bebeğinin hıçkırıkları
yer değiştirmesini falan hissetmyrum ama pıt ptlarıda duymak istiyorum.bnm için sevinç kaynağı oluyo
ne olduğunu bilmyrum ama benm hoşuma gidiyo bebeğimin var oldğunu hssettirriyo bana. ama son 2 gündür çok az oluyo bu da beni korkutuyo
yer değiştirmesini falan hissetmyrum ama pıt ptlarıda duymak istiyorum.bnm için sevinç kaynağı oluyo
Ben gögüs göbek belim we basenlerime kalçama sürüyorum sabah we akşam çünkü göbeğim baya belirginleşti ilk bebek olunca çatlamak istemıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mesajiniz ilac gibi geldi inanin cok moral oldu tesekkur ederim 😊
Evet benim kusma bulantilar asmis durumda o kadar cok ki bogazim ve burnumdan kan geliyor simdilik 7 kilo verdim ama iyilesmeyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Midemin agrilarina bas donmelerine dayanamiyorum iyice yoruldum sikayet gibi olmasinda..
Sizin De ilk gebeliginiz zannedersem cizelgenizde 8 aylik evli oldugunuzu gordum 😊 hayirli olsun ve Allah hepimize saglikli ve guzel gebeliknasip etsin insallah
hadi ya ciddi misin
ya benim de böle kütle hareketi gibi oluyo kayıyomuş gibi çok net hissetmiyorum ama sanki bi yer değiştirme sertliğin diğer tarafa kayması gibi bir his yaşıyorum...
aa ciddi misin süper ya :)
ben birşey hissetmiyorum cnm acıyor sadece, içim acıyor tuhaf, büyüyor karnım ondan sanırım
Canım ne kullanıyorsun ???
Göbişler fark ediliyor artık işyerinde sen hamile misin diye sormaya başladılaraslında daha söylemek istemiyorum ama zayıfım karnım belli oluyor bende söylüyorum..cinsiyet bile tahmin ediyorlar karnım sivriymiş erkekmiş
Lierac aldım, her banyodan sonra da nutrucina nın vücut yağını kullanıyorum.
Vücut yağı heryerime, lierac kremi ise memiklerimin ucu olmayan her yerine, karnımın tüm bölgesine ve yanlarına, basen taraflarımdaki çatlak olan yerlerime sürüyorum.iyice yedirip üzerimi giyiniyorum. toplam 45 sn sürüyor. Annem karnın göğüs altı kısmının fazla çatlamadığını, alt göbeğin çatladığını söyledi. acaba kollarıma da mı sürsem kiminin çatlıyo..
Göbişler fark ediliyor artık işyerinde sen hamile misin diye sormaya başladılaraslında daha söylemek istemiyorum ama zayıfım karnım belli oluyor bende söylüyorum..cinsiyet bile tahmin ediyorlar karnım sivriymiş erkekmiş
gelsin benim karnıma baksınlar hayret bişi şu cinsiyet tahmincilerini dövebilirim, hayret bişi.
Benim göbek maşallahlık valla, 4 kilo aldım ama 14 kilo almışım gibi duruyo.
Ben daha hiç kilo almadım eşimde habire ekmek yedirmeye çalışıyor şişmanlatmak içinkollarım bacaklarım zayıf ortada top gibi bir göbek komik oldu
evet canım acı bende hissediyorum batma da...rahim artık göbeğe doğru genişlemeye başlıyomuş bazen göbek deliğimde de batma oluyo ara sıra normalmiş..
Lierac aldım, her banyodan sonra da nutrucina nın vücut yağını kullanıyorum.
Vücut yağı heryerime, lierac kremi ise memiklerimin ucu olmayan her yerine, karnımın tüm bölgesine ve yanlarına, basen taraflarımdaki çatlak olan yerlerime sürüyorum.iyice yedirip üzerimi giyiniyorum. toplam 45 sn sürüyor. Annem karnın göğüs altı kısmının fazla çatlamadığını, alt göbeğin çatladığını söyledi. acaba kollarıma da mı sürsem kiminin çatlıyo..
Ah bir bilsen o top göbekli hamilelere ne özeniyorum ben :)
9. ayda basket topu taşıyan hamile. Bende patates çuvalı gibi sürünerek gezerim
Ekmekten ziyade sağlıklı şeylerle beslesin seni azıcık et balık süt
senın bebiş tosun sanırım, ıyı bakıyorsun ona :)
ben 180 ım esımde cok kalıplıdır ama yavrum mınık sımdılık, kusmaktan pek yıyemedım, bu hafta yemeye basladım, guclenecek buyucek oda hareketlerını hıssettırecek bana ıns. :)
ben netten aldım doktorun tavsıyesı bella b, tummy butter, vazelınımsı bırsey, kargodan gelınce toplantı odasında surdum karnıma, guzel yapısı var. fayda edecek mı bılmıyorum
en cok netten duydugum lıerac ama doktorun tavsıyenın organıc olması hosuma gıttı,
hehe keşke benimde öyle iş arkadaşlarım olsa
bende geçici görevle çalışıyorum bu yerde eski çalıştığım yerde samimi arkadaşlarım..görünce öyle soruyorlar işte
Ben sadece johnson's baby nin yağını aldım,aama her gün sürmüyorum sanırım çoğaltmam lazım nemlendirme işini...kollarına da sür öyle bişey varsa...bende sürücem her yerime bundan sonra....zaten kilolu hamile kaldım...ve şimdiye kadar da çok kilo aldım
çatlaklar için özel birşey bende alıcam Lierac alırım...lansinoh aldım geçen gün meme uçları için...şimdiden kullanırsam çok faydası olurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?