2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar ben öksürürken (malum faranjit) ve hapşırırken özellikle yatar pozisyonda sancılarım oluyor baya kuvvetli bebeğe zarar verir mi ki inşallah vermez
var mı yaşayan buna benzer bir durum

Cok gecmis olsun. Sanmiyorum bir problem olacagini. Bende de az az oksuruk basladi, bogazim da sis ve fena agiriyor.
Bugun doktora gidicem, olmazsa senin bu sorunu da sorayim.

Faranjit icin ilac aliyor musun acaba? Yoksa dogal yollarla mi bas etmeye calisiyorsun? Cok eziyetli bir hastalik, ben de yavastan kayiyorum galiba son iki gundur oraya dogru

arkadaşlar ben öksürürken (malum faranjit) ve hapşırırken özellikle yatar pozisyonda sancılarım oluyor baya kuvvetli bebeğe zarar verir mi ki inşallah vermez
var mı yaşayan buna benzer bir durum

Ben bir ay öksürdüm yeni yeni geçti en az üç doktora sordum öksürmenin bebeğe bir zararı var mı diye üçüde hayır dedi için rahat olsun dizlerini kendine çekerek elinde karnını destekleyerek öksürmeye çalış.. ben boşta bulunup öksürünce karnım yırtılıyor gibi oluyordu ve demediğim yöntem kalmadı en iyisi zencefil ve balı karıştırıp yemek süper işe yarıyor bir dene

Merhaba güzel anneler bugün ikili test sonucum çıktı sıkıntı yok çok şükür ayrıca bi oğluşum olacakmış :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler, gozunuz aydin! :) Saglikla kucaginiza almak nasip olsun; anali babali buyusun, saglikli hayirli evlat olsun :)

Günaydın güzel anne adayları

Bu iş tam bana yaradı, topuklu giymeyi hiç beceremeyen bir bayanım. hheeh

Aynen bende hiç topuklu giyemiyorum iş yerinde de problem olmayınca insan gerek duymuyor zaten
bu arada kitaplarla ilgili yorumlarını bekliyorum

arkadaşlar bebişleri için daha evvelden kanguru kullanan var mı? nelere dikkat etmek lazım alırken?
bu aşağıdaki ürün nasıl sizce?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-kanguru_BYP-KNG03MP

erkek bebeklerde sıkıntı oluyomuş canım.

Ama yaa ben bunların hastasıyım kesin alıcam, evet erkek bebekler için önermiyorlarmış ama içimde kalır almazsam zaten hergün kullanmıcam
hafta sonu takar oğlumu gezerim avmde, deniz kenarında

o zaman bebeğin yüzünün öne bakabildiklerinden almaya çalış..
böyle sanki annesinin göğsünde hava alamıycaklarmış gibi hissediyorum..
hem etrafı da görmüş olur...

Merhaba güzel anneler bugün ikili test sonucum çıktı sıkıntı yok çok şükür ayrıca bi oğluşum olacakmış :)

Gözün aydın canım sağlıkla kavurşursun bebeğine inş.
listede ki erkekler ordumuza ekledim senin oğluşunuda

o zaman bebeğin yüzünün öne bakabildiklerinden almaya çalış..
böyle sanki annesinin göğsünde hava alamıycaklarmış gibi hissediyorum..
hem etrafı da görmüş olur...

Evet tabi canım rast gele almam zaten bebeğin kafa meydanda olsun bi dünyayı görsün
bu resimdekinde gerçekten boğulacakmış gibi duruyo model çok yüksekmiş

Ayy canım benimm çok teşekkür ederim :) hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Yok valla, doktor da şaşırdı. Kemik yapısı kıza benziyor dedi biz çok ısrar edince , ama kesin diyemem diye de ekledi. Bakalım artık hayırlısıyla 7 Haziran'da öğrenicez

Senin ailen havalara ucar kizsa hayirlisi bakalim topige kizda lazim bende meraktan catlicam artık

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bi erkek daha topikte

Tabiiki yorumlarım :)

aynen bu dediğin işte sağlıklı olan, yazıyı da buldum şu linkte ;
http://blogcuanne.com/2010/03/12/bebek-icin-gerekli-olmayanlar-listesi/

arkadaşlar bebişleri için daha evvelden kanguru kullanan var mı? nelere dikkat etmek lazım alırken?
bu aşağıdaki ürün nasıl sizce?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-kanguru_BYP-KNG03MP

merhaba

ben kızımda kullanmıştım kanguru chicco nun bel destekli bir modelini. ben 150 tl ye almıştım pahalıydı ama bel destekli olmasından dolayı açıkçası paraya kıydım oada falan da yapmadıgım için bunlara harcadım parayı :)

http://www.e-bebek.com/chicco-you-me-kanguru-fizyolojik-konfor_CHI-48014-M

mayıs ayında doğmuştu kızım yazın bol bol gezdim kanguruyla :) 4 ay bitene kadar bebeğin yüzü kendinize dönük 4 aydan sonra dışa dönük yazıyordu. üst kısmı istenildiğinde kıvrılabildiği içinde cocuk bunalmıyor. erkek bebek için sıkıntı doğurabilir gerçekten. babasling diye bir ürün var onu kullananlar da cok memnun. araştırın isterseniz.

evdeki yoğunluktan dolayı forumu fazla takip edemiyorum hanımlar. haftaiçi mesaide vakit bulursam :) ben de henuz cinsiyeti ogrenemedim

herkese sağlıklı günler diliyorum :)

göbeğime krem sürmeye bi türlü alışamadım 14. haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…