2014 Kasım Anneleri

ilk hamileliğimde 20. haftada hissetmeye başlamıştım bu ikinci hamileliğim hala hissetmiyorum bide göbeğim çok çabuk büyüdü ondan mı acaba hissetmiyorum bilemedim...

Benimde göbeğim çok belirginleşti herkes iç karnın çok küçükmüş diyor.yakın zamanda hissedersin bence 2. Bebekde daha erken oluyormuş ama haklısın belki göbek büyüyünce geç hissediliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar hamile kıyafeti giymeye başladınız mı? ben defactonun sitesinden aldım bi gömlek bi penye fiyatlar çok uygun

Mesajiniz ilac gibi geldi inanin cok moral oldu tesekkur ederim 😊
Evet benim kusma bulantilar asmis durumda o kadar cok ki bogazim ve burnumdan kan geliyor simdilik 7 kilo verdim ama iyilesmeyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Midemin agrilarina bas donmelerine dayanamiyorum iyice yoruldum sikayet gibi olmasinda..
Sizin De ilk gebeliginiz zannedersem cizelgenizde 8 aylik evli oldugunuzu gordum 😊 hayirli olsun ve Allah hepimize saglikli ve guzel gebeliknasip etsin insallah

Kızlar banada doktor 12. Haftada illede birsey duymak istiyorsanız kız dedi. Sizce değişir mi cinsiyet rüyamda hep ultrasyonda bebegimin pipisi görüyorum icimede erkek doguyor

mrb bende bugun on iki hafta 2 gunluk oldum. ıkılı test ıcın doktora gıttım. cınsıyetı ıcın net bırsey dıyemem ama erkege benziyor bi cıkıntı var dedi. benımde dilime falan hep kız geliyordu konusurken. bi de kız bebege daha yakın hıssediyordum kendimi. rüyamda hep beyaz elbiseli kız bebek goruyordum. bence rüyaları bizim psikolojimiz etkiliyor. bi arkadasım hep erkek goruyordu. ismini bile düsünmüstü doktor 15.ci haftada kız dedi

evet lilipit dogru demis canım. bende artık mide bulantısından bıkmıstım tavuk ve yumurtadan tiksinmistim. gerci sadece 3 kere kustum düsünmemeye calıstım hep. bu hafta 12 ci haftam bitti ve bulantılarımda birden kesildi. hatta korktum ne oldu acaba diye. ama bugun doktorum hersey yolunda dedi trahatladım. sana da az kalkıs. 4 ayda tamamen gecmesede azalır. gerci dogurana kadar kusanlarıda duymadım degil

Valla bende heppkiz goruyrm ruyamda 10 gunumz kaldi ogrenmemize nedense erkek istyrm ve hissedyrm ama gonlum ve elim hep kiz esyalarina gidiyo babamz kiz kiz isyio anneannelr erkek istiyo bakcz artk

Tuti benimde bulantim oldu ama kusmam çok az oldu. 14 haftam bitti benimde küçük top gibi bi Karnım var henüz hiç kilo almadım. Benim doktor Biraz salladı sanki bilemiyorum hayırlısı sağlık li olmasi tek dileğim

bilemyrum ama bu aralar çook arada bi oluyo.kendi kendime teselli oluyrdu bu..pıt pıt ları duymyınca kötü hssddiyrum

daha yeni başlıyor merak etme çoğu zaman uyuyor zaten 1-2 haftaya kadar kıpırtılarda başlayınca daha rahat edersin zatn 25. haftalarda fazla uyuyunca merak edicez biraz karnımıza elimizle hafif bastırınca uyandırıcaz kıpır kıpır olucaklar içimiz rahat edicek inş.

inş cnm ya

Son düzenleme:
bana oldu 2 kere..birer kere pıt etti...
ama dün akşam yatmadan önce çok fazla oldu elimi koydum hatta pıt pıt seğirme gibi oldu 2-3 dakika sürdü ne ki buuu???

ne olduğunu bilmyrum ama benm hoşuma gidiyo bebeğimin var oldğunu hssettirriyo bana. ama son 2 gündür çok az oluyo bu da beni korkutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…