- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
erkek bebeklerde sıkıntı oluyomuş canım.
bana da aynısını söyledi canım ama bugün inşallah öğreneceğiz çok heyecanlıyımmm
:)) sen doğumdan sonra evde yap onun denemelerini seviyorsan arada kaçamak iidir dar paça topuklu ikilisiylee kesinlikle harika duruyorrr
arkadaşlar ben öksürürken (malum faranjit) ve hapşırırken özellikle yatar pozisyonda sancılarım oluyor baya kuvvetli bebeğe zarar verir mi ki inşallah vermez
var mı yaşayan buna benzer bir durum
arkadaşlar ben öksürürken (malum faranjit) ve hapşırırken özellikle yatar pozisyonda sancılarım oluyor baya kuvvetli bebeğe zarar verir mi ki inşallah vermez
var mı yaşayan buna benzer bir durum
Merhaba güzel anneler bugün ikili test sonucum çıktı sıkıntı yok çok şükür ayrıca bi oğluşum olacakmış :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu iş tam bana yaradı, topuklu giymeyi hiç beceremeyen bir bayanım. hheeh
arkadaşlar bebişleri için daha evvelden kanguru kullanan var mı? nelere dikkat etmek lazım alırken?
bu aşağıdaki ürün nasıl sizce?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-kanguru_BYP-KNG03MP
erkek bebeklerde sıkıntı oluyomuş canım.
Günaydın güzel anne adayları
Aynen bende hiç topuklu giyemiyorum iş yerinde de problem olmayınca insan gerek duymuyor zaten
bu arada kitaplarla ilgili yorumlarını bekliyorum
Ama yaa ben bunların hastasıyım kesin alıcam, evet erkek bebekler için önermiyorlarmış ama içimde kalır almazsam zaten hergün kullanmıcam
hafta sonu takar oğlumu gezerim avmde, deniz kenarında
Bide yandan tutmalısı var onun o kol altından dönüyo daha bez gibi, o daha sağlıklıymış. Bi sayfada okumuştum da bulursam atarım size.
Tebrikler, gozunuz aydin! :) Saglikla kucaginiza almak nasip olsun; anali babali buyusun, saglikli hayirli evlat olsun :)
Âmin teşekkür ederim canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin hepimizin yavrusunu bağışlasın
Merhaba güzel anneler bugün ikili test sonucum çıktı sıkıntı yok çok şükür ayrıca bi oğluşum olacakmış :)
o zaman bebeğin yüzünün öne bakabildiklerinden almaya çalış..
böyle sanki annesinin göğsünde hava alamıycaklarmış gibi hissediyorum..
hem etrafı da görmüş olur...
Gözün aydın canım sağlıkla kavurşursun bebeğine inş.
listede ki erkekler ordumuza ekledim senin oğluşunuda
Evet tabi canım rast gele almam zaten bebeğin kafa meydanda olsun bi dünyayı görsün
bu resimdekinde gerçekten boğulacakmış gibi duruyo model çok yüksekmiş
Yok valla, doktor da şaşırdı. Kemik yapısı kıza benziyor dedi biz çok ısrar edince , ama kesin diyemem diye de ekledi. Bakalım artık hayırlısıyla 7 Haziran'da öğrenicez
Tabiiki yorumlarım :)Günaydın güzel anne adayları
Aynen bende hiç topuklu giyemiyorum iş yerinde de problem olmayınca insan gerek duymuyor zaten
bu arada kitaplarla ilgili yorumlarını bekliyorum
Ama yaa ben bunların hastasıyım kesin alıcam, evet erkek bebekler için önermiyorlarmış ama içimde kalır almazsam zaten hergün kullanmıcam
hafta sonu takar oğlumu gezerim avmde, deniz kenarında
Bu anlattığını tuba ünsal da gördüm oğlunu öyle taşıyordu
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.t...3/tuba-unsal-bebek-askiya-alindi-11-ocak-2014
arkadaşlar bebişleri için daha evvelden kanguru kullanan var mı? nelere dikkat etmek lazım alırken?
bu aşağıdaki ürün nasıl sizce?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-kanguru_BYP-KNG03MP
göbeğime krem sürmeye bi türlü alışamadım 14. haftamdayım
Senin ailen havalara ucar kizsahayirlisi bakalim topige kizda lazim bende meraktan catlicam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?