2014 Kasım Anneleri

zeyy88, ne kadar güzel bir gelişme bilemem ama, benim göbeğim artık baya var ve artık sadece hamile pantolonu ile rahat edebiliyorum. Aksi takdirde çok rahatsız oluyorum. Ama sevdim bu göbeği.

ayy kıyamammm benimde çıktııı...
resmen bir gecede göbiş çıktı yaw ama mutlu oldum..
bende gizleyemiyorum kendi bluzlarımdan farkediliyo hafif ama hırka giyiyorum üstüne kamufle ediyorum

Gunaydn guzel anneler valla benmde gobegim bariz belli musterilerim bile soruyo hamilemisin diye:)))seviyrm ama gobegimi:))

ayy kıyamammm benimde çıktııı...
resmen bir gecede göbiş çıktı yaw ama mutlu oldum..
bende gizleyemiyorum kendi bluzlarımdan farkediliyo hafif ama hırka giyiyorum üstüne kamufle ediyorum

Hiç kamufle etmiyorum valla, hatta hamile tişörtlerimi bile giymeye başladım. Özellikle eşim çok ısrar ediyor, bir daha giyemeyeceksin giy bol bol hevesin kalmasın diyor. Ohh bende birini çıkartıp birini giyiyorum

ay ne biliyiim benimde hoşuma gidiyo ama hamile olduğumu bilenler dik dik bakıyo nazar değicek diye çekiniyorum..

Kızlar doktor vegaferon fort diye bir demir ilacı verdi. Bu mide bulantısı yapar mı dün bunu kullandım bütün gün midem bulandı hatta çıkardım çok kötü:-( acaba benim mi öyle oldu ilaç mı etki yaptı kullananlar bana cvp yazsın lütfen ne yapmalıyım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay ne biliyiim benimde hoşuma gidiyo ama hamile olduğumu bilenler dik dik bakıyo nazar değicek diye çekiniyorum..

Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Allah'a emanet yavrularımız. Ben aklıma hiç öyle kötü düşünceler getirmiyorum, herşey güzel olacak diyorum hep, Allah güzel yazılar yazmış olsun hem bize, hem bebeğimize

inşallah canım amin..
tadını çıkaralım tabi belki bir daha yaşamıycaz bu duyguları..
nasip kısmet...

Heyooo yeni kitaplarımdan annelik heyecanım belli oluyor mu acabaa :)) hangisinden başlasam acaba !
Eki Görüntüle 1120580

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adem güneşi çok beğenisini duymuştum hepsi harika duruyor

Adem Güneş'i Doğan Cüceloğlu'nun programına konuk olarak gördüm, konuşmaları hoşuma gitti, bilimsel bakışı iyi geldi. Kitaplarını inceledim yorumlar iyiydi, sipariş ettim. Daha okumaya başlamadım ama Doğan Cüceloğlu'nun beğendiği bi pedagogdan eminim çok şey öğrenebilirim.
Okudukça beğendiğim yorumları paylaşırım

Canim bende ferrum fort kullanmaya basladim sabah ac karnina aliyorum ogLene kadar zorluyo sonra daha iyiyim demir ilaclari yaparmis boyle😔ama boyle devam ederse doktoruna danis daha hafif olan demir hapindan verebilir sana

Gunaydn guzel anneler valla benmde gobegim bariz belli musterilerim bile soruyo hamilemisin diye:)))seviyrm ama gobegimi:))

Ayol geçen gün minibüste bi bey bana yer vermeye kalktı göbeğim sayesinde siz ne diyonuz
Gell Gelll göbişe gellll. Yannız gönek büyüdükçe denge bozulmaya başlarmış, aman kızlar dikkat edin düz ayakabı giyin.

Günaydın hanimlar...güzel bir gun gecirmeniz dileklerimle. Benimde gobusum var ama onceki iki çocuktan mi yoksa bumu buyutuyo anlamıyorumhala merakla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz

merhaba kızlar,

size cinsiyetle ilgili meraklarımızı artıracak yeni yöntemlerden bahsedeyim, ama inanmak değil eğlenmek için
haftasonu anneme gittim, önce göbeğimin altında oluşan çizgiye baktı ve hafif bir eğrilik olduğu için kız dedi, dümdüz olursa erkek oluyormuş
sonra otururken arkamdan tuz serpmiş başıma doğru ve ben farkında olmadan burnumu kaşıdığım için erkek dedi, ağzımı kaşısaydım kızmış
sonra teyzeme gittim yemek için hazırladığı şeylere sadece ben tuz ekleyince kesin erkek, çok tuzlu yiyor dediler

yani bu işlerin de bir standardı yok ama çok eğlenceli

çokk geçmişler olsun canımmm Rabbim bebeğini sana bağışlasın Rabbimin izniylee hiçbişey olmayacakk sağlıkla sıhhatle alırsın kucağınaa

amin canım inşallah güzel bahtı açık olsun yavrularımız ahlaklı edepli olsun

Günaydın hanimlar...güzel bir gun gecirmeniz dileklerimle. Benimde gobusum var ama onceki iki çocuktan mi yoksa bumu buyutuyo anlamıyorumhala merakla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz

günaydınlarrr

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah benceee iki çocuktan değildir :) benim ilk hamileliğim aynı durumdayız

arkadaşlar ben öksürürken (malum faranjit) ve hapşırırken özellikle yatar pozisyonda sancılarım oluyor baya kuvvetli bebeğe zarar verir mi ki inşallah vermez
var mı yaşayan buna benzer bir durum

ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri düz ayakkabı furyasına katıldım arada dolgu topuk giyiyorum da topuklu giyme hevesimi öyle alıyorummm :))

ohh :)
ben daha bebişli fln hamile tsörtlerine geçmedim biraz daha bekliyorum ama şu hamile pantolonlarında bi tutturamadım yaa düşüyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…