slm kızlarrrr. hamileliğimin 16. haftasındayım ve baya halsizliğim var. siz de yaşıyor musunuz ?
ne mutlu sana bende artık hissetmek istiyorum
olsun bekleriz napalım işimiz ne
o değilde umarım hissettiğim onlardır tam ayırt edemiyorum çünkü..
ama ağzım kulaklarımda
çok şükür Allah'a
Evet isim konusu açıyorum bakalım kimler neler düşüyor biraz kopya çekelim birbirimizden gerçi erken ama işte eğlence olsun
ben içimde bir CAN taşıdığım için ve ikimizin CANından bir parça olduğu çok ısındım bu isme eşimde kararını verirse bakalım şimdilik en çok içime sinen bu oldu
Gaz hep var, ama seni işkillendirdiyse o gaz değildir. Ah ah Allahım ne güzel duygular.
Niyeyse kadinlar erkek cocuga düşkün , erkekler kiz cocuguna.. eşim ile bende de tam tersi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hareketleri nasil hissediyorsunuz, doktora sordum ben 5 aya kadar hissetmezsin, hissettign bagirsak hareketidir dedi.. anladigim kadariyla cinsiyeti herkes ögrenmis, benim doktorum söylemiyor yaa..
bizde de öylet sanırım biraz bencilim kız çocuk eninde sonunda anneci olacak küçükken babayı çok sevse de büyüdükçe fark daha da belli oluyor genelde:13:
Merhaba kizlar isimler konulmaya baslanmis :) 12.haftada bebisim kiz gibiydi ama 2 hafta sonra kontrole gittigimde netlesecek.o yuzden bende sadece kiz ismi düşündüm :) Zülal ismi hoşuma gidiyor. Bakalım degisecek mi :)
yok kesinlikle gaz gibi değildi ama tuvaletim gelmişti acaba yerleri daraldı da idrar torbasını mı ittirdiler???
Olabilir, ben bazen bilerek tutuyorum çişimi azıcık sıkışsın da ittirsin diye, o şekilde göbeğimde poposunu pırtlatmıştım. Ay çok heyecanlandım bidaha poposunu çıkarmadı yawrum yaaaaa
canım bünyeye göre değişiklik gösterir bence o durum..birde benimkiler 1 hafta önde çıktılar ve de 2 tane olduklarından böyle el kol hareketi değilde kütle gibi yer değiştirirken sertlik hissediyorum ben mesela...
Erkek hisettigim icin hep erkek ismi düşünmüştüm kiz icin bilemiyorum oğlum olsaydi MUSTAFA BURAK olacakti. Doktor kesin demedi ama kiz olduğunu düşündüğüm için NISANUR Olabilir ama baklim esim ne dusunuyocinsiyet kesinleşsinde hele bir komsumuza doguma kadar kiz demisler oglu oldu diger komsumuza erkek dediler kizi oldu
Ahahahhahah çok sevindim ay çok güzel bi his değil mi :)
uzun bi süre hissetmezsen şaşırma ve korkma. ben ilk pıt pıtlardan 1 hafta sonra tekrar hissetmiştim
olsun bekleriz napalım işimiz ne
o değilde umarım hissettiğim onlardır tam ayırt edemiyorum çünkü..
ama ağzım kulaklarımda
çok şükür Allah'a
muhtemelen kızım olcak..adıda defne :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
18-23. haftalarda
işte bende bundan tedirgin oluyorum sonra o hamilelik nasıl geçer canım?
usg dediğin ultrason mu? izmirde nerede yaptırabilirim aacaba?
ne mutlu sana bende artık hissetmek istiyorum
evet canım akşam eve zor gidiyorum 8de de gözlerim kapanıyo engel olamıyorum...
yok kesinlikle gaz gibi değildi ama tuvaletim gelmişti acaba yerleri daraldı da idrar torbasını mı ittirdiler???
işte bende bundan tedirgin oluyorum sonra o hamilelik nasıl geçer canım?
:
canım aklım çok karıştı çünkü bebekte sıkıntı olsa bile yapılacak birşey olmuyormuş bilgilendirmeden başka
aynen ya bi cinsiyeti öğrenemedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?