2014 Kasım Anneleri

Kızlar Merhaba. Bayadır yazamıyordum.
Nasıl gidiyor? Hepinizi çok merak ediyorum.

13. Haftada küçük bir talihsizlik geçirip hastanede yattım. Keton seviyem yüksek çıktığı ve vücudum çok susuz,besinsiz kaldığı için acil yatırıyoruz dediler. İnanılmaz zor zamanlar geçirdim. Çok tedirgin oldum. Bebeğe bir şey olur mu? Yanlış ilaç verirler mi? diye mahvoldum. Çünkü kendi doktorum değil zübeyde hanımda (Ankaradakiler bilir) yatmak zorunda kaldım.
27'sinde doktor kontrolüm var. İnanılmaz merak içindeyim. Allah herkese sağlık versin. Hep dua ediyorum.
Kimseye belli etmiyorum ama içten içe çok düşünüyorum bir şey oldu mu, sağlığı iyi mi, başım niye ağrıyor, rahimde zonklama oldu acaba bir şey mi oldu.. Kafamı kurcalayıp duruyor sorular. En azından buraya yazmak istedim belki rahatlarım diye..

27'sinde hem cinsiyeti öğreneceğiz hem de 3'lü tarama yapılacak.
Her ikisi için de ayrıca heyecanlıyım..

kizlar bu ne ya hep erkek hic cinsiyeti kiz olan yokmu ya bide bende 13+1 im acaba belli olmusmudur bebis?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heyooo yeni kitaplarımdan annelik heyecanım belli oluyor mu acabaa :)) hangisinden başlasam acaba !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaptigimiz paylasimlari nssil siliyoruz yada sizlerden silen varsa bnm paylasimlari silebilirmisiniz?

Günaydınlar arkadaşlar bugün bebek görmeye gideceğimmmm
kontrolumuz var bugün

geçmiş Bayramınız da kutlu olsun arkadaşlar

Günlük süt almıştım inat ettim hepsini içtim midem çok bulandı bebişide 3 haftadır görmüyorum yarın gidicem hemde üçlü taramayı yaptırırım inşallah iyi haberler alırız hep

günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı, sağlıklı,bereketli yeni bir gün ve hafta olsun

günaydın kızlaaaarrr naber???
var mı güzel gelişmeler??

Herkese günaydınlar

Günaydınlar arkadaşlar bugün bebek görmeye gideceğimmmm
kontrolumuz var bugün

geçmiş Bayramınız da kutlu olsun arkadaşlar

Herkese günaydın, miss gibi bir Bursa sabahından herkese bol bol öpücükler

kubbaa, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Hadi bakalım git gör kuzucuğunuSenin de bayramın kutlu olsun.

zeyy88, ne kadar güzel bir gelişme bilemem ama, benim göbeğim artık baya var ve artık sadece hamile pantolonu ile rahat edebiliyorum. Aksi takdirde çok rahatsız oluyorum. Ama sevdim bu göbeği.

Hmmm anladım canım,benim biraz ters oldu ne bazam var,ne şifonyerim var nede dolabımda yer .... mecburen sanırım oda yapıcam ...

Hımm O zaman isin zor canim umarim iyi ve kullanışlı bir takım bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…