- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
11 we 13 hafta arasi ölçülüyor ayri bir makinaya girmiyorsun doktor ultrsnla kontrol ederken doktor belli noktalari işaretliyor otomatik ölçum yapiyor ardindan kan weriyorsun o kadar canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım inşallah sağlıklı olsunlar da
canım dolmuştur...tüm özel messajları sil yoksa bildiri gelmez..kutu dolunca gelmiyor..
ayy ne güzel hissetmen yaa..ben dert etmeye başladım artık niye hisssetmiyorum offf
arkadaşlar Ayrıntılı Ultrason ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
benim doktorum ayrıntılı ultrason istedi.
sizin fikirleriniz neler bu konuyla alakalı ?
arkadaşlar Ayrıntılı Ultrason ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
benim doktorum ayrıntılı ultrason istedi.
sizin fikirleriniz neler bu konuyla alakalı ?
az önce bir pıtırtı hissettim ama hareketmi gaz mı ayırt edemiyorum
Günaydın kızlar, dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ve güzeller güzeli prensesimiz olacakmış inşaallah :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim de bi kizim olacak inşallah
Kız anneleride duyuyorum artık :)
Bende bi prenses annesi olucam Rabbim izniyle:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben cinsiyeti 11+4 de öğrendim 15.haftamda da kesinleşti erkek annesi olacağım inşallah
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar tebrikler
nazlı kızlarımız kendini göstermeye başladı artık yavaştan
sayım bildiriyorum: 19-erkek 8-kız
hahahahhahaha
aha beeellleee kaldım vallaaaa
aynen yaa..
meraktan deli oluyorum iyiler mi diye...
hamile kalmadan önce kendi kendime "cinsiyet ohooo 12. haftadan sonra öğreniliyomuş insan nasıl bekler ozamana kadar" diyodum...
en son gittiğimde 13 haftalıktık ve ben cinsiyeti sormayı unuttumiyiler mi diye merakımdan...
SLm kizlar guzel anne Adaylari bizde cinsiyetimizi ogrendik 1 kizimiz vardi 1 kizimiz daha olacakmis doktor kizima bakip bukadar guzel olacaksa kiz Olsun tabi dedi
Ama benim icimden hep erkek geciyodu Basindan beri erkek hissediyodum yanildim hislerimde esim hep buda kiz diyodu o tutturdu bu Sefer)
Umarim herkesler iyidir telden girdigim icin sik giremiyorum ama takip etmeye calisiyorum size
amin insallah yasamayiz bi daha. benim ikiside tup bebek. birincide arastirmasini yapmadilar doktor genetik bi sorundur ya da cocuk gelismemistir dedi. ilk dusuk diye arastirma geregi duymadilar. ikinci seferde en azindan neden kanamam oldugunu doktor bildi ve tedbitimizi aldik. doktor secimi de inan cok onemli. 3 aydir annemlerde kaliyorum esim antalyada ayriyiz. 3 aydirda yatiyorum. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin ins
ben çok korkuyorum..aldım elime kocman şişeyi içyrum artık dünden beri..nmazlrdan sonra hepb dua edyrum..rabbim sağlıklkı hayırlı.ömürlü şeklde kucğıma almyı nasip et dye...cümlmize dua edyrum
canım benim bildiğim kadarıyla adet dönemimizde hamile olsak bile yine sancı oluyor.benimde 3 gündür sancım var tam adet döngüm geldi ona bağlıyorum
canım kuzenin doktor mu?canım benim kuzenim şiddetle tavsiye ediyor çünkü bebeğin organları ayrınyılı incelenebiliyor.
allah korusun anne karnında müdahele edilebilecek gelişim sorunları da tespit edilebiliyor..
ya da bebek de doğum sonrası acil tedbir alınması gereken durumlara önceden hazırlıklı oluyorsun..
inş sağlıklı olsunlar da yine de tedbirli olunması iyidir..
Vuuuhuuuuuuuuwwww arriva ariivaaaa
tamam zeyno pıt pıt işte
canım ben 14. haftada girdim..
kendim radyolojide çalışınca solsun hocam baktı...tüm organlarına bakılıyor hepsi ölçülüyor..
tek tek herşeye bakılıyor..
bence ayrıntılı bu ikili üçlü testlerden çok daha önemli canım
Vuuuhuuuuuuuuwwww arriva ariivaaaa
tamam zeyno pıt pıt işte
canım aklım çok karıştı çünkü bebekte sıkıntı olsa bile yapılacak birşey olmuyormuş bilgilendirmeden başka
aynen ya bi cinsiyeti öğrenemedim gittiAyy bizim kız için de ismimiz hazır erkek için de ismimiz hazır ama cinsiyet yok piyasadaHerkes öğrendi ben öğrenemedim.
Bizim de erkek olursa Mert, kız olursa Melis
canım kuzenin doktor mu?
15-20 dakka önce fındık yedim bunlarda babaları gibi fındığa bayılıyolar herhalde
Ahahahhahah çok sevindim ay çok güzel bi his değil mi :)
uzun bi süre hissetmezsen şaşırma ve korkma. ben ilk pıt pıtlardan 1 hafta sonra tekrar hissetmiştim
Evet isim konusu açıyorum bakalım kimler neler düşüyor biraz kopya çekelim birbirimizden gerçi erken ama işte eğlence olsun
ben içimde bir CAN taşıdığım için ve ikimizin CANından bir parça olduğu çok ısındım bu isme eşimde kararını verirse bakalım şimdilik en çok içime sinen bu oldu
18-23. haftalardaŞu ayrıntılı usg ye kaçıncı haftalarda giriliyor
işte bende bundan tedirgin oluyorum sonra o hamilelik nasıl geçer canım?:) yazdıktan sonra böyle farkedilebileceğini düşünmüştüm..
yok canım ama ikinci hamileliğinde bebeğinin kalbinde sol kapakçığın küçük kaldığı bi damarın da gelişmediği tespit edildi.
onlar da bu süreci araştırarak ve dr.larla görüşerek geçirdiler..
usg dediğin ultrason mu? izmirde nerede yaptırabilirim aacaba?hayır canım o ikili üçlü testlerde öle..onlarda özüre bkılıo ve tedavisi yok..
fakat ayrıntılı USGde tüm organlar inceleniyor..
örneğin kalpte delik bile belli oluyor ve bebek doğunca hemen tedavisi başlıyor..
yada ne bilim o tür hastalıklar görünüyor canım..
bende USG ye girmen gerek
ne mutlu sana bende artık hissetmek istiyorumolsun bekleriz napalım işimiz ne
o değilde umarım hissettiğim onlardır tam ayırt edemiyorum çünkü..
ama ağzım kulaklarımda
çok şükür Allah'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?