2014 Kasım Anneleri

Gözün aydın canım keyif adamı olacak senin ki
geçen haftaki kontrolümüzde bizede aynı şeyi dedi doktorda artık büyüdü sizin bebek tek ekrana sığmıyor böyle parça parça inceleyeğiz :))

Saol arkadaşım :) Cuma günü eve geldim, mesanem doluydu yatağa uzandım sırtüstü, karnım içeri çöktü, bi baktım göbek deliğimin sağında bi şişlik. Ana bu ne dedim!! elledim, içeri kaçtı sonra gene çıktı. Anneeeee diye bağırdım annem geldi, bu ne dedim, kocaman şişliğe elledi, poposuuuu dedi. İnanamadım yarım saat oynadım durdum yavrucumla. İnanılmaz bi his o kadar mutluluk verici ki!! Doktora söyledim inanmadı gibi, daha 17 haftada popomu çıkar diyo :) Valla şahitlerim var, eşim de gördü. İnanılmaz bir his, benimki biraz erken başladı sanırım, sizinkiler de başlasa kıpır kıpır da heyecanınızı yazsanız :)

günaydınnn kızlarr nasılsınızzz gelemedimm bayadır neler yaptınız bakalımm..cinsiyet öğrenen kimlerrr ??

Yaa cok guzel duygular bunlr bende bebk harekti olmaybilr ama oyle dusnyrm seyirme sagda solda icimde kipirti hissednce aglyrm esimde duygulaniyo guluyo diyoki demkki annelik bu yuzdn bambska biseyms

gözünaydın :)çok güzel bi duygu sabırsızlıkla bekliyorum bazen bi his oluyor ama her zaman değil ilk hamileliğimde 20. haftada başlamıştım hıçkırıklarını hissetmeye bunda daha başlamadı o yüzden de merak ediyorumm sürekli iyimi diye

Kız ne çabuk evet banada erken gibi geldi daha kalça izasında bu sıpalar ne çabuk çıktı senin ki üst kata
bende her yattığımda göbeğimin altına elliyorum bastırıyorum ama tık yok maşallah bizimkinde çok istiyorum bi an önce hissetmeyi

Ben bazen sık sık hissedip sonra 5-6 gün hissetmiyorum. benim 14. haftada başladı ama doktor hiç ihtimal vermiyo ilk bebek olup kıpırdamasına :)

Yaa cok guzel duygular bunlr bende bebk harekti olmaybilr ama oyle dusnyrm seyirme sagda solda icimde kipirti hissednce aglyrm esimde duygulaniyo guluyo diyoki demkki annelik bu yuzdn bambska biseyms

Valla ben dışarıdan göz ile şişlik görünce orda bi garip oldum annemi oluyom ben oldum, ama hala bi ağlama olmadı sen bikaç ay sonra ne yapıcaksın ayol :) o değilde erkek kardeşime bir iki anı ve 3 boyutlu resmi gösterdim anında gözleri doldu dayısının. Ben daha sonra ağlamaya odakladım kendimi :)

2 hafta evvel doktor cihazı göbek deliğime tuttu, neye bakıyosun aşşada değilmi yawru dedim, ohooo buraya çıktı bile dedi görünce şok olmuştum :) şimdihafiften göbek deliğin üst hizasında beyimiz :) Çok farklı hissediyorum kendimi birgen öyle böyle değil, özellikle karnımda çıkan popo izini görünce atıyodum kendimi yerlere.

ben geçen hafta gittiğimde hala göbek altındaydı ama biraz aşağıda demişti zaten doktor o yüzden ağır kaldırma raflara uzanma ani hareket etme diye uyardı bazen olabiliyomuş benimkisi öle bişey demek ki o zaman benim ki geç çıkacak üst kata ondan daha geç hissedicem
Sen ne güzel anlatmışsın duygularını darısı başımıza inş arkadaşım insan heyecanlanmaz mı hiç daha ne şımarıklık yapacak bu sıpalar bakalım bize

En şımaracağı zamanlar bu zamanlar valla :) Beni de şımartıyo kendisini de. Moralim çok yüksek oh oh oh

Kizlar ya bende gobek yok henuz :/ 16. Haftaya giriyorum. Kiloda almadim :/ normal olabilir mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada bugun hastaneler tatil degil mi ki?

En şımaracağı zamanlar bu zamanlar valla :) Beni de şımartıyo kendisini de. Moralim çok yüksek oh oh oh

Onlar iyiyse biz her zaman iyi olucaz artık Allah isteyen herkse yaşatsın bu güzel duyguyu daha meydanda yokken bunlar böyleyse birde dünyaya gelince bambaşka bişey olcak

Kizlar ya bende gobek yok henuz :/ 16. Haftaya giriyorum. Kiloda almadim :/ normal olabilir mi ?

Tatlım bende kilo almadım göbeğimde hafiften çıktı 17.haftadayım hatta bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyor
bebek iyiyse herşey normal doktorlara göre hiç dert etme

herkes kilo alacak diye bırsey yok ki doktorun bebegın gelısimi normal diyordsa gebeligin tadını cıkar derim. zaten asıl kilo sonlara dogru artıyor. o zaman doktorlar uyarıyr bıle kılo konusunda dıkkatli olmamız icin

Ben sifonyerime raf yaptırdım onu kullanıcam

Ben sifonyerime raf yaptırdım onu kullanıcam

ben esimin meslegi nedeniyle hemen bebek odası yapmayacagım. seneye tayinciyiz. gittigimiz yerdede iki yıl kalıp dönecegiz ondan sonra ayrı bi oda yapacagım insalllah bebise. bende sadece bi park yatak alıp elbiselerinide kendi dolabıma koyacagım. bi sure idare edecegız artık

Sözüne emeğine sağlık arkadaşım

gözün aydın canım için rahat olsun

Bende de yüksek çıkmıştı ama kan değerlerim güzel çıktı gözümüz aydın bir sorun yok çok şükür

Cok guzel cicisler almissin. Gule gule kullansin bebiskolar.Ben de su bulantilari bi atlatayim burda da paylasirim insallah aldiklarimi.

Kızlar kaç haftalik oldunuz ki öyle dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…