2014 Kasım Anneleri

Bu ölçüm yapildi ama arkadaslarin dedigi gibi yarim saat bakmadi doktor.. sasirdim bende yarim saat denince..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah sağlıklı olsunlar da

En önemlisi sağıklı olması tabi de, herkes öğrenince bende öğrenmek istiyorum. Alışverişe bile başlayamadım hiç. Bütün gün bakıyorum ama alamıyorum. Neyse Allah'ın izniyle öğrenicem bende.

canım dolmuştur...tüm özel messajları sil yoksa bildiri gelmez..kutu dolunca gelmiyor..

ayy ne güzel hissetmen yaa..ben dert etmeye başladım artık niye hisssetmiyorum offf

Bazıları erken bazıları geç hissediyormuş. Sağlıklı olsun bebeğinde nasılsa ilerleyen zamanlarda bol bol tekmeleri ile uyanıcaz

arkadaşlar Ayrıntılı Ultrason ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
benim doktorum ayrıntılı ultrason istedi.
sizin fikirleriniz neler bu konuyla alakalı ?

Ayrıntılı ultrason denen şey renkli yani 4 boyutlu ultrason ise bende 7 Haziran'da giricem. Tüm detayları ile görmek harika olacak bence.

az önce bir pıtırtı hissettim ama hareketmi gaz mı ayırt edemiyorum

arkadaşlar Ayrıntılı Ultrason ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
benim doktorum ayrıntılı ultrason istedi.
sizin fikirleriniz neler bu konuyla alakalı ?

canım ben 14. haftada girdim..
kendim radyolojide çalışınca solsun hocam baktı...tüm organlarına bakılıyor hepsi ölçülüyor..
tek tek herşeye bakılıyor..
bence ayrıntılı bu ikili üçlü testlerden çok daha önemli canım

Niyeyse kadinlar erkek cocuga düşkün , erkekler kiz cocuguna.. eşim ile bende de tam tersi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar, dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ve güzeller güzeli prensesimiz olacakmış inşaallah :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim de bi kizim olacak inşallah
Kız anneleride duyuyorum artık :)
Bende bi prenses annesi olucam Rabbim izniyle:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben cinsiyeti 11+4 de öğrendim 15.haftamda da kesinleşti erkek annesi olacağım inşallah
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar tebrikler
nazlı kızlarımız kendini göstermeye başladı artık yavaştan
sayım bildiriyorum: 19-erkek 8-kız

hayırlı olsun arkadaşlar, hakkınızda en hayırlı olanı vermiştir rabbim

ben de varım canım, haftaya inşallah, sağlıklı, hayırlı evlat olsun da cinsiyet ne fark eder?

maaşallah kızına da bebişine de

allah korusun canım hepimizin bebişlerini, onları rabbime emanet ettik

aminn canım

canım benim bildiğim kadarıyla adet dönemimizde hamile olsak bile yine sancı oluyor.benimde 3 gündür sancım var tam adet döngüm geldi ona bağlıyorum

20. haftaya kadar devam ediyormuş, ben de her adet dönemimde adet belirtilerini yaşamaya devam ediyorum ve her seferinde korkuyorum, hele 8. hafta çok ağrılıydı:18::18:

nasılsınız kızlar? haftaya kontrolümüz var ve tam 1 ay oldu hiç görmedim bebişimi, hem çok özledim hem de bu kadar aradan sonra endişeleniyorum, allah korusun yavrularımızı diyorum:18::18:

canım kuzenin doktor mu?

canım aklım çok karıştı çünkü bebekte sıkıntı olsa bile yapılacak birşey olmuyormuş bilgilendirmeden başka

canım aklım çok karıştı çünkü bebekte sıkıntı olsa bile yapılacak birşey olmuyormuş bilgilendirmeden başka

hayır canım o ikili üçlü testlerde öle..onlarda özüre bkılıo ve tedavisi yok..
fakat ayrıntılı USGde tüm organlar inceleniyor..
örneğin kalpte delik bile belli oluyor ve bebek doğunca hemen tedavisi başlıyor..
yada ne bilim o tür hastalıklar görünüyor canım..
bende USG ye girmen gerek

canım kuzenin doktor mu?

:) yazdıktan sonra böyle farkedilebileceğini düşünmüştüm..
yok canım ama ikinci hamileliğinde bebeğinin kalbinde sol kapakçığın küçük kaldığı bi damarın da gelişmediği tespit edildi.
onlar da bu süreci araştırarak ve dr.larla görüşerek geçirdiler..

15-20 dakka önce fındık yedim bunlarda babaları gibi fındığa bayılıyolar herhalde

Ahahahhahah çok sevindim ay çok güzel bi his değil mi :)
uzun bi süre hissetmezsen şaşırma ve korkma. ben ilk pıt pıtlardan 1 hafta sonra tekrar hissetmiştim

Ahahahhahah çok sevindim ay çok güzel bi his değil mi :)
uzun bi süre hissetmezsen şaşırma ve korkma. ben ilk pıt pıtlardan 1 hafta sonra tekrar hissetmiştim

olsun bekleriz napalım işimiz ne
o değilde umarım hissettiğim onlardır tam ayırt edemiyorum çünkü..
ama ağzım kulaklarımda
çok şükür Allah'a

Erkek hisettigim icin hep erkek ismi düşünmüştüm kiz icin bilemiyorum oğlum olsaydi MUSTAFA BURAK olacakti. Doktor kesin demedi ama kiz olduğunu düşündüğüm için NISANUR Olabilir ama baklim esim ne dusunuyo cinsiyet kesinleşsinde hele bir komsumuza doguma kadar kiz demisler oglu oldu diger komsumuza erkek dediler kizi oldu

slm kızlarrrr. hamileliğimin 16. haftasındayım ve baya halsizliğim var. siz de yaşıyor musunuz ?

Şu ayrıntılı usg ye kaçıncı haftalarda giriliyor
18-23. haftalarda

işte bende bundan tedirgin oluyorum sonra o hamilelik nasıl geçer canım?

usg dediğin ultrason mu? izmirde nerede yaptırabilirim aacaba?

olsun bekleriz napalım işimiz ne
o değilde umarım hissettiğim onlardır tam ayırt edemiyorum çünkü..
ama ağzım kulaklarımda
çok şükür Allah'a
ne mutlu sana bende artık hissetmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…