2014 Kasım Anneleri

Günaydın hanimlar...güzel bir gun gecirmeniz dileklerimle. Benimde gobusum var ama onceki iki çocuktan mi yoksa bumu buyutuyo anlamıyorumhala merakla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz

Ayy bizim doğum tarihlerimizde hemen hemen aynıymış, sende mi öğrenemedin cinsiyeti, bende bekliyorum hala 7 Haziran benim kontrolüm, o tarihe kadar sabredicem elden birşey gelmez

Bu arada hamilelik takviminde bizim bebişlerimiz neden ters duruyor
amin canım inşallah güzel bahtı açık olsun yavrularımız ahlaklı edepli olsun

En önemlisi bunlar zaten, sağlıklı eli ayağı düzgün, hayırlı evlat olsunlar.

günaydınlarrr

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah benceee iki çocuktan değildir :) benim ilk hamileliğim aynı durumdayız

Amin inşallah canim. Valla her hamilelik bambaska heyecanla geçiyor büyüyoruz bu beni çok mutlu ediyor 6 aylık bi olsak

Evet canim ayniyiz dogum bile aynı ama bakalim Hangimiz once dogurcaz? Bilemiyorum ama simdi her pozisyon a giriyorlar. Ben yarun gidicem ama devlette soylemiyorlar hem ultrosana gondermez doktor sonuc göstercem. Bense haziranda ogrencem artık sinavlardan sonea giderim gene gostermedimi senin yaramaz?

Amin inşallah canim. Valla her hamilelik bambaska heyecanla geçiyor büyüyoruz bu beni çok mutlu ediyor 6 aylık bi olsak

hamileliğin keyfini ben daha yeni almaya başladım ilk 3 ay bulantı mide yanması tat alamama koku hasssasiyeti fln biraz zorlandım fakat 2. üç aylık dönem tatlıymış gerçekten Rabbim o zamanlara da eriştirsin inşallah ben de tam manasıyla hissettiğim o vakitlerin gelmesini istiyorumm sabırla heyecanlaa...eminim çok farklıdır tadı onunda

Umarım güzel haberler alırsınız. Bende yarın görmeye gidicem cinsiyetini öğrenmek için . Yarını zor bekliyorum

inşgönlünden geçen neyse o olur canmm..daha önce tahminde bulunmuşmuydu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu iş tam bana yaradı, topuklu giymeyi hiç beceremeyen bir bayanım. hheeh

ben de öyleydim de mecburen diye bi kelimeyi cümleye ekliyorlarsa öğreniyorsun özel bi hastanede güzellik merkezinde çalışıyordum hastanenin yerleri de kaygan böle yürümek sanat işiydi hehe :) çok şükür ayak kaşınmalarıyla da olsa zorlansakta orda öğrendim giymeyii insan giyincede özellikle kotlara çok yakışıyor dar paça kotlara insanın bi giyesi geliveriyor

Oyle en güzel zamanlari son uc ay gene sikintili uykusu ağrısı sizisi ama bebisi hissettikce herseyi unutuyorsun ven geceleri esise sarilirdim bebis tepikleriyle onu bile rahatsiz ederdi. Napim bwni anlasin diye ugrasip duruyordum o oyle uyuyamiyo biz napalim

böyle okudukça daha bir heyecanlanıyorumm yaa gelsin gelsinn güzelliklerle gelsin o vakitler....

Yok valla, doktor da şaşırdı. Kemik yapısı kıza benziyor dedi biz çok ısrar edince , ama kesin diyemem diye de ekledi. Bakalım artık hayırlısıyla 7 Haziran'da öğrenicez

Yahu bayılıyorum görünümüne, aynen dar paça ve topuklu, hafif görünen ayak üst kısmı, çok seksi duriye ama ben ah uh der her köşede gizlice çıkartırım ayakkabıyı ayağımdan, biri görünce rezil olurum maazallah. Bide çok burkuyorum. zorunluluk ta yok diye dediğin gibi salmışız. Bide çocukluğuma inersek, ben annemin hiç topuklu ayakkabılarını giyip yaramazlık yapamadım, annem de hep spor giydi arkadaş, kız gibi büyümedik ki

:)) sen doğumdan sonra evde yap onun denemelerini seviyorsan arada kaçamak iidir dar paça topuklu ikilisiylee kesinlikle harika duruyorrr

Yok valla, doktor da şaşırdı. Kemik yapısı kıza benziyor dedi biz çok ısrar edince , ama kesin diyemem diye de ekledi. Bakalım artık hayırlısıyla 7 Haziran'da öğrenicez

bana da aynısını söyledi canım ama bugün inşallah öğreneceğiz çok heyecanlıyımmm

hahah benim kızlarım olursa onlarda mı böyle dicek acabaaa benim de bir sürü topuklum var çok özenirim alırım ama giyemem ayakkabılığın en üst rafında sıralı tertemiz duruyolar...
önceden işe gelirken giyiyodum ama çantamda babetlerimde oluyodu max. 2 saat topukluyla durabiliyodum

Gecmis olsun Benzer problemlerle ben de hastanede yattigim icin cok iyi anliyorum, hem cektiklerini, hem de endiselerini.
Icini ferah tut, bence hic bir problem yoktur. Hamilelik, ekstra kaygili yapiyor insani, icinde tasidigin canin sorumlulugu kulce gibi omuzlarda. Ama bu zamana kadar okuduklarim, duyduklarim ve yasadiklarimdan anladigim kadariyla bebeklerimiz bizim dusundugumuz kadar tehlikeye acik, savunmasiz degil. Yasadigimiz problemler de binlerce yillardir hamilelik sureclerinde hep yasanan seyler. Cogunlukla da sorunsuz ve guzel sonuclarla taclanmis. Bizlerin de oyle olacagina inaniyorum.

Bebeciginin sagligi da cok iyidir, arada basin da agirir, karnina bicak saplanir gibi de olur,bi acayiplikl bi tedirginlik kaplayabilir icini, endise etmemeye calis arkadasim. Sana boyle soyluyorum da ben cok mu basariliyim, hic sorma.. Aynilari bende de var bahsettiklerinin. Elimden geldigince sakin olup iyi dusunmeye calisiyorum.

27 sinde cok iyi haberler alacaksin insallah. Ben de 26 sinda gidicem doktoruma kismetse, hem cinsiyet hem uclu tarama icin. Hep beraber burda guzel haberler paylasicaz, umutla bekliyorum.

Selamlar.

Merhaba güzel anneler bugün ikili test sonucum çıktı sıkıntı yok çok şükür ayrıca bi oğluşum olacakmış :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…