2014 Kasım Anneleri

Malesef canim bende oyleyim surekli kendimi kontrol ediyorum belim agriyinca goguslerim sizlayinca mutlu oluyorum hersey yolunda diye☺️su bebisleri bi hissedelim ozaman bitecek bu sıkıntılar insallah

Yalnız değilsin canım ben de ilk günden beri tedirginim ki 8 haftalık gebeyken bi de karaciğer enzimlerim yükseldi daha bi tedirgin oldum; neyse ki sıkıntı olmadan düşmeye başladı.. Şimdi her kontrole gidişimde korka korka gidiyorum hatta ultrasonda bebeğimi görmeden içim rahat etmiyor; kontroller arasında da da gidiyorum hatta doktoruma... ama doktorum sık sık ultrasona girerek bebeğine daha çok zarar veriyosun bücürüğün keyfi yerinde bence rahatını bozma dedi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayirli aksamlar arkadaslar bu kan degeriyle ilgili bende bi soru sornak istiyorum izninizle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ikili testte degilde ilk hamile oldugumuzu ogrendigimiz zaman kan testi yaptiriyoruz ya cikan sonuc 1500 den fazla olursa ya ikiz gebelik yada kiz bebek olma olasiligi fazlaymis diyolar dogrumudur acaba?

bahsettiğin şey beta hcg değeridir ve onun sadece gebeliğin haftalarıyla ilgisi vardır cinsiyetle yok yani

mrb bende aslında aralık annesı sayılırım. kasım 30 dogum tarıhım. benımde salı gunu ıkılı testım var bakalım hayırlısı. ınsallah guzel sonuclar alırız. benımde ılk bebısım olacak allah ızın ederse ve bende cınsıyetını cok merak edıyorum. yarın 13. haftaya gırcem. ıns doktor bı tahmınde bulunur. ben cın takvımıne ve hucre sayısına gore olan dogum tahmınlerıne baktım. ıkısınde de erkek cıkıyor. ama ben bunların herkeste gecerlı olduguna ınanmadıgımdan sadece zaman gecırıyorum ıste

mrb selcan. kanda gebelık testının cınsıyetle hıc bı alakası yok. hamıle oldugundan emın olmak ıcın yapılır o test. ve hergun ıkı katına cıkar. sonucun 1500 cıktıysa ertesı gun 3000 kusur olurç bunun cınsıyetle degıl annelık hormonları ıle alakası var

bende aynı dertten muzdarıbım. ben tüp bebek annesı olacagım o yuzden ılk gunden berı bu versveselerle yasıyorum. her hafta ultrasona gırdım. doktor 3 hafta sonra gel dedı ama ben rahat edemedım son ıkı haftadır gıdıyorum bu haftada gıdecegım:18: gecen hafta sonu bıraz fazla yürüyüs yaptım aksamında bas agrım oldu kustum falan ertesı gun hemen doktora gıttım. ınsallah yarın hersey gonlunce olur

arkadaslar ben ılk 3 ayı bugun bıtırdım ve tartıldım. 62 kilo olmusum. 59 kılo ıle hamıle kalmıstım. ama gıydıgım pantolonların falan hıc bırı olmuyor galıba siskinligim cok fazla. gobegımde ılk gebelıgım olmasına ragmen cok cıktı neden anlamıyorum gercı bebek saglıklı plsunda kılo benım ıcın sorun degıl. ama garıbıme gıttı esofman aldım onceden M giyiyordum sımdı battal verdıler:44:

arkadaslar ben ılk 3 ayı bugun bıtırdım ve tartıldım. 62 kilo olmusum. 59 kılo ıle hamıle kalmıstım. ama gıydıgım pantolonların falan hıc bırı olmuyor galıba siskinligim cok fazla. gobegımde ılk gebelıgım olmasına ragmen cok cıktı neden anlamıyorum gercı bebek saglıklı plsunda kılo benım ıcın sorun degıl. ama garıbıme gıttı esofman aldım onceden M giyiyordum sımdı battal verdıler:44:
Ben de ayni.3 kilo aldim ama gobegim cok cikti.sanki 3 aylik degil 5 aylik gibi :) inş normal boyutlarda gebeligi tamamlariz

Son düzenleme:
Malesef canim bende oyleyim surekli kendimi kontrol ediyorum belim agriyinca goguslerim sizlayinca mutlu oluyorum hersey yolunda diye☺️su bebisleri bi hissedelim ozaman bitecek bu sıkıntılar insallah

cevaplarınız için teşekkür ediyorum kızlar. Demekki hamilelğin doğasında var bu tedirginlik. İçim rahatladı kendime kızıyordum niye böyleyim diye. Allah hepimize sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin. Korktuğumuz hiçbir şeyle imtihan olmayalım inşallah.

Kizlar benim bebeğim 5 gün geriden geliyordu aralikta dogacakti ama yetistik size 30 kasim beklenen dogum maşallah bende bugün 12haftami bitirdim. Benimde göbüş çıktı yalnız degilsiniz

Sorma canim benim gibi tedirgini yoktur sanirim, benim aklima negatif olabilecek ne varsa hep geliyor hep bi korku halindeyim. rabbim saglikla dogurup buyutmemizi nasip etsin acilarini kayiplarini gostermesin, daha once dusuk yapmis olmakta ayrica bir tedirginlik katiyor. Senin bebisinde iyidir annesi bende dayanamadim hazirana bekleyemedim gittim cumartesi ultrasona hem sagligina hem cinsiyetine bakildi cok sukur insallah hep iyi guzel buyurler

Cumartesi günü kontrole gittim, tamamiyle sağlığıma kavuştum gibi gördü
doktor. İçim çok rahatladı. Bebiş bayağı şekillenmiş, bu son kez tek parça bakışımız, artık büyüdüğü için kısım kısım bedenini inceleriz dedi :) bacak bacak üstüne atmış artistik pozlar veriyo oğlum bana :)

Günaydın arkadaşlar hafta sonu bebişime bişeyler aldım eklerim daha sonra

Gunaydn kizlr herkese guzel haftlr dilyrm bende ara ara endisye kapilmiyo deglim ama hhemnatltyrm ben ayda bi gryrm kuzumu 11 gun kaldi:))ben bise almdmda babaannesi muthis seylr alms hatta hastnesi cantasi harc gibi:))aksm duygulndk ikimzde esimdn icn diyoki kiz simdi bu babami oluyo diyo:))esim evin kucugu ve kiymetlileri ondn cokheyecnllar

gunaydin arkadaslar cvplar icin tsk ederim ALLAH hepinize hayirli saglikli evlatlar ve dogumlar nasip etsin

Son düzenleme:
Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..

Tatlım geçmiş olsun Allah hayırlı vakitte sana tekrar hamileliği nasip etsin inş.

ya kızlar benim idrar tahlilindeki ph 6,5 muş şimdi benim cinsiyet ne oluyor erkek mi tam sınırda kalmış

onu bende bilemicem canım 6,5 için kararsızım

Gözün aydın canım keyif adamı olacak senin ki
geçen haftaki kontrolümüzde bizede aynı şeyi dedi doktorda artık büyüdü sizin bebek tek ekrana sığmıyor böyle parça parça inceleyeğiz :))

evet oluyo, parol kullanabilirsin zararsız tek ağrı kesici

Benim de oluyor maalesef. Doktorum bana sadece Minoset kullanabilirsin demişti.
Kızlar boğazım kızardı hafiften, ağrıyor. Ateşim de yok gibi=/ Tavsiyeniz var mı? Sıcak su içiyorum durmadan..
Aktarmalı bi uçuş yaptım o esnada klima çarptı heralde=/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…