ilk hamileliğimde 20. haftada hissetmeye başlamıştım bu ikinci hamileliğim hala hissetmiyorum bide göbeğim çok çabuk büyüdü ondan mı acaba hissetmiyorum bilemedim...
cnm sanırım genişliyor ondan acıyor, yırtılır gibi oluyor garip bir acı, sanırım bebek yukarı gelmeye organlar yer değiltirmeye başladı diye tahmin ediyorum, ufaktan karnımda büyüdü, pantalonlarım rahtsız ediyor.
bak sana moral olsun güzel haberlerim var, ben hersabah acı su seklınde cıkarıyorum, bugun cıkarmadım ama, bı kac gundur ıyıyım, şöyle söyleyeyim 13 hafta bitince 2. trimaster başlıyor ya, rahtsızlarımız azalmaya başlıyor, benm azalmadı, ama 14 bitince azaldı. daha rahatım şimdi. sen baya bi fazla kusuyorsun, az kaldı güzel günler bekliyor sana, az daha dayan olur mu, geçiceek bunların hepsi
şimdi farklı şikayetlerım var, durmadan acıkıyorum, belim ağrıyor, yatarken karnım acıyor, donmek zorlaştı falan.
ama bunların hepsı bulantılar kadar zor degıl
Valla bu sene erkek senesi galibabenimde iki kizim var catlicam meraktan
Kızlar banada doktor 12. Haftada illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi. Sizce değişir mi cinsiyet rüyamda hep ultrasyonda bebegimin pipisi görüyorum icimede erkek doguyor
Merhaba güzel anneler bugün ikili test sonucum çıktı sıkıntı yok çok şükür ayrıca bi oğluşum olacakmış :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mesajiniz ilac gibi geldi inanin cok moral oldu tesekkur ederim 😊
Evet benim kusma bulantilar asmis durumda o kadar cok ki bogazim ve burnumdan kan geliyor simdilik 7 kilo verdim ama iyilesmeyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Midemin agrilarina bas donmelerine dayanamiyorum iyice yoruldum sikayet gibi olmasinda..
Sizin De ilk gebeliginiz zannedersem cizelgenizde 8 aylik evli oldugunuzu gordum 😊 hayirli olsun ve Allah hepimize saglikli ve guzel gebeliknasip etsin insallah
Bakalim hangi tarafin dedigi olacak?sen ne hissediyorsun?
kızlr aranızda karnında ara ara pıt pıt atan bişey olıyo mu
hıçkırıklarınız başlamış galba
bilemyrum ama bu aralar çook arada bi oluyo.kendi kendime teselli oluyrdu bu..pıt pıt ları duymyınca kötü hssddiyrum
daha yeni başlıyor merak etme çoğu zaman uyuyor zaten 1-2 haftaya kadar kıpırtılarda başlayınca daha rahat edersin zatn 25. haftalarda fazla uyuyunca merak edicez biraz karnımıza elimizle hafif bastırınca uyandırıcaz kıpır kıpır olucaklar içimiz rahat edicek inş.
hıçkırıklarınız başlamış galba
bana oldu 2 kere..birer kere pıt etti...
ama dün akşam yatmadan önce çok fazla oldu elimi koydum hatta pıt pıt seğirme gibi oldu 2-3 dakika sürdü ne ki buuu???
bana oldu 2 kere..birer kere pıt etti...
ama dün akşam yatmadan önce çok fazla oldu elimi koydum hatta pıt pıt seğirme gibi oldu 2-3 dakika sürdü ne ki buuu???
Evet canım benim oluyo geçen hafta resmen komple yer değiştirdi hissettim ara arada pıt pıt yapıyo özellikle ayakta çok gezersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?