaylar biraz polyannadir arkadasim var ordan biliyorum
Gerci oda ne kadar dogru bilmiyorum ama
Mutlu huzurlu pozitif sevgi dolu bi cocuk olsun istiyorum insallah saglikla hayirla bol berketle gelsin insallah

Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..

Akasya, cok cok uzuldum arkadasim, kederini butun kalbimle paylasiyorum... Keske elimden bir sey gelse, yaninda olabilsem.

Umuyorum ve diliyorum ki Allah sana en kisa zamanda saglikli, hayirli evlatlar versin. Kendini cok yipratma, bundan sonrasi icin herseyin en guzeli seninle ve esinle olsun insallah.

Amiiin hepimizin inşallah.evet bende kindar olurlar biliyordum ama bi arkadaşım hiç kin gütmez ama teyzem kincidir mesela fıtrat meselesi demek ki çok güzel tanımlamışsın canım akrepleri sağolasın 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Msjınız içimi rahatlattı :) Endişe doluydum

Benim de 20. Kasım doğum görünüyor..bu arada ben de akrepim ama her şeyi takarlar çok yıpratırlar kendisini, yavrum benim gibi olmaz inş

Benim de 20. Kasım doğum görünüyor..bu arada ben de akrepim ama her şeyi takarlar çok yıpratırlar kendisini, yavrum benim gibi olmaz inş

Ben aslanım ama ben de öyleyim inşallah öyle olmazlar😊 günleriniz nasıl geçiyor benim ağzımın tadı öyle bozuk ki hiç geçmiyor bulantılar azaldı iştah açıldı ama ağız tadım düzelmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vala uyku modundaydım ben..çok uyuyorum. Yavaş yavaş iyi oluyorum sanki..üç ayı atlatık şükür artık iyi oluruz.. :)

hoşgeldin benimde ikinci hamileliğim ama inan ilkine göre çok farklı geçiyor inş. bu günleri sağlıkla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Tatlım burda biri yazmıştı
idrar tahlilinde yazan ph değeri 6,5 üzerindeyse erkekmiş diye benim 7 idi
inş. Allah sana sağlıklı bir erkek evlat verir gönlüne göre

ya kızlar benim idrar tahlilindeki ph 6,5 muş şimdi benim cinsiyet ne oluyor erkek mi tam sınırda kalmış

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 2haftadır baş ağrısı ile uğraşıyorum bir gidiyor bir geliyor.ne zaman geçer acaba😔doktorlarda bu haftalarda olabilir diyo,aranızda benim gibi olan var mı?cumartesi randevum var bakalım ne diecek doktorum.

Alakası yok benim sonucum 8 ,doktorum kıza benziyor dedi buna göre kesin erkek bence saçma

saçma olabilir cinsiyeti öğrenene kadar tahmin yürütme işte bizimki doktor randevum ayın sonunda ama ben meraktan çatlıcam o yüzden hemen hemen böyle cinsiyet için tahmin oluşturan bütün hesaplamalara bakıyorum

Alakası yok benim sonucum 8 ,doktorum kıza benziyor dedi buna göre kesin erkek bence saçma

sana kaçıncı haftada tahminde bulundu canmm..bana 12.haftada kıza benziyo dedi merak içindeyim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi bakalım doğru çıkacak mı senin tahminler ,haftaya kesin öğrenirsin az kalmış

evet oluyo, parol kullanabilirsin zararsız tek ağrı kesici

mrb arkadaslar normalde aralik annesiyim ama topikteki arkadaslar cok sonradan gelio ..ama sanki kasim annesi olcam gibi su anda 12. haftaya girdim ve bebgim 3 gün daha önde gidiyormus ..haftayada ikili testim var bakalim önce hayirlisi..
bu topikteki annisler cinsiyet tahminine baslamislar bende cok merak ediyorum ilk bebegim ve ilk günden beri erkek doguyo icime..
herkese kolay gebelikler gecirmek dilegiyle

Arkadaşlar ben çok tedirginim ya. İlk baştan bu yana yok bebek var mı yok kalp atışı var mı, yok gelişimi iyi mi, Benim gibi olan var mı? Sürekli aklıma bir şeyler geliyor. kontrolüm ay sonu ama hem bebeğimin sağlığını hem de cinsiyetini artık çoook merak ediyorum. Yarın başka bir doktordan randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır ve cinsiyetini öğrenebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…