Günaydın hanimlar...güzel bir gun gecirmeniz dileklerimle. Benimde gobusum var ama onceki iki çocuktan mi yoksa bumu buyutuyo anlamıyorumhala merakla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz
amin canım inşallah güzel bahtı açık olsun yavrularımız ahlaklı edepli olsun
günaydınlarrr
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah benceee iki çocuktan değildir :) benim ilk hamileliğim aynı durumdayız
ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri düz ayakkabı furyasına katıldım arada dolgu topuk giyiyorum da topuklu giyme hevesimi öyle alıyorummm :))
Ayy bizim doğum tarihlerimizde hemen hemen aynıymış, sende mi öğrenemedin cinsiyeti, bende bekliyorum hala7 Haziran benim kontrolüm, o tarihe kadar sabredicem elden birşey gelmez
Bu arada hamilelik takviminde bizim bebişlerimiz neden ters duruyor
En önemlisi bunlar zaten, sağlıklı eli ayağı düzgün, hayırlı evlat olsunlar.
Amin inşallah canim. Valla her hamilelik bambaska heyecanla geçiyorbüyüyoruz bu beni çok mutlu ediyor 6 aylık bi olsak
Bu iş tam bana yaradı, topuklu giymeyi hiç beceremeyen bir bayanım. hheeh
Umarım güzel haberler alırsınız. Bende yarın görmeye gidicem cinsiyetini öğrenmek için . Yarını zor bekliyorum
Bu iş tam bana yaradı, topuklu giymeyi hiç beceremeyen bir bayanım. hheeh
hamileliğin keyfini ben daha yeni almaya başladım ilk 3 ay bulantı mide yanması tat alamama koku hasssasiyeti fln biraz zorlandım fakat 2. üç aylık dönem tatlıymış gerçekten Rabbim o zamanlara da eriştirsin inşallah ben de tam manasıyla hissettiğim o vakitlerin gelmesini istiyorumm sabırla heyecanlaa...eminim çok farklıdır tadı onunda
Oyle en güzel zamanlari son uc ay gene sikintili uykusu ağrısı sizisi ama bebisi hissettikce herseyi unutuyorsunven geceleri esise sarilirdim bebis tepikleriyle onu bile rahatsiz ederdi. Napim bwni anlasin diye ugrasip duruyordum o oyle uyuyamiyo biz napalim
Evet canim ayniyiz dogum bile aynı ama bakalim Hangimiz once dogurcaz? Bilemiyorum ama simdi her pozisyon a giriyorlar. Ben yarun gidicem ama devlette soylemiyorlar hem ultrosana gondermez doktor sonuc göstercem. Bense haziranda ogrencem artık sinavlardan sonea giderimgene gostermedimi senin yaramaz?
ben de öyleydim de mecburen diye bi kelimeyi cümleye ekliyorlarsa öğreniyorsun özel bi hastanede güzellik merkezinde çalışıyordum hastanenin yerleri de kaygan böle yürümek sanat işiydi hehe :) çok şükür ayak kaşınmalarıyla da olsa zorlansakta orda öğrendim giymeyii insan giyincede özellikle kotlara çok yakışıyor dar paça kotlara insanın bi giyesi geliveriyor
Yahu bayılıyorum görünümüne, aynen dar paça ve topuklu, hafif görünen ayak üst kısmı, çok seksi duriye ama ben ah uh der her köşede gizlice çıkartırım ayakkabıyı ayağımdan, biri görünce rezil olurum maazallah. Bide çok burkuyorum. zorunluluk ta yok diye dediğin gibi salmışız. Bide çocukluğuma inersek, ben annemin hiç topuklu ayakkabılarını giyip yaramazlık yapamadım, annem de hep spor giydi arkadaş, kız gibi büyümedik ki
Hımm O zaman isin zor canim umarim iyi ve kullanışlı bir takım bulursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok valla, doktor da şaşırdı. Kemik yapısı kıza benziyor dedi biz çok ısrar edince , ama kesin diyemem diye de ekledi. Bakalım artık hayırlısıyla 7 Haziran'da öğrenicez
Yahu bayılıyorum görünümüne, aynen dar paça ve topuklu, hafif görünen ayak üst kısmı, çok seksi duriye ama ben ah uh der her köşede gizlice çıkartırım ayakkabıyı ayağımdan, biri görünce rezil olurum maazallah. Bide çok burkuyorum. zorunluluk ta yok diye dediğin gibi salmışız. Bide çocukluğuma inersek, ben annemin hiç topuklu ayakkabılarını giyip yaramazlık yapamadım, annem de hep spor giydi arkadaş, kız gibi büyümedik ki
arkadaşlar bebişleri için daha evvelden kanguru kullanan var mı? nelere dikkat etmek lazım alırken?
bu aşağıdaki ürün nasıl sizce?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-kanguru_BYP-KNG03MP
Kızlar Merhaba. Bayadır yazamıyordum.
Nasıl gidiyor? Hepinizi çok merak ediyorum.
13. Haftada küçük bir talihsizlik geçirip hastanede yattım. Keton seviyem yüksek çıktığı ve vücudum çok susuz,besinsiz kaldığı için acil yatırıyoruz dediler. İnanılmaz zor zamanlar geçirdim. Çok tedirgin oldum. Bebeğe bir şey olur mu? Yanlış ilaç verirler mi? diye mahvoldum. Çünkü kendi doktorum değil zübeyde hanımda (Ankaradakiler bilir) yatmak zorunda kaldım.
27'sinde doktor kontrolüm var. İnanılmaz merak içindeyim. Allah herkese sağlık versin. Hep dua ediyorum.
Kimseye belli etmiyorum ama içten içe çok düşünüyorum bir şey oldu mu, sağlığı iyi mi, başım niye ağrıyor, rahimde zonklama oldu acaba bir şey mi oldu.. Kafamı kurcalayıp duruyor sorular. En azından buraya yazmak istedim belki rahatlarım diye..
27'sinde hem cinsiyeti öğreneceğiz hem de 3'lü tarama yapılacak.
Her ikisi için de ayrıca heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?