2014 Kasım Anneleri

Benim 2 tane var onlara ranza dolap almıştım şimdikine ise park Yatak düşünüyorum bence sende şimdilik park Yatak al onu taşıması kolay olur gidince de dolap felan ayarlarsin idare etmek lazım taşınmada yıpranma çok oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burda herkes park yatak o kadar çok öneriyor ki sepet almayı düşünüyorum ben ama ikilemde kaldım gibi çünkü evim küçük ve ev taşıdıktan sonra odaya geçeriz diyoruz aklım karıştı :)

burda herkes park yatak o kadar çok öneriyor ki sepet almayı düşünüyorum ben ama ikilemde kaldım gibi çünkü evim küçük ve ev taşıdıktan sonra odaya geçeriz diyoruz aklım karıştı :)

Benim arkadaşım sepet almıştı ama 3.4aydan sonra kullanışlı olmuyor Muş canım haberin Olsun süs gibi kaldı evde diyordu ev taşıyana kadar park Yatak al sonra ayırınca yatak alırsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar kaçıncı haftada öğrendiniz? benim gelecek pzt ikili test için randevum var 13. haftam bitmiş olacak acaba öğrenebilir miyim cinsiyetini

bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar kaçıncı haftada öğrendiniz? benim gelecek pzt ikili test için randevum var 13. haftam bitmiş olacak acaba öğrenebilir miyim cinsiyetini

13+2 iken çok yüksek ihtimalle erkek demişti, pipisini ben bile görmüştüm :)

14+2 deyim hala yok bizde cinsiyet konusu.adam daha konusunu bile açtırmıyor tek dediği laf zamanı gelince.iyi mi ediyor kötü mü bende anlamadım artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin dr garanticiymiş baya :) aslında netleşince öğrenmek daha iyi ama insan sabredemiyor ki :18:

senin dr garanticiymiş baya :) aslında netleşince öğrenmek daha iyi ama insan sabredemiyor ki :18:

Sorma ya aynen öyle çıktı adam galiba kesinleşmeden söylemek istemiyor ama dediğin gibi de insan sabredemiyor.söyleyince de ya değişirse muhabbeti olcak oda ayrı :))))

hayırlısı olsun diyip sabredelim yapacak bişey yok senin kaçıncı bebişin?

Aynen hayırlısı artık bekleyeceğiz ilk kızım var 7 yıl aradan sonra 2.bekliyoruz nasipse

hımm senin durum daha farklı senin sabretmen daha zor tabi :) insan bi de oğlum olsun istiyo demi böyle bi durumda. ablamın iki kızı var on tane daha çocuğum olsa onunu da kız isterim diyo tabi bir de böyle düşünenler var :) Allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…