2014 Kasım Anneleri

Selam karnin ici derken neyden kaynaklaniyor kusmaktan mi yoksa genislesigi icin mi ?
Benim de midem yemek borum ve bogazim cok agriyor ama gunde nerdeyse 10 kere kusuyorum

cnm sanırım genişliyor ondan acıyor, yırtılır gibi oluyor garip bir acı, sanırım bebek yukarı gelmeye organlar yer değiltirmeye başladı diye tahmin ediyorum, ufaktan karnımda büyüdü, pantalonlarım rahtsız ediyor.

bak sana moral olsun güzel haberlerim var, ben hersabah acı su seklınde cıkarıyorum, bugun cıkarmadım ama, bı kac gundur ıyıyım, şöyle söyleyeyim 13 hafta bitince 2. trimaster başlıyor ya, rahtsızlarımız azalmaya başlıyor, benm azalmadı, ama 14 bitince azaldı. daha rahatım şimdi. sen baya bi fazla kusuyorsun, az kaldı güzel günler bekliyor sana, az daha dayan olur mu, geçiceek bunların hepsi

şimdi farklı şikayetlerım var, durmadan acıkıyorum, belim ağrıyor, yatarken karnım acıyor, donmek zorlaştı falan.

ama bunların hepsı bulantılar kadar zor degıl

herkes öğrenmiş cinsiyetleri benim daha birkaç hafta var doktora gitmeme ozaman söyleyecek sanırım bebek göstermezse çatlarız artık :18:

göbeğime krem sürmeye bi türlü alışamadım 14. haftamdayım

ben de unutuyorum uyuyakalınca da gece kalkıp sürmeye üşeniyorum yanlız değilsiniz

Ben günde bir yazmasına rağmen hiç üşenmeden sabah akşam sürüyorum kızlar. Sırf çatlakları yüzünden annem karın germe ameliyatı yaptırdı, 2 senede anca tam olarak iyileştii. Sürüün uleyynn

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bi erkek daha topikte

Saol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi İnşallah... Galiba Kasım bebişlerinin geneli erkek ya da erkekler erken gösteriyo cinsiyeti :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkes öğrenmiş cinsiyetleri benim daha birkaç hafta var doktora gitmeme ozaman söyleyecek sanırım bebek göstermezse çatlarız artık :18:

kaç haftalıksın???ben 14teyim..2hafta sonra gidicem inşallah sağlıkla öğreniriz cinsiyetlerini...

evet aslında sürmek lazım sabah işe yetişme telaşı akşam da uyuyakalıyorum kızımda ılk başlarda çatlamadım hiç önemsemedim 7. aydan sonra birden oluştular az da olsa yine oyle olmaz inşallah

Ben hep sabah 06:30 da koşa koşa kapıya iniyodum son dakka kalkıyordum falan filan, kanama yaşadıktan sonra ödüm koptu artık yarım saat erken kalkıyorum. Bence 10 dk erken kalkabilirsin :)

canım geçmiş olsun sende benim gıbı stres cok yapıyorsun sanırım ondan canım dr rahim ağzın mm olarak sor oldumu birde karnın büyüdümü benim hicbüyümedi gibi geliyor sen 2 haftada gidiyorsun sanırım bende 3 haftada senin kac haftalık oldu gecen gün benimde sol kaburğamın hemen altına inanılmaz bir ağrı saplantı elimi bastırınca acıyondu coooooooooook ağladım sabah gecmiştı..........

merhaba kızlar bakıyorum da kasım bebeklerinin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı. sanki bu sene oğlan senesi gibi hep öğrendiklerimiz oğlan . benim de 26sında kontrol umarım söyler artık doktor 16 haftayı geçmiş olacak. sağlıklı olsun da hiç önemli değil cinsiyeti ama insan yine de merak ediyor. ayrıca benim gibi 15. haftada olup bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ben daha hiçbir şey hissetmiyorum.

Son düzenleme:

Benim de 31inde kontrolüm var cinsiyetini öğrenmeye gidicez inşallah dediğin gibi sağlıklı olsun yeter ki önemli değil desekde insan merk ediyor hep. birde rüyamda bir kız gibi görüyorum bir erkek gibi anlamadım geçen gün kız bebek ayakkabısı görmüşken bugün de ultrasonda bebeğimin pipişini görüyordum Ne olacak acaba çok merak ediyorum buarada bende hissetmiyorum hala ya hissetmeyi çok istiyorum ama hissedemedim hala

kızlar kremi nelere sürüyorsunz??

Ben gögüs göbek belim we basenlerime kalçama sürüyorum sabah we akşam çünkü göbeğim baya belirginleşti ilk bebek olunca çatlamak istemıyorum

Haklısın tatlım cinsiyet merak yaratıyor bana %90 kiz dedi ama iki hafta sonra kesinlesicek ozaman kontrolum we bende hissetmiyorum hareketlerini suan 15+2 haftam ilk bebekde baya gec hissediliyormus benimki ilk bebek, bakalim sana ne dicek doktor :))

Valla bu sene erkek senesi galiba benimde iki kizim var catlicam meraktan

16. Haftayla ilgili ben bunu okumustum internetden :)

ilk hamileliğimde 20. haftada hissetmeye başlamıştım bu ikinci hamileliğim hala hissetmiyorum bide göbeğim çok çabuk büyüdü ondan mı acaba hissetmiyorum bilemedim...

kızlar hafta sonu tiny love aldık halamızın hediyesi bayağı güzel bişey kurduk eşimle memnun kalırız gibi geliyo birde dönence arayışına girdim ışıklı olanlarından istiyorum ama chicconun da masal ve ninni söyleyen ışıklı oyuncağı var ikisi arasında kaldım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…