hımm senin durum daha farklı senin sabretmen daha zor tabi :) insan bi de oğlum olsun istiyo demi böyle bi durumda. ablamın iki kızı var on tane daha çocuğum olsa onunu da kız isterim diyo tabi bir de böyle düşünenler var :) Allah gönlüne göre versin canım
ay sonunu bekleyemedim, bugün bebeğimi gördük cinsiyetini de öğrettik. Benim de bir oğluşum olacakmış. Kendimi biraz kıza alıştırmışım galiba. Duyunca çok şaşırdım..Darısı diğer meraklı annelerin başına.
Benim arkadaşım sepet almıştı ama 3.4aydan sonra kullanışlı olmuyor Muş canım haberin Olsun süs gibi kaldı evde diyordu ev taşıyana kadar park Yatak al sonra ayırınca yatak alırsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay sonunu bekleyemedim, bugün bebeğimi gördük cinsiyetini de öğrettik. Benim de bir oğluşum olacakmış. Kendimi biraz kıza alıştırmışım galiba. Duyunca çok şaşırdım..Darısı diğer meraklı annelerin başına.
hayırlı olsunn canımmm sağlıkla sıhhatle hayırla al kucağına inşallah :) bakalımm bana da %80 erkek dedi ama artık 2 buçuk hafta sonra net bişey söler inşallah
Kızlar banada doktor 12. Haftada illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi. Sizce değişir mi cinsiyet rüyamda hep ultrasyonda bebegimin pipisi görüyorum icimede erkek doguyor
Selam annelerrr :)
Bnm karmimin ici cok aciyor sizinde oyle mi((((
Krem aldim nettfn henuz gelmedi
hmmm dikkate alcam canımm çok teşekkürlerrrr
12. haftada esim sordu doktora. daha erken ama erkek gibi gözüküyor dedi doktor hanim. persembe gunu yani 13. hafta oluyo ikili testimiz var. bakalim bir sey diyecekler mii
💑💓
Benim annemin 7. Aya kadar cikmamis benimde suan cikmadi halaKizlar ya bende gobek yok henuz :/ 16. Haftaya giriyorum. Kiloda almadim :/ normal olabilir mi ?
ben 3 kilo aldım 1,5 kiloyu bulantılar sağolsun geri verdim. ama o bir buçuk kilo sırf göbeğimde sanırım pantolonlar olmuyor
Park yatağı taşıyabiliyormusun ki iyiymiş ben annemlere felan giderken alabilir miyim yani
Tekerlekli ayakları var canım..birde sabitleme aparatı..katlandığında kolun kadar bişey oluyo taşıması rahat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?