2014 Kasım Anneleri

muhtemelen kızım olcak..adıda defne :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hareketleri nasil hissediyorsunuz, doktora sordum ben 5 aya kadar hissetmezsin, hissettign bagirsak hareketidir dedi.. anladigim kadariyla cinsiyeti herkes ögrenmis, benim doktorum söylemiyor yaa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niyeyse kadinlar erkek cocuga düşkün , erkekler kiz cocuguna.. eşim ile bende de tam tersi :)

bizde de öyle t sanırım biraz bencilim kız çocuk eninde sonunda anneci olacak küçükken babayı çok sevse de büyüdükçe fark daha da belli oluyor genelde:13:

canım bünyeye göre değişiklik gösterir bence o durum..birde benimkiler 1 hafta önde çıktılar ve de 2 tane olduklarından böyle el kol hareketi değilde kütle gibi yer değiştirirken sertlik hissediyorum ben mesela...

bizde de öyle t sanırım biraz bencilim kız çocuk eninde sonunda anneci olacak küçükken babayı çok sevse de büyüdükçe fark daha da belli oluyor genelde:13:

aynen katılıyorum benim eşimde kız olurlarsa bana çok düşkün olurlar diyo hııı diyorum içimden büyüyünce görürsün sen

hayırlı olsun benim de kız için isim hazır Güneş ya da Şölen

yok kesinlikle gaz gibi değildi ama tuvaletim gelmişti acaba yerleri daraldı da idrar torbasını mı ittirdiler???

Olabilir, ben bazen bilerek tutuyorum çişimi azıcık sıkışsın da ittirsin diye, o şekilde göbeğimde poposunu pırtlatmıştım. Ay çok heyecanlandım bidaha poposunu çıkarmadı yawrum yaaaaa

Olabilir, ben bazen bilerek tutuyorum çişimi azıcık sıkışsın da ittirsin diye, o şekilde göbeğimde poposunu pırtlatmıştım. Ay çok heyecanlandım bidaha poposunu çıkarmadı yawrum yaaaaa

ayyyy inanmıyorum inşallah hissettiğim onlardır derinden suyun içinden bir pıtlamaydı

Sen ikiz bekliyorsun, evet o zaman olablir. Benim kayinvalidemde zamaninda esime hamileyken cok hssetmis, ben hssetmiyorum. Doktorada sordum,normal dedi.. daha ucacik cunku..

valla Allahın takdiri tabi neler duyuyoruz ama bizim edepsiz açtı bacakları pipisini gördük hatta doktorumuz fotosunu bile verdi
çok güzel isimler canım senin diğer ufak ablaların isimleri ne

Ahahahhahah çok sevindim ay çok güzel bi his değil mi :)
uzun bi süre hissetmezsen şaşırma ve korkma. ben ilk pıt pıtlardan 1 hafta sonra tekrar hissetmiştim

olsun bekleriz napalım işimiz ne
o değilde umarım hissettiğim onlardır tam ayırt edemiyorum çünkü..
ama ağzım kulaklarımda
çok şükür Allah'a

Yaaa hamişler dua edin bana bende istiyorum akşam sabah elim karnımda yokluyorum sıpayı
zeyycim gözün aydın

muhtemelen kızım olcak..adıda defne :)

Defne bayılırım adı gibi kendide bahtıda güzel olsun inş. canım

18-23. haftalarda

işte bende bundan tedirgin oluyorum sonra o hamilelik nasıl geçer canım?

usg dediğin ultrason mu? izmirde nerede yaptırabilirim aacaba?

ne mutlu sana bende artık hissetmek istiyorum

Aaa cnm sende mi Izmir'de sin ? Izmir'de 4 yerde varmış.... nereye gidiosun sen ??

evet canım akşam eve zor gidiyorum 8de de gözlerim kapanıyo engel olamıyorum...

ne yapmak gerek acaba yaa, okuldan eve zor geliyorum, akşama kadar da yatıyorum. pazartesi kontrolüm var doktoruma soracağım. destek vitamin verebilir gibi geliyor bana

yok kesinlikle gaz gibi değildi ama tuvaletim gelmişti acaba yerleri daraldı da idrar torbasını mı ittirdiler???

Rahimindeki halleri gözümün önüne geldi de kahkaha attim.. :) off anne gir artık şu tuvalete sıkıştık burdaaaa :sly: :sly: :sly:

işte bende bundan tedirgin oluyorum sonra o hamilelik nasıl geçer canım?

:

haklısın canım çok kolay geçmiyor.. sürekli bebeğin gelecekte sağlığına kavuşup kavuşamayacağı endişesi..
ailenin olumsuz tavırları olursa da çok kötü oluyor.. kuzenim çok içine attı o dönemde..
ama yine de tedbir açısından önemli mesela onların bi solunum problemiydi normal doğum olacakken dr sezeryan istedi ve kalp hastanesine direkt nakledildi bebek.. yani allah korusun hazırlıklı olmak da gerek

Defne bayılırım adı gibi kendide bahtıda güzel olsun inş. canım[/QUOTE]

bende öyle hatta sırf adını defne koyabilmek için bile kız istiyom sanırım..güzel dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi..

canım aklım çok karıştı çünkü bebekte sıkıntı olsa bile yapılacak birşey olmuyormuş bilgilendirmeden başka

Benim arkadaşımında önce beyninde ur tespit edildi, eriyeceğini söyledi doktor. Sahiden eridi. Fakat sonra da böbreklerinde sorun çıktı bebeğin. Doğduğu an müdahale edilmesi gereken birşeydi. O yüzden doğum anında hazırlıklı olundu, gerekli müdahale yapıldı.

Bence oldukça gerekli ve güzel bir uygulama. Ben çok heyecanlıyım valla 7 Haziran'ı zor bekliyorum.

aynen ya bi cinsiyeti öğrenemedim gitti

Bakalım artık 7 Haziran'a kadar sabredicem. O zaman da öğrenemezsem, doktora dicem bundan söyleme, bu sefer ben öğrenmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…