2014 Kasım Anneleri

ay sonunu bekleyemedim, bugün bebeğimi gördük cinsiyetini de öğrettik. Benim de bir oğluşum olacakmış. Kendimi biraz kıza alıştırmışım galiba. Duyunca çok şaşırdım.. Darısı diğer meraklı annelerin başına.

Ben ikisini de yaşamak istediğim için gönlüm oğlandan yana ama kız olsun o da başımın üstüne :) âmin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun 😉 bu ay erkek ayı sanki genelde erkek duyuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin kardeş 14+1im doktor zamanı gelince deyip duruyor ne zaman yaa bu 3. Benim ikisi de var ama bunuda merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar banada doktor 12. Haftada illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi. Sizce değişir mi cinsiyet rüyamda hep ultrasyonda erkek pipi görüyorum icimede erk

hmmm dikkate alcam canımm çok teşekkürlerrrr

Kızlar banada doktor 12. Haftada illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi. Sizce değişir mi cinsiyet rüyamda hep ultrasyonda bebegimin pipisi görüyorum icimede erkek doguyor

Selam annelerrr :)

Bnm karmimin ici cok aciyor sizinde oyle mi ((((

Krem aldim nettfn henuz gelmedi

hayırlı olsunn canımmm sağlıkla sıhhatle hayırla al kucağına inşallah :) bakalımm bana da %80 erkek dedi ama artık 2 buçuk hafta sonra net bişey söler inşallah

hayırlı olsunn canımmm sağlıkla sıhhatle hayırla al kucağına inşallah :) bakalımm bana da %80 erkek dedi ama artık 2 buçuk hafta sonra net bişey söler inşallah

evet o zamana kesin belli olur heralde. Sağlıkla dünyaya gelsinler de cinsiyet önemli değilmiş gerçekten.

hayırlı olsunm..kaç haftalık canmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar banada doktor 12. Haftada illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi. Sizce değişir mi cinsiyet rüyamda hep ultrasyonda bebegimin pipisi görüyorum icimede erkek doguyor

banada 12.haftada kıza benziyo dedi..benim hissettiğimde kızdı hep..ama bellide olmaz bence erken..3hafta sonra kesin sonucu öğrencezz:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12. haftada esim sordu doktora. daha erken ama erkek gibi gözüküyor dedi doktor hanim. persembe gunu yani 13. hafta oluyo ikili testimiz var. bakalim bir sey diyecekler mii

💑💓

12. haftada esim sordu doktora. daha erken ama erkek gibi gözüküyor dedi doktor hanim. persembe gunu yani 13. hafta oluyo ikili testimiz var. bakalim bir sey diyecekler mii

💑💓

seninle aynı galiba gebeliğimiz. bende aynı durumdayım haftaya pzts ikili test için gidicem bakalım ne olacak :)

Gözün aydın canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :)

ben 3 kilo aldım 1,5 kiloyu bulantılar sağolsun geri verdim. ama o bir buçuk kilo sırf göbeğimde sanırım pantolonlar olmuyor

Bende daha hiç kilo almadım ama göbeğim baya çıktı dün sabah kalkınca resmini çektim aç karnına kendim bile şaşırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…