Arkadaşlar ben çok tedirginim ya. İlk baştan bu yana yok bebek var mı yok kalp atışı var mı, yok gelişimi iyi mi, Benim gibi olan var mı? Sürekli aklıma bir şeyler geliyor. kontrolüm ay sonu ama hem bebeğimin sağlığını hem de cinsiyetini artık çoook merak ediyorum. Yarın başka bir doktordan randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır ve cinsiyetini öğrenebiliriz.
Arkadaşlar ben çok tedirginim ya. İlk baştan bu yana yok bebek var mı yok kalp atışı var mı, yok gelişimi iyi mi, Benim gibi olan var mı? Sürekli aklıma bir şeyler geliyor. kontrolüm ay sonu ama hem bebeğimin sağlığını hem de cinsiyetini artık çoook merak ediyorum. Yarın başka bir doktordan randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır ve cinsiyetini öğrenebiliriz.
Vala uyku modundaydım ben..çok uyuyorum. Yavaş yavaş iyi oluyorum sanki..üç ayı atlatık şükür artık iyi oluruz.. :)
bende ikili testte degilde ilk hamile oldugumuzu ogrendigimiz zaman kan testi yaptiriyoruz ya cikan sonuc 1500 den fazla olursa ya ikiz gebelik yada kiz bebek olma olasiligi fazlaymis diyolar dogrumudur acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb arkadaslar normalde aralik annesiyim ama topikteki arkadaslar cok sonradan gelio ..ama sanki kasim annesi olcam gibi su anda 12. haftaya girdim ve bebgim 3 gün daha önde gidiyormus ..haftayada ikili testim var bakalim önce hayirlisi..
bu topikteki annisler cinsiyet tahminine baslamislar bende cok merak ediyorum ilk bebegim ve ilk günden beri erkek doguyo icime..
herkese kolay gebelikler gecirmek dilegiyle
bende ikili testte degilde ilk hamile oldugumuzu ogrendigimiz zaman kan testi yaptiriyoruz ya cikan sonuc 1500 den fazla olursa ya ikiz gebelik yada kiz bebek olma olasiligi fazlaymis diyolar dogrumudur acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef canim bende oyleyim surekli kendimi kontrol ediyorum belim agriyinca goguslerim sizlayinca mutlu oluyorum hersey yolunda diye☺️su bebisleri bi hissedelim ozaman bitecek bu sıkıntılar insallah
Yalnız değilsin canım ben de ilk günden beri tedirginim ki 8 haftalık gebeyken bi de karaciğer enzimlerim yükseldi daha bi tedirgin oldum; neyse ki sıkıntı olmadan düşmeye başladı.. Şimdi her kontrole gidişimde korka korka gidiyorum hatta ultrasonda bebeğimi görmeden içim rahat etmiyor; kontroller arasında da da gidiyorum hatta doktoruma... ama doktorum sık sık ultrasona girerek bebeğine daha çok zarar veriyosun bücürüğün keyfi yerinde bence rahatını bozma dedi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende aynı dertten muzdarıbım. ben tüp bebek annesı olacagım o yuzden ılk gunden berı bu versveselerle yasıyorum. her hafta ultrasona gırdım. doktor 3 hafta sonra gel dedı ama ben rahat edemedım son ıkı haftadır gıdıyorum bu haftada gıdecegım:18: gecen hafta sonu bıraz fazla yürüyüs yaptım aksamında bas agrım oldu kustum falan ertesı gun hemen doktora gıttım. ınsallah yarın hersey gonlunce olur
Merhaba kizlar doktordan geldim rabbimin izniyle kizim olucakmis cok guzel duygular onemli olan saglik Allahim insallah evlatlarimizi saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin
Kızlar, benim rüyamda buraya kadarmış. Haklarınızı helal edin, Allah'ım sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucaklamayı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Allah'a emanet olun..
ya kızlar benim idrar tahlilindeki ph 6,5 muş şimdi benim cinsiyet ne oluyor erkek mi tam sınırda kalmış
Cumartesi günü kontrole gittim, tamamiyle sağlığıma kavuştum gibi gördü
doktor. İçim çok rahatladı. Bebiş bayağı şekillenmiş, bu son kez tek parça bakışımız, artık büyüdüğü için kısım kısım bedenini inceleriz dedi :) bacak bacak üstüne atmış artistik pozlar veriyo oğlum bana :)
evet oluyo, parol kullanabilirsin zararsız tek ağrı kesici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?