2014 Kasım Anneleri

yer değiştirmesini falan hissetmyrum ama pıt ptlarıda duymak istiyorum.bnm için sevinç kaynağı oluyo

Öyle canım ama çok küçük olduğu için düzenlı olmuyo ben hissetmeye başladığımdan beri tetikteyim çünkü anca 2 günde bir hissediyorum öyle hergün değil mesela en son hissettiğimdn beri hadi kıpırdasada iyi mi diye öğrensem diyorum düzene gireceği günlere az kaldı çok şükür

Kizlar ben babenin catlak kremini kullaniyorum zayif olmama ragmen zatn catlaklarim var diye basladim kreme ama ben iki gunde bir kullaniyorum..babe kullanan var mi aranizda?

gobegın nerelerıne? ben ılk kez bugun surdum ama beceremedım tam sanırım, belımıze dogru yanlara ve kasıklara dogru surecez mı

sen baya ağır gecıyorsun, Allah dayanma gücü versin, ağladığım günleri unutmuyorum, çaresiziz mecbur çekiyoruz, psikolojim bozulmuştu bnmde
ama şimdi iyiyim çok şükür,

bir hafta sonra baya azalıcak inş

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,

ilk bebeğim, ilk heyecan ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum, bilsem korkardım herhalde :)

hadi ya ciddi misin

ya benim de böle kütle hareketi gibi oluyo kayıyomuş gibi çok net hissetmiyorum ama sanki bi yer değiştirme sertliğin diğer tarafa kayması gibi bir his yaşıyorum...

aa ciddi misin süper ya :)
ben birşey hissetmiyorum cnm acıyor sadece, içim acıyor tuhaf, büyüyor karnım ondan sanırım

aa ciddi misin süper ya :)
ben birşey hissetmiyorum cnm acıyor sadece, içim acıyor tuhaf, büyüyor karnım ondan sanırım

evet canım acı bende hissediyorum batma da...rahim artık göbeğe doğru genişlemeye başlıyomuş bazen göbek deliğimde de batma oluyo ara sıra normalmiş..

Göbişler fark ediliyor artık işyerinde sen hamile misin diye sormaya başladılar aslında daha söylemek istemiyorum ama zayıfım karnım belli oluyor bende söylüyorum..cinsiyet bile tahmin ediyorlar karnım sivriymiş erkekmiş

Canım ne kullanıyorsun ???

Lierac aldım, her banyodan sonra da nutrucina nın vücut yağını kullanıyorum.
Vücut yağı heryerime, lierac kremi ise memiklerimin ucu olmayan her yerine, karnımın tüm bölgesine ve yanlarına, basen taraflarımdaki çatlak olan yerlerime sürüyorum.iyice yedirip üzerimi giyiniyorum. toplam 45 sn sürüyor. Annem karnın göğüs altı kısmının fazla çatlamadığını, alt göbeğin çatladığını söyledi. acaba kollarıma da mı sürsem kiminin çatlıyo..

hehe keşke benimde öyle iş arkadaşlarım olsa

kollarına bacaklarına (diz kapağına kadar) sürebilirsin canım...

gelsin benim karnıma baksınlar hayret bişi şu cinsiyet tahmincilerini dövebilirim, hayret bişi.
Benim göbek maşallahlık valla, 4 kilo aldım ama 14 kilo almışım gibi duruyo.

gelsin benim karnıma baksınlar hayret bişi şu cinsiyet tahmincilerini dövebilirim, hayret bişi.
Benim göbek maşallahlık valla, 4 kilo aldım ama 14 kilo almışım gibi duruyo.

Ben daha hiç kilo almadım eşimde habire ekmek yedirmeye çalışıyor şişmanlatmak için kollarım bacaklarım zayıf ortada top gibi bir göbek komik oldu

Ben daha hiç kilo almadım eşimde habire ekmek yedirmeye çalışıyor şişmanlatmak için kollarım bacaklarım zayıf ortada top gibi bir göbek komik oldu

Ah bir bilsen o top göbekli hamilelere ne özeniyorum ben :)
9. ayda basket topu taşıyan hamile. Bende patates çuvalı gibi sürünerek gezerim
Ekmekten ziyade sağlıklı şeylerle beslesin seni azıcık et balık süt

evet canım acı bende hissediyorum batma da...rahim artık göbeğe doğru genişlemeye başlıyomuş bazen göbek deliğimde de batma oluyo ara sıra normalmiş..

senın bebiş tosun sanırım, ıyı bakıyorsun ona :)

ben 180 ım esımde cok kalıplıdır ama yavrum mınık sımdılık, kusmaktan pek yıyemedım, bu hafta yemeye basladım, guclenecek buyucek oda hareketlerını hıssettırecek bana ıns. :)

ben netten aldım doktorun tavsıyesı bella b, tummy butter, vazelınımsı bırsey, kargodan gelınce toplantı odasında surdum karnıma, guzel yapısı var. fayda edecek mı bılmıyorum

en cok netten duydugum lıerac ama doktorun tavsıyenın organıc olması hosuma gıttı,

Ben sadece johnson's baby nin yağını aldım,aama her gün sürmüyorum sanırım çoğaltmam lazım nemlendirme işini...kollarına da sür öyle bişey varsa...bende sürücem her yerime bundan sonra....zaten kilolu hamile kaldım...ve şimdiye kadar da çok kilo aldım
çatlaklar için özel birşey bende alıcam Lierac alırım...lansinoh aldım geçen gün meme uçları için...şimdiden kullanırsam çok faydası olurmuş...

Her hamile çok güzel duruyor bence herkesin bünyesi farklı ama sonuçta melek taşıyoruz
Kontrolde doktor ayda iki kiloyu geçme dedi eşim tutturdu ayda iki kilo alman lazımmış diye yedirmeye çalışıyor her gün tartıyo beni

benim ikiz ya canım o yüzden doktor batman kasık ve bel ağrın daha çok olucak dedi...
ben bepantenin çatlak losyonunu kullanıyorum kokusunuda sevdim..rahatlatıyo kaşınan yerlerimi

bence o yagları kullanma ıclerınde kımyasallar var, bulabılıyorsan saf yag alabılırsın gercı onlarında ıyısını bılmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…