Selam karnin ici derken neyden kaynaklaniyor kusmaktan mi yoksa genislesigi icin mi ?
Benim de midem yemek borum ve bogazim cok agriyor ama gunde nerdeyse 10 kere kusuyorum
göbeğime krem sürmeye bi türlü alışamadım 14. haftamdayım
ben de unutuyorum uyuyakalınca da gece kalkıp sürmeye üşeniyorumyanlız değilsiniz
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bi erkek daha topikte
herkes öğrenmiş cinsiyetleri benim daha birkaç hafta var doktora gitmeme ozaman söyleyecek sanırım bebek göstermezse çatlarız artık:18:
Eki Görüntüle 1121386
Ben günde bir yazmasına rağmen hiç üşenmeden sabah akşam sürüyorum kızlar. Sırf çatlakları yüzünden annem karın germe ameliyatı yaptırdı, 2 senede anca tam olarak iyileştii. Sürüün uleyynn
evet aslında sürmek lazımsabah işe yetişme telaşı akşam da uyuyakalıyorum kızımda ılk başlarda çatlamadım hiç önemsemedim 7. aydan sonra birden oluştular az da olsa yine oyle olmaz inşallah
Kızlar merhaba 2haftadır baş ağrısı ile uğraşıyorum bir gidiyor bir geliyor.ne zaman geçer acaba😔doktorlarda bu haftalarda olabilir diyo,aranızda benim gibi olan var mı?cumartesi randevum var bakalım ne diecek doktorum.
Saol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi İnşallah... Galiba Kasım bebişlerinin geneli erkek ya da erkekler erken gösteriyo cinsiyeti :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar bakıyorum da kasım bebeklerinin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı. sanki bu sene oğlan senesi gibi hep öğrendiklerimiz oğlan . benim de 26sında kontrol umarım söyler artık doktor 16 haftayı geçmiş olacak. sağlıklı olsun da hiç önemli değil cinsiyeti ama insan yine de merak ediyor. ayrıca benim gibi 15. haftada olup bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ben daha hiçbir şey hissetmiyorum.
Eki Görüntüle 1121386
Ben günde bir yazmasına rağmen hiç üşenmeden sabah akşam sürüyorum kızlar. Sırf çatlakları yüzünden annem karın germe ameliyatı yaptırdı, 2 senede anca tam olarak iyileştii. Sürüün uleyynn
kızlar kremi nelere sürüyorsunz??
merhaba kızlar bakıyorum da kasım bebeklerinin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı. sanki bu sene oğlan senesi gibi hep öğrendiklerimiz oğlan . benim de 26sında kontrol umarım söyler artık doktor 16 haftayı geçmiş olacak. sağlıklı olsun da hiç önemli değil cinsiyeti ama insan yine de merak ediyor. ayrıca benim gibi 15. haftada olup bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ben daha hiçbir şey hissetmiyorum.
Aynen canım, benim ailem kız bekliyor heyecanla, eşimin ailesi de erkek bekliyor
Saol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi İnşallah... Galiba Kasım bebişlerinin geneli erkek ya da erkekler erken gösteriyo cinsiyeti :)
Haklısın tatlım cinsiyet merak yaratıyor bana %90 kiz dedi ama iki hafta sonra kesinlesicek ozaman kontrolum we bende hissetmiyorum hareketlerini suan 15+2 haftam ilk bebekde baya gec hissediliyormus benimki ilk bebek, bakalim sana ne dicek doktor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?