Kızlar kaç haftalik oldunuz ki öyle dedi doktor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada ben 4 kilo aldım, kontrolümde doktorum diyabetik diyet listesi verdi
Şeker yüksek mi çıktı ki
ben esimin meslegi nedeniyle hemen bebek odası yapmayacagım. seneye tayinciyiz. gittigimiz yerdede iki yıl kalıp dönecegiz ondan sonra ayrı bi oda yapacagım insalllah bebise. bende sadece bi park yatak alıp elbiselerinide kendi dolabıma koyacagım. bi sure idare edecegız artık
Benim 2 tane var onlara ranza dolap almıştım şimdikine ise park Yatak düşünüyorum bence sende şimdilik park Yatak al onu taşıması kolay olur gidince de dolap felan ayarlarsin idare etmek lazım taşınmada yıpranma çok oluyor
Hadi ya tuh bi an heyecanlanmistim bebistir diye
:) bugun iyi hareketlerı hıssetmen ıcın henüz erken en erken 18. haftalarda hıssedılıyor ılk hamılelıkte ben 20de hıssetmıstım ıkıncıde daha erken oluyo dıyoalr 15. haftadayım hala hıssetmedım
burda herkes park yatak o kadar çok öneriyor ki sepet almayı düşünüyorum ben ama ikilemde kaldım gibi çünkü evim küçük ve ev taşıdıktan sonra odaya geçeriz diyoruz aklım karıştı :)
park yatak tavsıye ederım ben oğlumda 3 yasına kadar kullandım bıyere gıdrkende yanımızda götürüp kuruyoduk onda yatıyordu sımdı yıne park alıcam sepet besıkler küçük bebek hareketlendımı kullanamazsın düşebılır en fazla 6-7 ay kullanırsın sepeti
burda herkes park yatak o kadar çok öneriyor ki sepet almayı düşünüyorum ben ama ikilemde kaldım gibi çünkü evim küçük ve ev taşıdıktan sonra odaya geçeriz diyoruz aklım karıştı :)
:) bugun iyi hareketlerı hıssetmen ıcın henüz erken en erken 18. haftalarda hıssedılıyor ılk hamılelıkte ben 20de hıssetmıstım ıkıncıde daha erken oluyo dıyoalr 15. haftadayım hala hıssetmedım
park yatak tavsıye ederım ben oğlumda 3 yasına kadar kullandım bıyere gıdrkende yanımızda götürüp kuruyoduk onda yatıyordu sımdı yıne park alıcam sepet besıkler küçük bebek hareketlendımı kullanamazsın düşebılır en fazla 6-7 ay kullanırsın sepeti
Park yatağı taşıyabiliyormusun ki iyiymiş ben annemlere felan giderken alabilir miyim yani
Ben 15deyim arada bir öyle güzel oluyor kiama çok arada benim 3.bekliyorum bakalım zaten cinsiyet de göstermiyor :-(
bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar kaçıncı haftada öğrendiniz? benim gelecek pzt ikili test için randevum var 13. haftam bitmiş olacak acaba öğrenebilir miyim cinsiyetini
13+2 iken çok yüksek ihtimalle erkek demişti, pipisini ben bile görmüştüm :)
14+2 deyim hala yok bizde cinsiyet konusu.adam daha konusunu bile açtırmıyor tek dediği laf zamanı gelince.iyi mi ediyor kötü mü bende anlamadım artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay oğlun olacak yani maşallahben dün gece rüyamda kız gördüm ama hep erkek gibi hissediyorum bakalım hangisi tutacak :)
senin dr garanticiymiş baya :) aslında netleşince öğrenmek daha iyi ama insan sabredemiyor ki :18:
Sorma ya aynen öyle çıktı adam galiba kesinleşmeden söylemek istemiyor ama dediğin gibi de insan sabredemiyor.söyleyince de ya değişirse muhabbeti olcak oda ayrı :))))
hayırlısı olsun diyip sabredelim yapacak bişey yoksenin kaçıncı bebişin?
Aynen hayırlısı artık bekleyeceğiz ilk kızım var 7 yıl aradan sonra 2.bekliyoruz nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?